Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със скайп !

Featured Replies

Здравейте,

Имам следния проблем с инсталирането на скайп.Погледнах в форума решения,но не помогнаха за моя проблем. :)

Untitled.jpg

Редактирано от overwhelmii (преглед на промените)

• Автор
преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

ами ъбнайтени де трудно ли ти е / 7-цата все още има

Ако говориш за Windows update съм го направил до последният, Пиши по-разбираемо, че малко трудно ти хванах спатиите ;)

Редактирано от overwhelmii (преглед на промените)

Пробвай някой версия като 3.8 portable по хубава версия от тази не бях виждал 

преди 2 часа, overwhelmii написа:

Ако говориш за Windows update съм го направил до последният, Пиши по-разбираемо, че малко трудно ти хванах спатиите ;)

Има предвид да махнеш windows 7 дето му спират и на него поддръжката, и да минеш на 10 за да ти работят коректно програмите сега и от сега напред. Скайпа е на майкрософт а те си бутат 10-та с всички сили. И всичко което зависи от тях ще почне да прави проблеми с предните версии на уин-а. Добре че и драйвърите не са счупили.

Последния ъпдейт не си го направил като гледам че щеше да си с 10

Редактирано от eminem_vr (преглед на промените)

Ами тя десятката ми е ужасна на мен ...мъка 

Ще откажа нета ако трябва да съм с нея форевър :no-no:

Използвай MSI инсталатора на Скайп. Това е познат бъг на exe инсталатора.
Ето ти линк към MSI инсталатора - http://www.skype.com/go/getskype-msi
И не слушай тук разни профани. Вече 3-ти път го давам тоя линк в тоя форум - малко си търсил.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 5 минути, nade_v написа:

Ами тя десятката ми е ужасна на мен ...мъка 

Ще откажа нета ако трябва да съм с нея форевър :no-no:

Това даже и за 8.1 не можеш да го кажеш. Айде 8-та с метрото беше провал. Ама 10-та поправиха грешките. Не хаби повече ресурси от 7 дори по-малко понякога. А пък какво и е ужасното не знам. Никакви фрапиращи разлики със 7. Не е като от ХР към Виста както беше огромна разлика. Леки козметични промени тук там и то за по-добро. Малко по различен старт бутон и допълнителни опции на всяка папка дето може да ги скриеш от менюто. Ако ти я инсталира някой без да знаеш няма и да разбереш че има промяна, ама ужасна била :) Много по-добра операционна система от 7. Хората са скептични към нея защото праща данни към сървъра на майкрософт с цел да се ползват за реклама, а не защото е по-грозна от 7 или по-тромава.

преди 11 минути, eminem_vr написа:

Това даже и за 8.1 не можеш да го кажеш. Айде 8-та с метрото беше провал. Ама 10-та поправиха грешките. Не хаби повече ресурси от 7 дори по-малко понякога. А пък какво и е ужасното не знам. Никакви фрапиращи разлики със 7. Не е като от ХР към Виста както беше огромна разлика. Леки козметични промени тук там и то за по-добро. Малко по различен старт бутон и допълнителни опции на всяка папка дето може да ги скриеш от менюто. Ако ти я инсталира някой без да знаеш няма и да разбереш че има промяна, ама ужасна била :) Много по-добра операционна система от 7. Хората са скептични към нея защото праща данни към сървъра на майкрософт с цел да се ползват за реклама, а не защото е по-грозна от 7 или по-тромава.

Още миг и ще ме накараш да я погледна с други очи ...хах 

преди 1 минута, nade_v написа:

Още миг и ще ме накараш да я погледна с други очи ...хах 

Е, с Бил сме на малко име ама не сме рода. Няма да ми дава процент от печалбата ако предумвам хората да си инсталират 10. Така че от моя гледна точка може да ползваш и 95 ако искаш. Там е още повече носталгията :) 

Пробва ли да инсталираш по стара версия >?

3 версии по надолу!

преди 8 минути, The-Walk!nG-Dead написа:

Пробва ли да инсталираш по стара версия >?

Може уиндоса да преинсталира ...за един глупав скайп 

преди 1 час, eminem_vr написа:

Много по-добра операционна система от 7. Хората са скептични към нея защото праща данни към сървъра на майкрософт с цел да се ползват за реклама, а не защото е по-грозна от 7 или по-тромава.

Спри да спамиш във всяка тема! Мога да дам поне 10 причини защо Windows10 е калпав. И най-малкото сложиха старт меню, за да отнемат след това възможността за персонализацията му и да си правят каквото си искат.
10 по-добро GUI няма.
Кефи се на шареното, но няма да ми говориш в следващ пост навъпреки, докато нямаш поне едно висше образование в областта. Стига пълнихте темата с глупости.

Не плачи бре! Нали знаеш че не си човека който дава наклона.....

преди 5 часа, simtech написа:

Спри да спамиш във всяка тема! Мога да дам поне 10 причини защо Windows10 е калпав. И най-малкото сложиха старт меню, за да отнемат след това възможността за персонализацията му и да си правят каквото си искат.
10 по-добро GUI няма.
Кефи се на шареното, но няма да ми говориш в следващ пост навъпреки, докато нямаш поне едно висше образование в областта. Стига пълнихте темата с глупости.

Брато, нещо много си се сдухал напоследък. Пък те помня че си печен уж. И теб те видях из темите че само се караш с хората вчера и не знам защо. Може да не ти е ден. Или пък те е яд на някой от форума ама не съм аз.

1 причина само можеш да посочиш като гледам. И тя е абсолютната глупост, че не можело да се персонализира старт менюто. Не е същото като при 7, но се персонализира и даже с плочките е много по-лесен достъпа до някои програми. Не знам колко да е калпав ама от как излезе съм с него, а преди това бях с 7 още от както излезе. 8 го пропуснах заради шареното. 8.1 изобщо не ме интересуваше следователно. И като минах към 10 усетих само подобрение и нищо не ми липсва от 7. Иначе всеки си има мнение... Не знам защо оставам с впечатлението че и ти плюеш а не си го ползвал и 1 месец поне за да си вадиш изводи. Ама така сте вие висшистите. 

Не знам в коя тема съм спамил, като гледам винаги да говоря по темата, и ако има нещо допълнително се включва към друг пост. Не пускам постове за да трупам бройки, ако не забелязваш. Пък виж кога си се регистрирал и колко поста имаш, тогава ме виж мен. И пак ми говори за спамене. Тролове никой не обича. Нещо ако ти е криво не тука. Много на сериозно се взехте май някои хора тука. Това е форум, а не университет. Хората търсят помощ, а не идват на лекции. Който колкото му позволява помага. Няма някой да разбира от всичко. Ако те дразни толкова пиши на Калин му реви на рамото. Вместо да ми се караш че тая 45 баница ще те натупа накрая :)

Това с образованието ми дойде в повече.

За предпочитане си е мълчанието, отколкото парадирането с нещо, което е видно не те прави по човек :10:

преди 10 часа, nade_v написа:

Може уиндоса да преинсталира ...за един глупав скайп 

То инсталацията лесно става ама щом не става във краен случай :) ...

Редактирано от The-Walk!nG-Dead (преглед на промените)

преди 1 час, The-Walk!nG-Dead написа:

То инсталацията лесно става ама щом не става във краен случай :) ...

Става става ...на мен нещо не ми става ...я до хода да питам в подходящата тема :10:

преди 1 час, nade_v написа:

Става става ...на мен нещо не ми става ...я до хода да питам в подходящата тема :10:

Усещам че имаш някакъв проблем със мен като не ти харесва коментара ми не го гледай става ли казах каквото мисля за проблема пък и гледам да помогна на човека а не нещо друго :)

преди 6 часа, eminem_vr написа:

1 причина само можеш да посочиш като гледам. И тя е абсолютната глупост, че не можело да се персонализира старт менюто. Не е същото като при 7...

За мен персонализация означава да мога да си подредя отляво списък с програми каквито аз искам, не да ми ги извежда всички. Искам да има отдясно бутоните за изключване и моите файлове. Поне това, щом не мога да имам класическо меню.
Аз ползвам още от Windows95 класическа тема и в момента на 7 ползвам класическа тема.
Като започна с автоматично качване на файлове в облака, един път на един потребител така му бяха прецакани файловете - само миниатюри останали локално и няма достъп до информацията си.
Освен това телеметрията, която си е чиста проба гаден шпионаж.
Несретническата подредба на менютата и тотално разбъркване между Metro стил и класически интерфейс, всевъзможни безумия..
Ъпдейти, които не можеш да спреш!
Значи облака и ъпдейтите през менюто не можеш да ги спреш. Инсталираш ъпдейти, дори да не искаш. Отивам аз някъде да използвам лаптопа за мрежова диагностика и се оказва, че го гася и то само си е изтеглило обновяванята и без да ме пита си ги прекарва. И аз стояя и ще чакам да се изцикли.
Та, инсталирам си аз 10, слагам му всичките модификации забраняващи облаци, телеметрии, ъпдейти, микрософт акаунти и пак е неизползваем.Защото 10 пъти променяха изгледа на старт менюто и интерфейсът е боза.

преди 1 час, The-Walk!nG-Dead написа:

Усещам че имаш някакъв проблем със мен като не ти харесва коментара ми не го гледай става ли казах каквото мисля за проблема пък и гледам да помогна на човека а не нещо друго :)

А неее...проблемът ми изобщо не е с теб с Wifi -то си имах проблем ...но го оправих вече :D

• Автор

Проблема е отстранен.Колкото до това какъв Windows да позлвам, по-добър няма от 7 (64bita).Windows 10 на 2 лаптопа даваше full грешки след инсталирането на драйверите.Хич не ми я хвалете.

преди 18 часа, The-Walk!nG-Dead написа:

Пробвай някой версия като 3.8 portable по хубава версия от тази не бях виждал 

всички на нея се връщат, така е

:)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.