Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли и други автоматично абонирани за услугата Happy Call?

Featured Replies

Към vivacom съм и преди време автоматично бях абониран за рекламни sms, които ми се таксуваха в края на месеца. След изпращане на sms към номер, получих sms, че съм се отписал от услугата, но след 3 дена отново започнах да получавам рекламни sms-и. След скандален разговор с оператор се отървах от услугата им. Преди малко получих sms, че съм се абонирал за някаква услуга Happy Call и съм закупил мелодия, която мелодия ми струва 3лв. Отново изпратих sms за да се отпиша от тази услуга и съответно получих sms, че съм се отписал. Някой друг да има такива проблеми? Приемам всякакви съвети за да се отърва от подобни хакерски и незаконни кражби на моите пари.

Няма как да се абонараш автоматично. Сигурен ли си, че някой друг не ти пипа телефона или че не си в група?

Ето ти и правилата за тази услуга.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Автор
преди 32 минути, Емил Костов написа:

Няма как да се абонараш автоматично. Сигурен ли си, че някой друг не ти пипа телефона или че не си в група?

Ето ти и правилата за тази услуга.

Телефона почти не го използвам. Няма лапетии покрай мен. Или от вивакома си превишават правата или ми е хакнат телефона. Само дето прекалено рядко имам злоупотреби за да си помисля, че е хакнат. Освен това изгодната печалбата е за вивакома. Има ли вариант за проверка на телефона за зловреден софтуер, OS ми е windows phone? Как да разбера дали съм в група? По принцип не съм правил такива работи. Рядко званя по телефона и си плащам само таксата. Предимно мен ме търсят. sms- не не изпращам, но получавам често рекламни и, че ми е налична фактурата за сметката в края на всеки месец.

Редактирано от nikolela (преглед на промените)

преди 6 минути, nikolela написа:

Телефона почти не го използвам. Няма лапетии покрай мен. Или от вивакома си превишават правата или ми е хакнат телефона. Само дето прекалено рядко имам злоупотреби за да си помисля, че е хакнат. Освен това изгодната печалбата е за вивакома. Има ли вариант за проверка на телефона за зловреден софтуер, OS ми е windows phone?

Никой във Виваком не си превишава правата. Услугата е активирана от теб или от някой който ти ползва телефона. Провери си нещата.

• Автор
току-що, Емил Костов написа:

Никой във Виваком не си превишава правата. Услугата е активирана от теб или от някой който ти ползва телефона. Провери си нещата.

Сам съм в стаята! Телефона е до ръката ми а ръката ми е на компютърната мишка. Дойдоха 2 sms-а за купената мелодия и за активираната услуга. Сайт на виваком не съм посещавал от година.

Аз също съм към Виваком и понякога получавам такива нежелани съобщения. Никога не съм им отговарял. Даже доколкото е възможно - изтривам ги без да ги отварям. Не знам дали така е най-правилно...

преди 17 часа, nikolela написа:

Сам съм в стаята! Телефона е до ръката ми а ръката ми е на компютърната мишка. Дойдоха 2 sms-а за купената мелодия и за активираната услуга. Сайт на виваком не съм посещавал от година.

Виж правилата за този абонамент. Аз защо не получавам подобни неща? 

на 1/3/2017 в 18:05, nikolela написа:

Към vivacom съм и преди време автоматично бях абониран за рекламни sms, които ми се таксуваха в края на месеца. След изпращане на sms към номер, получих sms, че съм се отписал от услугата, но след 3 дена отново започнах да получавам рекламни sms-и. След скандален разговор с оператор се отървах от услугата им. Преди малко получих sms, че съм се абонирал за някаква услуга Happy Call и съм закупил мелодия, която мелодия ми струва 3лв. Отново изпратих sms за да се отпиша от тази услуга и съответно получих sms, че съм се отписал. Някой друг да има такива проблеми? Приемам всякакви съвети за да се отърва от подобни хакерски и незаконни кражби на моите пари.

Може би точно там е проблема. Днес точно преди да отида да плащам сметката - отново получих СМС от "Vivacup". Питах човека от офиса и той ми каза, че дори да пратя празен СМС - пак е лошо. Трябва директно да ги изтривам - както и правя по принцип.

• 4 години по-късно...

И аз получих същото и сметка за него. Писах им на пощата с гневно оплаквене. Ми като ми слагат нещо без мое съжласие те да си го плащам. 😠 Жевея сам и почти не ползвам телефона. Телефона ми е почти само за да могат да ме търсят и да си пусна музика или телевизия докато съм в кухнята. На два пъти при наближаващ край на договора все ми звънят и ми предлагат планове понеже съм бил специален с купища минути и мегабайти нищо, че им казвам, че не искам понеже и 50 мин на месец не изхарчвам от 500-те който имам и ползвам интернет само в къщи през рутера. Не ми трябва навън, но ми се обесняваха сигурна 30 мин колко съм важен и за това ми предлагат такива страшни оферти да подпиша през куриер с неограничени минути и 6 000Mb ли беше на максимална скорост за 18лв ако помня правилно.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.