Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Към кой оператор да премина ?

Featured Replies

преди 1 час, Momolord написа:

От две години Теленор пускат по-добри планове от всички останали оператори, а другите копират след месец от тях.

Аз ще си остана клиент на Теленор, първо защото Виваком не могат да ми предложат по-добър план за съответната такса,

и второ защото и покритието им и мобилния интернет е по-лош от Теленор.

Vivacom при прехвърляне от Теленор и Мтел

18лв. - неограничени разговори, 12000 MB интернет на максимална скорост, 128 GB облачно пространство и Web телевизия. 
13,50 лв. - 2250 min време за разговори, 2250 MB интернет на максимална скорост, 128 GB облачно пространство и Web телевизия.

преди 5 минути, П.Петров написа:

18лв. - неограничени разговори, 12000 MB интернет на максимална скорост, 128 GB облачно пространство и Web телевизия. 
13,50 лв. - 2250 min време за разговори, 2250 MB интернет на максимална скорост, 128 GB облачно пространство и Web телевизия.

Това е истината, да.
От този план в момента на пазара няма по-добър, а и ако на някой не му стига интернета, може срещу 1 лев на месец да добави 4 гигабайта.
Или 2 лева за 8, разбира се.

Има в 3-4 специализирани форума теми за скритите и официални оферти на операторите, където преобладаващото мнение е, че точно този план на Виваком няма кой да го бие.
Говоря за безпристрастни мнения, защото аз ползвам карти на трите оператора и ми е все тая кой е добър и кой лош и съвсем обективно след много четене и сравнение казвам и моето мнение.

преди 1 минута, algor написа:

Това е истината, да.
От този план в момента на пазара няма по-добър, а и ако на някой не му стига интернета, може срещу 1 лев на месец да добави 4 гигабайта.
Или 2 лева за 8, разбира се.

Има в 3-4 специализирани форума теми за скритите и официални оферти на операторите, където преобладаващото мнение е, че точно този план на Виваком няма кой да го бие.
Говоря за безпристрастни мнения, защото аз ползвам карти на трите оператора и ми е все тая кой е добър и кой лош и съвсем обективно след много четене и сравнение казвам и моето мнение.

Ти за това с левчето и 4те гигабайта питал ли си някой или? 

Информативно това за 18 те лева е SMART M  Тук

А от тук следва, че за 1 лв. при план SMART M получаваш +1500МВ.

За 1 лв. получава 4000 МВ по-скъпият им план SMART L

преди 2 минути, П.Петров написа:

Ти за това с левчето и 4те гигабайта питал ли си някой или? 

Информативно това за 18 те лева е SMART M  Тук

А от тук следва, че за 1 лв. при план SMART M получаваш +1500МВ.

За 1 лв. получава 4000 МВ по-скъпият им план SMART L

Не само съм питал, а от 20 дни имам прехвърлени две карти с по 8 допълнителни гигабайта за два лева.
Одеве бях в Мтел и същото ще се случи утре с още 17 карти.

преди 59 минути, П.Петров написа:

От близо 2 години ползвах план на Теленор за 18 лв. с неограничени разговори и 5 гигабайта интернет, който и досега ми беше достатъчен, защото не гледам кой знае колко видео в нета,

а само то харчи бързо пакета. Облаци бол, уеб телевизия не ме вълнува.

Спомням си, че подписах новия план веднага в деня на излизането му и тогава нямаше подобен и от двата оператора.

Месец след пускането му, Виваком естествено реагираха и пуснаха същия, но с 6 гигабайта интернет. Хитро, но късно. :)

Сега съм на по-висок план за 25 лв. Какво предлагат Виваком на обикновените си потребители за тези пари, да сравним?

Освен това, нищо не казвате за покритието и 4G скоростта, които са плачевни в по-забутани местенца и провинцията...

До скоро бях на същия зор и ползвах следните ресурси:

http://www.tarifenplan.bg/ - практичен сайт за паралелно сравняване на всички планове за всички оператори, обновяват го редовно с новите неща

http://www.mobilebulgaria.com/forum/read/post/501231/page/165/операторите - тук коментират скритите планове на операторите (когато има такива налични)

http://forum.androidbg.com/showthread.php?tid=71642&page=66 - тук също сравняват плюсове и минуси по текущите планове

:02:

преди 13 часа, algor написа:

Не само съм питал, а от 20 дни имам прехвърлени две карти с по 8 допълнителни гигабайта за два лева.
Одеве бях в Мтел и същото ще се случи утре с още 17 карти.

Искаш да кажеш, че за 20 лв. получаваш 20 GB мобилен интернет на максимална скорост и неограничени разговори. Това за целият период на договора ли е?

преди 11 часа, П.Петров написа:

Искаш да кажеш, че за 20 лв. получаваш 20 GB мобилен интернет на максимална скорост и неограничени разговори. Това за целият период на договора ли е?

Да, за целия е.
Днес още една карта метнах от Мтел, но за нея не ми даде допълнителния интернет.

Хора, който има възможност да се възползва от промоциите, които има в момента, нека го направи.
В близките много месеци няма да има добри варианти за преподписване, а дали изобщо ще има, не е ясно.
В Мтел промоциите изтичат на 14.01, а Виваком-ските са до края на месеца.

За Теленор не знам има ли и до кога.

• Автор

Точно такива планове ми предложиха : неограничени минути и много интернет  . Това при виваком и теленор . А мтел даже не знам не погледнах защото искам да се махна .

Точно такива планове ми предложиха : неограничени минути и много интернет  . Това при виваком и теленор . А мтел даже не знам не погледнах защото искам да се махна .

Само да не правят някакви номера от мтел

Редактирано от FrynkBG (преглед на промените)

И не са само Виваком са некоректни, От Мтел също ми пуснаха такива игри, но се обадих на поддръжката да ги спрат, за да не изгоря отново с 20лв. и те ме прибавиха към черният списък. Какъв е този черен списък, та нали те се мъчат да ме излъжат? E, който се хване. Още първия път бях подал оплакване, но ни вест, ни кост оттогава. Нека и други да споделят, ако са били измамени по този начин, та да вземат мерки тия оператори да си изчистят името, да не върви народа като стадо към черните списъци.

преди 5 часа, peppone1 написа:

И не са само Виваком са некоректни, От Мтел също ми пуснаха такива игри, но се обадих на поддръжката да ги спрат, за да не изгоря отново с 20лв. и те ме прибавиха към черният списък. Какъв е този черен списък, та нали те се мъчат да ме излъжат? E, който се хване. Още първия път бях подал оплакване, но ни вест, ни кост оттогава. Нека и други да споделят, ако са били измамени по този начин, та да вземат мерки тия оператори да си изчистят името, да не върви народа като стадо към черните списъци.

Ако става въпрос за игрите, при които ти пращат SMS, всички оператори пращат такива SMS-и. Просто не им отговаряй, и можеш да изтриеш SMS-а. Така няма как да те таксуват. 

Те точно така ме таксуваха, без да съм отговарял, освен абонирането. А пък аз мога да искам да играя, но да е по правилата, а тук правилата са абоната да бъде излъган, и да си играе само оператора с парите на наивния потребител, а и залога е прекалено голям за едни СМС-и, без да е упоменато в условията. Аз неща да се натрапват, точно тези с които съм сключил договора, ако бяха други телефонни измамници, както и да е, но не и този на който гласуваш доверие.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.