Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Към кой оператор да премина ?

Featured Replies

Сега съм на Мтел , но февруари ми изтича договора .От много години  съм на мтел и бях с договор към 5 номера на мтел неограничено  и 100 минути към всички други . Сега се чудя какъв план ще ми предложат...  или да се махна и да отида към теленор или виваком . Според вас кое ще е най-добре . Къде ще има по-добри оферти ? 

Отиваш при всеки един оператор и искаш да ти представят оферти за съответната цена, която си готов да платиш. Тогава ще си избереш и правилния оператор. Между другото този пакет на МТЕЛ вече е морално остарял.

преди 1 минута, GoShEtYwE написа:

Точно затова искам да го сменям ...

Всеки един оператор има хубави оферти. Един месец преди изтичането на договора просто отиди при всичките оператори и им поискай оферти. Гарантирам ти, че ще ти предложат. 

Зависи къде живееш. Аз съм пред същата дилема. От създаването им до момента съм техен клиент. От 1 година там където живея започна да им изчезва сигнала и мобилния интернет /в къщи е тука има, тука няма/. Свързвах се няколко пъти с оператор. Бяха много учтиви и направиха проверка. Оказа се, че всички клетки работят на макс. Аз им казах елате в къщи да видите, а те ми обясниха, че това няма как да стане. Сега чакам да ми изтече договора и се местя на Виваком. Теленор не искам да ги коментирам. В "наше село" са гола вода. Насочил съм се към тези планове.

https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/abonamenten-plan/smart

Като си пренесеш номера правят отстъпки и можеш да подпишеш на цена за месечна такса в комбинация.

преди 20 минути, GoShEtYwE написа:

Сега съм на Мтел , но февруари ми изтича договора .От много години  съм на мтел и бях с договор към 5 номера на мтел неограничено  и 100 минути към всички други . Сега се чудя какъв план ще ми предложат...  или да се махна и да отида към теленор или виваком . Според вас кое ще е най-добре . Къде ще има по-добри оферти ? 

Онзи ден прехвърлих един номер от Мтел на Виваком, а след 10 дни и моят отива в същата посока.
Най-адекватни предложения има за момента във Виваком, а Теленор са най-неадекватни за момента от трите оператора.

Иначе в Мтел ще ви предложат дървени условия, защото добрите условия се договарят с ръководителите на обслужващите ни в офисите служители, а и с последните промени се плащат всички разговори към стационарни телефони - от тъпо, по-тъпо решение на мобилния оператор.

• Автор

Значи отивам в виваком и почвам да ги разпитвам ...да има поне неограничени минути и доста интернет , че сега даже нямам и 3Г :D

преди 32 минути, algor написа:

Онзи ден прехвърлих един номер от Мтел на Виваком, а след 10 дни и моят отива в същата посока.
Най-адекватни предложения има за момента във Виваком, а Теленор са най-неадекватни за момента от трите оператора.

Иначе в Мтел ще ви предложат дървени условия, защото добрите условия се договарят с ръководителите на обслужващите ни в офисите служители, а и с последните промени се плащат всички разговори към стационарни телефони - от тъпо, по-тъпо решение на мобилния оператор.

Подкрепям (Algor) Бях абонат към всички оператори М-тел Теленор и то със години и причината да ги сменям от абонат към друг беше честото губене на покритие интернет лошо покритие във момента съм от една година към Vivacom и съм много доволен от към покритие интернет,и всичко като реша да се свържа със оператор веднага се свързвам за разлика от другите на 5 минута или на 10-та те свързва което ми прави впечатлениесъщо че 4G покритието им го хващам на места където на практика е невъзможно да се хване когато и да си пусна мобилните дани виннаги съм на 4G рядко ще съм на 3G а плащам някаква минимална такса от която съм много доволен,ппц въпрос на избор :)

преди 5 минути, GoShEtYwE написа:

Значи отивам в виваком и почвам да ги разпитвам ...да има поне неограничени минути и доста интернет , че сега даже нямам и 3Г :D

18 лева - неограничени минути към всички, 12ГБ интернет (тук винаги може да се добавят още 4 гиги за 1 лев).
Това е при Виваком.
Същото нещо от Мтел ми го дават на 34.99, без стационарни телефони (плащат се отделно).

вивата нещо имат проблем

не им се бачка като отида и ми разтягат локуми

че не знаят кой им е собственик и да не ги закрият покрай цветко василев където  заграби парите

та нямало смисъл да минавам на предплатени услуги

щото не се знаело какво ще стане

понеже предплатените услуги са най-изгодни при тях от моя гледна точка

преди 2 минути, PopoFF написа:

Бях абонат към всички оператори 

Аз и в момента ползвам и трите и затова си позволявам да давам съвети, които съм изпитал на гърба си като качество и проблеми.

преди 9 минути, GoShEtYwE написа:

Не се притеснявай! Няма даже да ги разпитваш. Сами ще започнат да ти предлагат оферти. Просто отиваш в техен бизнес център. Ако си от Плевен или от София даже ще те свържа с правилните хора.

току-що, Neli Asenova написа:

понеже предплатените услуги са най-изгодни при тях от моя гледна точка

Принципно е така, но зависи.
Имаше за Прима също добри условия, които все още важат (предполагам), но пак казвам, че зависи кой какво търси в една предплатена карта.

току-що, algor написа:

Принципно е така, но зависи.
Имаше за Прима също добри условия, които все още важат (предполагам), но пак казвам, че зависи кой какво търси в една предплатена карта.

ами понеже искам да си плащам когато предплатените пари ми свършат  за 1 година както при виваком

а не на 3 месеца както е при м тел

но просто мързела им ме отказа на самите служители не заслужават заплатите си

и си останах на мтел

преди 1 минута, Neli Asenova написа:

ами понеже искам да си плащам когато предплатените пари ми свършат  за 1 година както при виваком 

Да, по това за колко важи картата във Вива, наистина са най-добри.

А относно некадърността и мързела на служителите - рядко човек може да попадне случайно на обичащ професията си акаунт, влизайки в случаен офис.
Повечето са...айде да не казвам.
И за трите оператора говоря...

От как се помня съм клиент на Глобул, а днес Теленор. Много исках да си сменя оператора, но както и давъртях , гледах, суках, то решението ми е пак да си остана на Теленор. Не, че съм доволен де!

ами те теленор първи направиха тая мизерия  предплатените да се плащат на 3 месеца даже бях на глобул и им набих шута ама после и мтел се подлъгаха и не знам колко са загубили от това двете компании

От много време ползвах предплатена услуга от Виваком(говоря съвсем малко - случи се с 10 лева да изкарам почти цяла година :) ). За новия телефон подписах договор - Talk Extra + мегабайти мобилен интернет. В това отношение мисля, че Виваком са най-напред - може да се правят най-различни комбинации.

на 4.01.2017 г. в 19:54, algor написа:

Точно тая тъпня сега ще им коства загубата на лоялен клиент от десетилие, ако не се размърда онази офца, която излъга, че ще си запазим условията от стария договор, при който имаше безплатни разговори към стационарните. Някой да се е борил с мениджъри от TeleSales - поддават ли на натиска за промяна на тия условия със стационарните разговори?

Това със стационарните и мен ме прецака иначе имам горе-долу добри условия от Мтел.

Откакто теленор купиха глобул съм супер доволен сметката ми е винаги една и съща няма шашми !

имам 500 безплатни минути в мрежата на теленор и 30 извън теленор но рядко ги ползвам тия 30 мин

Ако говорим за коректност, никой оператор не може да си позволи да бъде лоялен към клиентите. Те гледат на народа като стадо овце. От Виваком ме излъгаха като ми пускаха някакви игри по телефона и после трябваше да платя СМС-ите, които те са ми пращали, без да съм отговарял на тях. А служителите ми обясняваха че едва ли не аз съм виновен че съм се съгласил и че е можело още тогава да ги прекратя. Само че аз разбирам "съгласил" като доверил се и че трябва да им се отплатя, эащото те видите ли неуморно ми пращали СМС-и за да ме эабавляват. Но понеже ползвам от тях и домашен телефон и не знам дали ще мога да го прехвърля на Mtel, но да си остане със старият апарат, свързан към БТК. Защото съм забелязал че всеки който е сменил апарата си после има проблеми с връзката, щото и ако той е безжичен, не ща някакви вълни да ме облъчват в домът ми, да губи обхват, аз да чувам човека, а той да не ме чува, да пука, прекъсва и т.н.

От Mtel също изгорях заради СМС, които помислих за чат,  но аз мислех че ползвам само мобилен интернет с таблет и не ща да заплащам излишни телефонни услуги. След като ги заплатих, поисках да ми намалят лимита на картата, за да се лъжа по-малко.

Но единственото преимущество е че дават апарати на изплащане, докато търговските вериги изискват трудов договори постоянен доход и да ме връзват с някакви банки, с лихви. То нали затова е лизингът, да се възползваш когато си затруднен а и кой добре осигурен човек ще си губи времето в представяне на документи, да налива лихви в банките? Но едно време беше още по-сложно - с поръчители и мен ме питаха какво работя, за да позволят на приятелят ми да си купи телевизор, може пък аз да им го изплатя след това.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

От поне две години насам, Виваком предлагат най-добрите условия за абонаментни планове, предплатени карти, устройства на лизинг, домашен и мобилен Интернет. Като екстра, 45 телевизии. Преди няколко месеца с голяма радост скъсах всички отношения с Ментел. Имах един домашен телефон към тях останал, с такса 6 лева. След като си бях платил всички задължения и подадох месец предварително молба за развод, след месец пак трябваше да плащам някаква такса. При тях никога не е ясно за какво. Както и да е, платих ги, какво ще се разправям... Добре се събраха с Близу, другите отврати. Те навремето успяха само с парите за едно дистанционно да ме врътнат. А що се отнася до телевизията, доволен съм от Нет1, но плащам и за IPTV, 200 телевизии си ги имам на телефона, таблета, компютри, всичко през Kodi и съм много доволен, а и 45 от Виваком.

Ся да видим преди един месец си смених  абонаментния план да видим дали ще ма излъжат. Ако си помислят да ме прецакват им бия камшика.

на 8.01.2017 г. в 21:04, djagi написа:

От поне две години насам, Виваком предлагат най-добрите условия за абонаментни планове, предплатени карти, устройства на лизинг, домашен и мобилен Интернет

От две години Теленор пускат по-добри планове от всички останали оператори, а другите копират след месец от тях.

Аз ще си остана клиент на Теленор, първо защото Виваком не могат да ми предложат по-добър план за съответната такса,

и второ защото и покритието им и мобилния интернет е по-лош от Теленор.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.