Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Търся драйвери за моята уеб камера, но не мисля, че това е точният модел на самата камера. Ако някой би ми казал как мога да проверя модела ѝ ще съм му много благодарен :)

преди 10 минути, NeMogaDaIzmislqNick написа:

Търся драйвери за моята уеб камера, но не мисля, че това е точният модел на самата камера. Ако някой би ми казал как мога да проверя модела ѝ ще съм му много благодарен :)

Е как така реши, че това не е модела на камерата?

преди 23 минути, Емил Костов написа:

Е как така реши, че това не е модела на камерата?

Може би защото не е модел на камерата? 

• Автор

Вместо да стават излишни спорове, някой просто би могъл да ми каже как точно да проверя модела, защото не съм много запознат с тези работи.

• Автор
преди 7 часа, hudyr написа:

http://www.wikihow.com/Find-Hardware-ID

Изпълни САМО ПЪРВАТА част. Копирай първия ред и го постави тук.

USB\VID_0AC8&PID_0328&REV_0100&MI_00

Това е първия ред.

Редактирано от NeMogaDaIzmislqNick (преглед на промените)

• Автор
преди 4 часа, hudyr написа:

https://drive.google.com/open?id=0B9ROubKDHuPHYm9TS3pZQThvcXc

Вътре има две папки според разрядността на windows-a ти.

Дотук добре, но какво правя като избера пасващата папка? Както казах, не съм на "ти" по тази част, извинете ме за което.

Момент, в грешка съм.

Сподели, ако обичаш, за какъв windows става въпрос и колко битов. И огледай камерата хубаво, виж дали няма някъде някакво моделче/сериен номер.

Рових известно време и се натъкнах на този драйвър за такъв вид камери. В съответната папка има setup.exe файл, който трябва да пуснеш, за да инсталираш драйвъра.

От друга страна, софтуерът, който A4Tech предлагат, намеква, че тези камери би трябвало да работят без драйвър.

Драсни да кажеш какво става с този драйвър, после ще мислим.

Редактирано от hudyr (преглед на промените)

• Автор
преди 3 часа, hudyr написа:

Момент, в грешка съм.

Сподели, ако обичаш, за какъв windows става въпрос и колко битов. И огледай камерата хубаво, виж дали няма някъде някакво моделче/сериен номер.

Рових известно време и се натъкнах на този драйвър за такъв вид камери. В съответната папка има setup.exe файл, който трябва да пуснеш, за да инсталираш драйвъра.

От друга страна, софтуерът, който A4Tech предлагат, намеква, че тези камери би трябвало да работят без драйвър.

Драсни да кажеш какво става с този драйвър, после ще мислим.

32 битов Уиндоус 7. Около камерата ми няма номер. Има вградена стойка, на която също не намирам нищо.

Иначе за линка, казва, че е създанен за друго IP, не за моето и съответно не мога да го отворя. Видях сайта, на който си се опитал да ме препратиш, прегледах за този драйвър, който си ми дал именно там, но не го намерих.

преди 1 минута, NeMogaDaIzmislqNick написа:

32 битов Уиндоус 7. Около камерата ми няма номер. Има вградена стойка, на която също не намирам нищо.

Иначе за линка, казва, че е създанен за друго IP, не за моето и съответно не мога да го отворя. Видях сайта, на който си се опитал да ме препратиш, прегледах за този драйвър, който си ми дал именно там, но не го намерих.

https://driverscollection.com/?H=PK-52MF&By=A4Tech

• Автор
преди 43 минути, hudyr написа:

Направих всичко и казва, че инсталирането на драйвера е неуспешно. В момента съм пуснал Windows Update и тегля драйвер от сайта на A4Tech, ще докладвам резултата след като го изпробвам и другия драйвер.

• Автор

И с другия драйвер не стана. Поне има напредък, вече в Device Manager пише, че трябва да актуализирам драйверите вместо да ги инсталирам. Натиснах го, но нищо не стана. Дори в Omegle пробвах, вече мога да избера опцията Video Chat, но камерата стои на черен екран. Ето какво изписва след като инсталирам драйверите, рестартирам компютъра и изкарам и след това вкарам буксата.

https://postimg.org/image/t6o2wkv1v/

В device manager цъкни с дясно копче на камерата и цъкни uninstall. След това я извади, рестартирай, вкарай я пак.

За момента друго не се сещам.

• Автор
преди 3 часа, hudyr написа:

В device manager цъкни с дясно копче на камерата и цъкни uninstall. След това я извади, рестартирай, вкарай я пак.

За момента друго не се сещам.

Порових се малко в нетЪТ, изтеглих една програмка, разбрах какъв е модела на камерата ми и изтеглих драйвери от DriversCollection и сега всичко си работи. Единственият проблем е това, че си ми дал драйвери за друга камера :D . Както и да е, благодаря ти изключително много за отделеното време и една успешна нова година ти пожелавам!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.