Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Един човек все се заяжда с мен! Помощ!

Featured Replies

току-що, Ma_ri написа:

Страха от тъмно, е в друга тема. Тук, я  преследват съседите :angry:

Мхм... Настана обърквация, щот се уплаших че от страх, детето се е напикало и е наводнило комшията отдолу,

който пък е помислил че покрива тече поради топенето на снеговете и е извикал орда гладни и премръзнали мигранти да ринат снега,

които от своя страна в старанието си да помогнат, са запушили коминя и хората отопляващи се на пелети и кюмур са започнали да припадат от дима,

в следствие на което, баба Вуца от осмия етаж е надушила дима, докато си е гледала любимия сериал "Дила" и е извикала пожарната, бърза помощ и социалния патронаж,

да и донесат топла пилешка супа да лекува стреса.

• Отговори 53
  • Прегледи 5,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 3 часа, ани1477 написа:

ама това е съседът ми са мо тропа по стената вика презноща и когато ме види ме гони

Нищо чудно,ако така истерично говориш както и пише....:biggrin:
PS:Как не е успял да те хване досега? 

Редактирано от Гост
:) (преглед на промените)

Хора, нали се сещате, че този потребител може да е просто някакво тролче с прекалено много свободно време през дървената му ваканцийка? Защо въобще се занимавате? :D:D

преди 1 минута, hudyr написа:

Хора, нали се сещате, че този потребител може да е просто някакво тролче с прекалено много свободно време през дървената му ваканцийка? Защо въобще се занимавате? :D:D

Защото ми дойде кофи брейка. :)

току-що, hudyr написа:

Защо въобще се занимавате? :D:D

От скука :whist: Сготвих, пуснала съм пералнята, големия играе покраймен, малия спинка...Не мога да се захвана с нещо сериозно, защото едното ми око следи да не направи някоя беля...Все с нещо, трябва да се забавлявам :)

Ало, помош! Едно лице в един сайт ма уби.

Връщам се обратно в IT раздела. Там поне няма подобни психотрилъри.

Редактирано от hudyr (преглед на промените)

Това е някаква шега. Ама не знам кой се шегува. Темата е променена и на никого не му прави впечатление. Беше с едно заглавие, а сега е с друго.

преди 8 минути, ани1477 написа:

и аз знам за теб всичко

Няма такъв хамстер ебаси ахаахха :giggle1:

преди 4 минути, Ma_ri написа:

Мен, ме е страх, вече :D 

М чи къ,доде търсеше помощ глей кво стана-мисли чете :biggrin:
Ся ми се изясни що и тропа човека по стената :giggle1:

преди 1 час, ани1477 написа:

Ти на колко си бе аз знам всичкооо

На 11 съм. ;)

преди 6 часа, ExaFlop написа:

Аз съм написал по-горе какво смятам за необходимо да се свърши. За разлика от мутренските ти съвети, моите умни съвети са за съвсем легитимни действия

Ако приема написаното за чиста монета, предвид ефективността на родната полиция мутренските съвети остават на дневен ред. Не знаеш ли, че градът ми е града, където все още живеят златните мутренски години??
А сега сериозно - мислиш ли, че някой ще го изплащат някакви несериозни предупреждения? Единственият начин да се разправиш с идиот е да го подплашиш. С интелигентни приказки не става.
Ще ти дам един пример - едно време в училище имах проблем с един човек. 2 години се опитваше да тормози психически, защото не му отвръщах и бях "над тия неща." Предпоследната година взех един стол и щях да го натроша от бой докато спре да шава. Добре, че ме хванаха, разтърваха ни и не можах да си довърша работата. След това повече тоя човек не ме поглеждаше и ме заобикаляше.
Извод - докато не спечелиш "респекта" на един кретен - уважение не чакай.

преди 4 часа, Ma_ri написа:

От скука  Сготвих, пуснала съм пералнята, големия играе покраймен, малия спинка...Не мога да се захвана с нещо сериозно, защото едното ми око следи да не направи някоя беля...Все с нещо, трябва да се забавлявам

Скучно ли ти е? Толкова се преработи, че имаш време да пишеш цял ден по форумите? Да не би да ти плащат пък за това?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 1 минута, simtech написа:

Извод - докато не спечелиш "респекта" на един кретен - уважение не чакай.

За това съм абс съгласен, но пък нали уж живеем в правова държава...

току-що, ExaFlop написа:

За това съм абс съгласен, но пък нали уж живеем в правова държава...

Къде я видя тая правова държава? Ако го видиш това жувотну неземно, моля те - снимай ми го за мен! Снимката ще си сложа в рамка и с добро ще те споменавам.

Страха е само в главата ти.Преодолей го и се изправи смело срещу проблемите си.И недей направо с добро.Аз тъй ги траех мойте уроди отгоре с вечния ремонт.6 години нищо не им казах ни забележчица даже.После айде с добро уж нали,дай на говедото шанс,може пък да се осъзнае.Така се заблуждавах аз.И като ми тропнаха последния път към 14 и 40,като ми прикипяха джибрите за 5 секунди бях пред вратата им със шутове и ритници.Показа се комшийката плахо.Вътре мъжът й синът й и майстора.С бавен и висок тон им заявих-Ако още веднъж ми тропнете така както ми сте накуп със шутове ще ви сваля по стълбите от 8 до 1-вия етаж.Ясен ли съм".Бий говедото да те уважава.Към идиотите-идиотски,към човеците-човешки.      

п.п-Н.з що ги е страх ама бащата и сина даже двамата накуп избягват да ме срещат в тъмното.В бързината да си хванат асансьора единия даже шапката си беше изпуснал ама явно е решил че много ще се забави докато се наведе да я вземе.А комшийката пита жена ми-Гошо да не спи че прахосмукачката ми е малко шумна.

Тоя пък. Хората платили на строителите, а пък ги кара да си лягат за следобедна дрямка. Кой ще оправдае работното време? Ти ли ще им го платиш?

преди 28 минути, Mlechko написа:

Тоя пък. Хората платили на строителите, а пък ги кара да си лягат за следобедна дрямка. Кой ще оправдае работното време? Ти ли ще им го платиш?

Той е длъжен да се съобразява с часовете, в които е забранено да се вдига шум. Или просто селчо си е свикнал така от село. 

преди 3 часа, Mlechko написа:

Има т.н. Правилник за вътрешния ред!!!!!!
Той не е за украса!

Цитат

Чл. 14. (Изм. - ДВ, бр. 15 от 2002 г.) Забраняват се свиренето, пеенето, използването на озвучителни системи, шумният говор и увеселения, извършването на производствени дейности и ремонтни работи, които нарушават спокойствието на останалите обитатели във времето от 22 до 8 ч. сутринта и от 14 до 16 ч. следобед. Изключения се допускат само с разрешение на председателя на управителния съвет или на управителя.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.