Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

GPU Usage проблем

Featured Replies

преди 1 час, D101149 написа:

Сега имам въпрос да си сложа ли антивирусна или не? Щото май безплатните не вършат нищо..

Еми сложи, какво му е ? Аз съм за.

За добра защита от безплатните Comodo или 360 Total Security. Като играеш ама може възникнат проблеми с Firewall-а им, които едва ли ще разбереш как и къде да пипаш за да ги разрешиш. 

Та ако искаш си сложи Avira. Или Avast. Но добре помисли каква и дали да сложиш. Съвет от мен - слагаш една и не пипаш до следващия Windows преинстал, че си еб.. мамата да се дейнсталира антивирусна.

От чисто любопитство, защо си бил с пуснат Vsync на GTA-то ? Сериозно ли е по-гладка картината ?

Редактирано от Julius Decimus (преглед на промените)

• Отговори 53
  • Прегледи 2,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не Protection log-а а Scan log-a където са изброени вредителите от снимката.

Безплатната антивирусна е колкото да не е без хич.

Незнам имаш ли ценни неща на компютъра.

• Автор
преди 3 часа, Julius Decimus написа:

Еми сложи, какво му е ? Аз съм за.

За добра защита от безплатните Comodo или 360 Total Security. Като играеш ама може възникнат проблеми с Firewall-а им, които едва ли ще разбереш как и къде да пипаш за да ги разрешиш. 

Та ако искаш си сложи Avira. Или Avast. Но добре помисли каква и дали да сложиш. Съвет от мен - слагаш една и не пипаш до следващия Windows преинстал, че си еб.. мамата да се дейнсталира антивирусна.

От чисто любопитство, защо си бил с пуснат Vsync на GTA-то ? Сериозно ли е по-гладка картината ?

Да, има разлика :)

Kaspersy Anti Virus струва 57лв. за 1 година, BitDefender Anti Virus 38лв. за 1 година, това са цени от български ритейлъри. Слагай една от двете антивирусни, и спи спокойно. И преди да почнат да ме оплюват някой хора, че са тежки антивирусни, ами не не са, реално и двете не консумират повече от 200МБ-250МБ рам. А с твоята машина няма да ги усетиш, че работят и няма да ти повлиаят на играта и кадрите. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.