Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Paypal - търся човек да ми асистира с теглене

Featured Replies

Здравейте, надявам се темата да не е в разрез с правилата. Имам едни 400 и кусур паунда в Paypal сметка от много време и понеже вече съм в България и отдавна не ползвам UK акаунта си не мога да ги изтегля. Имам си българска дебитна MasterCard към ПИБ, но не ми дава да си регистрирам картата, постоянно ми изписва "card not accepted" или нещо подобно.  Ако има някой ентусиаст от град София, да му прехвърля парите в акаунта, за което разбира се ще получи съответното заплащане :) Или ако някой може да обясни как да си регистрирам глупавата карта също ще ми бъде много полезно. Благодаря предварително! 

преди 3 часа, vladi_829 написа:

Здравейте, надявам се темата да не е в разрез с правилата. Имам едни 400 и кусур паунда в Paypal сметка от много време и понеже вече съм в България и отдавна не ползвам UK акаунта си не мога да ги изтегля. Имам си българска дебитна MasterCard към ПИБ, но не ми дава да си регистрирам картата, постоянно ми изписва "card not accepted" или нещо подобно.  Ако има някой ентусиаст от град София, да му прехвърля парите в акаунта, за което разбира се ще получи съответното заплащане :) Или ако някой може да обясни как да си регистрирам глупавата карта също ще ми бъде много полезно. Благодаря предварително! 

пробвайте да добавите сметка вместо карта

Аха и за услугат аще дадеш 10 милиона долара :) хмм къде ли съм виждал подобно нещо ..... знам че съм виждал, но не се сещам къде ...

За да регистрираш картата си в Пейпал трябва да имаш даден код от банката.

преди 45 минути, XYconstant написа:

За самата регистрация не се иска код, за верификацията - да.

иска код от банката - за да регистрираш картата си

Още веднъж казвам - за самото вписване на картата не иска код. При верификацията - иска.
Проблема на автора е във вкарването на картата, не в получаването на кода, той е в по-късен етап.

преди 19 минути, XYconstant написа:

Още веднъж казвам - за самото вписване на картата не иска код. При верификацията - иска.
Проблема на автора е във вкарването на картата, не в получаването на кода, той е в по-късен етап.

така било, прав си, сега погледнах пак - иска цифрите отзад на картата ти

според мен да си отиде до банката и там ще му помогнат

Разрових се малко, че ми е любопитноби на мен, изникна въпроса - има ли някакви пари в MasterCard-a, който се опитваш да регистрираш?

• Автор
преди 4 часа, Desdinova написа:

Аха и за услугат аще дадеш 10 милиона долара :) хмм къде ли съм виждал подобно нещо ..... знам че съм виждал, но не се сещам къде ...

Какви 10 милиона Ви гонят пък вас бе, ейй веднага да се из*ерете на хората на темата без причина. Защо пък някой да не изкара 50-60 паунда за 10 минути? Злобна работа... Колкото по темата - банкова сметка не ми дава да добавя (казва ми, че се е появила грешка в системата и да попитам по късно), проверих и се оказа, че не приемали банкови сметки от България. Дебитната карта, пак казвам, не става въпрос за верификация с 4-цифрен код, а фактът, че още при самото добавяне ми казва, че картата не е приета. 

преди 25 минути, XYconstant написа:

Разрових се малко, че ми е любопитноби на мен, изникна въпроса - има ли някакви пари в MasterCard-a, който се опитваш да регистрираш?

Kaртата в момента е на минус 1 лев  :D 

Редактирано от vladi_829 (преглед на промените)

преди 4 минути, vladi_829 написа:

Какви 10 милиона Ви гонят пък вас бе, ейй веднага да се из*ерете на хората на темата без причина. Защо пък някой да не изкара 50-60 паунда за 10 минути? Злобна работа... Колкото по темата - банкова сметка не ми дава да добавя (казва ми, че се е появила грешка в системата и да попитам по късно), проверих и се оказа, че не приемали банкови сметки от България. Дебитната карта, пак казвам, не става въпрос за верификация с 4-цифрен код, а фактът, че още при самото добавяне ми казва, че картата не е приета. 

Проверете дали картата не е блокирана (в банката-издател). И питайте съпорта на пейпал

Как искаш да я вкараш като има минус един лев, а то дърпа 1.5 евро за верификация, с това извлечение идва и кода, след това парите ти се връщат в Paypal.
Вкарай 5 лева и опитай отново.

Не си прави експерименти с непознати хора. Особено с пари. Ще изгориш, а най-лошото е, че ти не можеш да си върнеш парите по никакъв начин. 

Вече не помня каква сума взимаше,но не беше голяма.Имаш ли онлайн банкиране,ако имаш от там можеш да си вземеш кода за потвърждаване в противен случай трябва да идеш във банката.Мисля че кода се получаваше до 24 часа.

преди 1 час, vladi_829 написа:

Българска банкова сметка няма как и да добавиш в UK акаунта.Аз го имах същия проблем-та от съпорта ме посъветваха да регна БГ бизнес акаунт и да прехвърля парите от UK.Ma не си струва да ти кажа-ако ще прехвърляш в сметка,баси комисионните от банката :getout:
Не знам защо ама и аз Masterне мога да го регистрирам-навремето опитах и го зарязах(сега може да се е променило)-виж  c Visa Electron няма проблем.

преди 2 минути, XxeoN написа:

Превода ти е 2,50$,не знам за каква комисионна говориш.

Ако теглиш към карта.
А тегли към сметка ....

• Автор
преди 3 часа, Вacко написа:

Добре, а някои има ли идея за друг сайт подобен на Paypal, на който да можеш през онлайн банкирането да депозираш пари на момента (без да чакаш 1-3 дни) и евентуално след време да си ги изтеглиш обратно? 

Редактирано от vladi_829 (преглед на промените)

Какво ?

• Автор
преди 1 минута, niki292002 написа:

Какво ?

Прецака ми се отговора нещо :D 

преди 8 минути, vladi_829 написа:

:giggle1:
Не  знам пич,разрови се тук:
https://www.predpriemach.com/threads/Как-да-изтегля-пари-от-paypal.65677/ 

Иначе ако можех да ти свърша работа щях(без пари),ама нито съм от София,нито мога да правя м-у банкови преводи в момента.
Успех!

Не можеш ли да прехвърлиш парите в друг paypal,акаунт и от там да ги изтеглиш.Смисъл нали във UK не можеш да добавиш картата,направи си нов paypal и от онзи прехвърли парите в този,след което ги изтегли:)

току-що, XxeoN написа:

Не можеш ли да прехвърлиш парите в друг paypal,акаунт и от там да ги изтеглиш.Смисъл нали във UK не можеш да добавиш картата,направи си нов paypal и от онзи прехвърли парите в този,след което ги изтегли:)

Много голяма такса. 

преди 55 минути, XxeoN написа:

Проблемът не е в Paypal на пръв поглед, а в картата. Как ще вземе Paypal от картата сума, която е нужна, за да се верифицира, след като сметката е на минус?!

преди 2 часа, XYconstant написа:

Проблемът не е в Paypal на пръв поглед, а в картата. Как ще вземе Paypal от картата сума, която е нужна, за да се верифицира, след като сметката е на минус?!

Точно това му е проблема на питащият, но никой не ти обърна внимание. :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.