Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хакнат акаунт в Bet365

Featured Replies

Вчера установих че е направен залог от акаунта ми на стойност 195,63лв. който аз не съм правил и веднага се свързах с отдела за клиенти от бета , и ги информирах за случая и те блокираха акаунта със съображния за сигурност , докато го проверят за сигнала който подадох . Казаха ми че на следващият ден ще се свържат с мен . Като се свързаха с мен ми казаха че всичко било наред , нямало никакви следи от хакване или нещо подобно и така един вид изгорях с тези пари , а аз не съм ги залагал даже ги бях пуснал за теглене и накрая се оказа че са върнати и заложени на коеф. 51.00 . От бета не ми помогнаха, така че има ли някактв начин да разбера примерно от къде е пуснат този залог , IP адрес нещо .....

бет 365..jpg

бет.jpg

Те от бета така правят, за да не изплащат печалбите. Ти чак сега ли го разбра. Знаеш ли колко са изгорели като теб!

• Автор

Останах без думи като го видях , но явно не съм единствен ......то няма и как да го докажа че не съм бил аз , според тях съм бил аз и всичко е наред ...

Ами честито :) На мен ми беше нужно да ми се отвори този сайт точно два пъти, за да добавя адреса му в AdBlock филтъра си. Но при някои индивиди поумняването става по трудния начин... Напиши си на десктопа:

Единственият начин да спечеля от хазарт е ако аз организирам играта!

и се радвай, че си научил нещо полезно в живота на сравнително ниска цена.

преди 8 часа, Емил Костов написа:

Те от бета така правят, за да не изплащат печалбите. Ти чак сега ли го разбра. Знаеш ли колко са изгорели като теб!

Аз залагам в тоз сайт от години и никога не съм имал проблеми. 

Ти имаш ли акаунт? Залагаш ли там? Залагал ли си някога там или просто си чул от някой, на който му било казано? 

преди 8 часа, velislavvasilev написа:

Чавдаре, според мен не е хакнат. Кой ще ти хакба акаунта, за да залага вместо теб? Ако ще ти го хакват, ще да е за да ти вземат парите. Има логика от написаното по-горе. Технически е абсолютно възможно да го направят. Ако и няма някъде из менютата логове за акаунта, то съветвам те да преустановиш употребата на този сайт.

Ми, да. Ползваш им сайта, те са админи. Ама според мен това е сериозно и бива да се информира КЗК и медиите. Още повече погледни какви данни си вкарал. Като банкови карти и т.н. С такива хора - внимателно. Ако си си вкарвал инфо на картата, по-добре блокирай и нея и иди в банката да ти извадят нова.

Странно е, че не са се опитали да регистрират друга карта на този акаунт, за да изтеглят парите. Парите са заложени, което няма логика, ако някой е искал да му вземе парите. Ами ако залога беше печеливш? Тогава как ли щеше да реагира потребителя. Залог от 200 лв. при коеф. 50 

преди 3 часа, ostavime написа:

Аз залагам в тоз сайт от години и никога не съм имал проблеми. 

Ти имаш ли акаунт? Залагаш ли там? Залагал ли си някога там или просто си чул от някой, на който му било казано? 

Странно е, че не са се опитали да регистрират друга карта на този акаунт, за да изтеглят парите. Парите са заложени, което няма логика, ако някой е искал да му вземе парите. Ами ако залога беше печеливш? Тогава как ли щеше да реагира потребителя. Залог от 200 лв. при коеф. 50 

Трима приятели имам, който изгорях по един и същи начин. Единия загуби над 600 лева. Никога не бих се хванал с подобни глупости. В предишното ми обкръжения имах над 10 човека, който играеха хазарт, резултата е плачевен.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Ясно, ама ти никога не си залагал, нали така?
Как ги загуби. От сайта са му отменили теглене и са му заложили парите ли? Пак питам, какво правим ака мача или каквото е там излезе?

Sent from my phone using Tapatalk

Това мим напомня, да погледна и моя акаунт там, че имах известни пари, макар да не съм залагал от поне една година. Преди това обаче имах проблеми с влизането си в акаунта, след като изведнъж се оказа, че нямам достъп до акаунта си. Свързах се с поддръжката, но и те нищо не помогнаха. Накрая вече забравих какви чалъми правих, че накрая влязох в акаунта си, но неприятна история. Не че имах и имам много пари там, но така от всеки ако вземат по 10-20 лева...

Какво значи да не можеш да си влезеш в акаунта? Така си ги говорите. Сменят ти паролата ли? Глупости са това. 

В сайта не можеше да се влезе, защото взеха лиценз и имаше проблеми за едно определено време. Промениха се акаунти, имаше верификация и т.н. Хора като вас, които нямат акаунти, а са чули от прителите на приятелите нещо си, няма смисъл да пишат. 

преди 7 часа, ostavime написа:

Елементарно, Уотсън :) Залогът няма как да бъде печеливш, защото е направен след излизане на резултата. Човекът е пуснал парите за теглене. От сайта са видели кога е влизал и кога е излязъл за последно и вместо да му преведат парите са ги записали със задна дата като залог за мач, чийто резултат е излязъл след последното излизане на потребителя с този акаунт. Така че теоретично потребителят е могъл сам да ги заложи за мача. С което те си измиват ръцете и го пращат да пасе.

Тия конспиративни теории можете да ги развивате някъде другаде. Залогът бил направен след излизане на резултата със задна дата. хахаха Стига, че вече ми е смешно. 

• 2 седмици по-късно...

Ако и друг ти ползва компютъра може да е заложил парите ако си запаметил паролата в Хром. 

Другия вариант е от сайта да са решили да не ти изплатят печалбата и да са заложили вместо теб.

Пиши на администратора на сайта. Ако той не ти помогне се свържи с комсията за защита на потребителите или с някоя медия да им обясниш проблема.

Да бе къде го има това някой да откаже да ти плати печалбата ? свържи се с всички възможни органи КЗП , даже ако е доста сериозно се свържи и с ГДБОБ .

даже от ГДБОБ ще кажат най-добре дали е хакнат акаунта или не тия просто са искали да замажат нещата ти какво очакваш да ти кажат .

и да пише на админа ква вхайда и той е замесен нали на него се предава случая той вече си е свършил работата

И моите адблокъри го обожават този нещастен сайт, един път се опита да се отвори и да досажда, ама на секундата беше тотално смачкан и унищожен.

UBlock Origin за стотни от секундата му видя сметката...:)

Редактирано от JHONSON & JHONSON (преглед на промените)

преди 10 минути, JHONSON & JHONSON написа:

И моите адблокъри го обожават този нещастен сайт, един път се опита да се отвори и да досажда, ама на секундата беше тотално смачкан и унищожен.

UBlock Origin за стотни от секундата му видя сметката...:)

За такива досадници като тоя изрод - само така и по-този начин!!!

При мен даже и не успя да се отвори първия и ха ха ха...същевременно последния му път когато се опита да досажда.

Само че в моя случай Adguard с него се разправи...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.