Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Директен линк за Download!

Featured Replies

Здравейте,прощавайте ако не съм в точния раздел,но търся сайт за гнериране на директен линк за сваляне на файлове!
тоест да кача файл от който да се генерира такъв линк с които хората когато кликнат на него директно да започне сваленето!

Благодаря за вниманието :)

преди 10 минути, petkodiliev написа:

Здравейте,прощавайте ако не съм в точния раздел,но търся сайт за гнериране на директен линк за сваляне на файлове!
тоест да кача файл от който да се генерира такъв линк с които хората когато кликнат на него директно да започне сваленето!

Темата ти въобще не е за хардуер раздела, но обясни по-добре какво точно искаш за да я преместя където трябва. Или поне дай пример.

• Автор
преди 10 часа, Емил Костов написа:

Темата ти въобще не е за хардуер раздела, но обясни по-добре какво точно искаш за да я преместя където трябва. Или поне дай пример.

еми търсех раздела но не попаднах на такъв за което сажилявам,та търся някакъв сайт в койт да кача фаил след коет ода генерира директен линк за свалянето му още съ клик на линка да започне да се сваля това е другите upload сайтове ги знам но ми трябва такъв който да е директен без да му задава 

Download и тен пудобни.

Редактирано от petkodiliev (преглед на промените)

преди 11 минути, petkodiliev написа:

в тоя форум, масово ползват dox.bg

• Автор
преди 10 часа, дръндю написа:

в тоя форум, масово ползват dox.bg

Благоадря за мнението,ако ползвах Dox.bg беше ми свършил работа  нямаше да пиша във форума :)

• Автор
преди 10 часа, The-Walk!nG-Dead написа:

погледни този  https://mega.nz

тук имам рег,не е такова значи на мен ми трябва линк който да не го препраща както в mega.nz като кликнеш и те препраща като в снимката 

кадето трябва да кликнеш Download и така да започне сваленето! на мен ми трябва такъв линк който още със кликането му да започне свалянето на файла

без такива препрашания!

Capture.PNG

При ""Mega" трябва да публикувате  линк, който вече сте избрал за споделен с този, на който пращате самия линк или към всички, на които сте го предоставил( говоря за линка)" . И като давате линка, към него трябва да добавите и допълнението към него за декриптиране - или това, което сайта Ви дава в червен цвят . Дано съм Ви бил полезен.

Ето пример и дано се вижда добре. Това, което е в черно е линка, но за да го изтеглиш и отвориш, към него трябва да е прикачен и червеният текст.

Снимка001.jpg

По подобен начин действа и Cloudmail.ru, само че там няма декриптирането на самите файлове. Единствено, кореспондента ви трябва да кликне на линка, който сте му дал или споделил за всеобщо ползване.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор
преди 10 часа, * СТЕФАН * написа:

При ""Mega" трябва да публикувате  линк, който вече сте избрал за споделен с този, на който пращате самия линк или към всички, на които сте го предоставил( говоря за линка)" . И като давате линка, към него трябва да добавите и допълнението към него за декриптиране - или това, което сайта Ви дава в червен цвят . Дано съм Ви бил полезен.

Ето пример и дано се вижда добре. това, което е в черно е линка, но за да го изтеглия и отвориш, към него трябва да е прикачен и червеният текст.

Снимка001.jpg

благодаря,но не това имах предвид ясно е че линка оцветен с червено е линк и ключа заедно за да ги истеглиш но когато го заредиш линка излиза това по горе на снмката което качих (DOWNLOAD) което като кликнеш на Download  и тогава да почне да се тегли файла! а на мен ми трябва такъв сайт който да генерира линк който като кликнеш на него без да те препраща на download  и да се тегли а само кликане на линка и автоматичн да почне да се тегли това ми беше мисълта.

Редактирано от petkodiliev (преглед на промените)

Да , Петьо, сега те разбрах какво точно искаш. Съжелявам за намесата във темата ти, но не зная за такъв начин на изтегляне. Пожелавам ти лека вечер!

• Автор
преди 10 часа, * СТЕФАН * написа:

Да , Петьо, сега те разбрах какво точно искаш. Съжелявам за намесата във темата ти, но не зная за такъв начин на изтегляне. Пожелавам ти лека вечер!

Благодаря се пак,ясно е че няма да намера такива сайтове ами да си го кача прес google диска и толкова.

Искаш с две приказки да кажеш, че не трябва да минаваш през  "Download" функцията, която те задължава самият облак, нали? Може и да направим опит ако искаш, защото повярвай ми, не мога да си спомня точно дали трябваше или не да мина през "download". Аз , най вече заради това ти писах, като все си мисля, че не минавам през нея, но не съм уверен на 100%, независимо , че много често ползвам облаците

Ето споделен линк, от който може да се тегли от всеки, който има достъп до него. Това е публикувано за проба и съдържа свободен софтуер за TP-Link 722N - адаптер  за WI-FI връзка.

https://cloud.mail.ru/public/GRY5/3oz3t1p3y

Аз не виждам друг начин освен: интернет страничка - домейн - хост. По пряко от това!??!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

преди 12 минути, Кумчо вълчооо написа:

Аз не виждам друг начин освен: интирнит страничка - домейн - хост. По пряко от това!??!

като например линка на хайрънс буут
http://mirrors.uni-ruse.bg/hirens-bootcd/Hirens.BootCD.15.2.zip

преди 36 минути, * СТЕФАН * написа:

Искаш с две приказки да кажеш, че не трябва да минаваш през  "Download" функцията, която те задължава самият облак, нали? Може и да направим опит ако искаш, защото повярвай ми, не мога да си спомня точно дали трябваше или не да мина през "download". Аз , най вече заради това ти писах, като все си мисля, че не минавам през нея, но не съм уверен на 100%, независимо , че много често ползвам облаците

Ето споделен линк, от който може да се тегли от всеки, който има достъп до него. Това е публикувано за проба и съдържа свободен софтуер за TP-Link 722N - адаптер  за WI-FI връзка.

https://cloud.mail.ru/public/GRY5/3oz3t1p3y

облакът също генерира адрес а в случая
https://cloclo25.cldmail.ru/2vQkyBZT4Ws8bJQ57UGM/G/GRY5/3oz3t1p3y?key=495a83d860e457a6372de2063a91abbb4fc90701

В DropBox например може да се направи, както пише тука : 5 Free File Hosting/Sharing Cloud Storage Sites with Direct/Hot Link Support | CloudLinker v2.0 Direct Link Maker

Всъщност без допълнителни сайтове може да се направи директен линк И от Google Drive, MS OneDrive и други... ето пак от този сайт тъй наречения Cloud Linker:

http://www.technorange.com/cloudlinker-direct-link-generator-for-dropboxgoogle-driveone-drive-copy-com/

Там въвеждаш линк от Drive, Dropbox или Copy.com.. Една лисичка направих:

https://drive.google.com/uc?export=download&id=0B11MGQzI2tebYjVzeno4TEVMbDA

За OneDrive май (сега сме февруари) не става, но ето един линк успешно създаден от DropBox:

https://www.dropbox.com/s/ruk5z25t21caetp/Tubemate v2.2.9 build 677 (AdFree).apk?dl=1

и още един:

(Видео) -  https://www.dropbox.com/s/d5eqlxiuveeayqa/TOMA - Geroi.mp4?dl=1

Сега колко време ще са валидни линковете вече е друг въпрос и бира... :) 

Това мисля че са "най-стабилнте" варианти като за без пари. Има и обяснено за разни друг сайтове ( https://www.raymond.cc/blog/file-to-link-offers-direct-download-without-wait-time-captcha-or-advertisements/ ), но май е по-скоро от дъжд на вятър - например този " data.hu " - трябва да кликнеш с десен бутон на  Lassú letöltés” , да копираш линка... и така... но не е по-добра услуга от Drive и Dropbox, по моето скромно мнение.  (Плюс това, както си и знаех - НЕ става от него... сложили са защита "I'm not a robot" и скоростта на сваляне и без това е направо жалка...

Що се хабите, не мога да ви разбера сега? Питайте мене! Нали вече ви задавах този въпрос и всички вие го подминахте без никакъв интерес. Прочитайки добитите ви знания до този момент в тази тема, разбрах че нищо не знаете. Но давате наставления чрез Гугъл, без опит, без тестове. Всичките ви линкове и генератори на линкове дадени в темата са невалидни. За всеки компютър линка е различен, а генераторите са изостанали, генерирайки невалидни адреси от старото време. Тъй като търсих хостинг без домейн, варианта се сведе до следните модели: videohelp.com (ограничение за преглед на файла, не знам как го постигат), dropbox.com (прекратена услуга), data.bg (закрит) , dir.bg (е тука е разковничето). Нямате си идея колко много, стократно много дава Dir.Bg на хората! Глог и поща! Лимита за файл е разширен на дискетата. Това обаче само баба Надя го знае. Тя го знае, вие не. :)

преди 2 часа, petkodiliev написа:

когато го заредиш линка излиза това по горе на снмката което качих (DOWNLOAD) което като кликнеш на Download  и тогава да почне да се тегли файла! а на мен ми трябва такъв сайт който да генерира линк който като кликнеш на него без да те препраща на download  и да се тегли а само кликане на линка и автоматичн да почне да се тегли това ми беше мисълта.

преди 17 минути, ExaFlop написа:

https://sites.google.com/site/gdocs2direct/
http://www.wikihow.com/Create-a-Download-Link-for-MP3

преди 18 минути, Mlechko написа:

давате наставления чрез Гугъл, без опит, без тестове. Всичките ви линкове и генератори на линкове дадени в темата са невалидни. За всеки компютър линка е различен, а генераторите са изостанали, генерирайки невалидни адреси от старото време. 

Линка от Google Drive /Google Диск/все още е валиден, включително и за други устройства и IP адреси.

преди 17 минути, Mlechko написа:

ККакво се опитваш да кажеш? Ето линк генериран с услугата на екзафлоп

https://drive.google.com/uc?export=download&id=0B-4LSsNWpy1mOGVlOGUxMWMtZDQ0Ny00OWM4LWJhODItNzUxMTdjZmU2M2I3

Встрани от темата, но и ти и ОП на темата си губите времето в търсене на безплатни неща.

Редактирано от Пaчo (преглед на промените)

преди 5 минути, Freem@n написа:

Линка от Google Drive /Google Диск/все още е валиден, включително и за други устройства и IP адреси.

Действително! Но не са реални линкове. Линковете не са директни! Те указват на браузъра да генерира друг адрес за сваляне! Това ако реша да вграждам файлове в уебсайт - ще има да ми се пулиш на празната страница! :)

преди 8 минути, Mlechko написа:

Това ако реша да вграждам файлове в уебсайт - ще има да ми се пулиш на празната страница! :)

Естесвено. Сайтовете хостващи линкове каквито търсиш измряха, ако има още някой той ще работи ден до пладне. 

преди 2 минути, Пaчo написа:

Естесвено. Сайтовете хостващи линкове каквито търсиш измряха, ако има още някой той ще работи ден до пладне. 

Повярвай - само България предлага уникални възможности, при това безплатно! Вече казах кой е благородника и дарителя.

преди 9 минути, Mlechko написа:

Повярвай - само България предлага уникални възможности, при това безплатно! Вече казах кой е благородника и дарителя.

Ми казах ти, ще работи ден до пладне. Какви благородници и дарители, във фейсбук ли си го казал? 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.