Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Умението да се влияе на въздуха

Featured Replies

Въпросът е свързан с умението да се влиае на въздуха- ако може да бъде раздвижван от човека когато е извън затворени помещения и не в затворени, това на какво се дължи?

Иване, какво течение?

преди 24 минути, Ankazar написа:

да бъде раздвижван от човека когато е извън затворени помещения

човекът да прави вятър. Не е уточнено ментално или чисто механично се извършва процесът. Иначе за да има движение на въздуха, трябва да има две точни с различни налягания.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

въпросът е много неясен аз  радвижвам въздуха в затворени и незатворени помещения и на открито и на закрито

• Автор
преди 5 минути, ExaFlop написа:

Иване, какво течение?

човекът да прави вятър. Не е уточнено ментално или чисто механично се извършва процесът. Иначе за да има движение на въздуха, трябва да има две точни с различни налягания.

С това дума за създаване на повей на вятъра, можеш да прерасне в буря. По принцип става чрез концепцията и движението на ръцете. Вятърът се завихря понякога е почти моментално друг път отнема време. Дори и не мога да разбера дали човека има влияние върху елемента или не? Просто искам да знам как да стане по- силно влиянието върху елемента.

преди 10 минути, Yvan Sergeev написа:

въпросът е много неясен аз  радвижвам въздуха в затворени и незатворени помещения и на открито и на закрито

Човека не раздвижва въздуха в затворени помещения контролира само появата на стихията когато е извън затворени помещения.

преди 14 минути, Ankazar написа:

Просто искам да знам как да стане по- силно влиянието върху елемента.

След 10-20 години на тренировки и овладяване на вътрешната сиа, може и да го постигнеш. Иначе дообре фантазираш...

• Автор
преди 9 минути, ExaFlop написа:

След 10-20 години на тренировки и овладяване на вътрешната сиа, може и да го постигнеш. Иначе дообре фантазираш...

В смисъл какво имате предвид?

преди 31 минути, Ankazar написа:

Човека не раздвижва въздуха в затворени помещения контролира само появата на стихията когато е извън затворени помещения.

само  като дишам раздвижвам въздуха искаш да кажеш  че като дишам и издишам един и същи въздух -хммм аз дишам  въглероден  диоксид .

• Автор

да кажем този човек има някаква връзка с въздуха.

преди 27 минути, ExaFlop написа:

Откъде да започне човека? Какви тренировки- примери трябват.

Аз не разбирам какво общо има движението на въздушни маси с раздел "религия, мистика, езотерика". Или може би авторът иска да овладява въздушните стихии посредством заклинания? Аз бих му препоръчал да иде да учи метеорология, щом толкова се интересува...

Изпратено от моят HTC One M9 с помощта на Tapatalk

преди 2 часа, Ankazar написа:

Въпросът е свързан с умението да се влиае на въздуха- ако може да бъде раздвижван от човека когато е извън затворени помещения и не в затворени, това на какво се дължи?

На газове отделяни от червата

преди 1 час, Ankazar написа:

Откъде да започне човека? Какви тренировки- примери трябват.

Движението на тялото раздвижва и въздуха. Голямото тяло раздвижва по-вече въздух от малкото тяло.

Започни от масата. Яж за да напълнееш. Така ще правиш по-вече вятър при движение.

Отиди до Антарктида и намери Аватар, той е владетел на 4-те стихии. И го питай за пример.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.