Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Стол за настолна машина

Featured Replies

Вече се изтормозих с тоя китайски стол "Херкулес" амортисьора се счупи и ся лактите ми висят щото е на ниско и не мога да се опра на бюрото като пиша, а ако се заседя повечко и се почне едно потене от тази черна не-дишашта кожа е ужасно.. И е извит по такъв начин, че имам чувстовото, че от това ме боли гръбнака.. Струва ли си да давам над 300лв за онези "състезателни" столове дето са от пластмаса или кожа.. 

2217.jpg Колко релаксиращо изглежда..

Сега случайно попаднах на този: Офис стол Relax с подложка за крака

Ако седиш дълго пред компютър или на бюро е задължително да имаш и удобен стол. 

droian-ergonomic-computer-workstation-2_

На цената на къща на село

2.jpg

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 1 час, ExaFlop написа:

c078fa4d11.png

А т'ва от голямата снимка не е стол, а си е чисто легло! В такава поза повечето хора заспиват, вместо да геймят.

преди 1 час, ExaFlop написа:

droian-ergonomic-computer-workstation-2_

2.jpg

когато гърбът е в легнало положение   на човек му се приспива и не може да мисли , столът трябва да е като седалка на кола   права или съвсем леко    наклонена  назад .

148976822863668.gif

Виждам, че тук са се събрали светила в областа на ергономията и дизайна...

преди 7 минути, Слави Маринов написа:

Този да не си го извадил от стоматологичния каталог,че на такъв прилича.

https://www.google.bg/search?q=ergonomic+computer+workstation&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwie1Znig97SAhXCPBQKHVnKCIMQ_AUIBigB&biw=1190&bih=767

преди 14 минути, ExaFlop написа:

Е,ти пък,шегувам се,но и за зъболекарски стол си става.

Став си, да. Ама никой стоматолог няма да Фърли $7-10к+ за табуретка за пациенти.

Бих препоръчал взимането на стол от плат. (не от кожа) Когато седиш върху кожа, се получава ефекта на потенето. (особено лятото, когато си с тениска и с къси панталонки, или пък дори без дрехи)

А ако искаш нещо качествено (което ще ти е вярно дълги години), бих препоръчал ето тези. Седял съм на тях и не само изглеждат комфортни, а и са изключително комофортни. Качествена изработка, добър дизайн и най-важното - удобни. (ако не си прегърбен де)

Иначе не е зле и да споменеш ръст/килограми, понеже ако си 150-160 кила няма как някой по-евтин стол да не се счупи.

П.П. А иначе, някой правят нещо подобно - отиват в авто моргата, харесват си някоя запазена седалка (ако искаш лукс, взимаш си такава от някоя маркова кола) След това просто я слагат на основата на някой офис стол. 

• Автор

Ми около 70-75 кила съм и 185см висок, и точно за това ми трябва хубав стол, защото имам малък проблем с гръбнака и ако продължавам да съм с този стол просто е некомфортно и се напрягам.

Иначе това за седялката от кола и аз съм си го мислел:D Но ще гледам да има и поставка за крака, също така тези възглавнички за гръб и врат на по-скъпите "състезателни" столове изглеждат много комфортно. С това бюро съм само, че е по-дълго и с метални крака.

Редактирано от Mr.n0b0dy (преглед на промените)

Моя съвет е да си вземеш малка масичка за монитора. Изключително удобно нещо - не се прегърбваш, за да гледаш монитора, който е по-ниско. За правилна стойка, монитора трябва да е на нивото на очите ти.

• Автор

Да, в момента даже е малко по-ниско защото амортисьора на стола се счупи и трябва да си местя погледа малко нагоре. Което също мисля, че не е много полезно защото това не е естествената позиция на очите.

Aх как си плачете за една лопата десети номер, та да видите що е то естествена позиция!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.