Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Искам да имам родина

Featured Replies

Знам, че не му е тук мястото, знам, че не е това раздела. Знам, че ме мислите за луда! Но не издържам вече! Не разбирам защо при всичките тези заплахи за нашата национална сигурност, българите стоят и нищо не правят. Защо, за Бога? НАТО няма да ни опази, проумейте го! Кога ще се събудите от вашия сън, от вашите илюзии? Защо не ви е грижа за нашата земя, за нашата страна, извоювана с кръвта и живота на предците ни? Защо сте такива страхливци? Защо толксова се страхувате от продажните, лицемерни и лъжливи НАТО , ЕС и САЩ? Защо? Защо не смеете да излете по улиците на градовете и селата, да развеете високо българското знаме, да издигнете високо християнския кръст и ясно да заявите, че тук е България, тази земя е българска и на чужденци не се дава? Че само турците да посмеят нещо, после горчиво ще се каят? Защо, защо не пишете до Путин с молба за военна подкрепа на България срещу Турция? Та ние нямаме армия, хора, нямаме оръжия, а едно разузнаване не може да спре едно отцепване на страната! Моля ви се, станете от телевизорите и компютрите,  идете в неделя, гласувайте, но не за предателски партии!  Организирайте се, бъдете готови за съпротива! Ако си изгубим земята, този път няма да можем да си я върнем! На мен не ми се живее под ислямски ботуш, не желая да бъда лишена от правото да се обличам както искам и да изповядвам свободно религията си!  За Бога, хора, ние сме разграден двор!  Какви още доказателства ви трябват,  че Турция не ни мисли доброто? Аз искам да предотвратим най - лошото! Не само отцепването, но и евентуалното отмъщение към християнското население в Южна България! 

В момента имаме нужда от силни и смели мъже, готови да защитават земята, религията и населението, не от елилирани простаци с кифленски мозъци! Спрете да сте егоисти! Бъдете като нашите предци и герои - силни, смели, безстрашни! Не оставяйте да се откъсне и милиметър парче българска земя! Спомнете си Берлинския конгрес, Ньойския договор - малко ли земи изгубихме точно заради западните "съюзници"! Вземете си поука от историята, свалете си розовите очила, бъдете реалисти, наричайте нещата с истинските им имена! Аз и много други млади българи искаме да имаме родина, да имаме свободно и сигурно бъдеще, да не живеем във вечен страх от ислямизация, атентати, от войни, от отмъщения на турците...........Те никога, никога не са се примирили, че са изгубили нашите земи, искат си ги обратно и нищо, освен Русия няма да ги спре!

Защитата на националната сигурност не е дело само на спецслужбите, на армията или полицията - тя е и на народа! А народът не трябва да се страхува ясно да заяви, че няма да си даде земята на никаква цена, че е готов да се бие за нея, че не приемаме поучения от никоя държава, че имаме право да съществуваме, да говорим, четем и пишем на своя език, да изповядваме своята религия, да живеем светски, да почитаме своите национални герои и да им издигаме паметници, да празнуваме своите празници и да пазим своите традиции, да развяваме гордо нашето знаме! Пък нека за онези, които ни съсипваха през предишния век, да сме "диви балканци"! Балканци, ама с история, по - стара и от немската, с език, по - древен от английския,  с герои и държавници, по - смели от френските, с право над тази земя много повече отколкото си въобразяват в Анадола! Зарежете мулти-култи лозунгите и не позволявайте да ви наричат "нацисти" само защото сте патриоти и родолюбци! Нацистите носят свастика и избиват невинни,  ние не го правим!

Просто съм отчаяна, искам България да е цяла, искам да няма инвазия и невинни жертви. Искам да имам свободата да покажа своето отношение към лицемерната Германия, виновник за две световни войни! Искам да мога да кажа какво мисля за нейното лицемерие! И да мога да кажа коя съм, да видим дали ще посмеят да ме съдят за думите ми! Защото историята е най - добрият съдник!

Не искам да изгубя родината си и свободата си заради две откачени държави с мании за имперско величие и с двама диктатора!

Като бик на червено съм, стане ли дума да обвинят българите в нацизъм!

Цитат

Не искам да изгубя родината си и свободата си

Че тя "родината" отдавна е в плен на безродниици - има-няма 80 години. Виж свободата... тя е относително нещо...

все пак е добре че ането има пари за дрехи че даже и да се облича както иска

ането ще се чувства по-добре с бурка  не е пробвала не е и харесало според мен

преди 4 часа, Anne написа:

В момента имаме нужда от силни и смели мъже, готови да защитават земята, религията и населението, не от елилирани простаци с кифленски мозъци!

да бе все мъжете да го отнасят я малко жените да се стягат в кръста и да нарамват пушките ! Ане ти твоята пушка смазваш ли я редовно ?

Щом турците не избраха Сали Шабан Ибрям от партия на Марешки и на Емил Кошлуков "Новото време", значи има все още надежда. И то за втори път, преди бе май в листата на @@любимите@@ ми от партия Национално движение „Единство“.  ;)

Като с кон капаци са, а и гласуването знам как става за ДПС. Ако не знаете вървете в едно село, където хората предимно се чувстват турци, защото знаят приличен турски език.

Хора, които викат на училище мектеп https://tr.wiktionary.org/wiki/mektep, вместо  окул. https://tr.wikipedia.org/wiki/Okul

Хубаво, че поне не викат на учениците Талибани. Талибан на пащу е ученик. :) Страшен турски имат и какъв акцент. 

Турците, тук не разбират какво говорят така наречените турците от България. :D

И турците от България не посещават турското консулство, а българското.

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

преди 7 часа, Anne написа:

Защо, защо не пишете до Путин с молба за военна подкрепа на България срещу Турция?

Ами например защото е диктатор и ще ти наложи после неговата дуктатура тука, както беше цели 45 години.
Или защото няма пари като европейците да ти дава еврофондове.
Освен това Путкин подкрепя сърбите и разделението на западните българи от България.
На руснаците вече им се е случвало да воюват с румънците срещу българите, след освобождението от турско робство. Руснаците са кофти копелета, гледат си интереса на тяхната империя. И не позволяват на народите които те са поробили и са част от империята им, да се отделят и създадат независими държави.
А турчолята няма как да нападнат България, защото пътят им към Европа минава оттук и изведнъж ще им спре износа за западните богати потребители. Това от което те е страх, е плод на руската пропаганда.

Анче с кво си се назобила ма джанъм :) ?

преди 9 часа, Yvan Sergeev написа:

да бе все мъжете да го отнасят я малко жените да се стягат в кръста и да нарамват пушките ! Ане ти твоята пушка смазваш ли я редовно ?

то па едни мъже...

преди 12 минути, haidukpikaso написа:

то па едни мъже...

к'вит' мъжете, таквиз и жените...:ph34r:

преди 11 минути, ExaFlop написа:

к'вит' мъжете, таквиз и жените...:ph34r:

да ама не

ти у казарма бил ли си

Първите две цифри на ЕГН-то ми са число достатъчно малко, за да съм бил, а ти? 'щот моя позната я забърсаха да си отслужи след завършване и след години и дъщеря й така.
Що питаш?

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 10 часа, Методи Дамянов написа:

Че тя "родината" отдавна е в плен на безродниици - има-няма 80 години. Виж свободата... тя е относително нещо...

Не е относително нещо. Повярвай ми, живота при окупация не е цветя и рози. Много по - лошо е.

преди 54 минути, ExaFlop написа:

Първите две цифри на ЕГН-то ми са число достатъчно малко, за да съм бил, а ти? 'щот моя позната я забърсаха да си отслужи след завършване и след години и дъщеря й така.
Що питаш?

е как що - да разбера колко си мъж

значи аз съм повече от тебе тъй излиза - щото НВО съм минала

преди 3 часа, Anne написа:

Не е относително нещо. Повярвай ми, живота при окупация не е цветя и рози. Много по - лошо е.

Свободата преди всичко е състояние на духа. Пример: имам приятели, които се чувстваха угнетени и потиснати в настояща България. Някои от тях... избяга, заминаха си от тази държава, други - не. Някои от тези "там", не им е розово финансовото положение, но чувството им е различно. Нямат усещането, че нищо не зависи от тях (както, ако си затворник). Други, които останаха тук, пък вече не им пука въобще. Трети се чувстват затворени. Властта днес в България днес действа също като поробител. Отново с примери: тази седмица извършителят на тройно убийство, хванат да кара пиян, беше осъден на четири години. Сещай се колко ще излежи. Сещай се и дали не е "някой"? Двама братя убили младо момче посред бял ден в български град излизат невинни, въпреки, че ги знаят из целия град. Да продължавам ли?

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

преди 4 часа, haidukpikaso написа:

то па едни мъже...

някъде видях лаф че жената трябва да се грижи и гледа мъжа като куче

пък  днешните жени не разбират от кучета само котки гледат.... :D 

преди 25 минути, Yvan Sergeev написа:

някъде видях лаф че жената трябва да се грижи и гледа мъжа като куче

пък  днешните жени не разбират от кучета само котки гледат.... :D 

ми котки ми - щото и кучетата и те същите като мъжовете

:lol6:

Ела ми дресирай британката и тогава пак ще си приказваме

преди 9 минути, Методи Дамянов написа:

Е, нали знаеш какво казват: кучето си има господар, котката, слуга.

предпочитам да съм слуга на котка не слуга на "мъш"

преди 57 минути, Методи Дамянов написа:

Е, то и мъжовете (повечето) предпочитаме.мацки пред кучки (образно казано и не само)...

ей пусти комплекси

:P

преди 21 часа, Anne написа:

Те никога, никога не са се примирили, че са изгубили нашите земи, искат си ги обратно и нищо, освен Русия няма да ги спре!

И аз така мисля. "Вражеска" Русия да ни избави. Но дори да имаме намеса от страна на Русия, без наша намеса сме обречени. Точно както в Сирия... където сирийците се бориха за държавата си и вече когато почти бяха притиснати в ъгъла, губещи войната, Русия се намеси,.. напук на всички очаквания. И нещата се обърнаха. Само че ако ние смятаме да ги заплюваме в лицето и после да им искаме помощ, не знам как ще се получи

преди 17 часа, Yvan Sergeev написа:

За такова изказване предлагам Орден "Стара Планина", 1-ва степен. Ще викнем Плевнелиев от запаса да ви го връчи.

Иначе логичното нещо е първо да се обърнем към НАТО и ЕС за помощ. И ако вече ни отсвирят, тогава май няма да имаме избор освен преглътнем гордостта си - някои от нас - или да слагаме феса.

Има нещо дълбоко унизително в това една жена да тръгне да агитира мъжете да я защитават, все едно те самите не могат да се сетят. Та някой даже я пита дали редовно си смазвала пушката. Хора тука няма "GAME OVER" и "RESTART". Всичко е once in a lifetime.

преди 22 часа, Anne написа:

Не разбирам защо при всичките тези заплахи за нашата национална сигурност, българите стоят и нищо не правят.

Сега като препрочетох мисля, че знам защо. Понеже са наясно, че ще ни пази Неволята.

• 2 седмици по-късно...
  • 5 месеца по-късно...

Имаш родина!

За държавниците... не знам... те явно не са от България.... или пък са корумп...., знам ли ...

Честит празник!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.