Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Спешно! План - конспект по български език за 10 клас

Featured Replies

Имам тема за изпита по български език... Разработване на план за домашна работа - есе на тема Днешните българи могат ли да бъдат убеждавани в укорите на Паисий?? според теб какво трябва да правяИмам тема за изпита по български език... Разработване на план за домашна работа - есе на тема Днешните българи могат ли да бъдат убеждавани в укорите наЗдравейте! Имам сериозен проблем. Водя практика по училища, но се затруднявам с една тема и не знам как да е разработя. Темата на която трябва да направя план - конспект и да предам на учениците е : Разработване на план за домашна работа - есе на тема: Днешните българи могат ли да бъдат убеждавани в укорите на Паисий? 

Ако има някой идея , как и от къде да тръгна,ще съм много благодарна. Паисий?? според теб какво трябва да правя

Учител по литература не знае как да разработи план за 10 клас????????????????????????????????????

• Автор
преди 6 минути, Емил Костов написа:

Учител по литература не знае как да разработи план за 10 клас????????????????????????????????????

Първо не съм учител, а водя практика и съм още много далеч от думата - преподавател. И все още се уча на много неща , които съм сигурна , че вие даже си нямате и понятие господине!!!

Второ съвсем нормално е да потърсиш помощ, но ние българите само знаем да упрекваме и да обиждаме, все пак такъв ни е манталитета. 

преди 3 минути, Златина Тодорова написа:

Първо не съм учител, а водя практика и съм още много далеч от думата - преподавател. И все още се уча на много неща , които съм сигурна , че вие даже си нямате и понятие господине!!!

Второ съвсем нормално е да потърсиш помощ, но ние българите само знаем да упрекваме и да обиждаме, все пак такъв ни е манталитета. 

Това, което търсиш не е помощ, а някой друг да ти свърши работата. Ако не си преподавател не виждам, защо трябва да водиш занятия по литература? Все едно аз да водя уроци или упражнения по Сиско или по С++. И ако наистина имаше желание можеше да отидеш в едно училище и да помолиш учителите по литература да ти съдействат Със сигурност имат доста материали и есета за Паисии, защото той все още се изучава в училищата.

• Автор
преди 3 минути, Емил Костов написа:

Това, което търсиш не е помощ, а някой друг да ти свърши работата. Ако не си преподавател не виждам, защо трябва да водиш занятия по литература? Все едно аз да водя уроци или упражнения по Сиско или по С++. И ако наистина имаше желание можеше да отидеш в едно училище и да помолиш учителите по литература да ти съдействат Със сигурност имат доста материали и есета за Паисии, защото той все още се изучава в училищата.

Вие въобще четете ли какво пиша. ВОДЯ ПРАКТИКА, КОЯТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА! Но все пак не сте наясно и трябва да изкажете мнение. Така другото , което ще ви кажа е,че аз си има идея как да направя план за есе, но въпроса е друг, който като гледам вие не сте компетентен по него. Така,че няма да ви го разяснявам. Тук , ако има някой който се занимава с уроци, ще разбере какъв ми е въпроса! 

преди 5 минути, Златина Тодорова написа:

Вие въобще четете ли какво пиша. ВОДЯ ПРАКТИКА, КОЯТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА! Но все пак не сте наясно и трябва да изкажете мнение. Така другото , което ще ви кажа е,че аз си има идея как да направя план за есе, но въпроса е друг, който като гледам вие не сте компетентен по него. Така,че няма да ви го разяснявам. Тук , ако има някой който се занимава с уроци, ще разбере какъв ми е въпроса! 

Четири години съм бил учител, защото първта ми специалност е такава, така че много добре знам за какво става на въпрос. Интересно е каква практика водите, щом не сте учител, че и урока е по литература. Мисля, че дадох насоки откъде може да си намерите подобно есе. 

• Автор

Достатъчно коментирахте, няма нужда повече. Нито пък имам желние да ви отговарям. А насоката за есето, което сте ми дали, може да го предадете на някой друг :) Хубава шега! Приятен ден!

Не сте преподавател, но водите практика в училища о.О - и каква практика: литературно есе ........

Едно с едно няма и вместо да отговорите подобаващо, какво правите ..... отправяте укори - значи ето от къде можете да започнете ->

на 28.03.2017 г. в 12:41, Златина Тодорова написа:

ние българите само знаем да упрекваме и да обиждаме, все пак такъв ни е манталитета. 

Та такъв ни е манталитета просто - още от времената на Паисий. :Д

С този правопис и пунктуация тежко и горко им на бъдещите Ви ученици! Но така е днес - и едно магаре може да завърши висшУ.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.