Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Малайзийка ражда докато спи

Featured Replies

За раждане по време на сън съобщава от Малайзия руската агенция "Новости". Двайсет и пет годишната Нор Айни Мат Зайнол узнала, че има син от родителите си, които самостоятелно изродили бебето, без да разбудят спящата майка.

В последно време младата жена се оплаквала от хронично недоспиване и умора. Затова родителите й решили да й дадат възможност да си отдъхне и да събере сили, а бебето й показали чак на сутринта. Момченцето появило се на бял свят при такива уникални условия вече си има име - Мохамад Али Хакими Мохаммад Сабри.

eее, такъв дебил няма biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

ако е истина, просто е уникално---->>> да си проспиш раждането на собственото ти дете, което ти самата раждаш

Редактирано от chain_reaction (преглед на промените)

• Автор

Вярвате или не информацията е потвърдена от няколко информационни агенции :speak:

Вярвате или не информацията е потвърдена от няколко информационни агенции :speak:

Точно затова ми е още по-трудно да го приема.... :baby:

• Автор
Точно затова ми е още по-трудно да го приема.... :speak:

Ами освен да се пробваш и ти biggrin.gif

Но,много ми е чудно как е родила по време на сън ?! angry.gif дали е възможно!Не всичко което го казват е възможно,но infinity1305 как в Япония раждат така,според мен те раждат малко по-трудно или имено зарди това използват преспивателни !Незнам и не ми се смейте невеж съм в тая област !!!Не съм жена но гледам научнопопулярни филми! :rolleyes:

А забравих да допълня не се позувавайте на "Жълто информационнте агенций "

Редактирано от POWERHORSE (преглед на промените)

Слушал съм,че ако родилката заспи докато ражда,кръвта и изтичала и тя можела да умре!Но доколко е достоверно това-не знам!

Вярвате или не информацията е потвърдена от няколко информационни агенции :whist:

Абе ако ще и от 50 агенции да е потвърдено - лъжа е!

Трябва човек да е прекалено наивен да повярва angry.gif

• Автор
Абе ако ще и от 50 агенции да е потвърдено - лъжа е!

Трябва човек да е прекалено наивен да повярва angry.gif

Ако щеш вярвай :rolleyes:

Не съм го видял с очите си и не мога да кажа

Леля ми се е пробвала да чете книга докато ражда или по - точно "Едит Пиаф" хахахаххахаха доколкото знам не се е получило.... Преставям се какво би станало ако е решила да го удари на сън:rolleyes:))))))) Хахахахахахахах

Наистина всичко звучи доста абсурдно, но света се гради на абсурди така че Защо не? cool.gif

Това ми звичи като сценарий на мексикански сериал,и после още 200 серий докато се оакже че родителите излъгали майката че е родила това дете ....

И аз не вярвам много, но знае ли се може и да е възможно. Доста пъти живота ни изненадва.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.