Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на автомобил до 4000лв

Featured Replies

Здравейте,

Имаме една Вектра А (която ще остане като втора кола) и търсим нещо с подобни параметри. Основно изискване е климатика (или климатроник), както и колата да се поддържа лесно и от тази гледна точка предпочитаме бензинови двигатели. Ще вози багажи и хора, така че е хубаво да е поне 90 коня (допустимо е да над 100). Шофьорите, които ще тормозят новата стара кола сме доста високи, така че пространството в купето (и отпред и отзад) ще е плюс. Като визия ми допадат повечето Опели, като много ми харесва и Тойота Авенсис от 2000-2003. На година не вярвам да навъртаме повече от 10-12 000км. Колата ще се кара предимно софийско градско и на сравнително къси междуградски разстояния.

Ще се радвам на някакви предложения и  мнения, защото се налага избора да се направи сравнително бързо - следващите 1-2 седмици.

Предварително благодаря! :)

Тойота е добро решение,може да погледнеш и Шкода Октавия .Не си казал ,бензин или дизел?

• Автор

Писал съм. Бензин е за предпочитане, ама съм чул добри отзиви и за D4D двигателите на Тойота. Ако може двигателя да не се пипа изобщо, най-добре. В момента, в който почна и сам да си правя колата, може да мисля другояче. Засега сме гледали Опели, Тойоти, Хонди и Мицубишита. Шкодите за тия пари ми изглеждат малко спартански от вътре.

П.С. и Пежо 406 доста ни допада

Редактирано от Игнатов (преглед на промените)

Хонда и Митцубиши гният доста ,Мазда също.Дизела на Тойота е прекрасен но пък ако се наложи ремонт.............нещата стават драматично-трагични.Пежо 406 е добър избор ,но рядко се намират 90 к.с запазени,още повече над 2000 г.Кво значи спартанско ?Няма как да очакваш за 4 к  някакъв особен лукс

• Автор

Е то може да не е 90кс. Правя база за сравнение с Вектрата 90 коня са ок, но има какво да се желае. 90-120 коня нещо подобно мисля. 

За Шкодата имах предвид ч ми се вижда малко грубоват интериора. Не очаквам лукс.

Да грубоват е ,сечено все едно с теслата ,ама са здрави машини .

на 4/3/2017 в 18:10, Игнатов написа:

Пежо 307 SW? Бензин с газ, ще ти е добре.

• Автор

Тия дни намерихме Вектра Ц 2002г в много добро състояние на нереално малко километри. Вече си я регистрирахме има и 1-2 неща за смяна.

преди 8 часа, Игнатов написа:

Тия дни намерихме Вектра Ц 2002г в много добро състояние на нереално малко километри. Вече си я регистрирахме има и 1-2 неща за смяна.

Колко километра е колега?

Честито!

• Автор

101 000км, сервизната книжка не изглеждаше фалшифицирана, справка по VIN в интернет също не показа нередности. Разбира се остава вероятност някой да се е бъзикал с компютъра, но дори тогава, то не е връщана с много. Интериора е изключително запазен. Само на средната колонка на шофьорската врата има едно леко износване на интериорното покритие, вероятно от търкане в колана.

П.С. Иначе външно има забележки, но минимални. Драскотини от камъчета, около дръжките на вратите, както и едно по-сериозно ожулване на задната броня. В последствие се разбра, че всичките накладки са износени, а предните са си направо надрани и ще се сменят заедно с дисковете.

Редактирано от Игнатов (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.