Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Update

Featured Replies

Здравейте. Тъй като през Windows Update, не открих никакви нови актуализации, си свалих Windows Update assisent, за да сваля актуализацията преди 11-ти април. Съответно той откри, че има нова актуализация, започнах да я свалям и се стигна до рестарт на компютъра и всичко отиде по дяволите. След рестар, започна да зарежда някакви проценти и изведнъж, черен екран, 40-50 минути. Натиснах бутона за изключване, изключи се и пак го включих. Започнах пак да се ъпдейтва и пак същата работа. Изключих го и го включих пак и изписа "windows се връща ъм предишната си версия" и слава богу тръгна. Къде би могъл да бъде проблема ? В интерес на истината се боя да го актуализирам отново, преди 11-ти Април, въпреки, че има ъпдейт.

Без име2000.jpg

• Отговори 81
  • Прегледи 4,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

С този инструмент се сваля различна версия на Windows 10. Коя версия изписва при стартиране на winver?

14393.970 е последната версия на 14393.
https://support.microsoft.com/en-us/help/4016635/windows-10-update-kb4016635
За изтегляне:
http://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB4016635
Този ъпдейт не се появява в Windows Update, само в WSUS. 
Корекциите:

Цитат

The update fixes the following two issues:

• Addressed a known issue with KB4013429 that caused form display issues with CRM 2011 on Internet Explorer 11.
  • Addressed the issue with KB4013429 that prevents users from updating apps from Windows Store with 0x80070216 error

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор

Инсталирах го, всичко е 6. Но, сега като стартирам windows update assisent, пак пише това и ме е страх да го натисна, да не угасне.... а много искам  ъпдейта "Windows 10 Creators Update coming April 11" Версия 1703 как да я сваля ?

Без име6363.png

Редактирано от Shpionche (преглед на промените)

• Автор

Пуснах пах актуализиране сега на версията 15063, и филма се повтори отново. 2 часа се инсталира и накрая компа се изключи. И, като го включа : 

iZ97e2P.jpg

Просто го остави да си свърши работата. Ще омажиш актуализацията така, не случайно са писали по време на актуализация да не се изключва компа.

преди 13 минути, Shpionche написа:

Някой може ли да съдейства ?

Така по картинка - само ясновидките от телевизията могат да кажат. Надстройката не е минала успешно по някаква причина и възстановява системата.
Една от причините е недостатъчно място на Windows дела.

• Автор
преди 3 минути, ExaFlop написа:

Така по картинка - само ясновидките от телевизията могат да кажат. Надстройката не е минала успешно по някаква причина и възстановява системата.

Актуализацията се изтегля и зарежда до 100 % при включен компютър, след като се рестартира, започва да се "доактулизира" и изключен режим и след като достигне 70 %, забива така, и след 50-60 минути се изключва сам. Включвам го и изписва, че уиндоус се опитва да инсталира прекъснатата актуализация ( която не прекъсвам аз, а компа се изключва сам ) при което се изключва след 50 минути отново. Когато го включа втори път, изписва, че се възтсновява предишната версия.И всичко е неуспешно . . . и не знам какво става и защо не се актуализира коректно ?

• Автор

Свалих си оригинално ISO на windows , мога ли в тази стъпка само да го ъпдейтна по този начин по който е скрийншота ? Или това ще преинсталира?

3d27a112b319231b.jpg

Това ще запази личните ти файлове. Кой setup стартира от монтирания iso като диск/разархивираната директория?
Препоръчвам ти да стартираш %DVD_Drive%\sources\setupprep.exe за надграждане

• Автор
преди 6 минути, ExaFlop написа:

Това ще запази личните ти файлове. Кой setup стартира от монтирания iso като диск/разархивираната директория?
Препоръчвам ти да стартираш %DVD_Drive%\sources\setupprep.exe за надграждане

Моунтнато е, през Daemona. Сега старирам, през директорията, която ти ми посочи. Но мога ли реално да инсталирам само ъпдейти през този setup, без да преинсталирам, реинсталирам и т.н. ? Защото през Update assisent не става, както отбелязах :D 

По този начин ще направиш ремонтна инсталация.
Каква грешка има регистрирана в eventvwr в секция system.

300 разправии,а 11 април е утре...............може би имаш това предвид,като инсталация да стане:http://www.thewindowsclub.com/upgrade-to-windows-10-v1703-using-media-creation-tool

Провалилата се актуализация през Windows Update ли дойде и инсталира?

• Автор
преди 14 минути, ExaFlop написа:

Провалилата се актуализация през Windows Update ли дойде и инсталира?

Не 1703 го няма в Windows Update. През Update assisent инсталирах актуализацията. Ето грешките от вчерашната инсталация

преди 20 минути, Слави Маринов написа:

300 разправии,а 11 април е утре...............може би имаш това предвид,като инсталация да стане:http://www.thewindowsclub.com/upgrade-to-windows-10-v1703-using-media-creation-tool

Да, точно това имам в предвид. Мога ли по този начин да инсталирам само актуализацията 1703, без да преинсталирам ? И как става ?

преди 30 минути, Слави Маринов написа:

вчера я имаше тая версия при микромеките и реших, че е по удачно да си я изтегля и инсталирам на чисто
тази версия, преди време, я изтеглих, като *.esd , но имаше недостатъци
сега работи сравнително добре

ps

налични версии при микромеките

58ebed1ba9c4f_Bitmap.thumb.jpg.9d76ac8416420c2692818005d79f1a10.jpg

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Явно тази актуализация не е за този Windows.  Грешките, които се виждат нямат отношение към актуализирането. Копирай файла %SystemRoot%\System32\Winevt\Logs\System.evtx на десктопа и го качи на http://dox.abv.bg/files/share
Дай линк към файла. 

преди 7 минути, дръндю написа:

сега работи сравнително добре

Какво значи сравнително добре? Сравнено с какво? 
При мен си работи.

преди 15 минути, Shpionche написа:

Да, точно това имам в предвид. Мога ли по този начин да инсталирам само актуализацията 1703, без да преинсталирам ? И как става ?

не, не можеш
при всеки опит, ще ти набутва всичко във windows.old

• Автор
преди 13 минути, ExaFlop написа:

Явно тази актуализация не е за този Windows.  Грешките, които се виждат нямат отношение към актуализирането. Копирай файла %SystemRoot%\System32\Winevt\Logs\System.evtx на десктопа и го качи на http://dox.abv.bg/files/share
Дай линк към файла. 

Какво значи сравнително добре? Сравнено с какво? 
При мен си работи.

Как да стигна до тук : %SystemRoot%\System32\Winevt\Logs\System.evtx , за да го копирам ? Къде се намира това ?

преди 5 минути, дръндю написа:

не, не можеш
при всеки опит, ще ти набутва всичко във windows.old

Е, този от линка, как е успял по този начин ? :D Windows Old папка нямам . . . 

преди 22 минути, Shpionche написа:

Да, точно това имам в предвид. Мога ли по този начин да инсталирам само актуализацията 1703, без да преинсталирам ?

Не знам,но е обяснено,аз не съм го пробвал,но го видях като инфо,аз си карам с 8.1,не ми е приритало за 10 ката и я пускам от дъжд на вятър,по-рано по ме вълнуваше,напоследък загубих интерес нещо.

преди 28 минути, Shpionche написа:

Да, точно това имам в предвид. Мога ли по този начин да инсталирам само актуализацията 1703, без да преинсталирам ?

Тази актуализация е като ъпгрейд, не като частичен ъпдейт на Windows.

• Автор
преди 6 минути, ExaFlop написа:

Папка C:\Windows\System32\Winevt\Logs файл System.evtx 

Ето го http://dox.bg/files/dw?a=cb97a0781c

преди 4 минути, ExaFlop написа:

Тази актуализация е като ъпгрейд.

Т.е., като реинсталация ли ? Кое е по-добре да направя, да се мъча да ъпдейтна, или да ъпгрейтна, както ти се изрази ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.