Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За марка Crown телевизор, големи проблеми със тази марка!

Featured Replies

Здравейте!   Искам да си споделя мнението за марката Crown. Първо беше телевизор, преди години във магазин Зора имаше телевизор марка Crown на промоция, веднага си купихме, още на същия ден започнаха проблемите, първо кабелната прекъсваше, не запомняше програмите, въпреки че натисках Ок. запомни. и така. Кабелната ни е със карта, и със картата имаше проблеми и на моменти не я четеше, А USB  буксата, която е направена за флашка е на място където не можеш да си пъхнеш пръстите и да извадиш флашката, но не само това е проблемът. Запиша ли си някой филм на флашката и като го пусна на телевизора, субтитрите се разминават, въпреки че има настройка за наместване на субтитрите, но след време пак се разминават, и още по гадното е че  приема формата, но по средата спира и не иска да продължи, дори и bluray формат.  Например, записвам си филм за гледане дълъг е 2 часа, 1 час върви без проблем и после спира и не иска да продължи, също така е и ако си запиша друго нещо, наблюдавам едно шоу, дълго 3 часа, 1 час  върви без проблем и изведнъж спира и няма тръгване, пусна от начало и пак на същото място спира.

Опитах да оправя проблемът със флашката която е със версия 2, форматирах я какво ли не правих, само загуба на време, а даже съм пробвал със 7-8 различни флашки и същите проблеми.

След време си купихме втори телевизор марка Crown  за другата стая,  пак същите проблеми, със субтитрите и флашката която прекъсва по средата на нищото. След време си купих СД за колата марка Crown, Сд-то прекъсва, само си превърта песните, във други моменти песните не тръгват, и една песен не мога да чуя като хората. Тази марка Crown просто е вълшебна.

Един приятел има телевизор марка Crown, не знам той какви проблеми има, но веднъж само ми каза че му иде да го хвърли през балкона. Какви са вашите впечатления и ако знаете как мога да оправя проблемът със флашката ще съм благодарен, ако е възможно  разбира се.

Редактирано от Емил44 (преглед на промените)

преди 27 минути, Емил44 написа:

Здравейте!   Искам да си споделя мнението за марката Crown. Първо беше телевизор, преди години във магазин

След време си купихме втори телевизор марка Crown 

След време си купих СД за колата марка Crown,

Да не решиш, че се заяждам, ама ти мазохист ли си?

Телевизорите в гаранция ли са? Ако са, защо не си ги върнал до сега?

Купил си го турския Vestel (на който е пишело Crown) не защото е много хубав ами защото е бил евтин.

Сега не виждам за какво се оплакваш, че евтиното често излиза по-скъпо.

преди 5 минути, ined написа:

Абе зависи, постоянно си пазарувам евтино от китайците и не се оплаквам.

Иначе, за проблемите с телевизорите се сещам за решение - минаваш на приемници и ти се решава проблема с прекъсването на картата, филмите и субтитрите. (новите приемници на по-големите оператори като bulsatcom blizoo vivacom mtel приемат и флашки, даже пускат и субтитри)

преди 53 минути, Емил44 написа:

Здравейте!   Искам да си споделя мнението за марката Crown. Първо беше телевизор, преди години във магазин Зора имаше телевизор марка Crown на промоция, веднага си купихме, още на същия ден започнаха проблемите, първо кабелната прекъсваше, не запомняше програмите, въпреки че натисках Ок. запомни. и така. Кабелната ни е със карта, и със картата имаше проблеми и на моменти не я четеше, А USB  буксата, която е направена за флашка е на място където не можеш да си пъхнеш пръстите и да извадиш флашката, но не само това е проблемът. Запиша ли си някой филм на флашката и като го пусна на телевизора, субтитрите се разминават, въпреки че има настройка за наместване на субтитрите, но след време пак се разминават, и още по гадното е че  приема формата, но по средата спира и не иска да продължи, дори и bluray формат.  Например, записвам си филм за гледане дълъг е 2 часа, 1 час върви без проблем и после спира и не иска да продължи, също така е и ако си запиша друго нещо, наблюдавам едно шоу, дълго 3 часа, 1 час  върви без проблем и изведнъж спира и няма тръгване, пусна от начало и пак на същото място спира.

Опитах да оправя проблемът със флашката която е със версия 2, форматирах я какво ли не правих, само загуба на време, а даже съм пробвал със 7-8 различни флашки и същите проблеми.

След време си купихме втори телевизор марка Crown  за другата стая,  пак същите проблеми, със субтитрите и флашката която прекъсва по средата на нищото. След време си купих СД за колата марка Crown, Сд-то прекъсва, само си превърта песните, във други моменти песните не тръгват, и една песен не мога да чуя като хората. Тази марка Crown просто е вълшебна.

Един приятел има телевизор марка Crown, не знам той какви проблеми има, но веднъж само ми каза че му иде да го хвърли през балкона. Какви са вашите впечатления и ако знаете как мога да оправя проблемът със флашката ще съм благодарен, ако е възможно  разбира се.

Ами за трети път си купи телевизор същата марка. 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Автор
преди 56 минути, A.com написа:

Да не решиш, че се заяждам, ама ти мазохист ли си?

Телевизорите в гаранция ли са? Ако са, защо не си ги върнал до сега?

Затвориха магазина месеци по късно, след това отвориха нов но гаранцията им мина, това със флашката го разбрахме в по късно време.

преди 56 минути, ined написа:

Така се получава винаги.

преди 54 минути, niki292002 написа:

Абе зависи, постоянно си пазарувам евтино от китайците и не се оплаквам.

Иначе, за проблемите с телевизорите се сещам за решение - минаваш на приемници и ти се решава проблема с прекъсването на картата, филмите и субтитрите. (новите приемници на по-големите оператори като bulsatcom blizoo vivacom mtel приемат и флашки, даже пускат и субтитри)

Не искам да се стига до там, доволен съм си на Нетуоркс, минава ви на ум да ги продам.

преди 38 минути, Емил Костов написа:

Ами за трети път си купи телевизор същата марка. 

Извинявай ама, и да е без пари, само да ми го подарят, няма да го приема!

Естествено, просто го казах малко за шегата макар, че на теб никак не ти е радостно. Но ако си вземеш за 4 път просто ще те призная. Явно моделите си имат проблем.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 2 часа, Емил44 написа:

След време си купихме втори телевизор марка Crown  за другата стая,  пак същите проблеми, със субтитрите и флашката която прекъсва по средата на нищото. След време си купих СД за колата марка Crown, Сд-то прекъсва, само си превърта песните, във други моменти песните не тръгват, и една песен не мога да чуя като хората.

преди 2 часа, Емил44 написа:

Тази марка Crown просто е вълшебна.

Ти си вълшебник, хаха. 

Иначе ако тоя телевизор има възможност за ъпдейт на фърмуера, пробвай. Но ме съмнява тая техника да има каквато и да е поддръжка. Откажи се от флашките. Аз ще ти кажа какво правя като гледам с флашка. Първо и единствено - филмът трябва да има българско озвучение. Иначе си го гледам на PC. Моят проблем пък е, че субтитрите са с много дребен шрифт и на практика заемат една четвърт от екрана по средата. По принцип има възможност за уголемяване на шрифта, но явно тая възможност е само за DVD. Така и не му хванах цаката, а не ми се вграждат субтитри, само и само да гледам филмите на телевизора. Затова си ги гледам на 23 инчовия си монитор. Кофти, ама следващия ми телевизор няма да е за 330 лева, а поне за 2200-2500. 

Защо мрънкате като дадете парите? Не виждате ли и пробвате какво купувате в магазина? Купувате най-евтиния турско - китайски боклук еднодневка и какво очаквате? Писнало ми е да пиша в поне 50 теми едно и също. Със същия успех можеше да пише за марка поне още 20 различни неща, познати от корекомско време. https://en.wikipedia.org/wiki/Vestel

Софтуер за тези неща се тегли по сериен номер само от сервизи с оторизация. Иначе всичкия сбирток се омазва - я панел не съвпада, я нещо друго.

Имам телевизори от марката и да ви кажа, че проблеми нямам! Доволен съм и предоволен! Изобщо ползвам доста продукти от марката, които надживяха своите "маркови"събратя!

Относно телевизорите, то най - много ядове съм имал със Самсунг! Висока аварийност като за "марково" и скъпо!

преди 20 часа, sennheiser написа:

Аз ще ти кажа какво правя като гледам с флашка. Първо и единствено - филмът трябва да има българско озвучение. Иначе си го гледам на PC. Моят проблем пък е, че субтитрите са с много дребен шрифт и на практика заемат една четвърт от екрана по средата. По принцип има възможност за уголемяване на шрифта, но явно тая възможност е само за DVD. Така и не му хванах цаката, а не ми се вграждат субтитри, само и само да гледам филмите на телевизора. Затова си ги гледам на 23 инчовия си монитор. Кофти, ама следващия ми телевизор няма да е за 330 лева, а поне за 2200-2500. 

Колко инча ти е телевизора, че субтитрите ти са малки? Когато си купувах телевизор, предварително проверих дали има възможност за промяна големината на субтитрите. Оказа се, че Тошиба нямат тази функция(за преди около 3-4 години говоря), а LG имат. Също така се оказа, че 27 инчово LG с ISP матрица има в пъти по-хубава картина от 32 инчов Тошиба, и купих LG-то(с около 30 лв по-скъпо беше). Но когато ходих в магазините да оглеждам двата телевизора си носех флашка с няколко филма и субтитри към тях и нагледно видях кое как става, колко големи могат да са субтитрите, кои формати не се поддържат от плеърите на телевизорите и т.н.

преди 7 минути, A.com написа:

Колко инча ти е телевизора, че субтитрите ти са малки? Когато си купувах телевизор, предварително проверих дали има възможност за промяна големината на субтитрите. Оказа се, че Тошиба нямат тази функция(за преди около 3-4 години говоря), а LG имат. Също така се оказа, че 27 инчово LG с ISP матрица има в пъти по-хубава картина от 32 инчов Тошиба, и купих LG-то(с около 30 лв по-скъпо беше). Но когато ходих в магазините да оглеждам двата телевизора си носех флашка с няколко филма и субтитри към тях и нагледно видях кое как става, колко големи могат да са субтитрите, кои формати не се поддържат от плеърите на телевизорите и т.н.

32 инчов Шарп. Имам и 32 инчово LG, при което може да се променя големината на субтитрите, но аз гледам Шарпа. Аз нямам време да се занимавам с флашки, защото рядко пазарувам от физически магазин. А за едни субтитри да давам 100 лева отгоре, няма да стане. Просто тоя телевизор го взех временно, защото стария ми 2 години бе с повреда и не ми се даваха повече от тия пари. И тях нямаше да дам, ама попаднах на голямо намаление и взех Шарпа за 330 лева. 

Не знам дали си разбрал правилно предния ми пост за субтитрите, но те наистина са много малки. На практика едва се четат и от един метър разстояние, а аз не съм на 30 че да виждам толкова добре. 

Редактирано от sennheiser (преглед на промените)

преди 6 минути, sennheiser написа:

Аз нямам време да се занимавам с флашки, защото рядко пазарувам от физически магазин.

Сега ще ти кажа защо трябва да пазаруваш от физически магазин. Миналото лято телевизорът на майка ми се повреди. Гледам в емаг разни телевизори и се спрях на един модел на Панасоник(32 инча). На картинките всичко изглежда прекрасно. Обаче, имах път за Сандански и реших да вляза в един магазин за техника. Отивам при телевизорите, гледам същия панасоник на почти същата цена. До панасоника стои едно 27 инчово ЛГ. И двата на двата телевизора пуснали един и същи канал. На ЛГ-то картината е почти перфектна, на панасоника една тъмна, тъмна. Казах на консултанта да увеличи малко яркостта на тоя панасоник, та да се видят повече детайли по картината. Отговорът беше, че това му е максимума. След 10 минути платих на касата ЛГ-то и си тръгнах.

А за едни субтитри да давам 100 лева отгоре, няма да стане.

Аз дадох 30 лв повече за едни субтитри, за по-малък екран, но за IPS матрица. Ако си виждал два телевизора един до друг, като единия е с IPS, а другият не, ще знаеш разликата.

• Автор
преди 21 часа, Емил Костов написа:

Естествено, просто го казах малко за шегата макар, че на теб никак не ти е радостно. Но ако си вземеш за 4 път просто ще те призная. Явно моделите си имат проблем.

Да разбрах те, но ме е яд че един филм не мога да изгледам като хората.

преди 20 часа, sennheiser написа:

Кофти, ама следващия ми телевизор няма да е за 330 лева, а поне за 2200-2500. 

По добре скъпо но да знаеш стоката, но и по скъпа да е стоката, гаранция няма!

преди 1 час, Емил44 написа:

По добре скъпо но да знаеш стоката, но и по скъпа да е стоката, гаранция няма!

Колкото и да е, цената ориентира. А и като търсиш нещо, няма да вземаш първото дето ти попадне в технополис, а ще поразучиш и цени и промоции. Моя Шарп дето взех от днес за утре така да се каже, го взех, защото видях една промоция с намаление 100 лева. И така 330 лева. Почти колкото струват телевизори като твоя Crown.Реалната цена на тоя телевизор е да кажем 50 лева под другия ми телевизор LG, което е същия клас, но пък както казах, има регулировка на субтитрите и малко повече опции. Не че за 400 ще вземеш супер телевизор, ама поне цената малко ориентира, стига да я и следиш как се движи де. Щото мошеници много.  Но аз телевизор под 2000 лева дето да става не видях. Все пак търся нещо от рода на 50-55 инча, 4К + 3D и по възможност най-висока серия или поне една под най-високата. Всеки производител от известните си има серии телевизори, които обикновено се разпознават по цифричката отпред. 9 примерно трябва да е най-висок клас телевизор, а всичко надолу някакъв компромис. Точно по това трябва да се ориентира човек. Колкото и да е, телевизорите от висок клас си имат и поддръжка и примерно ако има такъв проблем със субтитри и филми, нищо чудно да ти пуснат нов firmware  и да си оправиш нещата. Обаче тия евтините серии поддръжка нямат и никой няма да си играе да оправя бакиите си, щото всяка година изизат нови модели телевизори. 

преди 1 час, A.com написа:

Сега ще ти кажа защо трябва да пазаруваш от физически магазин. Миналото лято телевизорът на майка ми се повреди.

Не съм казал, че не гледам телевизори по магазините. Но едно е да гледаш, друго да дам примерно 20% надценка за телевизор от Технополис. Примерно първото LG  го избрах с помощта на тоя форум преди 3 години. Коментирахме точния модел и така. Намерих го в emag  доста намален и го купих. Иначе трябваше да дам в TP  мисля 70-80 лева отгоре. А аз дори доставка не платих. Втория пак го взех от емаг за 330 лева. Същия модел в TP  беше над 400 лева, а най-ниската цена която срещнах след като си купих телевизора, бе 380 лева! Разбираш ли каква промоция хванах? А и тоя телевизор го взех ей така. След време като си купя наистина добър телевизор, ще го преместя в друга стая, където главно ще се слуша, а не гледа. Напълно бях наясно като го взема, че може и да не ми хареса. А за картината не си много прав. Имам познат, бивш колега, в ТП, който незнайно защо винаги препоръчва Сони. Сонитата ги е усилил максимално на контраст, а другите затъмнил. И като някой го пита какво да вземе, той им показва Сонито и демонстрира каква ярка картина има и как се вижда отстрани. Обаче аз си го знам що за продавач е. Продавали сме с него заедно една година  и може така да те омотае, че не е истина. Дори и аз му нямам вяра като почне да ми препоръчва. Затова и си действам сам. Шеф на телевизорите се води и то повече от 10 години. Абе...умее да продава. И то не каквото ти искаш, а каквото той ;)

Аз дадох 30 лв повече за едни субтитри, за по-малък екран, но за IPS матрица. Ако си виждал два телевизора един до друг, като единия е с IPS, а другият не, ще знаеш разликата.

Ами...имам си телевизор с IPS. Шарпа също не е зле като ъгли на видимост. Разлика в картината има, ама имай предвид, че аз винаги си настройвам по мой вкус картината. Примерно си омекотявам цветовете и ги правя по-топли. Дори телевизори за 300 лева имат подобни опции. Така картината почти не се различава от LG-то, а ако ти кажа, че Шарпа вади много по-добър звук, човек почва да се чуди дали единия или другия. Да не говорим, че Шарпа ми дори е с 2 USB  и 3 HDMI, Което е от полза. LG  в това отношение е постно. Има и разлики, които са в полза на LG. Примерно там каналите се сменят по-бързо, докато при Шарпа понякога чакам 4-5 секунди докато се смени канал. Но и LG взех за 420 лева, което е 90 лева повече. И двата модела бяха нови модели  като ги купувах.

преди 20 минути, sennheiser написа:

Не съм казал, че не гледам телевизори по магазините. Но едно е да гледаш, друго да дам примерно 20% надценка за телевизор от Технополис.

Имах предвид друго - харесваш си телевизор, ревейки се в нета. Отиваш в най-близкия магазин, където можеш да го видиш и пипнеш. Носиш си флашка със няколко типа видеа и субтитри и тестваш на място. След това купуваш същия модел телевизор от където е най-евтино. Вече си имал физически досег с него, та дали ще е от ТП за 1000 лв или онлайн за 900 лв ти решаваш.

Аз на консултантите им правя ето така:

woman-holding-index-finger-lips.jpg

преди 6 минути, A.com написа:

Имах предвид друго - харесваш си телевизор, ревейки се в нета. Отиваш в най-близкия магазин, където можеш да го видиш и пипнеш. Носиш си флашка със няколко типа видеа и субтитри и тестваш на място. След това купуваш същия модел телевизор от където е най-евтино. Вече си имал физически досег с него, та дали ще е от ТП за 1000 лв или онлайн за 900 лв ти решаваш.

Аз на консултантите им правя ето така:

woman-holding-index-finger-lips.jpg

А, добре. Навремето купувах лаптоп от Технополис, щото човека, за който го купувах не искаше онлайн, въпреки че бе 50 лева по-евтино и консултантите дори не ми разрешиха да го включим. Добре че моя човек се намеси и го пуснах, ама какво да видя като няма инсталирана ОС? Аз пак казвам, че на телевизори във витрината не вярвам. Същата работа е и с мониторите. Един монитор без последваща калибровка не е никакъв монитор. Да не говорим, че може да се ползват и различни интерфейси, а примерно между VGA  и HDMI  кабел има балкан разлика в картината. И за телевизорите е така. Навремето като купувахме Електрони и Темпове, си вземахме оня с малкото звездички ;) Ама на кой да му просветне, че на телевизора и антена трябва за добра картина? Отиваш в магазина, гледаш телевизор с хубава картина и казваш - това е моя телевизор. Не че навремето имаше телевизори по витрините де...но това е друга тема. Пак ще дам пример с моя Шарп. Ако го пусна така, както са стандартните  или запаметените настройки, картината изобщо не ме удовлетворява. Най малкото синее, а аз не обичам картината да ми синее. Същата работа беше и с монитора ми Филипс. Синее картината и това е. Чета ревюта обаче преди това и разбирам, че синьото трябва да е на 88, а останалите на 100. Откак си взех монитора, винаги слагам синьото на 88 при калибровка. И с телевизора същата работа. Играя си докато омекотя цветовете и докато ми хареса контраста, осветлението и остротата. Обаче въпреки всичко, кабелните телевизии излъчват канали с различно качество и е трудно да се настрои телевизора за всички канали. Настройваш го за най-гледаните и дето искаш да са най-качествени и това е. Ама така да сравняваш в магазина 5 телевизора при луминисцентно осветление при положение, че в стаята ти крушката е с нажежаема жичка, не става. 

Че какъв телевизор да си купи, то всичкото е на Crown и Vestel. Виждал съм в телевизор Philips как всичко вътре е на Vestel и дисплея и платките, а дистанционното е съвместимо с Crown, само кутията му беше на Philips.

преди 1 час, sennheiser написа:

Ама така да сравняваш в магазина 5 телевизора при луминисцентно осветление при положение, че в стаята ти крушката е с нажежаема жичка, не става.

Ами, сравняваш ги при еднакви условия. Като ги накараш да ти сложат 2-3 телевизора един до друг и да им пуснат един и същи канал ще видиш разлика в картините между тях. Сигналът идва от едно място, осветлението е едно и също. Ако откажат да включат флашката или да ми дадат да пипам дистанционното директно сменям магазина. :)

преди 10 часа, peppone1 написа:

Че какъв телевизор да си купи, то всичкото е на Crown и Vestel. Виждал съм в телевизор Philips как всичко вътре е на Vestel и дисплея и платките, а дистанционното е съвместимо с Crown, само кутията му беше на Philips.

Е, аз от "векове" това се опитвам да обясня - марково, немарково, то все произлиза от Китай с много малки изключения! То, тези пък които не са произведени в Китай, са произведени с електронни компоненти произведени в Китай, та все тая! Разликата е единствено в лакомията на търговеца или производителя - все едни и същи боклуци. Както казах аз съм по - доволен от Crown отколкото от трошливия, но "марков" Самсунг

преди 8 часа, Кумчо вълчооо написа:

Е, аз от "векове" това се опитвам да обясня - марково, немарково, то все произлиза от Китай с много малки изключения! То, тези пък които не са произведени в Китай, са произведени с електронни компоненти произведени в Китай, та все тая! Разликата е единствено в лакомията на търговеца или производителя - все едни и същи боклуци. Както казах аз съм по - доволен от Crown отколкото от трошливия, но "марков" Самсунг

Всеки има право на мнение. На времето всичко произилзаше от Франция. Днешните телевизори в голямата си част са сглобени в Полша и Унгария. Поне тия, дето се продават в България. Една друга част - най-евтините, са правени и в Турция. Само че по принцип страната производител е тая, която има най-много части в телевизора. Така, че телевизора може да е сглобен в Турция, но ако повечето му части са направени в Япония, с и пише Made in Japan  или нещо подобно. Това важи в пълна сила за Шарп например. Тук въпросът с Китай е малко по-сложен ми се струва, защото тия джаджи се правят и в Тайланд и в Малайзия и в други страни от региона. 

Но като сме тръгнали така, нека дам един пример и с един известен автомобил - БМВ. Къде според вас са разработени приборните табла за тоя автомобил? Не е в Китай. В България! В България се шият и кожени седалки, както се и произвеждат много алуминиеви и стоманени части не само за БМВ, а за половината автомобилни марки. Това не прави БМВ и Мерцедес по-лоши, само защото са свързани с България. 

преди 16 часа, sennheiser написа:

Всеки има право на мнение. На времето всичко произилзаше от Франция хххххххххххххххххххххх

Руснаците правят интересни сравнения на разни продукти т.е бюджетни прадукти и маркови такива. Фактите са си факти, а който иска да казва, че бялото е черно. Представянето на бюджетните продукти е равно или по - добро от това на марковите в 90% от случаите! Аз като ключов търговец се "радвам" на такива които са готова да продадат и душата си за да притежават последното произведено, марково и скъпо!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.