Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми читав Windows 7/10

Featured Replies

на 21.04.2017 г. в 12:22, winfan написа:

Сваляш Microsoft Windows and Office ISO Download Tool от heidoc.net с който ще свалиш всяка една версия на Windows от официалният им сайт. Чисто на 100% iso. Стартираш програмата и избираш, коя версия на Windows да се свали (препоръчвам Pro 64bit). След изтеглянето си правиш бутваща флашка с Rufus. Инсталираш и активираш, като ползваш метода ''активация по скайп''. Така имаш оригинален и активиран с ключ, а не с активатор Windows 7 Pro. 

Пробвах да сваля Windows 10 с Windows ISO Downloader но нещо ми дава грешка е то виж .

Интернет имам на 100% проблема е някакъв друг.

Error.PNG

Редактирано от BLUNDER (преглед на промените)

преди 40 минути, BLUNDER написа:

Пробвах да сваля Windows 10 с Windows ISO Downloader но нещо ми дава грешка е то виж .

Error.PNG

Първо ще се справиш с Internet Explorer който явно е версия, по малка от 11 и чак тогава ще ти разреши да теглиш този, който ти искаш. Това ти е проблема. От мен - Успех!

Допълнено: Същото се отнася и за  Net Frameworck - версия 4,6 и нагоре.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 4 минути, Непознат написа:

Първо ще се справиш с Internet Explorer който явно е версия, по малка от 11 и чак тогава ще ти разреши да теглиш този, който ти искаш. Това ти е проблема. От мен - Успех!

Благодаря за информацията!

но аз дори нямам Internet Explorer  ползвам само Google Chrome, да разбирам ли че ми трябва инсталиран Internet Explorer 11 ?

Имаш го, но не си и забелязал.Независимо че ползваш Chrome. Той си е инсталиран заедно с операционната система. Явно твоята версия е 8. Първо я обнови - ще стане малко по продължително и компа ще поиска рестарт. След това спокойно можеш да си свалиш всяка една от посочените операционни системи от тулчето на Микрософт!

Линк за изтегляне на IE 11  https://www.microsoft.com/bg-bg/download/details.aspx?id=40902

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 5 часа, BLUNDER написа:

Error.PNG

напиши точно, с подробности, коя версия ти трябва, за да ти дам линк за изтеглянето ѝ

преди 7 часа, дръндю написа:

напиши точно, с подробности, коя версия ти трябва, за да ти дам линк за изтеглянето ѝ

Не разбирам много от Windows но мисля че Windows 10 pro ще ми върши работа ще се ползва за работа в интернет и понякога за игри но ще е рядко.

Просто искам колко се може по стабилна версия на  Windows 10.

преди 14 минути, BLUNDER написа:

Не разбирам много от Windows но мисля че Windows 10 pro ще ми върши работа ще се ползва за работа в интернет и понякога за игри но ще е рядко.

Просто искам колко се може по стабилна версия на  Windows 10.

линкът валиден за 24 часа

https://software-download.microsoft.com/pr/Win10_1607_Bulgarian_x64.iso?t=a03be94d-88ad-4c79-96ba-b6310e0b291e&e=1493551983&h=5b172a901bff6522b885a69aec91e66f

ами не е написал какво точно иска
ами ако иска 32-битова версия?
:no-no:

преди 19 минути, дръндю написа:

ами не е написал какво точно иска
ами ако иска 32-битова версия?
:no-no:

windows 7 pro x64 с всички нужни ъпдейти върви съвсем гладко на Pentium 4 531 с 2GB рам. И преди някой да си помисли да ме пита за ирги и свободен ресурс, аз ще кажа следното: Кадрите в игрите далеч не са ви ниски заради разрядността на ОС! Стари игри, ок, все тая. Ако, обаче, мъчите немощни машини с игри, за които ви е пределно ясно, че е нужен хардуер от около 2011/12 година, съжалявам, проблемът съвсем не е хардуерер/софтуерен, а някъде зад клавиатурата.

преди 36 минути, mkfs.ext4 написа:

https://www.microsoft.com/en-in/evalcenter/evaluate-windows-10-enterprise

Влизаш с акаунта си в майкрософт и теглиш windows 10 ltsb

Първите 90 дни е безплатно активиран

След тези 90 дни какво правим нова инсталация ли?

Ако е така това е доста занимавка да преинсталираш Windows през 3 месеца. 

Няма ли някакъв ключ за активиране дори и да не е много читав вариант пак ме задоволява.

До сега съм ползвал само Windows 7 и винаги съм го активирал с някакви ключ генератори, та за 10-ката няма ли някакви подобни че нещо не намирам.

преди 10 минути, бат'начо написа:

Ако немного читавия ключ издържа 91 дни, кво правим, нова инсталация ли?

Ми аз до сега не съм попадал на такива ключове за по 91 дни, Windows 7 ми държи по 1-2 години без проблем и то с най случайни ключове от нета 

И логиката е - щом 7 има държеливи ключове, то ключ за 10 ще издържа поне 3 години повече? ;) Айде, в краен случай (ако сме песимисти), 3 години по-малко.

Активираш го по същия начин какво всеки друг Уиндоус, просто този има 90 дни безплатна активация, а другите трябва още след инсталацията да го активираш.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.