Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем като играя игри

Featured Replies

преди 4 минути, rado84 написа:

Това да не е поредната ти догадка, подобно на цитираната долу?

Човекът никъде не спомена в темата, че са му казали, че е с разлепен чип, което означава, че пак хвърляш боб и говориш глупости. Защото разлепен чип води до артефакти още преди да стартира ОС, а както се вижда от снимките му, артефактите са само в играта, но не и извън нея, което означава, че проблемът не е хардуерен или поне не такъв тип, какъвто ти си мислиш. Това е GTA 5, която не е кой знае колко тежка, но предвид, че никъде не споменава кой точно модел на Лениво му е лаптопът, може да се предположи, че е някоя бангия, на която GTA 5 ѝ идва в повече.

преди 7 часа, Радослав С. написа:

Онзи ден мисля че. Днес се консултирах и със техник каза че видеото и тръгнало да заминава.

• Отговори 61
  • Прегледи 4k
  • Създадено
  • Последен отговор

"Тръгнало да заминава" може да означава много неща, а не точно "разлепен чип", което отново ни връща към хвърлянето на боб, което правиш и на което прекалено много вярваш. И пак си остава фактът, че извън игра артефакти няма, което прави твоето твърдение толкова вярно, колкото способностите на гадателите по долнопробен кабелен канал.

на ‎23‎.‎4‎.‎2017‎ г. в 19:27, ExaFlop написа:

С такива отговори аз се отказвам да участвам

Само първия му пост ми хареса. Самата тема беше бърза, ясна, без завъртулки. После всичко през просото. Никакво желание.

• 4 седмици по-късно...

Ако си с Амд да знаеш, че в момента има един известен бъг наречен Flickering / Трептене на дисплея аз го имам същия и съм с най новият драйвър на Амд нещо са оплескали пак..  С нетърпение чакам да пуснат нов ъпдейт където ще оправи тая бакия ...

Редактирано от Devastation (преглед на промените)

преди 24 минути, Devastation написа:

Ако си с Амд да знаеш, че в момента има един известен бъг наречен Flickering / Трептене на дисплея аз го имам същия и съм с най новият драйвър на Амд нещо са оплескали пак..  С нетърпение чакам да пуснат нов ъпдейт където ще оправи тая бакия ...

Дори не си прочел и темата...Автора е с поредния "геймърски" лаптоп(най-вероятно закупен от някое техно) с840m видео.В последствие го е изпържил от игрички и резултатите. И после решава да се набутва с някаква грозна светеща елха с епичното име Siegfried Champion.

Редактирано от Year Zero (преглед на промените)

преди 46 минути, Year Zero написа:

Дори не си прочел и темата...Автора е с поредния "геймърски" лаптоп(най-вероятно закупен от някое техно) с840m видео.В последствие го е изпържил от игрички и резултатите. И после решава да се набутва с някаква грозна светеща елха с епичното име Siegfried Champion.

Хаха изпържил вика.. Всичките проблеми 70-80% на видеото са от нестабилни направени от олигофрени драйвъри с цел печалба. gt са много стабилни видеокарти може да е от драйвърите..

П.С на старият ми лаптоп бях с Gt трябва да ти кажа, че не съм имал такива проблеми като изгаряния и глупусти.. Сега съм с Амд графики и толкова неграмотно направени драйвъри не съм виждал затова си се върнах към Catalyst и нямам проблеми.

Редактирано от Devastation (преглед на промените)

Използваш собствения си проблем като "аргумент" без да си наясно с драйвъра, за който стана дума в тази тема - не е в него проблемът.

Твърдиш, че GT картите са стабилни - едно време(8800GT/9800GT ерата) може и да са били, сега пазарър е ориентиран по съвсем друг начин(говорим за моделите) и GT картите са измислени чисто и просто за запълване на ценови диапазон(печалба от всеки пазарен сегмент).

Мой познат наскоро смени GTX970 с RX 580 4GB на оферта във варио, постоянно слага последните драйвъри на чисто и не чувам да се оплаква. Е, не може да я клокне по-нагоре, но това не влиза в цената. Драйвърът е напълно изряден.

Аз ще повторя - моля те, спри. Оправи си собствената каша, после давай акъл кой драйвър е калпав и кой не.

преди 3 часа, hudyr написа:

Използваш собствения си проблем като "аргумент" без да си наясно с драйвъра, за който стана дума в тази тема - не е в него проблемът.

Твърдиш, че GT картите са стабилни - едно време(8800GT/9800GT ерата) може и да са били, сега пазарър е ориентиран по съвсем друг начин(говорим за моделите) и GT картите са измислени чисто и просто за запълване на ценови диапазон(печалба от всеки пазарен сегмент).

Мой познат наскоро смени GTX970 с RX 580 4GB на оферта във варио, постоянно слага последните драйвъри на чисто и не чувам да се оплаква. Е, не може да я клокне по-нагоре, но това не влиза в цената. Драйвърът е напълно изряден.

Аз ще повторя - моля те, спри. Оправи си собствената каша, после давай акъл кой драйвър е калпав и кой не.

Разбирам те... А ти се научи на обноски.. Не живей в омагьосан свят като някой хора. Започни да мислиш. Здравословно е.!

преди 51 минути, Devastation написа:

Разбирам те...

Не съм съгласен.

А ти се научи на обноски..

Обноските са за тези, които заслужават.

Не живей в омагьосан свят като някой хора.

Не знам за какъв омагьосан свят говориш.

преди 52 минути, Devastation написа:

Започни да мислиш. Здравословно е.!

Каза човекът, който "помисли", че няма нужда да прочете за какво става дума, преди да дава излишни "съвети".

преди 5 часа, hudyr написа:

Не съм съгласен.

Обноските са за тези, които заслужават.

Не знам за какъв омагьосан свят говориш.

Каза човекът, който "помисли", че няма нужда да прочете за какво става дума, преди да дава излишни "съвети".

Хаха смешник...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.