Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Това е в Мюнхен

Featured Replies

Български магазин до Виктуалуенмаркт в Мюнхен.IMG_1436.thumb.JPG.9b2fdcd50d32e95d3180d45b677c1567.JPG

Вие какво ще кажете?

Редактирано от Desdinova (преглед на промените)

Ще кажа, че познавам хора, които преместиха бизнеса си в чужбина - не само Германия. 

"...Не съм сигурен дали е странно, тъжно или просто смешно. Вие какво ще кажете?"

Ние можем да те попитаме ( макар че не си сигурен) в какво се изразява странното, тъжното или смешното според теб, "германеца". Да ни обясниш, да ни отвориш очите и да се СЕТИШ от къде си тръгнал към Германия! Давай да ти чуем излиянията.

• Автор
преди 7 минути, * СТЕФАН * написа:

"...Не съм сигурен дали е странно, тъжно или просто смешно. Вие какво ще кажете?"

Ние можем да те попитаме ( макар че не си сигурен) в какво се изразява странното, тъжното или смешното според теб, "германеца". Да ни обясниш, да ни отвориш очите и да се СЕТИШ от къде си тръгнал към Германия! Давай да ти чуем излиянията.

Аз питам за вашето мнение, моето в случая не е важно.

Български магазини има почти навсякъде където има българи. Лично имам приятел, който изнася вафли боровец за Китай. 

преди 6 минути, Desdinova написа:

Аз питам за вашето мнение, моето в случая не е важно.

Ти питаш, но първо отговори на това, което аз те питам. Обоснови се кое му е смешното на това, че има български магазин  в Мюнхен. Не се пъчи като последният келеш!

• Автор

Стефчо, не се впрягай!

Аз мисля че е смешно че има и турски магазини. Все едно че храна тук няма. Разбирам да е нещо екзотично и готино, но не то е просто малко магазинче. Наприме рима яки италиански такива, но те са по луксозни е не просто място където купуваш ОБИКНОВЕНА храна.

преди 42 минути, Desdinova написа:

Български магазин до Виктуалуенмаркт в Мюнхен.IMG_1436.thumb.JPG.9b2fdcd50d32e95d3180d45b677c1567.JPG

Не съм сигурен дали е странно, тъжно или просто смешно. Вие какво ще кажете?

Нито е странно, нито тъжно, нито смешно!Напълно нормално е!

преди 3 минути, Desdinova написа:

Стефчо, не се впрягай!

Аз мисля че е смешно че има и турски магазини. Все едно че храна тук няма. Разбирам да е нещо екзотично и готино, но не то е просто малко магазинче. Наприме рима яки италиански такива, но те са по луксозни е не просто място където купуваш ОБИКНОВЕНА храна.

Това, че имало 20 магазина в Германия, нищо не ми говори. Ти по добре се постарай да научиш колко български магазина има в...АМЕРИКА!

преди 5 минути, Desdinova написа:

Все едно че храна тук няма. Разбирам да е нещо екзотично и готино, но не то е просто малко магазинче.

Като има хайде купи си бяло саламурено сирене.

• Автор
преди 12 минути, M.Николов написа:

Първо това е овче, второ е гръцко.

Аз не разбирам, за мен е едно и също :)

"Това е в Мюнхен"   И какво? Чудо невиждано или се очакват аплодисменти!

преди 27 минути, Емил Костов написа:

Български магазини има почти навсякъде където има българи. Лично имам приятел, който изнася вафли боровец за Китай. 

Абсолютно!

Бе, ти там кови си по пол не те знам, но от Марс ли падаш?

Аз не разбирам, за мен е едно и също :)

Ми не е едно и също, а има и друго, купувайки гръцко сирене от немски магазин ти подпомагаш гръцката икономика, не българската!

Поредната тема без никаква теза и никаква обосновка - български магазини има в цял свят, също германски, американски, китайски, гръцки и т.н. Е и? 

преди 5 минути, Desdinova написа:

Просто питам за мнение :).

Какво мнение!? Просто магазин.:no-no:

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

Само не разбирам какъв е проблема. Както тук има всякакви арабски, турски, индийски и все възможни магазинчета, (в които просто най-често се продават наргилета и консумативи за тях, но пък правят сериозен оборот) така и в чужбина може да има и български магазинчета. 

преди 5 минути, niki292002 написа:

Само не разбирам какъв е проблема. Както тук има всякакви арабски, турски, индийски и все възможни магазинчета, (в които просто най-често се продават наргилета и консумативи за тях, но пък правят сериозен оборот) така и в чужбина може да има и български магазинчета. 

Кой казва ,че има поблем! 

преди 11 минути, sound написа:

Поредната тема без никаква теза и никаква обосновка - български магазини има в цял свят, също германски, американски, китайски, гръцки и т.н. Е и? 

Ето и простичко, но вярно обяснение! 

Разбирам, да бе нещо от рода на познатите хипермаркети, но Български и предлагащ основно българска стока,  а то - квартален магазин. Един от хилядите!

преди 18 минути, Desdinova написа:

Просто питам за мнение :).

(((: Добре, а какво е твоето мнение?

• Автор

Мисля, че е странно. Тук също има храна. Ако живееш някъде би трябвало да пробваш местната култура, не да си правиш това което винаги си правил.

Редактирано от Desdinova (преглед на промените)

Мисля, че е странно. Тук също има храна. Ако живееш някъде би трябвало да пробваш местната култура, не да си правиш това което винаги си правил.

Аха. Значи, в Германия ако махнеш българските магазинчета ще бъде нормално, но ако в България махнеш турските и магазинчетата на всякаква сган ще бъде дискриминация.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.