Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Забиване на лаптоп Acer Aspire

Featured Replies

Здравейте,имам лаптоп Acer Aspire и от скоро,по-точно вчера имам проблеми...Докато си цъкам игра в момента World of Warcraft първите 20 мин всичко е окей,но после изведнъж всичко зацепва и скайпа ми зацепва и разговора с приятелите ми се затваря и след около 5 мин се оправя и си върви нормално бързо но след 10 минути отново много е досадно миналия ден нищо му нямаше ще съм много благодарен,ако някой помогне! :) Благодаря предварително! :) Това е снимка на лаптопа ми ако е нужна абсолютно същият на външен вид,е освен клавиатурата де! :D

acerE1_num__01.jpg

преди 4 минути, Tosho55 написа:

Здравейте,имам лаптоп Acer Aspire и от скоро,по-точно вчера имам проблеми...Докато си цъкам игра в момента World of Warcraft първите 20 мин всичко е окей,но после изведнъж всичко зацепва и скайпа ми зацепва и разговора с приятелите ми се затваря и след около 5 мин се оправя и си върви нормално бързо но след 10 минути отново много е досадно миналия ден нищо му нямаше ще съм много благодарен,ако някой помогне! :) Благодаря предварително! :) Това е снимка на лаптопа ми ако е нужна абсолютно същият на външен вид,е освен клавиатурата де! :D

acerE1_num__01.jpg

А,да и да уточна лаптопа му беше сменена клавиатурата беше сложена термопаста и беше почистен и преинсталиран преди около месец и половина :) 

Лаптопът прегрява и "тротва"-сваля честтата на процесора.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор
преди 3 часа, _Alex&Vanko_ написа:

Коя да е игра или само тази и онлайн ли я/ги играеш?

https://www.bleepingcomputer.com/download/minitoolbox/

Сложи отметките и дай GO! Публикувай резултата.

Играта е World Of Warcraft :) 

преди 2 часа, ExaFlop написа:

Лаптопът прегрява и "тротва"-сваля честтата на процесора.

Не прегрява имам Core Temp kogato se sluchva tova e 69 70 gradusa :) 

• Автор

Нее изобщо но едва ли е от играта 1 месец вече я играя и на медиум графики подкарвам 70 фпс :)

Какъв ти е проца и видеокартата. То един i5 за лаптоп може да е и двуядрен май, и нищо чудно по слаб от i3 десктоп. Не е за игри лаптопа.

Аз на този сайт се доверявам за изисквания.

• Автор

То че не е за игри не е ама нямах други избор,а и ми е от 4 години и съм врътвал какви ли не игри едва ли точно WoW ще причинява проблеми,а и това се случва и с други игри не само с WoW например Hearthstone тя е игра с карти и пак ми става този бъг само,че се оправя доста по-бързо от колкото,когато играя WoW :) 

Тия процесори са на доста по ниска тактова честота от десктоп процесорите. Ми дай лога от инструмента.

Четириядрен i5 Ivy Bridge виждам в изискванията. Има тук запалени геймъри ще си кажат мнението.

• Автор
преди 1 час, _Alex&Vanko_ написа:

Тия процесори са на доста по ниска тактова честота от десктоп процесорите. Ми дай лога от инструмента.

Четириядрен i5 Ivy Bridge виждам в изискванията. Има тук запалени геймъри ще си кажат мнението.

MTB.txt

Човек ти си с Intel® Pentium® B960 и 710М или? Не виждам шанс.

D:\Hearthstone\Hearthstone.exe - това зависва.

hamachi.sys тук има проблем и откъде свали драйверите за лаптопа?

• Автор
преди 11 часа, _Alex&Vanko_ написа:

Човек ти си с Intel® Pentium® B960 и 710М или? Не виждам шанс.

D:\Hearthstone\Hearthstone.exe - това зависва.

hamachi.sys тук има проблем и откъде свали драйверите за лаптопа?

От Nvidia Gforce experience там ми даваше,че имам ъпдейти и аз мислех,че са важни и ги свалих,а за подкарването не знам защо да не подкарва като играя COunter Strike Global Offensive League of legends Outlast,Outlast whistleblower Игри в 3 пъти по тежки от WoW, в който и сайт да погледнеш не мисля,че от там идва причината приятел :) 

Аз не ъпдейтвам до последна версия драйвера на Нвдия. Направо тая част експириенса я деинсталирай. Най-последния драйвер понякога е бъгав. Аз съм с такъв отпреди година.

И процесора ти и видеокартата са много далеч от изискванията. Ти сам виждаш, какво да ти кажа?

• Автор
преди 24 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Аз не ъпдейтвам до последна версия драйвера на Нвдия. Направо тая част експириенса я деинсталирай. Най-последния драйвер понякога е бъгав. Аз съм с такъв отпреди година.

И процесора ти и видеокартата са много далеч от изискванията. Ти сам виждаш, какво да ти кажа?

Е добре де,ако е така защо играя с такъв ФПС а и като махнем WoW Hearthstone и нейните ли изисквания не покривам :D ?

Untitled.png

Avast имаше ли гейминг режим? С Daemon Tools маунтваш ли? Не струва за мен тази програма. Сложи си Virtual CD

Откъде си си свалил драйверите има проблеми в Devices доста?

Да търсиме миньори?

https://www.bleepingcomputer.com/download/malwarebytes-anti-malware/

Версия 2.2 ъпдейтваш и да сканира и за рууткити. Има български.

http://www.superantispyware.com/

Ъпдейтваш пълно сканиране и в архиви.Безплатната версия.

С тоя безплатен Аваст си гола пушка.

• Автор
преди 6 часа, _Alex&Vanko_ написа:

Avast имаше ли гейминг режим? С Daemon Tools маунтваш ли? Не струва за мен тази програма. Сложи си Virtual CD

Откъде си си свалил драйверите има проблеми в Devices доста?

Да търсиме миньори?

https://www.bleepingcomputer.com/download/malwarebytes-anti-malware/

Версия 2.2 ъпдейтваш и да сканира и за рууткити. Има български.

http://www.superantispyware.com/

Ъпдейтваш пълно сканиране и в архиви.Безплатната версия.

С тоя безплатен Аваст си гола пушка.

С Daemon Tools маунтвам да драйверите не съм ги свалял аз а пича,който ми преинсталира компютъра и т.н 

https://www.acer.com/ac/en/SI/content/support-product/4485?b=1

Май ще ти излязат като си избереш операционната система.Това е нали? Сложи ги без VGA драйвера. Application по желание. С двете програми сканира ли?

• Автор
преди 15 часа, hudyr написа:

А хард дискът в какво състояние е?

преди 16 часа, _Alex&Vanko_ написа:

https://www.acer.com/ac/en/SI/content/support-product/4485?b=1

Май ще ти излязат като си избереш операционната система.Това е нали? Сложи ги без VGA драйвера. Application по желание. С двете програми сканира ли?

Ами приятел за сега май се оправи нищо подобно не се е случвало от миналия ден и се надявам да не се повтори,а ако се случи ще го имам на предвид и ще дойда тук да направя всичко което сте казали

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.