Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се чисти живак?

Featured Replies

Ейсега стчупих един живачен термометър. Разля се на МНООООГО малки праченца. По-големите успях да ги махна, а в аптеката няма сяра. Моля кажете как мога да почистя малките парченца! Четох някъде, е този живак от термометрите не бил опасен. Само ако се глътне

Моля помагайте!!!

Насипва се със сяра мястото на разппиляването и се оставя да се проветрява.
Като няма сяра - с хартия ги притикваш да се сливат в по-голямо и го събираш на хартията. 

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Пак ли се започва със същата тема. Това количество е много малко. Стига глупости. Изчистил си го достатъчно.

преди 1 час, Дамян Калчев написа:

Ейсега стчупих един живачен термометър. Разля се на МНООООГО малки праченца. По-големите успях да ги махна, а в аптеката няма сяра. Моля кажете как мога да почистя малките парченца! Четох някъде, е този живак от термометрите не бил опасен. Само ако се глътне

Моля помагайте!!!

За да събереш малките, може да използваш меден електрически проводник. От парче многожилна жица премахваш изолацията, изстъргваш леко изолационния лак с нож. Като минеш върху живака той ще полепне по нея.

Редактирано от Melmak ® (преглед на промените)

Престанете с глупостите и параноята. Още от малък първите 10 години заради сливиците постоянно боледувах и имах температура. Счупил съм лично поне аз над 8 термометъра с живак, който е падал по мен, на земята, в леглото и прочие. 

преди 21 минути, Емил Костов написа:

Престанете с глупостите и параноята. Още от малък първите 10 години заради сливиците постоянно боледувах и имах температура. Счупил съм лично поне аз над 8 термометъра с живак, който е падал по мен, на земята, в леглото и прочие. 

Ми колко  параноично да е на е зная, но заради изхвърлен домашен живачен термометър до контейнер за смет бе извикана Гражданска жащита за неутрализация!

преди 37 минути, Кумчо вълчооо написа:

Ми колко  параноично да е на е зная, но заради изхвърлен домашен живачен термометър до контейнер за смет бе извикана Гражданска жащита за неутрализация!

Е нали знаеш, че трябва да се прави позьорство. Българина е известен с това. Ако обаче гражданска защита трябва да си свърши работата стой и гледай сеир. 

• 2 месеца по-късно...

Малко стара тема, но ако на някого му се случи и живака падне на килим, изхвърля се целия килим.

преди 2 часа, Dimitar122 написа:

Малко стара тема, но ако на някого му се случи и живака падне на килим, изхвърля се целия килим.

Пак поредните глупости на търкалета.

преди 6 минути, Емил Костов написа:

Пак поредните глупости на търкалета.

ай ся, не ти е за първи път, свиквай :lol6:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.