Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

преди 1 час, pepy86 написа:

Двата производителя дори и да изкарат въпросните копачи , не вярвам положението да се подобри. Особено ,ако са с такава малка гаранция. Кой би предпочел карта с 3 месеца гаранция пред такава с 3-5 години , та дори и с разлика в цената.

И като добавим, че след това няма да могат да ги продадат на геймърите, заради липсата на портове за към мониторите, то миньорските варианти стават напълно безсмислени.

преди 5 часа, Julius Decimus написа:

Тука има карта, Зотака е на същата цена при тия, огледай ги ако искаш: https://desktop.bg/desktop_video_cards-nvidia-GeForce_GTX_1070-msi_geforce_gtx_1070_quick_silver_8g

Надежден ли е магазина ? Не съм поръчвал до сега от друго място освен Никем , Vario и JMT. А и леко ми се виждат завишени цените 100лв отгоре за Zotac.

преди 10 минути, Azhen написа:

Надежден ли е магазина ? Не съм поръчвал до сега от друго място освен Никем , Vario и JMT. А и леко ми се виждат завишени цените 100лв отгоре за Zotac.

Не мога да гарантирам батка. Виж, видях че там има карта и ти давам. Ама що пък да не е ? Ако цената те устройва давай. Тоя Силвър гледам е по-висок клок от Армора по дифолт, но да, по-малко е от Зотака. Каквото решиш. 

преди 1 час, Julius Decimus написа:

Не мога да гарантирам батка. Виж, видях че там има карта и ти давам. Ама що пък да не е ? Ако цената те устройва давай. Тоя Силвър гледам е по-висок клок от Армора по дифолт, но да, по-малко е от Зотака. Каквото решиш. 

Насочих се към Zotac заради коравия охладител и колкото четох и сравнявах Zotac-а една от най-тихите и хладни карти от 1070ките не ми пречи че е леко голяма нито пък съм капризен от към цвят.Благодаря ти за линка ще помисля имах готовност дори и на 1080 да скоча макар че за 1080p ( в момента ) е абсолютно безсмислено.

преди 8 минути, Azhen написа:

Благодаря ти за линка ще помисля имах готовност дори и на 1080 да скоча макар че за 1080p ( в момента ) е абсолютно безсмислено.

Не е без смисъл, даже е таман да набичиш всичко на максимум реално. Със 7700k ще пасне тъкмо. При нея ядрото е по-отключено от това при 1070. Ако можеш давай за 1080. А туку виж и Вегата излязла до тогава.

Редактирано от Julius Decimus (преглед на промените)

Е то и 1070 е напълно достатъчна за Ултра на всяко ново заглавие на 1080p. Аз най-вече ми е заради Star Citizen-a тази година излиза 3.0 Алфа версия която ще оформи още повече какво ще представлява играта и искам да се накефя максимално :D  Другите игри дори сега с R9 380 ми вървят подобаващо е не на ултра но пък 60 FPS аз съм и фен на модването Fallout New Vegas , Skyrim И Fallout 4 с по стотина мода всеки и HD текстури за почти всяко нещо + ENB преобразяват игрите , може да се каже че модвам  повече отколкото играя хаха , голяма краста е !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.