Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Хора,помагайте при инсталацията на уин 7 ми изключват мишката и клавилтурата и не мога да продължа инсталацията.Някои да е имал подобен проблем?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

С абсолютно нищо не ми помогна тази тема... След тоя уин10 всичко ми се прееба...Изпробвах 3 модела мишки две клавилтури и PS2 слота за мишката.

Редактирано от Williams (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да legacy usb-enabled

XHCI hand-off-enabled

USB Device enable-enabled

Това ми показва в биоса на Usb configuration


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

На кой процент по време на инсталацията се случва това нещо? Дава ли някаква грешка? 

Има вероятност самият инсталционен диск да е повреден.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Инсталирал съм го доста пъти.В самото начало още когато ми отваря прозорците мишката и клавилтурата се изключват.

П.п отказах се да го прейнсталирам възможно е и диска да се е преебал.

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 19 минути, Williams написа:

Инсталирал съм го доста пъти.В самото начало още когато ми отваря прозорците мишката и клавилтурата се изключват.

П.п отказах се да го прейнсталирам възможно е и диска да се е преебал.

 

И при мен го имаше този проблем, обаче аз съм с Асус. В биоса изключих опцията fast boot и се оправи. Но май и още нещо друго пипах в биоса, обаче не си спомням какво беше.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 20 часа, gagodrago написа:

И при мен го имаше този проблем, обаче аз съм с Асус. В биоса изключих опцията fast boot и се оправи. Но май и още нещо друго пипах в биоса, обаче не си спомням какво беше.

Опитай да си спомниш. :D

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Долу-горе си спомних.

Ако не се лъжа, май бях променил първите двете настройки за да не ми се изключват мишката и клавиатурата по време на инсталацията. 

Fast boot на изключено и

Usb support от частична > на пълна инициализация.

След като си инсталирах операционната система пак ги върнах обратно както си бяха.

ASUS_H87-PRO_BIOS_SCREEN_Boot_Configurat

 

Редактирано от gagodrago (преглед на промените)
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Златен си братле,довечера ще пробвам дано стане. :)

 

 

П.п не стана. 

Редактирано от Williams (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Дънната платка каква е ? Тази от описанието ли ? Някои дънни платки имат специална опция в BIOS-a, която да разрешава инсталацията на WIndows 7. Тази опция не е нужна, обаче при инсталацията на Windows 8/8.1/10. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Нищо не може да се направи по въпроса,уин 7 не поддържа Usb3.0. В момента карам с уин10 дано всичко е наред.Благодаря за съветите.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ресетни си биоса и пак си го настрой и пак опитай, ако трябва си флашни биоса с по нова версия ако не, през дос префлашни със съща версия.!

По лесния начин е WinNt инсталация, бих го използвал! 

Редактирано от Tanner Foost Foust (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.