Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Настройки на Алпин

Featured Replies

Скоро си взех Alpine ute-92 bt .Страхотен усб плеър .но с много и неразбираеми / за мен /настройки на звука .Например трудно се настройва баса или няма да има почти никакъв или ще ми падне вратата .Моля някой ако се е занимавал с x-over-и и херцове да ми даде някакъв съвет .Предните говорители са boschmann al-160se .а задните hertz ev 165l.5 ако има някакво значение .Благодаря предварително .

Редактирано от p_lame_n (преглед на промените)

А теб те мързи да отвориш и прочетеш инструкцуията ли? Или аз да го правя вместо теб? Не си познал.

Допълнение: Всички гледаме един и същ интернет. И никой няма бан в търсачките! Дерзай!

Доп2: Никой не знае какво и откъде му завираш да свири.

• Автор

Много агресивен отговор /макар и не по темата / ! Не ме мързи да чета инструкцията .и съм я прочел .Но не ми е ясно защо ако не знаеш как се настройва звука на Алпин даваш съвети за съвсем различни неща ?Или просто да си пишем глупости .Не случайно написах. Моля някой ако се е занимавал с x-over-и и херцове да ми даде някакъв съвет.

преди 10 часа, p_lame_n написа:

пишем глупости

Не в множествено число. Само ти. Попадали са ми всякакви неща.

Започни с по-простото - да изкараш нормален звук на радио.

• Автор

Няма да влизам в пререкания !Ако имаш нещо смислено за настройка на звука да споделиш го напиши .Ако ли не по добре спри !!! Защото от 6 поста никаква информация !

Само на мен ли ми намирисва на ментак? Къв е тоя Алпин за 250 лева чисто нов?

• Автор

Какви са тези неадекватни въпроси ?В този форум има ли нормални или само хора с комплекси .Благодаря ви за изчерпателните отговори ! Никакъв смисъл няма от вас !Освен глупости друго тук не мога да очаквам .За това чао ! И си пийте хапчетата !!!

Тези "херцове" важат когато има бас каса. Щом ти се губи баса погледни еквалайзера. Няма как да ти кажем, как да ги настроиш, тъй като това няма как да стане през форума, трябва на място да го слушаш и да си го нагласиш както на теб ти харесва. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.