Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Lenovo A328

Featured Replies

Имам Lenovo A328. Проблемът е, че просто не иска да стартира. Днеска изгасна от нищото. Когато го включа, се показва надписа Lenovo и отдолу - powered by Android и просто застива. Пробвах да влизам в recovery, като го върнах до фабричните настройки и нямаше ефект. Преди да стане това, доста пъти се изключваше и ставаше по същия начин, но след няколко рестарта се оправяше (като вадя батерията), а сега просто си стои така.

преди 3 часа, velislavvasilev написа:

"Ма, той е умрял, ма!"

Това нещо се изтърка преди 3-4 години.

П.С: Пробвай да го флашнеш наново с оригиналния му сток. Инфо- гугъл

• Автор

Точно това се опитвам да направя, но flash tool-a не може да го разпознае. Дори самия компютър не успява, пробвах с различни драйвери. Само ми пиюка компютъра, все едно го разпознава, а нито в device managera, нито някъде другаде съществува ново устройство.

Пробвай във всичките USB входове 

• Автор

Няма такова чудо, където и да го сложа все едно. Гледам тука клипчета на хората им излиза в device managera - android phone/device, на мене само ми се показва за 1 секунда  MediaTek Preloader..... и то в communication устройствата.

Опа, имам напредък нещо почна да зарежда, след 3000 опита, тука бутнах това - онова и се получи, да видим.

преди 20 часа, dadino написа:

Няма такова чудо, където и да го сложа все едно. Гледам тука клипчета на хората им излиза в device managera - android phone/device, на мене само ми се показва за 1 секунда  MediaTek Preloader..... и то в communication устройствата.

Опа, имам напредък нещо почна да зарежда, след 3000 опита, тука бутнах това - онова и се получи, да видим.

Направо го продавай взимаи си 20-те лева и го махай да ти е мирна главата 

• 1 година по-късно...

Моля за помощ с моето леново а328.

Стартира, но не работи осветеността на дисплея. т.е. на минимум е и немога да я увелича. опитах с нов дисплея,с флашване, но ефект няма. опитвах с приложения, но с тях успявам само да я намаля още (яркостта). Предполагам , че е хардуерен проблем,но само предположение. части имам,но незнам къде де "пипна"

Може и да стане нещо с това например: RootDim [root] - Apps on Google Play, но както си пише - трябва си root достъп за него...

Няма нищо общо с root и приложения. Щом не става и с нов дисплей, проблемът е по дъното.

да,не стана и с това приложение. явно е в платката проблема :(, но не знам какво да сменя по нея :(

преди 11 минути, mininova написа:

но не знам какво да сменя по нея

Целия телефон.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.