Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Забравена парола за google акаунт

Featured Replies

Хора, няма ли някакъв трик за възстановяване на забравена парола на акаунт в гугъл? Измъчих се, всичко мо е там, нямам нито един контакт. Не мога да я възстановя по стандартния начин, нямам свързан друг имейл или телефонен номер. Моля, помагайте!

преди 15 минути, олето написа:

Хора, няма ли някакъв трик за възстановяване на забравена парола на акаунт в гугъл? Измъчих се, всичко мо е там, нямам нито един контакт. Не мога да я възстановя по стандартния начин, нямам свързан друг имейл или телефонен номер. Моля, помагайте!

И какво предлагаш да се направи, след като не си знаеш начините за възстановяване?

Другия път давай и телефон, да не говорим за скапания имейл! Аман от тъпотии. Макар че честно кзано си мисля, че искаш да влезеш в акаунта на друг.

• Автор

Аз се надявам вие нещо да предложите. Не може да няма някакъв трик, иначе съм изгубена!

преди 6 минути, олето написа:

Аз се надявам вие нещо да предложите. Не може да няма някакъв трик, иначе съм изгубена!

Според теб ако имаше такива трикове щеше ли да се използват каквито и да било виртуални и интернет услуги?? Нали се сещаш, че същата сигурно се прилага и при начините за възстановяване на даден акаунт.

При Google лесно се възстановява акаунт. Просто ти пращат парола на пощата. А щом не си знаеш пощата, значи не си ти потребителя на тоя акаунт!!!!!!! 

Преди 2 години ми бяха откраднали акаунт и само благодарение на това, че пощата ми бе с различна парола, след много усилия успях да си възстановя изцяло акаунта. Но ако паролата ми бе същата, както при Origin,  то най-вероятно никога нямаше да си възстановя акаунта. 

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

преди 1 час, ExaFlop написа:

Лошото е когато хакването започне с пощата.

Да, стига идеята им е да ми откраднат някой акаунт, като тоя в Origin  навремето. Някакъв руснак с мюсюлманско име ми бе откраднал акаунта, но с много въртели, включително пусната тема в тоя форум, успях да си възстановя акаунта и то изцяло, че не бе никак лесно.  Вече не си спомням точно проблемите, но се сещам, че бе много трудно да разбера, как точно да си върна акаунта, защото и телефонен номер не бях дал. От тогава си давам телефонния номер за такива неща. Някои се страхуват, ама аз ги питам - от какво ви е страх? Някой ще ви научи телефона? Ами нали за това е телефона?  Няколко години ме тероризираха с обаждане на телефонен номер, който знаеха само 3-4 човека. Така и не си обясних, как така тоя номер бе под обсада. Само дето другия ми номер, дето го знаят сигурно 100 човека, не е ме е тормозил никой. И да, тоя номер го давам и в Google  и на други места, ако се изисква сигурност. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.