Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Работа и редовно обучение?

Featured Replies

Здравейте! Тази година ще съм студент първи курс, редовно, и се чудя дали ще имам възможност да работя и да уча едновременно. Знам, че по принцип тези, които искат да работят и да учат записват задочно, но на мен задочното за първа година не ме устройва, а пък искам и да работя. Накой от вас работил ли е докато е следвал редовно и ако да какво? Ако може да ми предложите какво мога да работя при редовно обучение, ще съм  много благодарен.

преди 13 минути, devil_1 написа:

Здравейте! Тази година ще съм студент първи курс, редовно, и се чудя дали ще имам възможност да работя и да уча едновременно. Знам, че по принцип тези, които искат да работят и да учат записват задочно, но на мен задочното за първа година не ме устройва, а пък искам и да работя. Накой от вас работил ли е докато е следвал редовно и ако да какво? Ако може да ми предложите какво мога да работя при редовно обучение, ще съм  много благодарен.

Не можеш да си цял ден на лекции след което да работиш. Освен това организма ти се нуждае от почивка.

Трудно ще ти е да съчетаваш редовното с работа. Можеш да опиташ, но зависи и от това дали лекциите и упражненията са ти първа или втора смяна. Ще трябва да се лишаваш от излизания, за да наваксваш. Абе не че е невъзможно,нооо... Като работа - нещо по-леко примерно раздаване на флаери, барман/сервитьор някъде, етц.

Един познат работи на 4 часа в склада на куриерска фирма: общо взето разпределя пратките по бусовете. Това се случва вечер от 20 h до към 00:00 h. Ако работиш това и забравиш за излизанията, ще можеш да вземаш някакви пари в края на месеца и няма да пропуснеш нито една лекция или упражнение.

Барман и сервитюр не е лека работа, не се захващай с това.

П.С. Пропуснах да кажа, че в момента е студент, редовно обучение.

Редактирано от milevmilev (преглед на промените)

Да работиш , да учиш редовно и с работата си да получаваш пари да се издържаш е между трудно и невъзможно. На 4 часа никой няма да ти плаща по толкова на месец, че да има какво да ядеш, да си платиш семестъра и да плащаш квартира/общежитие.

• 2 седмици по-късно...

Аз го правя в момента. Уча редовно и работя. След лекциите и т.н. отивам на работа + това имам кола, която плащам сам. Трудно е, но НЕ Е НЕВЪЗМОЖНО. Който иска, може. С мързел не става!  

Време за излизане, събота след 2 на обяд, защото съм на работа и неделя.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.