Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с мишка :)

Featured Replies

Бях отказал CS:GO, CS 1.6 и затова не бях търсил решение, но днес реших да поиграя и R.I.P.

Преди около година имах най-обикновена мишка за 5 лева от книжарницата, която обаче не хващаше хубаво, тоест когато мърдам плавно мишката налявo/надяснo си е ОК, но когато реша да правя резки движения или като цяло по-бързо завъртане се мърдаше съвсем малко (тоест в ЦС като ми излязат в гръб, освен ако другия не е на някакви тежки наркотици, шанса да се обърна и да го убия е -1%). Мислех си, че е от мишката, тъй като я бях удрял, хвърлял, а бе какво ли не е видяла :D Та я изхвърлих и си взех някаква Canyon от 20 лева и мислех, че проблема е решен - да, ама не. Проблема си остана. Мислех си, че е от подложката - не е, на всякаква повърхност прави тези мизерии, в игрите, на десктопа дори. Интересното, е че проблема е само хоризонтален, а не вертикален, тоест като мърдам вертикално, бързо няма проблем.

Чудя се вече дали не е от някакви настройки, драйвъри или т.н. :/ 

Редактирано от kyoshinn (преглед на промените)

Малко ми се струва невъзможно това нещо дето разправяш. Само при въпросната игра ли го прави това нещо ? Колко ти е фреймрейта /FPS/ ?

• Автор
преди 10 часа, Atanas Pachov написа:

Малко ми се струва невъзможно това нещо дето разправяш. Само при въпросната игра ли го прави това нещо ? Колко ти е фреймрейта /FPS/ ?

При всички игри го прави този номер, но при ЦС:ГО е най-забележимо, тъй като там се изиксват преди резки движения, пробвал съм и на Minecraft същия шит, дори на десктопа го прави. Фреймрейта при всички игри ми е над 60, специално за ЦС:ГО е 60-80-100 като съм го капнал на 60.

някакви други мишоци из вкъщи зарязани нямаш ли ? Пробвай с тях как ще е.  Провери си и настройките за мишка, макар че то там кво да гледаш, освен за бързина. На каква повърхност играеш ?

• Автор

Имам още 2 мишока от по 5 лева - същото, на някакъв пад от 10 лева играя, но не е от него, пробвал съм и на други, пробвал съм и на дърво, и на тетрадка и на какво ли не :D 

• Автор

Какви ги дрънкаш бе пич ? Напушен ли си или ?

• Автор

И защо ми е ? Ти май не си играл ЦС... Всъщност ми трябва точно обратното, мишка с 400-800 DPI

• Автор

Да, и точно толкова по-неточен съм. Ако това ми оправяше проблема нямаше да пиша тема.

Малко е опасно, ако не можеш да се оправяш с клавиатурата, но пробвай да изтриеш драйвера на мишката и след това пак да го инсталираш. Ама наистина ми звучи невероятно това, което казваш.

Поиграй си с настройките за бързината в контрол панел/хардуер и саунд/дивайсове и принтери/мишка и пробвай как ще е.

• Автор
преди 10 часа, Atanas Pachov написа:

Малко е опасно, ако не можеш да се оправяш с клавиатурата, но пробвай да изтриеш драйвера на мишката и след това пак да го инсталираш. Ама наистина ми звучи невероятно това, което казваш.

Поиграй си с настройките за бързината в контрол панел/хардуер и саунд/дивайсове и принтери/мишка и пробвай как ще е.

Спокойно на лаптоп съм :)

преди 10 часа, Без умствен капацитет написа:

ми техниката не трепери за разлика от ръката ти - техниката е по съвършена от човек

Играл ли си ЦС ? 

• Автор

Не

А, само да кажа - точния модел на мишката е Canyon CND-SGM4N

преди 16 минути, kyoshinn написа:

А, само да кажа - точния модел на мишката е Canyon CND-SGM4N

А ти сигурен ли си че "окото" отдолу е чисто ? Да не е да има боклуци, особено ако не го поглеждаш се насъбират.

• Автор

Чисто е. Направо не знам вече какво да правя :D

преди 35 минути, kyoshinn написа:

Чисто е. Направо не знам вече какво да правя :D

Веднъж имах едно микроскопично косъмче дето се беше заклещило и се мандъхерцъше пред лазера. Чистя аз мишката, чистя и поставката - не та не. Докато не го огледах внимателно.

Иначе както ти казаха по-нагоре. Взел си за 20лв мишка, ама китаеца и тая и другата от 5лв ги е произвел и продал все за по 1лв. А ти ги плащаш различно според кой магазин спонсорираш. Колко мишки изпробва? Вземи някоя която няма този проблем на друг компютър и опитай на твоя. Ако си го има проблема тогава ще се мисли.

преди 9 минути, Pamlea написа:

Я обясни какъв ти е проблема, че нещо не мога да схвана?

Резки движения с мишката в ляво или дясно не се отчитат от системата или не се отчитат коректно по време на игра. Поне за сега не се знае без игра как е. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.