Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не се получават съобщенията по скаип.

Featured Replies

преди 7 минути, smurfavr написа:

Няма какво да бъркам.Търся го по ник.

И аз търсих по ник до преди малко един приятел и го намерих, по регистрация също става. Виж всичко дали правиш правилно. 

• Автор

Сега почна да ми ги изкарва.Явно като не съм ползвал онлаин скаипа до сега и е трябвало малко време за да се обнови инфото при влизането ми.

Вече наред ли е всичко?

Аз по принцип отдавна съм се отказала от скайп и не съм много наясно как стоят нещата :rolleyes: 

• Автор

Малко бъгава и тегава работа с тоя онлайн ама искам не искам ще се ползва.То и аз не ми е много от полза тоя скаип ама заради пустия сървър ми трябва за връзка.

преди 7 часа, smurfavr написа:

Сега почна да ми ги изкарва.Явно като не съм ползвал онлаин скаипа до сега и е трябвало малко време за да се обнови инфото при влизането ми.

Ами логично е малко да се изчака за да се заредят абонатите. То и в самата прогрмата е така като цяло. Ти като цяло нямаш и много шансове да не си с него, тъй като на тази ОС.. Смисъл такъв, че се радвайте че има все още начин да го ползваш, макра и онлайн. ;)

Цитат

Звонки проходят этим абонентам. Так и звоню, чтоб сообщения передались разом. Задолбал всех =))
После звонка и сброса я могу нормально чатиться с абонентом

За който не разбира - звъните, прекъсвате и след това чата минава нормално.

• Автор
преди 12 часа, Филипов написа:

За който не разбира - звъните, прекъсвате и след това чата минава нормално.

Точно така  оправях проблема преди ,но сега и това не помага.

преди 2 часа, smurfavr написа:

Точно така  оправях проблема преди ,но сега и това не помага.

Ти си уникален случей. С тази ОС , какво искаш бе драги момко ? Тя не се поддържа от нищо и никой. Добре че все още работи. Замисли се малко.... Дадох ти онлине вариант и това не ти хареса. Ами мини на нещо друго не на ОС - ХР и няма да имаш проблеми. 

А ти каквоп се напъваш? Седя си на това, защото специализиран хардуер, необходим за работата ми не работи на по-нови. И на тая Web версия списъка не скролва - хваща ми само част от буквата A  - останалата част просто е недостъпна.

преди 22 минути, Филипов написа:

А ти каквоп се напъваш? Седя си на това, защото специализиран хардуер, необходим за работата ми не работи на по-нови. И на тая Web версия списъка не скролва - хваща ми само част от буквата A  - останалата част просто е недостъпна.

Имам над 250 абонати в скайп, ползвам от сайт им онлайн програмата и не ми създава никакви проблем Как само на ВАС ви правят проблеми ? Много ми е странно, дори и с програмта да съм пак нямам никакъв проблем. Цялата работа идва от там, че вече тази ОС, която ползва нито се поддържа, нито нищо. За това го какво иска повече от това ? Може би трябва да се радва, че все още е има и че работи тук - таме, инак незнам какво ще се прави.......

И не се безпокой, аз си седя. ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.