Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

току-що, maxthon написа:

Същите мишки преди месец посетиха и щата Минесота.

Нещо линкче ще покажеш ли където се оправдават с мишки?

Смешник!

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 5 минути, BANKATA написа:

Нещо линкче ще покажеш ли където се оправдават с мишки?

Смешник!

Както аз съм го потърсил и намерил ще го направиш и ти. Преди десет дни мишките са посетили и Нашвил, Илинойс. Миналия месец и в Чили са ходили мишките да работят на хвостохранилище.

преди 4 минути, maxthon написа:

Както аз съм го потърсил и намерил ще го направиш и ти. Преди десет дни мишките са посетили и Нашвил, Илинойс.

Давай ги тези мишки от Минесота.

Май в твоята кратуна се е загнездила мишка.

току-що, BANKATA написа:

Давай ги тези мишки от Минесота.

Май в твоята кратуна се е загнездила мишка.

Ще се наложи да си ги намериш както ги намерих аз. Както казват - чичко ти Гугъл знае всичко. Скъсани стени навсякъде по света колкото си искаш по всички континенти. Само за някои от тях оставят впечатления, че нарочно властите не си мърдат пръста да направят нещо. На хора твърдящи това мога да ги нарека по начин, който ти употреби - смешници.

преди 5 минути, maxthon написа:

Ще се наложи да си ги намериш както ги намерих аз. Както казват - чичко ти Гугъл знае всичко. Скъсани стени навсякъде по света колкото си искаш по всички континенти. Само за някои от тях оставят впечатления, че нарочно властите не си мърдат пръста да направят нещо. На хора твърдящи това мога да ги нарека по начин, който ти употреби - смешници.

Скъсани стени да, проядени от Мишки само в Оркистан.

Давай ги тези линкове от гугъл да ги видим.

Що ли  си мисля че няма да са проядени от мишки, а смешко?

преди 16 минути, BANKATA написа:

Давай ги тези линкове от гугъл да ги видим.

Аз да ти давам проядени от мишки в Русия? Нещо си объркал адреса.... Пробвай се сам да ги намериш. Ще ти бъда много благодарен ако ме уведомиш след като ги намериш за да докажеш поредната ти глупост, която написа. Ти първи заговори за мишки. Покажи ги..... Може и от маймуни облечени в зелени дрехи на бели петна да са проядени. Много гладни тия маймуни.... Яж си бананите. Полезни са мозъка и дейността му.

преди 3 минути, maxthon написа:

Аз да ти давам проядени от мишки в Русия? Нещо си объркал адреса.... Пробвай се сам да ги намериш. Ще ти бъда много благодарен ако ме уведомиш след като ги намериш за да докажеш поредната ти глупост, която написа. Ти първи заговори за мишки. Покажи ги.....

Да се правиш на ударен не скрива идиотизма.

Чакам си линковете с проядената стена от Минесота.

Нали беше лесно с гугъл?

преди 21 минути, BANKATA написа:

Да се правиш на ударен не скрива идиотизма.

Чакам си линковете с проядената стена от Минесота.

Нали беше лесно с гугъл?

Никога не съм твърдял за проядена стена в Минесота. Ти започна да говориш за проядени стени с употребата на глупав въпрос. Ако има някой, който да се прави на ударен (и да не вижда, че използват думите ти срещу теб) си ти. Ако има проядена стена в Русия вероятно са също такива и на другите места, които посочих. А стените няма как да бъдат проядени след като виновниците за това са на откриването на  Олимпиадата. Предвид какво показаха е напълно възможно да пожелаят да наводнят и Франция.

преди 1 час, BANKATA написа:

Пак ли някоя мишка е прияла язовирната стена?

В случай, че си забравил кой първи заговори за мишки..... А линкове за прИядена стена ще поискаш ли? (сериозен въпрос за да не си помислиш, че се еб...м с тебе)

преди 14 минути, maxthon написа:

Никога не съм твърдял за проядена стена в Минесота. Ти започна да говориш за проядени стени с употребата на глупав въпрос. Ако има някой, който да се прави на ударен (и да не вижда, че използват думите ти срещу теб) си ти. Ако има проядена стена в Русия вероятно са също такива и на другите места, които посочих. А стените няма как да бъдат проядени след като виновниците за това са на откриването на  Олимпиадата. Предвид какво показаха е напълно възможно да пожелаят да наводнят и Франция.

В случай, че си забравил кой първи заговори за мишки..... А линкове за прИядена стена ще поискаш ли? (сериозен въпрос за да не си помислиш, че се еб...м с тебе)

А не си твърдял !?

За Бразиля обаче малко по-късно.

преди 4 часа, BANKATA написа:

А не си твърдял !?

Е така де.... Използвам твоите думи срещу теб. Задаваш въпрос дали мишките са прИяли някаква стена (т.е. глупав въпрос). Съответно получаваш отговор в такъв стил.

преди 3 часа, maxthon написа:

Е така де.... Използвам твоите думи срещу теб. Задаваш въпрос дали мишките са прИяли някаква стена (т.е. глупав въпрос). Съответно получаваш отговор в такъв стил.

За теб съм сигрен че е глупав, ама за потопените руснаци не е.

преди 1 час, BANKATA написа:

За теб съм сигрен че е глупав, ама за потопените руснаци не е.

И за тях би бил глупав ако чуят кой е виновника според теб в скъсването на стената. Може да се пробваш да им го обясниш на тях. Сигурен съм, че ще ти се зарадват. Всичко зависи от това колко упорит ще си.

преди 12 минути, maxthon написа:

И за тях би бил глупав ако чуят кой е виновника според теб в скъсването на стената. Може да се пробваш да им го обясниш на тях. Сигурен съм, че ще ти се зарадват. Всичко зависи от това колко упорит ще си.

Според мен?

Трудно ти беше да използваш любимият ти гугъл ли?

преди 9 минути, BANKATA написа:

Според мен?

Разбира се, че е според теб.... Кой употреби първи мишките под формата на въпрос? Пак ли били направили нещо....

преди 36 минути, maxthon написа:

Разбира се, че е според теб.... Кой употреби първи мишките под формата на въпрос? Пак ли били направили нещо....

Имаш.проблем с пллзването на гугъл ли?

Имаш.проблем с пллзването на гугъл ли?

Аз нямам проблем. Намерих още на няколко места по света къде твоите въображаеми приятели мишките са свършили същата работа, която намекваш с въпроса, който зададе. Ако имаш сега претенции, че не си намекнал нищо ще се наложи да ги покажеш. Приятен ден и си намери друг за да спориш на глупави теми.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 2 минути, maxthon написа:

Аз нямам проблем. Намерих още на няколко места по света къде твоите въображаеми приятели мишките са свършили същата работа, която намекваш с въпроса, който зададе. Ако имаш сега претенции, че не си намекнал нищо ще се наложи да ги покажеш. Приятен ден и си намери друг за да спориш на глупави теми.

Не малко подигравки имаше и тук в темата със скъсана стена преди 2-3 месеца.

https://www.vesti.bg/sviat/ukrajna-e-nevinna-za-skysana-iazovirna-stena-v-rusiia-6195744

Не малко подигравки имаше и тук в темата със скъсана стена преди 2-3 месеца.
https://www.vesti.bg/sviat/ukrajna-e-nevinna-za-skysana-iazovirna-stena-v-rusiia-6195744

Ама мишките покажи, а не някой, който говори за тях

преди 1 минута, maxthon написа:

Ама мишките покажи, а не някой, който говори за тях

Директора на строителната компания изградила стената ли е "някой" бе смешко?

Само в оркистан  може да чуеш подобно оправдание и само някоя родна ватенка може да му се върже.

ПП: още си чакам линковете от Минесота с подобно глупаво оправдание.

В Россия да се скъса язовирна стена е доста често явление, включително и в области нямащи нищо общо с Украйна

Директора на строителната компания изградила стената ли е "някой" бе смешко?
Само в оркистан  може да чуеш подобно оправдание и само някоя родна ватенка може да му се върже.
ПП: още си чакам линковете от Минесота с подобно глупаво оправдание.
Всеки си намира извинение или поне прави опит за това. Миналата година дървета и храсти бяха виновни за неуспешния контранаступ. А дали те бяха наистина виновни или нещо друго? Но да правиш изказване и това наистина да е така са две различни неща. В крайна сметка има ли мишки или няма такива? Ако има в Русия, значи има и на другите посочени от мен места. Ако няма се търсят други причини.Май на всички места причината е една и съща.

преди 3 минути, ined написа:

В Россия да се скъса язовирна стена е доста често явление, включително и в области нямащи нищо общо с Украйна

Русия като територия е една 1/5 от земята на планетата. Нормално е да приемем и че от пет скъсани стени по света една ще е в Русия. Не ли?

пп: Да не би да казваш че никъде другаде няма такива инциденти? 

преди 7 минути, maxthon написа:

Ако има в Русия, значи има и на другите посочени от мен места. Ако няма се търсят други причини.Май на всички места причината е една и съща.

Щом на всички места причината е една и съща бъди така добър да дадеш от Минесота или Бразилия някакви изказвания/оправдания с мишки.

Щом на всички места причината е една и съща бъди така добър да дадеш от Минесота или Бразилия някакви изказвания/оправдания с мишки.
,В Русия няма мишки изяли язовирна стена....

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Русия като територия е една 1/5 от земята на планетата. Нормално е да приемем и че от пет скъсани стени по света една ще е в Русия. Не ли?

пп: Да не би да казваш че никъде другаде няма такива инциденти? 

Има, ама май само в Русия се оправдават с гризачи.

Да видим сега какво ще е?

Аз залагам петаче на червеи.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.