Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Русия и Путин - обсъждане.


Джугашвили

Препоръчан отговор

Днес на 7-ми Октомври е роден най-великия лидер на всички времена, президентът на най-великата държава - матушка Россия - Владимир Владимирович Путин!!! В целият свят са организирани всенародни празненства, а в някои държави тази дата е обявена за национален празник!!! Нека не оставаме изолирани от културния живот на европейския елит, да завидетелствуваме европейските ценности и братската си любов към руския народ и най-достопочтено да му честитим рожденият ден, да му пожелаем крепко здраве и още дълги години да бъде лидер и обединител на всички народи в света!!! С ДНЕМ РОЖДЕНИЯ, ТОВАРИЩ ПУТИН!!!

 

 

Цитат

Владимир Путин е роден в Ленинград (дн. Санкт Петербург). Той е късно дете в семейството – 2 братя са починали през войната. Завършва „Право“ в Ленинградския държавен университет през 1975 г., след което постъпва на работа в Комитета за държавна сигурност (КГБ). От 1985 г. работи за КГБ в ГДР. След завръщането си в Русия през 1990 г. работи в родния си град като служител в университет (1990 – 1991), съветник по чуждестранните инвестиции на кмета Анатолий Собчак (1991 – 1994) и заместник-кмет (1994 – 1996). Официално напуска КГБ след опита за преврат през август 1991 г.

220px-RIAN_archive_100306_Vladimir_Putin
 
Директорът на ФСБ Владимир Путин през 1998 г.

След 1996 г. се премества в Москва и заема второстепенни постове в администрацията на Борис Елцин. През 1997 г. става заместник-директор на администрацията на президента. През 1998 г. е назначен за директор на Федералната служба за сигурност на Русия. През март 1999 г. става секретар на Съвета за сигурност на Русия, а през август – министър-председател на Русия. От декември същата година изпълнява длъжността президент на Русия. През 2000 г. е избран за държавен глава, а през 2004 г. е преизбран за втори мандат.

Владимир Путин изявява интерес към работа в разузнавателните служби на Съветския съюз от ранна ученическа възраст. Дълбоко повлиян от романтичния образ на разведчика в литературата, който самоотвержено отдава труда, а при необходимост – и живота си за доброто на родината и неутрализирането на враговете – вътрешни и външни, като същевременно остава неизвестен с дейността и успехите си за обществото, защото не търси слава, а стига му тая награда – да знае, че е полезен! С мечта за такава кариера 16-годишният Владимир Путин по свой почин отива в приемната на централата на КГБ-Ленинград, и заявява желанието си да се влее в редиците на „бойците на тихия фронт“. Служителят, който го изслушва, в отговор му заявява, че нещата стоят по друг начин – не кандидатът търси службата, а КГБ намира човека, когото иска да привлече. Путин не губи надежда и все пак иска да знае какво е препоръчително да изучава, за да има най-голям шанс да бъде привлечен за сътрудник. Отговарят му, че е подходящо или да отслужи в армията, или да наблегне на правото и чуждите езици. Путин прилежно изпълнява втория получен съвет – веднага започва подготовка за кандидатстване в Юридическия факултет на Ленинградския университет, приемат го, дипломира се и впоследствие наистина е потърсен от страна на КГБ за привличане като щатен служител, по-късно и офицер.

Президентството на Владимир Путин през първия му непрекъснат срок продължава от декември 1999 г. до май 2008 г.

Вследствие от политиката на Путин стават размествания в руската олигархия. Шефът на НК „ЮКОС“ Михаил Ходорковски, арестуван на 25 октомври 2003 г. по обвинение в нарушения, допуснати в приватизацията на ЗАО „Апатит“. Борис Березовскинамира убежище в Англия. Същевременно останалите лоялни на Путин олигарси продължават да развиват своя бизнес, без да получават същото внимание от страна на прокуратурата.

Създадени са популистки младежки организации, основните от които са образуваната през 2005 година „Наши“ и „Млада гвардия“.

По повод даването на британско политическо убежище на бившия руски офицер от сигурността Александър Литвиненко, който според руски проправителствени издания е свързан с чеченски терористи, Путин заявява, че след като британските власти „са позволили да се съберат на тяхна територия значително количество мошеници, негодници и терористи, те са създали условия, в рамките на които се подлага на опасност животът и здравето на самите поданици на Британия“. „И цялата отговорност за това е на британската страна“, подчертава бившият президент на Русия.
Искането от Британия за екстрадиране на Андрей Луговой, който е гражданин на Русия, Путин нарича „глупаво“ и заявява: „Ако тези люде, които са ни предявили искане за предаването на Луговой, не знаят това (б.ред.: забраната от конституцията за екстрадиране на руски граждани), то под въпрос се поставя нивото на тяхната компетентност, ако са знаели, значи това е просто политически ход с цел пиар“. Искането от британска страна за промяна на конституцията Владимир Путин нарича „рудимент от колониалното мислене“ и отбелязва, че всъщност на тях им трябва да сменят мозъците, а не конституцията.

В международните отношения Путин прави все по-критични публични изявления по отношение на САЩ и други западни страни. През февруари 2007 г., по време на годишната Мюнхенска конференция по политика на сигурност, той критикува това, което той самия нарича монополно господство на САЩ в световните отношения, и подчерта, че САЩ показват „почти несъдържателно хипер използване на сила в международните отношения“. Путин каза, че резултатът от това е, че

Никой не се чувства в безопасност! Защото никой не може да смята, че международното право е като каменна стена, която ще ги защитава. Разбира се, такава политика стимулира надпревара във въоръжаването.

Путин предложи някои инициативи като например създаване на международни центрове за обогатяване на уран и предотвратяването на разполагане на оръжия в космическото пространство. През месец януари 2007 г. в интервю Путин заяви, че Русия е за един демократичен многополюсен свят и за укрепване на системата на международното право.

Докато Путин често е характеризиран като автократ от западните медии и някои политици, отношенията му с президента на САЩ Джордж Уокър Буш, президента на Бразилия  Луис Инасио Лула да Силва, президента на Венецуела  Уго Чавес, бившия германски канцлер Герхард Шрьодер, бившия френски президент Жак Ширак и италианския премиер Силвио Берлускони е докладвано, че е лично приятелско. Отношенията на Путин с новия канцлер на Германия  Ангела Меркел, е съобщено, че е „по-хладно“ и „по-делово“ от партньорството му с Герхард Шрьодер.

В резултат от атаките от 11 септември срещу Съединените щати той се съгласи със създаването на коалиция военни бази в Централна Азия преди и по време на водената от САЩ инвазия в Афганистан. Руски националисти се противопоставиха на създаването на американско военно присъствие на територията на бившия Съветски съюз и очакваха Путин да пази САЩ от републиките от Централна Азия, или най-малкото да постигне задължение Вашингтон да се оттегли от тези бази веднага след като незабавната военна необходимост е преминала.

По време на разоръжаването през иракската криза през 2002 – 2003 г. Путин се противопоставя на хода на Вашингтон да нападне Ирак без наличието на резолюция за изрично разрешение за използване на военна сила от Съвета за сигурност на ООН. След официалния край на войната е обявено, че американският президент Джордж Буш е поискал от ООН да вдигне санкциите срещу Ирак. Путин подкрепя вдигането на санкциите, своевременно,неясно? ] като твърди, че първо трябва да бъде даден шанс на комисията на ООН да завърши работата си върху търсенето на оръжия за масово унищожение в Ирак.

През 2005 г. Путин и бившият германски канцлер Герхард Шрьодер се договарят за строителство на голям газопровод през Балтийско море, само между Русия и Германия. Също така Шрьодер присъства на 53-тия рожден ден на Путин в Санкт Петербург през същата година. Общността на независимите държави (ОНД), разглеждана в Москва като традиционна сфера на влияние, се превръща в един от приоритетите на външната политика по времето на Путин, тъй като ЕС и НАТО са се разширили, за да обхванат голяма част от Централна Европа, а отскоро и балтийските държави.

Путин два пъти посещава Украйна преди президентските избори в страната през 2004 г., за да покаже подкрепата си за премиера Виктор Янукович, който се възприема от мнозина като прокремълски кандидат, и да го поздрави за предвижданата победа, преди резултатите от изборите да са официално обявени. Личната подкрепа на Путин за Янукович е критикувана като неоправдана намеса в делата на суверенна държава. Кризите се отразяват и на отношенията на Русия с Грузия и Молдова, като и двете бивши съветски републики обвиняват Москва за подкрепа на сепаратистки лица на техните територии.

Отношенията на Русия с балтийските страни също остават напрегнати. През 2007 г. руско-естонските отношения се влошават още повече в резултат от противоречията за Бронзовия войник.

Путин взима активно лично участие при насърчаване на Акта за каноническа общност с Московската патриаршия, подписан на 17 май 2007 г., който възстанови отношенията между базираната в Москва Руска православна църква и Руската православна църква извън Русия, след 80-годишната схизма.

 

 

Редактирано от Филипов (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, Джугашвили написа:

а в някои държави тази дата е обявена за национален празник!!!

Къде ?? :)

https://twitter.com/_U_R_I_c/status/916701449647722497

https://twitter.com/Fake_MIDRF/status/916515943957835776

https://twitter.com/Sandy_mustache/status/916581383190962177

И отново ексцесии  и висоти от постижения... в арестите..

https://www.currenttime.tv/a/28779694.html

В 80 града протести и арести.

И да не забраяме един подарък който Путлер получи преди 11 г. :

https://www.currenttime.tv/a/28035951.html

 

 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Фактор.БГ:
- Смятате ли, че съществува опасност от кремълска агресия – хибридна или не – за страните от постсъветското пространство и конкретно за България?

- Путин не възприема съседните страни като суверенни и самостоятелни. Казано съвсем директно – той иска да ги колонизира, включително и България. Да!
По какъв начин? Всякак. Както постъпи с Украйна и Белорусия – със силови методи, нали видяхте ученията – той демонстрира по този начин, че ако нещо не му се угоди, той може и със сила да ги завладее. Направи го с Грузия.
Или чрез енергетиката.
Като подкупва политици.
Всякак.
Но целта му е проста – да направи така, че тези страни да бъдат зависими от него и грубо казано, да може да контролира елита, паричните потоци, най-големите финансови активи и компании. Затова тези ваши политици и медии, които са пропутински, му помагат в неговата цел да ви „колонизира“.

safe_image.php?d=AQDCdsf_yl5e2_5u&w=476&
 
"Но целта му е проста – да направи така, че тези страни да бъдат зависими от него и грубо казано, да може да контролира елита, паричните потоци, най-големите финансови активи и компании. Затова тези ваши политици и медии, които са пропутински, му помагат в неговата цел да ви „колонизира“. Точно казано. Затова губернии като България ще си останат бедни, защото хранят чуждия окупатор вече 73 г. и като при типичен "стокхолмски синдром" си обичат окупатора и държат да си ги насилва.
 

Днес едни зомбирани от #Пропагандата на Кочината, ще празнуват РД на Путин.

Събитието е организирано тук: https://www.facebook.com/events/503400753370732/?acontext=%7B%22ref%22%3A%2223%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D&__mref=mb

Организаторът на събитието е Иван Милчев-Иванов (виж профила тук: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009438188973). От всички снимки на Милчев само една е с едно малко българско знаме, на останалите се пъчи или с тениска "Россия" или с руското знаме или със знамето на терористите от ДНР. Явно е, че отново имаме случай на човек, който се пише български патриот, а всъщност е руски такъв.

Още на пръв поглед избива невежеството на #русофилитеБезродници. Те се смятат за "истински българи", празнувайки рожденния ден на диктатора, който в прав текст преди месеци заяви, че Кирилицата идвала от македонските земи. Макар, че всеки по-образован българин би трябвало да знае, че Кирилицата е създадена и развита в Преславската книжовна школа, от учениците на Кирил и Методий в тогавашното Българско царство, много далеч от днешна Македония. С това си изявление Путин за пореден път доказа, че политически зад Скопие и дивашкия македонизъм стои Москва. Русия и Сърбия стоят политически и зад ОМО Илинден (виж тук http://paper.standartnews.com/bg/article.php…) с което пряко работят за разцепването на България. Теорията за македонската нация е създадена, развита и финансирана от Русия броени години след т.нар. „освобождение“ от 1878. За това свидетелства ярко биографията на Кръсте Мисирков (бащата на македонизма според скопските историчари, биографията му виж тук:https://bg.wikipedia.org/…/%D0%9A%D1%80%D1%8A%D1%81%D1%82%D…). По-късно Мисирков ще се отрича от тази идея … Има ли нужда да напомняме, че македонската нация беше инсталирана след 1944г. И У НАС от най-черните московски свине Георги Димитров и сие, с кръвта на хиляди българи и съсипани човешки съдби?!

Безродната същност на русофилите изпъква и в образа на най-изявения българофоб в Македония - Миленко, също русофил и бесен пропагандист на Москва. За него виж тук: http://kontraprop.com/…/rusofili-bezrodnici-milenko-e-vash…/

Няма да изброяваме повече злото сторено от Кочината Московия на България в миналото, нека всеки се запознае с това тук: http://kontraprop.com/…/06/zloto-storeno-ot-rusia-na-bulga…/

Болната същност на зомбираните личи и от твърдението им, че Путин бил миротворец ... Миротворец?! Та лично Путин разпали 4 войни - Чечня, Грузия, Украйна, Сирия. Без Путин тези войни нямаше да ги има. Нямаше да ги има и стотиците хиляди загинали. Ако не беше Путин да крепи Асад например, нямаше да го има #холокостаСирия, гражданската война щеше отдавна да е приключила, нямаше да има милиони бежанци от Сирия, които дивашката пропаганда на Московията използва, за да насъсква, за да сее омраза, та нейните подлоги у нас и чужбина да печелят политически дивиденти (виж какво Стана в Германия и у нас).

С Путин начело в Москва, метастазите на Кочината станаха много по-силни и нагли в нашата родина. ЛукОйл, газ, горива, БТК, Булгартабак, Белене, Южен Поток, Цацаров, ДПС медийния олигарх Делян Пеевски (който подлогите на Москва защитаваха със зъби и нокти 2013г.), Ковачки, Батков, Гергов и мн. други олигарси, партии, "медии", организации дори военизирани милиции се навъдиха у нас, очевидно жадни да поставят България отново под кървавите ботуши на Московската кочина.

Снимка на Контра Пропаганда.
 
 

https://bg-bg.facebook.com/kontraprop/

https://bg-bg.facebook.com/potresavashta.rusofobia/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Имаш си тема, отивай там!!! Не цапай празничната с присъствието и пасквилите си!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Интересно ми е какво ли ще стане ако някой пусне такава тема за Тръмп примерно. Въпреки че Тръмп ни се води съюзник а господин Путин е потенциален противник. Такъв купон ще настане че ме напушва смях само като си помисля какъв вой ще има. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, lsmurf написа:

Интересно ми е какво ли ще стане ако някой пусне такава тема за Тръмп примерно. Въпреки че Тръмп ни се води съюзник а господин Путин е потенциален противник. Такъв купон ще настане че ме напушва смях само като си помисля какъв вой ще има. :)

Кой реши, че Путин ни е противник??? А кой реши че Тръмп ни е съюзник??? А ако искаш да преброим проруските и антируските теми във форума, да видим какъв ще е резултата!!!

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

59da56130e343_.png.9e89553e92c9b2c24c201559c6ebee5a.png

На патерица, Честит Рожден Ден!

Честит рожден ден, Владимир Путин!.png

Редактирано от crazy katon (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Джугашвили написа:

Кой реши, че Путин ни е противник??? А кой реши че Тръмп ни е съюзник??? А ако искаш да преброим проруските и антируските теми във форума, да видим какъв ще е резултата!!!

Казах че  Тръмп  ни се води  съюзник  а Путин потенциален противник ама ти май трудно се справяш с тълкуване на текст въпреки че казваш че си лингвист и би трябвало да нямаш проблеми да разбереш разликата. Или пък просто така повече ти харесва. Не мислиш ли че вместо да броиш темите във форума по адекватно би било да се запознаеш с доклада на ДАНС , публичен е , да го осмислиш и няма да задаваш подобни въпроси. Но това уточнение беше само за да подчертая колко абсурдна е темата която си пуснал ако можеш да се усетиш. Не ти държа сметка кого да харесваш и кого не разбира се , просто тази тема ми заприлича страшно на натягане пред шефа. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 46 минути, lsmurf написа:

Казах че  Тръмп  ни се води  съюзник  а Путин потенциален противник ама ти май трудно се справяш с тълкуване на текст въпреки че казваш че си лингвист и би трябвало да нямаш проблеми да разбереш разликата. Или пък просто така повече ти харесва. Не мислиш ли че вместо да броиш темите във форума по адекватно би било да се запознаеш с доклада на ДАНС , публичен е , да го осмислиш и няма да задаваш подобни въпроси. Но това уточнение беше само за да подчертая колко абсурдна е темата която си пуснал ако можеш да се усетиш. Не ти държа сметка кого да харесваш и кого не разбира се , просто тази тема ми заприлича страшно на натягане пред шефа. :)

На теб ти трябва някой за да ти казва какво виждаш и чуваш, вместо да вярваш на собствените си очи ли, че намесваш разни измислени институции??? Той и Боко се скъсва да ни обяснява, как животът в България е песен и колко по-добре живеем от останалите държави в ЕС, ама дали е така??? А кой плаща на ДАНС, НСИ и останалата продажна пасмина??? А кой ги назначава на държавната хранилка??? Ама така е, който няма акъл да сметне колко прави две и две...и пет да му кажат че прави, ще вика "Да, така е"!!! Що отричате очевадното и не щете да преброим антируските теми??? Хайде бре,  хибридни борци!!! Те и войните са Ви измислени като всичко останало - хибридни!!! Аман от либерастка пропаганда!!! 

П.П. Осерахте и тази прекрасна и празнична тема!!! Досега не съм Ви видял да пуснете някаква позитивна тема,!!! Само плюете и серете!!! В това най-ви бива!!! И понеже във вашата либерастка кохорта сте събрани от некадърник и неадекватник нагоре и не можете да измислите нищо градивно, ходите да прецаквате и рушите трудът на другите!!! Но съм сигурен, че и затова са виновни комунизмът, Путин и руските имперски амбиции!!!

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Забравили са нещо.

Короната на руската империя,да го увенчаят,де.

Помнете историята!

Кой руски император е свършил добре?-Екатерина Велика не е рускиня,само завладя Крим и той е руски.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Only Fools and Horses написа:

 

Помнете историята!

Кой руски император е свършил добре?-Екатерина Велика не е рускиня,само завладя Крим и той е руски.

Всички руски царе са с германски корени!!! Ако евентуално не са, то са се женили за жени от германски благороднически родове!!! Така че историята на двете държави е тясно свързана!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Джугашвили написа:

Всички руски царе са с германски корени!!! Ако евентуално не са, то са се женили за жени от германски благороднически родове!!! Така че историята на двете държави е тясно свързана!!!

Да,най-вече Сталин и Хитлер!

Приятели до последно,разстрел на полски офицери,доставки на суровини и храни,когато демократична Европа воюва срещу нацизма.

Да,след Петър Първи са със съмнителни немски корени!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, lsmurf написа:

Такъв купон ще настане че ме напушва смях само като си помисля какъв вой ще има. :)

Мен въобще ми е смешно / макар че е тъжно/ да има толкова слепи, наивни , детиснки възхвали и нещо като "култ" дори .

Такова лизане  и величене като на комунистически съезд в северна Корея,  нищо добро не говори за автора... абсолютно нищо.

Независимо към кой политик , и то чужд политик , бие коляно и целува задни части.

 

Другото което ме радва, че руснаците и то младите най вече  , взеха да надигат глава и направиха хубав одарък на Путлер с тези протести в над 80 града.

:)

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Only Fools and Horses написа:

Да,най-вече Сталин и Хитлер!

Приятели до последно,разстрел на полски офицери,доставки на суровини и храни,когато демократична Европа воюва срещу нацизма.

Да,след Петър Първи са със съмнителни немски корени!

Няма нищо съмнително!!! Това е доказано!!! Като цяло Романови, които с малки изключения, са начело на тази държава още от времето на Иван Грозни!!! Но да, политическите бракове и обвързването с Германия започват след Петър I - ви!!! И в този ред на мисли, има една теория, че самия род Романови няма как да е бил унищожен от евреите (болшевиките) и че в момента те управляват матушка Россия, а президентът (независимо кой е той - в случая Путин) е поставен там от самите тях и защитава техните интереси!!! С други думи, Германия и Русия водят синхронизирана политика, но поради последствията от ВСВ и наложените им санкции и репарации са пуснали руснаците на първа линия да го играят лошото ченге!!! Това ми го каза руснак, но за мен си е само теория, въпреки че звучи доста логично!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Джугашвили написа:

Няма нищо съмнително!!! Това е доказано!!! Като цяло Романови, които с малки изключения, са начело на тази държава още от времето на Иван Грозни!!! Но да, политическите бракове и обвързването с Германия започват след Петър I - ви!!! И в този ред на мисли, има една теория, че самия род Романови няма как да е бил унищожен от евреите (болшевиките) и че в момента те управляват матушка Россия, а президентът (независимо кой е той - в случая Путин) е поставен там от самите тях и защитава техните интереси!!! С други думи, Германия и Русия водят синхронизирана политика, но поради последствията от ВСВ и наложените им санкции и репарации са пуснали руснаците на първа линия да го играят лошото ченге!!! Това ми го каза руснак, но за мен си е само теория, въпреки че звучи доста логично!!!

Абе,ще ти отговоря ама ми е много виното тая вечер.

Ще ти се подготвя специално!

"Синхронизирана политика"значи!

Абе,Джугашвили,кой спечели ВСВ ?

Аз мисля,че Германия!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Only Fools and Horses написа:

Абе,ще ти отговоря ама ми е много виното тая вечер.

Ще ти се подготвя специално!

"Синхронизирана политика"значи!

Абе,Джугашвили,кой спечели ВСВ ?

Аз мисля,че Германия!

Евреите!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, Only Fools and Horses написа:

Е,това е гадно!

Мразя хора ,които мразят хора!

Не мразя никого, това са фактите!!! Странното е, че като ги кажеш и автоматично ставаш антисемит, нацист, расист или хомофоб!!! Аз пък мразя лицемерието и затова си казвам нещата такива, каквито са и с истинските им имена!!! Не си съгласен, че те си я спретнаха и те спечелиха ВСВ ли??? Може доста да спорим по тази тема!!! Същата е работата и за еврейския преврат в матушка Россия с гръмкото наименование - Велика октомврийска революция!!! Щото ако не беше този преврат, Русия никога нямаше да застане срещу Германия по време на Първата световна война, която от своя страна доведе и до ВСВ!!! Та кой спечели двете войни и кой спечели от тях???

 

П.П. И до ден днешен никой не може да ми обясни, поради какви причини Германия плаща репарации на Израел, дори и в наши дни!!! И германци съм питал, и те вдигат рамене!!!

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Джугашвили написа:

Не мразя никого, това са фактите!!! Странното е, че като ги кажеш и автоматично ставаш антисемит, расист или хомофоб!!! Аз пък мразя лицемерието и затова си казвам нещата такива, каквито са и с истинските им названия!!! Не си съгласен, че те си я спретнаха и те спечелиха ВСВ ли??? Може доста да спорим по тази тема!!! Същата е работата и за еврейския преврат в матушка Россия с гръмкото наименование - Велика октомврийска революция!!! Щото ако не беше този преврат, Русия никога нямаше да застане срещу Германия по време на Първата световна война, която от своя страна доведе и до ВСВ!!! Та кой спечели двете войни и кой спечели от тях???

Стига с тия евреи и еврейски конспирации! Примитивно е! Има достатъчно доказателства/исторически/.

За революцията в Русия,за терора,за милиони избити и от двете страни,достоверни документи за всичко.

Това ,че Троцки/евреин/ е бил главен палач преди Сталин/уж грузинец/ е ясно.

Това е революционна обстановка/Франция/-много глави на гилотината,но кой ги праща след революцията?

Главният играч е Америка

Редактирано от Only Fools and Horses (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 56 минути, Джугашвили написа:

 И до ден днешен никой не може да ми обясни, поради какви причини Германия плаща репарации на Израел, дори и в наши дни!!! И германци съм питал, и те вдигат рамене!!!

Питай Валкирия,тя знае всичко за Израел.

Но,те плащат и на циганите с немски паспорти.

Как ми се иска да съм мангал-немец!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...