Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Джугашвили

Препоръчан отговор

преди 9 минути, Only Fools and Horses написа:

Питай Валкирия,тя знае всичко за Израел.

Но,те плащат и на циганите с немски паспорти.

Как ми се иска да съм мангал-немец!

Валкирия е операция за свалянето на Хитлер от власт от негови приближени!!! Даже за физическото му унищожение!!! Неуспешна за щастие на някои и нещастие на други хора!!! Та сам си я питай!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, Джугашвили написа:

Валкирия е операция за свалянето на Хитлер от власт от негови приближени!!! Даже за физическото му унищожение!!! Неуспешна за щастие на някои и нещастие на други хора!!!

А,за Джугашвили?

преди 39 минути, Джугашвили написа:

Валкирия е операция за свалянето на Хитлер от власт от негови приближени!!! Даже за физическото му унищожение!!! Неуспешна за щастие на някои и нещастие на други хора!!! Та сам си я питай!!!

Е,не бягай чак там!

Фюрерът го няма от почти век.

Или жалееш?

Редактирано от Only Fools and Horses (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Only Fools and Horses написа:

Ти не ми дрънкай за "операция валкирия"

Кажи нещо за тва кво съм написал

Такива антиевреи се криете и плещите глупости като боклуци страхливи и се криете

Не цитирай статии и автори!

Кажете нещо ваше!

Редактирано от Only Fools and Horses (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Джугашвили написа:

Неуспешна за щастие на някои и нещастие на други хора!!!

За щастие на СССР неуспешна. За нещастие на съюзниците неуспешна.
Елементарно. След това имаше и операция Слънчев изгрев и тя неуспешна поради доброто руско разузнаване.
Руснаците заслужаваха да влязат в Берлин в предвид това че изнесоха войната на гърба си. Нацистки войник не можа да стъпи нито на английска нито на американска земя. Ама в СССР стигнаха чак до Москва.

А по темата ЧРД на Владимир Путин

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, BMW Маниак написа:

За щастие на СССР неуспешна. За нещастие на съюзниците неуспешна.
Елементарно. След това имаше и операция Слънчев изгрев и тя неуспешна поради доброто руско разузнаване.
Руснаците заслужаваха да влязат в Берлин в предвид това че изнесоха войната на гърба си. Нацистки войник не можа да стъпи нито на английска нито на американска земя. Ама в СССР стигнаха чак до Москва.

А по темата ЧРД на Владимир Путин

Абе,ти луд ли си?

То я експеримент ни струваше скъпо!

Не ме карай да те класирам до Инженера!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Only Fools and Horses написа:

То я експеримент ни струваше скъпо!

Със задокеанските ни партньори гледам сме цъфнали !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ДрогарЕ защо така в капиталистическия интернет (проект на ЦРУ според Хуйло) му честитиш? Русначе (сигурно майка ти е руска тьотка) що не емигрираш за рая на всички земни кълбета, ми като Курнелиика сърцето в Русия а сина в САЩ :no-no: и още ти кънтят някви пАбеди в главата. Ленин ви наричаше "полезни идиоти" (може да прочетеш в гугъл защо). Да се кланяш на исторически най-големия ни враг си е полето на шизофренията. 

„Всяко тържество на българите е смърт за Русия. Балканските държави не трябва да имат нищо свое. Те трябва да бъдат притежание на русите или, по-ясно казано, те трябва да бъдат погълнати от русите!” Иван Аксаков (сорсоид и рептил)

Редактирано от Svtl (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, valkiria1 написа:

Битката на Исраел за Исраел продължава до ден днешен.  Исраел се "ражда"  не на 29 ноември 1947 год,  а в навечерието на шабат, в месец ияр 5708 година с една декларация на Временния държавен съвет. Не знаеш нищо, защото това не е историята на твоя народ, не е преживяното и съхраненото в паметта на  твоя род, не е твоята кръв. Не можеш да се хванеш с нищо и никой на бас за събитията  ,защото твоите знания са като един карнавал , който развяваш из темата.

Хайде, хайде, от близо сто милиона жертви, вашите са най-свидните, а останалите кучетата ги яли!!! И последно колко са избитите евреи, че постоянно подменяте числата и пак математиката не излиза!!! И това по никакъв начин не обяснява, защо Германия плаща репарации на Израел!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тва е някой нов ник на бденков може би :)

А сериозно казано ... Тони пак си вади старата опорка.. за вечната благодарност към рускат аимперия .

Докато тук ни подмятат тази теза постоянно, и руснаци и турци ни се смеят отстрани... Как  тези руски пропагандатори  не се сърдят на османлиите за рускотурската война, а са приятели сега /с малки изключения/  ?

Как никой  от вас не се усеща как постоянно ви зиползват в тази пропаганда, като същевременно не се споменава че  България можеше да е в доста по големи граници ако не бе съпротивата на Русия, и ако не бяха толквоа против Съединението .

Четете историята приятели, четете българските Възрожденци.

И не забравяйте че сме 21  век вече... Странно как се прехласвате именно за интереси и настроения когато една умряла империя е била в най широките си граници.

За мен между вас, новорашистите,  и новоосманлиите няма никаква разлика.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Svtl написа:

ДрогарЕ защо така в капиталистическия интернет (проект на ЦРУ според Хуйло) му честитиш? 

Защото мога да си го позволя!!!

П.П. Темата е поздравителна картичка от мислещите люде, а не за хейтване от продажници и безродници!!!

преди 15 минути, miro20 написа:

Тва е някой нов ник на бденков може би :)

Препикаваш си територията май, а!!! Ха така, конкуренцията трябва да бъде дискредитирана и отстранявана!!! 

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хубаво е темата да не се превръща в такава за евреите или против евреите. Има достатъчно такива. Както и против Русия.

Да е жив и здрав батюшка дълги години.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 54 минути, valkiria1 написа:

Ако реша да покажа снимки от преди години , някой идиот ще каже ,че се хваля с екзотични места по света и пътувам за чужда сметка.

Не знам някой идиот какво ще каже ама само слабо образована жена с ниска обща култура за външния свят освен за собствения си "велик" народ (ако изобщо вече може да ви се вярва ) и без грам достоверна информация по въпроса къде чула недочула може да каже на всеслушание без нищо като подкрепа на твърдението си че в Република Доминикана се шири малолетна проституция.
Та драга Валкирия ще си подкрепите ли думите с някакви доказателства защото ако тогава сте казала лъжа каква ни е гаранцията че и тука не ни манипулирате с всичките ви художествени постове за еврейския народ ?

На Микро Хирурга изтрихте доста неудобни постове като човека разполага с информация от първа ръка и ги спестихте на форума а оставяте удобно само вашата теза която проповядвате за тези евреи. Да ти кажа честно не виждам много българи да се интересуват от историята на народа ви. Ама разказвайте няма лошо. Нашата история и на руския народ ни интересува повече.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Почти се разплаках от поста на Валкирия. После се сетих за Палестина и ми мина.

Редактирано от иноТ (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, valkiria1 написа:

Първото уточнение, което трябва да направя, е че разкриваш страшната истина  за иудео-масонския заговор за завладяването на света от евреите и ако някои е със слабо сърце,  или пък не е подготвен за истината дето ще я снесеш , по-добре да спре да чете още сега.

Какъв е заговора -една пръдня на мосадска крава  е 6 кубика метан. Средно Мосад е създал тази порода крава да пърди по 20 пъти на ден. Смятай , колко кубика метан изхвърлят дневно. Искърксото говедо понеже е възпитано  и поради тази причина пърди само по два пъти на ден изхвърля по 0, 04 кубика метан на пръдня.  Проклетият Мосад  е създал генномодифицираната си крава за да прецака световния климат , да настъпи адска жега, хората да измрат  и еврейската масонска световна мафия скрита зад климатиците си, да изземе имотите им. Ето това е накратко семплата истина за световния заговор.

Както се досещаш само фантазията на българина я усложнява . С една дума, ако ти си искърското говедо , то борбата ти срещу породистото на Мосад е изгубена изначално.

Иначе казано простичко , не тикай темата в дебрите на твоето незнание , простотия и гавра. . Никога и никъде, няма да чуеш евреин да брои и оспорва  жертвите на който и да е народ. Защото, според нашето разбиране  и един човек да е загинал, това е загуба на бъдещи животи. Първия ми пост беше опровержение на твоя, че евреите спечелили войната.

Писах, че " войната " на евреите тепърва е започвала, защото точно съюзниците от войната са разделили онази земя на части и най-силния и сериозен противник на бъдещия Исраел е била Великобритания. Йерусалим е имал английска част . Дълго време след като войната е приключила, осиротели и оцелели деца от Шоа са били затваряни в лагери из различни места по света. Един такъв е бил в Кипър и останките му стоят и до днес.

Ако реша да покажа снимки от преди години , някой идиот ще каже ,че се хваля с екзотични места по света и пътувам за чужда сметка.

Толкова ви е възпитанието и мярката -генитален манталитет.  Чети, образовай се, интересувай се. Дори когато мразиш и пърдиш словесно  трябва да го правиш информирано, че да мирише по-малко. Чети за Екзодус, но не онзи в Библията , а за кораба с това име натоварен с  омаломощените  и почти умрели от глад и жажда  еврейски деца, оцелели от ада на концлагерите ,  които английските охранителни катери не са пускали да заминат за Исраел.

Тонове изписани глупости и накрая пак няма отговор на простичките ми въпроси, защо Германия плаща репарации на Израел и колко е истинския брой на еврейските жертви!!! И пак поредното самоизтъкване на еврейските жертви,  щото само еврейските деца са били омаломощени от глад и жажда, а децата на останалите народи са преяждали и са си играли безгрижно по пясъчниците!!! Ти наясно ли си, че само руските измрели деца в тази война, са повече от всички еврейски жертви взети заедно!!! В концлагерите да не би да е имало само евреи и еврейски деца??? 

Цитат

Иначе казано простичко , не тикай темата в дебрите на твоето незнание , простотия и гавра. . Никога и никъде, няма да чуеш евреин да брои и оспорва  жертвите на който и да е народ. Защото, според нашето разбиране  и един човек да е загинал, това е загуба на бъдещи животи. Първия ми пост беше опровержение на твоя, че евреите спечелили войната.

Незнание, простотия и гавра, казваш!!! Вие сте тези, които се гаврят с всички останали!!!  И не съм забелязал евреите да са признали официално арменският геноцид, колкото и големи филантропи и алтруисти да се изкарвате!!! Щом не сте го признали, това не е ли оспорване на жертвите и фактите??? Пък като прочетох това за вашите разбирания...честно, по-голяма глупост и лицемерие от това не бях чел!!! Ако искаш дай да поговорим и за жертвите в Палестина избити от вас, щото сте много загрижени за човешкия живот и  "загуба на бъдещи животи"!!! В този ред на мисли, не се опитвайте да развявате картата на антисемитизма, защото Вие сте най-големите антисемити!!! И нищо не си опровергал!!! Вие си спретнахте ВСВ, Вие я финансирахте и Вие спечелихте!!! Жалко само за жертвите, които с пълна сила трябва да тежат на вашата съвест, а не Вие да се изкарвате най-големите жертви!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, valkiria1 написа:

Писах, че " войната " на евреите тепърва е започвала, защото точно съюзниците от войната са разделили онази земя на части и най-силния и сериозен противник на бъдещия Исраел е била Великобритания. Йерусалим е имал английска част . Дълго време след като войната е приключила, осиротели и оцелели деца от Шоа са били затваряни в лагери из различни места по света. Един такъв е бил в Кипър и останките му стоят и до днес.

Защо?Каква е била причината за действията на Великобритания?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, ncl написа:

Хубаво е темата да не се превръща в такава за евреите или против евреите. Има достатъчно такива. Както и против Русия.

Да е жив и здрав батюшка дълги години.

Напълно съм съгласен!!! Дай линк за такава тема, там да дискутираме, че тази я зацапахме доста!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, valkiria1 написа:

Цирка на невежеството продължава с пълна сила в тази темичка. Опитайте да споделяте невежеството си с някой от вашия ранг. Еврейската история и политика  са единствените тестове , които освен тези за някоя нещастна любов веднага грабват вниманието на публиката и провокират първосигнални реакции. Особено политическите чалга вицове на Джугашвили.

Аз не познавам арабин, който да знае да има държава на име Палестина. Няма такъв. Пробвайте да намерите вие такъв:lol6:Апропо, преди да почнете да се надпреварвате да си мерите невежеството,  вземете ми покажете едни лични документи на някои "палестинец". Това като начало е един правилен ключ към разбиране на въпроса.

Хм, какво да ти кажа, всеки има право на своите симпатии. На мен твоите пристрастия  не ми пречат. До ден днешен има арабско племе друзи, които са честни и лоялни към евреите, дори служат в армията на Исраел.

Най -сигурно е , когато ревеш за "палестинците"  и  оплакваш съдбата им да прочетеш за споразумението Сайкс- Пико. Повече от сигурно е, че сега за първи път ще посегнете всичките  към чичко Гугъл за да се информирате. Документа е открит в архивите на руския император след Революцията.Това е началото на конфликта в ония земи   и началото на заложената съзнателно омраза и напрежение.  Там ясно е написано кой ще е кум, кой сват и кой на булката брат.

Нали ви писах вече, когато  "говорите" миризливо , когато ревете  информирайте се , иначе се получават големи конфузи.

Те на другарите винаги я Еврейте, я световното положение, я рептилите, все нещо им пречи да прогресират към светлия цоциалистически рай, ама на нефть стана 10 бъкса за барел и взе, че империята на злото се спихна от раз. Наистина е смешно в 21 век да има уж интелигентни хора пък с такова "гладко" възприятие за заобикалящата ги среда, но както казах половината от тея "харесващи" русия имат по 1 руснак на калпак в семейството, или са потомци на на някои партийни секретари, или борци против някакъв фашизъм. Най-нагледния пример - Румънците нямат такива безродници в страната си, и вече летят с 5 години пред нас. 1.5 милиона сътрудници на ДС в България как да отлепим от блатото, като има такива Путинари. Дълга тема и безсмислена  чугун не можеш да го убедиш в нищо различно от "правата линия" ВРАГ, ВОДКА, ВОВА! Както и самите руснаци така и Българските безродници си искат батушката да ги клати и това е...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, valkiria1 написа:

Цирка на невежеството продължава с пълна сила в тази темичка. Опитайте да споделяте невежеството си с някой от вашия ранг. Еврейската история и политика  са единствените тестове , които освен тези за някоя нещастна любов веднага грабват вниманието на публиката и провокират първосигнални реакции. Особено политическите чалга вицове на Джугашвили.

Аз не познавам арабин, който да знае да има държава на име Палестина. Няма такъв. Пробвайте да намерите вие такъв:lol6:Апропо, преди да почнете да се надпреварвате да си мерите невежеството,  вземете ми покажете едни лични документи на някои "палестинец". Това като начало е един правилен ключ към разбиране на въпроса.

Още един път да ти повторя зададените от мен въпроси ли, де да знам!!! Уж много ги разбираш нещата, пък вече трети ден чакам отговор!!! И цинизма, наглостта и арогантността Ви нямат граници!!! Окупаторите се присмиват на окупираните, че нямали лични документи!!! Амин нямат, защото им откраднахте и окупирахе държавата!!! А къде отиде тази "прословута еврейска загриженост" за бъдещите човешки животи??? Като видите, че няма кой да Ви се върже на зле скалъпените сърцераздирателни измислици и показвате истинската си мракобесна същност!!! Въобще не сте за съжаление, на каквито и страдалци да се правите!!! Ако искаш да видим  и какви територии ви даде еврейското ООН и какви са към момента!!! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Джугашвили написа:

Още един път да ти повторя зададените от мен въпроси ли, де да знам!!! Уж много ги разбираш нещата, пък вече трети ден чакам отговор!!! И цинизма, наглостта и арогантността Ви нямат граници!!! Окупаторите се присмиват на окупираните, че нямали лични документи!!! Амин нямат, защото им откраднахте и окупирахе държавата!!! А къде отиде тази "прословута еврейска загриженост" за бъдещите човешки животи??? Като видите, че няма кой да Ви се върже на зле скалъпените сърцераздирателни измислици и показвате истинската си мракобесна същност!!! Въобще не сте за съжаление, на каквито и страдалци да се правите!!! Ако искаш да видим  и какви територии ви даде еврейското ООН и какви са към момента!!! 

Когато си изнесете казашките сапоги от Украйна, Крим, Абхазия, Южна Усетия и т.н. можеш да задаваш реципрочни въпроси. Да не говорим, че за 45 години половин Европа я превърнахте в панелни гета, абсолютно копие на кочината Горна Волта с ракети. Еврейте ги опраскахме, кажи ся нещо за ХАРП и Кемтрейлса, че да завършим идилията. Колкото до жертвите тоя на снимката ти има заслуга за едно 20/30 до 40милиона, като ще включа Голодомор, че явно си избирателно късопаметен. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Липсата на отговори в една дискусия е достатъчно показателна за правотата ми, моето патенце!!! Продължавайте в същия дух и все повече хора ще започнат да си отварят очите за истината!!! 

П.П. Още един мозъчен донор се появи да ръси мозък и пърхот в прекрасната тема - картичка по повод световният празник!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Mav, пардон, миро20, точно заради такива цървули като теб темата се размириса. Ясно ми е, че си недоволен от нещо. Дреме ми от какво и как. Факт е, че нищо не можеш да направиш, освен да си биеш канчето в стената. Като не ти харесва Русия и Путин, ходи облизвай задника на американците и да се приключва темата.:mad:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тази тема стана доста забавна. Джугашвили вземи я прекръсти на тема за ционизма, защото тук си имаме някаква такава мацка.

Валкирия, като сте токова онеправдани и измъчени, защо не ви направиха държава в Аляска, или Германия, а ви пратиха да избивате безпомощният палестински народ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...