Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Джугашвили

Препоръчан отговор

преди 39 минути, иноТ написа:

Тази тема стана доста забавна. Джугашвили вземи я прекръсти на тема за ционизма, защото тук си имаме някаква такава мацка.

Валкирия, като сте токова онеправдани и измъчени, защо не ви направиха държава в Аляска, или Германия, а ви пратиха да избивате безпомощният палестински народ?

Направиха им!!! Купиха си САЩ за да да им подари Палестина, да контролират Германия, а от там и цяла Европа!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, valkiria1 написа:

Това ли е причината да не можеш да ми кажеш , кой арабин познава държава с името Палестина  да ни покажеш какви са документите на тези " палестинци"?!?

Ами не!!! Причината е, че ти се скъса да даваш отговори на моите въпроси!!! Какво те накара да си мислиш, че ще ти позволя да отговаряш на въпросите ми с въпроси!!! Вече трети ден става!!! Няма нищо, не бързам!!!

Хубава вечер и на Вас, другарко!!!

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

https://bg.wikipedia.org/wiki/Декларация_на_Балфур

Тоест за създаването на еврейска държава се говори още през 1917г.Въпроса е защо по-късно след втората световна война англичаните са против и създават пречки на евреите?

https://bg.wikipedia.org/wiki/Палестина

Идеята е била за създаването на две нови държави.Въобще след втората световна война е период на създаване или възстановяване на доста държави.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, M.Николов написа:

https://bg.wikipedia.org/wiki/Декларация_на_Балфур

Тоест за създаването на еврейска държава се говори още през 1917г.Въпроса е защо по-късно след втората световна война англичаните са против и създават пречки на евреите?

https://bg.wikipedia.org/wiki/Палестина

Идеята е била за създаването на две нови държави.Въобще след втората световна война е период на създаване или възстановяване на доста държави.

О, доста по-рано!!! Още от времето на Теодор Херцел, някъде в края на 19 век, мисля!!! Този е за трепане!!! Основател на ционизма като движение и доктрина!!! Прочети и за него, ще ти стане доста интересно като разбереш какви ги е къдрил този симпатяга и какво се случва към настоящия момент!!! Възможно е да е имал и предшественици, но аз специално не съм запознат!!! Виж за последователите съм сигурен!!!

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 10.10.2017 г. в 20:49, valkiria1 написа:

Помислете над въпроса- зад кой ще застане именития рожденник, ако има конфликт на интереси между Сърбия и България ?-примерно

Добър въпрос. Аз бих добавил ами при конфликт България - Турция например сигурни ли са хората които го поздравиха че ще заеме нашата страна.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 часа, Джугашвили написа:

О, доста по-рано!!! Още от времето на Теодор Херцел, някъде в края на 19 век, мисля!!!

Въпроса беше защо Великобритания си променя отношението към евреите след ВСВ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, M.Николов написа:

Въпроса беше защо Великобритания си променя отношението към евреите след ВСВ?

Не само след ВСВ,и преди нея.Хич не им пука за евреите.

Това е английска,имперска политика,но след ВСВ стъпват уж внимателно,но пак грешно.Вече нямат имперския ресурс.Има нов голям играч

Англия губи навсякъде.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Рожденият ден мина, но Владимир Владимирович си остава болка за някои тук, които дори си пишат сами в темата. :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 8.10.2017 г. в 15:30, lsmurf написа:

Интересно ми е какво ли ще стане ако някой пусне такава тема за Тръмп примерно. Въпреки че Тръмп ни се води съюзник а господин Путин е потенциален противник. Такъв купон ще настане че ме напушва смях само като си помисля какъв вой ще има. :)

Не си казал, не съм пуснал. Кога има рожден ден президентът на братския американски народ ?

Президентът Тръмп е най миротворец. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Туй е нищо, че то и за Индже войвода има песен. Една, ама и камък да разплаче. За Путлер ко ? Хайл Путлерки само. Не се броят. Казах.

А Тръмп е The star that shines, the sun and the air, for any living creature. God bless him !!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ти па намери с какво да сравняваш. Народното творчество и герои е коренно различно нещо . Това тук да пееш песни за вожда си /и то приживе/  е пълно малоумие.:angry:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, miro20 написа:

ти па намери с какво да сравняваш. Народното творчество и герои е коренно различно нещо . 

Толкова ви е капацитета!!! Ходи го докладвай до Козяк, че този трол не става и ти трябват качествени подкрепления!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, miro20 написа:

Народното творчество и герои е коренно различно нещо

Чак пък коренно...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Леле, не знаех, че аз и Путун сме една зодия :P  Сега разбирам, що искам да набия тъпаните на много хора тук :P

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, BG-Team-DRIFT написа:

Леле, не знаех, че аз и Путун сме една зодия :P  Сега разбирам, що искам да набия тъпаните на много хора тук :P

Аз съм по една зодия. Само 5 дена разлика. Ти кой та знай у кой край на кантара си

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Аз съм по една зодия. Само 5 дена разлика. Ти кой та знай у кой край на кантара си

13 дена. Ама с Хитлер сме точно 6 мсеца разлика и отпред и отзад :P

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, BG-Team-DRIFT написа:

13 дена. Ама с Хитлер сме точно 6 мсеца разлика и отпред и отзад :P

Дядо ми, бог да го прости, е роден точ в точ на същия ден като Хитлер. Разправяше, като бил млад се фукал с рождения си ден, ама като дошли комунистите, спрял да се фука.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Предисторията бе няколкодневните опашки за новия "пиндоски" айфон в Москва, където след начало на продажбите са дошли чеченски мутри, и са закупили без ред. :)

Не знам дали е вярно , но този клип е отговор на това.

Какво е общото с темата  ? :) Много просто .

Кадиров ще подари този айфон на този който съчини най хубавите стихове за ВВП ! :)

Хайде другари и вие имате шанс - хаштаг- "нашпрезидентпутин"  :) 

И да не забравите стиховете да започват и завършват с "аллах акбар"

пп

Има вече кандидати за кадировския айфон :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...