Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Джугашвили

Препоръчан отговор

на 7.12.2017 г. в 21:58, miro20 написа:

На теб винаги ще съм "ненормален".

Веднъж да се съглася с теб, но с една уговорка. Не само на мен.  

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, иноТ написа:

Веднъж да се съглася с теб, но с една уговорка. Не само на мен.  

Нали знаеш.. темата /отново напомняне/ не е за мен :)

А спрямо темата, мисля достатъчно съм се аргументирал, както винаги .

За разлика от теб. Както винаги :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 часа, miro20 написа:

Нали знаеш.. темата /отново напомняне/ не е за мен :)

А спрямо темата, мисля достатъчно съм се аргументирал, както винаги .

За разлика от теб. Както винаги :)

Мани, мани, пращиш от аргументи!!! Както винаги!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

СуперБойко ! СуперПлевню, СуперРади ! СуперКорни ! :)

тъпо нали ?

А неее... :)

https://www.currenttime.tv/a/28905880.html

Ким Че Ун плачка и си гризе ноктите от яд...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, miro20 написа:

тъпо нали

Цитат

Настоящее Время – это 24-часовое телевизионное и интернет-вещание, ориентированное на русскоязычную аудиторию в России, странах Центральной и Восточной Европы, а также по всему миру. Настоящее Время – совместный медиапроект Радио Свобода/Свободная Европа и "Голоса Америки" – стартовал в 2014 году с одноименной телепередачи.

Редакция находится в Праге (Чехия), журналисты НВ работают в России, Украине, Азербайджане, Грузии, Кыргызстане и других странах.

То ясно откъде идват опорките на миробързиялинк

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, nikssi написа:

То ясно откъде идват опорките на миробързиялинк

Да бе коментирал изложбата ли ? :) С видео и цяло  пространно интервю за  "суперпутин-навсегда !"  :)

Те , организаторите в Москва не се срамуват, гордеят се дори. Моята гледна точка я казах, виждам че и за теб е пределно разбираема.... но .. гузно е да коментираш нещо което е повече очевидно  тъпа наивна пропаганда за ограничени хора и "електорат".

Затова и се хващаш за кой и какъв сайт било цитата... :) Всъщност, същата новина е и в любимия ви пропаганден канал РТ

https://russian.rt.com/russia/video/457433-moskva-superputin-vystavka-prezident

От там ли казваш идват "опорките " , а ? :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, miro20 написа:

От там ли казваш идват "опорките " , а ?

Значи, да ти обясня. Може да зацепиш. Тая болест , където ви е хванала ви отнема мисленето. Я виж под кревата, да не се е случайно скрил Путинчо.

Едно и също мелиш как човек да не се убеди, че си платен писач , драскач и прочие? Смешен си ми бре "Миро-бързия линк"  :D

Айде заработвай, тъй е лесно , дращи перото и падат парици като дъжд! Дращи си няма да те притесняваме!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 12/7/2017 в 21:58, miro20 написа:

Защо ? не те разбирам.

Важното е, че ти си ясен на хората и не ти обръщат внимание. Единствената причина да прочета през ред, поредният ти пасквил е, че си ме цитирал. И отново не следиш изобщо дискусията, просто си търсиш някакви теми и опорки за заяждане. Няма да седна да коментирам ситуацията с Олимпийските игри, която не е от днес. Имаше там някакви скандали, сваляха някакви хора и краварите бяха доста дейни, което говори, че са подготвяли усърдно много мръсотии, които сега се сипят. На мен ми е далече от интересите. По-важно е защо не коментираш информацията на @Джугашвили за допингът при краварските спортисти? А намери някакво извинение за хипотетични неща (видеото с точните думи го има и няма нужда да ни поднасяш изводът от нескопосаните си сайтове - bbc Русия, леле как си живеят в Студената война тия нещастници), което изкара някакво признание. Но няма да ти се връзвам на слабоумните опорки пак, така че не ме подхващай, защото явно си толкова дебелокож, че и при всичкото хващане в лъжи, пак си продължаваш по-старому. Просто за пореден път блесна - на всичките ми разсъждения намери една запетайка, за която можеш да се заядеш. Макар, че те не бяха насочени дирекно към теб, но просто не можеш да се стърпиш да си пак на всяка манджа, мерудия, нали ;)?

Редактирано от RagnerBG (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, RagnerBG написа:

и няма нужда да ни поднасяш изводът от нескопосаните си сайтове - bbc Русия, леле как си живеят в Студената война тия нещастници

Ми да ти дам източник от други "нещастници" . ТАСС например ? :)

http://tass.ru/sport/3282249

Другаря ви Путлер също виждате доста  доста меко се изказа за допинг скандала, НЕ ОСПОРИ разследването , каза че сами са си виновни  давайки повод за това,  че трябва да се запознаят в детайли с нещата,  че няма да бойкотира или да възпрепятства участието на спортистите които са чисти и искат да отидат.

Което бе тотален шок за  такива като вас,  очакващи бойкоти, сръдни и т.н.

По-важно е защо не коментираш информацията на @Джугашвили за допингът при краварските спортисти?

Защото няма как едно нарушение или престъпление да е оправдание за друго. Същия принцип с който оправдавате престъпления в други теми, като в Сирия и др.

И защото мащаба на тези фалшификации от руснаците не са единични случаи към определени спортисти, а е изведено  на ниво политика на министерството на спорта, не без помощта на ФСБ също .

че и при всичкото хващане в лъжи,

Я пак ? кога кой и къде си хванал ? :) 

Просто за пореден път блесна - на всичките ми разсъждения намери една запетайка, за която можеш да се заядеш

За какво съм се "Заяждал " с теб ?  Аргументирано ти показах че спориш и то доста радикално / ЦРУ  били подменили пробите/ за нещо , за което официално  нито Путлер, нито министъра Мутко, спорят.

И попитах - защо го правиш ? и пак казвам, че не ти разбирам това детинско наивно упорство. Това нали знаеш с какво граничи ? с обикновенни личностни проблеми и комплексарщина.Колкото да не си признаеш че говориш  глупости :)

преди 12 часа, nikssi написа:

Тая болест , където ви е хванала ви отнема мисленето.

Първо виж тоя над мен какви ги плещи, с какъв "любезен"  език и аргументация, и после заповядай да обсъждаш мен :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 12/7/2017 в 21:58, miro20 написа:

Проблема на руските спортисти е изведеното на висше държавно ниво , на ниво министерство , допингова програма и политика.

Което не е само политика, а и умишлено и целенасочено ФАЛШИФИЦИРАНЕ и ПОДМЯНА на пробите. Което  означава максимално напомпване със всичката химия която имат в наличност, пък пробите... министерството и лабораторитие на ФСБ ще ги "оправят"

Та нали точно това е основното в цялостното разследване и нови проби на сътезателите. Затова и джуджето толкова "меко" и неопределено се изказа .

Мирчо - види се, че от всички теми, които захващаш, спорта ти е най- чужда. Някой по- горе упомена, но твърде кратко за какво става дума - нека ти го кажа същото, но малко по- подробно.

Спорта се изврати не от вчера, а от десетилетия. Без стероиди, един спортист е за никъде - просто няма начин да покаже достатъчно конкурентни резултати, за да изгради кариера. Гарантирам ти го не на сто, ами на сто и един процента - на хиляда процента. Всички тези рекорди, които виждаме са абсолютно невъзможни без стероиди - няма значение дали иде реч за бегачи, колоездачи, плувци, щангисти, футболисти. Е разбира се има такива факири, като "сатаната", дето била скочила, като ученичка 2,14м., но те поради някаква необяснима причина не са градили кариера на спортисти, ами на шматки някакви.

Така, че това, което казваш в цитата важи за всички държави по света - Русия не е никакво изключение. В случая всичко опира до международни политически интереси, а финта е изключително простичък - нещо, което не спира да ме изумява. Елементарен пример - последния път, когато стана скандала с нашите щангисти, Иван Абаджиев открито го каза пред камерите, извади едно шише с хапчетии и рече: ето това е медикамента (забравил съм вече, кой беше точно), заради който ни отстраниха, ние го ползвахме, защото бе разрешен, до миналата година го употребяваха американските и не само те щангисти, изведнъж от тази година се оказва, че е допинг. Сещаш ли се? Съвсем същото е, като при наркотиците - към днешна дата те са хиляди, вероятно десетки хиляди видове, но по официален списък дадена химическа формула, може все още да не е вписана, като наркотично вещество, босовете се възползват от пропуска и дори да ги хванат, де юре са напълно невинни. Няма разлика - при медикаментите използвани в спорта е пак така. Съответно, ако искаш да саботираш едни спортисти, задействаш от рано- рано процедурата по обявяването на даден медикамент, като допинг. През това време на твоите спортисти им го спираш - лабориите създават нов, който да ползват и, който все още официално не е допинг. Всичко това се извършва по поръчка и под крилото на правителствата. А в това отношение янките са безспорните лидери - на руската олигархия изглежда по не им пука.

Наивник си, дето смяташ, че в щатите положението е по- различно, напротив - те са пълководците, те са откривателите. Има не един и не два случая в историята на спорта, на спортисти, които умират по време на надпреварата от твърде много стероиди - такива количества пият, че само при вида им ще ти прилошее. Болен от рак не пие толкова хапчета, колкото те. Де факто, именно заради цялата тази тъпанарщина се отказах от спорта - така и не успях да пречупя в себе си здравия разум, за да се реша да вземам стероиди. На практика, надпреварата в спорта вече не е спортна, а химическа (медикаментозна) и политическа - няма изключения, то е просто невъзможно да има изключения. Всички олимпийци, от всички държави са надрусани до козирката. И да ми разиграват тези циркове, как едните били, пък другите не били - мога само да се изплюя в/у тях. Който се е занимавал по- активно със някакъв спорт е пределно наясно със всичката тази помия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Казал го е кратко, точно и ясно!!! И то преди доста години!!! Та това е положението с допинга!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, sound написа:

Наивник си, дето смяташ, че в щатите положението е по- различно,

Ако бе видял какво казвам, а то е че "всички вземат", нямаше да плямпаш тези глупости към мен.

Останалата една педя разсъждения, откъде си измисли че не ги знам ? И за нашия случай и за надпреварата медицина/химия ?

За да бъда кратък обаче, просто ще те посъветвам да погледнеш в какво са уличени руснаците и на какво ниво.

За да избълваш толкова умотворения, които всяко дете го знае, подозирам че ама въобще не си запознат с руския случай .

преди 5 часа, sound написа:

Мирчо - види се, че от всички теми, които захващаш, спорта ти е най- чужда

Няма нужда да си завършил спортно училище за да се запознаеш с разследванията по темата. Особенно че дори не става въпрос за спорт.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

чичко Путин,защитникът на Православието се причастява със Светите Христови Тайнства в Валаамския манастир Преображението на Спасителя.това е рядък кадър!за всички злоезични и духовни опоненти-Бог Съдия!

d0b2d0bbd0b0d0b4d0b8d0bcd0b8d180-d0bfd18

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За всеки уважаващ се чекист, а бивш чекист няма, религията е просто инструмент. /Както у нас в соца  всеки втори поп е агент или служител на ДС, за руснаците и КГБ със сигурност не са били по малко /

Затова и определящата се като "лична гвардия" на мюслманина чеченец главорез Кадиров му е на пряко разположение.

Кеф ти да колят православни грузинци 2008г  кефт ти и сега да колят православни украинци,

Както и че най голямата джамия в Европа  / европейската част на РФ/ - е в Москва. https://russian.rt.com/article/118307

Няма проблем за антихриста.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз не мога да разбера защо още му правите кефа на "човека" да се опитвате да го оборите. Предубеден и предплатен оборване няма. Теглете му блока, пийнете една биричка и сте готови. Само като му влезете в акаунта и видите в какви теми коментира и всичко е ясно - все на една и съща тематика. Оня другия образ с пингвина дето беше, поне така леко се прикрива, коментирайки в теми с различна тематика от традиционната.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Предлагам кратката версия на тези  3 часа  :)

DRApWU8XcAAmhWu.jpg:large

И още леко синтезирано :

https://www.rbc.ru/society/14/12/2017/5a3242139a7947315fd166b1?utm_source=tw_rbc

И малко хумористично :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Единствения начин Собчак да зададев ъпрос на Путлер е... като журналист от медия.

Защото не се допускат дискусии и дебати. Путлер страхливо се оправдава със сценария "саакашвили" :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ми някаква , която се гласи за кандидат-президентша /без шансове/   която няма друг  начин да зададе въпрос на Путлер, освен  да изпозлва журналистическата си  акредитация, за да попита Путлер защо бяга от дебати и конкуренция.

Както и да зададе въпрос за другия конкурент Навалний , за фабрикуваните му дела, натиск и репресии , и за осъдителната присъда от ЕС ... на които неща Путлер не отговори .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Иначе ми хареса отговора за навални. Ти не ме учудваш, все разни клоуни те впечатляват. Всеки с интересите си. Тази мърла ще има 1%. 

Редактирано от иноТ (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

О ! ти и даде някакъв шанс ! :)

А Путлер какъв отговор е дал за Навалний ? дори не му спомена името , нито отговори за репресиите, забраните, арестите , обявените за нерегламентирани митинги... и какво ли не...

сравнението му със Саакашвили няма абсолютно нищо общо с НАвалний.

Тезата която прокарват и Путлер и Песков, е че ... нямало видиш ли , конструктивна , добра и ДОСТОЙНА  "опозиция" на Путлер. :)

т.е.  не е важно какво искат хората, дали ще се покрият изискванията за  кандидатура за президент... а просто ... ми то няма кой друг.. освен Путя. ! :)

Това е тъпо . Показва страх.

Другия факт -  самоиздигането като самостоятелна кандидатура .

Вече няма нужда да застава като политик от партия. А просто като едноличен феодал, като царь-батюшка....

Все пак рейтинг над 80 % ...  нали ? :)

Аз пак бих споменал личното си неангажиращо мнение .. че ... такъв рейтинг е като изкипял чайник... Нищо добро не чакай....  Това не е демокрация.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А аз бих казал, че личното ти неангажиращо мнение не го иска никой и хората ще гласуват за когото си искат. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, иноТ написа:

и хората ще гласуват за когото си искат. 

Е точно това е проблема де.. Говориш абсолютно с моите думи.

Че трябва да се гледа какво искат хората,  да съответства на изисквания за кандидат-президент, пък каквото покаже.

А не с репресивни мерки , забрани, арести, и тн. каквито търпи Навалний . Друг е въпроса колко качествена кандидатура е, той , както и тази Собчак, която дори ти и даде 1 % а аз казах - без шанс .....  но защо е тази цялостна цензура ?

Защо Путлер ги  игнорира с наивнотъпото  плашене - Нима искате както в Украйна ? както е Саакашвили ? айде моля ви се... :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Май някой усилено се стараят за коледни надбавки, а Миро?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...