Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Джугашвили

Препоръчан отговор

Цитат

...........Таким образом, ежегодная пресс-конференция деградировала до бесплатного предвыборного мероприятия кандидата в президенты Путина. Ничего кардинально нового действующий глава государства так и не сказал. Но и его традиционные утверждения могут показаться иностранным слушателям провокацией: на Украине, дескать, нет российских военнослужащих, американцы сами виноваты в отсутствии прогресса в конфликте с КНДР, противники Трампа искажают правду и вредят собственной стране, а минский процесс малоэффективен.

И да, некоторые российские спортсмены, очевидно, принимали допинг: однако иностранные атлеты делают то же самое, и, несмотря на это, их допустили к участию в Олимпиаде. Здесь снова присутствует не до конца озвученный, но все же достаточно ясный намек: Запад запретил российским спортсменам участвовать в зимних Олимпийских играх в Южной Корее с одной единственной целью - навредить Путину.

И под конец: то, как российские журналисты воспринимают свою работу, с одной стороны, показательно, а с другой - достойно сожаления. Их аплодисменты после ответов президента напоминают времена СССР. Похоже, что лишь немногим из них известно, что они являются не удлиненной рукой правительства, а напротив - должны контролировать его деятельность и выявлять проблемы. Что же касается Путина, то он приятно провел четыре часа на своей пресс-конференции и в этом году. Почти как дедушка в канун Рождества.

http://www.dw.com/ru/комментарий-легкая-прогулка-путина-на-ежегодной-пресс-конференции/a-41802794?maca=rus-facebook-dw

:)

101.jpg

Редактирано от miro20 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всъщност, този Навални хептем го превръщат в звезда, по-добре да го пуснат на изборите, да вземе 2% и на всички да им стане ясно къде му е мястото.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 часа, miro20 написа:

Е точно това е проблема де.. Говориш абсолютно с моите думи.

Че трябва да се гледа какво искат хората,  да съответства на изисквания за кандидат-президент, пък каквото покаже.

А не с репресивни мерки , забрани, арести, и тн. каквито търпи Навалний . Друг е въпроса колко качествена кандидатура е, той , както и тази Собчак, която дори ти и даде 1 % а аз казах - без шанс .....  но защо е тази цялостна цензура ?

Защо Путлер ги  игнорира с наивнотъпото  плашене - Нима искате както в Украйна ? както е Саакашвили ? айде моля ви се... :)

Такива циркаджии могат да ходят на избори само в България и Окраина. В сериозните държави за подобен тип дебили има каторга.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, M.Николов написа:

Всъщност, този Навални хептем го превръщат в звезда, по-добре да го пуснат на изборите, да вземе 2% и на всички да им стане ясно къде му е мястото.

Забавен и достоен отговор на Навалний :

И за лъжите на Путлер

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 15.12.2017 г. в 0:16, иноТ написа:

А аз бих казал, че личното ти неангажиращо мнение не го иска никой и хората ще гласуват за когото си искат. 

През 2008 г. патриотична руска партия дава поръчка на китайска текстилна фабрика да се направят патриотични тениски с надпис "Россия, вперед!". Нещо се обърква и се пръква мемето "Роисся вперде!" . То става популярно първо в сайта dirty.ru - любимо място на руският офисен планктон, а по- късно и в социалните мрежи.
А в клипът "Роисся вперде!" може да видите цялата руска мощ в 3 минути.
https://www.youtube.com/watch?v=TRiMKsWnZ8Q

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нещо не се връзва помпозната путинска пропаганда за "успехите на РФ, "изправена от колене" , с реалните цифри

Някои се върнаха на дореволюционно ниво

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Като виден КГБист, не може ВВПе да не празнува днешната велика дата - деня на Чекиста !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мдааа... тук ситуацията е както по въпроса със санкциите. Говори се общо ЗА и ПРОТИВ санкциите без да се кажат нещата в прав текст

- ЗА санкциите означава осъждане на насилствено военно превземане на чужда територия, осъждане на вкарването на военни подразделения пак в чужда държава да избиват християнски народ.

Против санкциите - означава подкрепа на терора, дестабилзиацията и насилствено военно превземане на територии в разрез със всякакви международни и морални норми.

И тук умишлено не се акцентира върху корена на проблема - изведено на държавно ниво фалшифициране на пробите  с помощта на службите , и яко  зобане  на спортистите... и изместване в сферата на... - И ето една  малка но горда победа на спортистите, които могат да си изпишат държавата ! колко трогателно !

Каква "победа " е това бре... :angry:  "Наказания хулиган постигнал малка победа написвайки с фекалии на стената ХХХ"

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Бре , бре похлупака мирчо в действие! Няма тема където да не е компетентен ...

Може и да е офтопик поста ми, ама как може мислещ човек  да премълчи подобен факт. Мирко дерзай, че Коледа е скоро!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, nikssi написа:

Няма тема където да не е компетентен ...

Първо - Има много теми  които или не са ми интересни, или не съм компетентен.

В които участвам, ясно съм се аргументирал, и ... Второ - благодаря за признанието . :)

Не че нещо .. ама теб какво те интересува тук - участието в темите или "къде Миро е  писал " ? :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 21.12.2017 г. в 22:15, miro20 написа:

И тук умишлено не се акцентира върху корена на проблема - изведено на държавно ниво фалшифициране на пробите  с помощта на службите , и яко  зобане  на спортистите...

Мда....ех тези лоши руснаци!

http://www.168chasa.bg/article/6622608

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, M.Николов написа:

Да дадат думата на наш Миро - той ще им обясни как вината за случилото се е на фалиралия соц., даже в цифри може да се аргументира човека.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, M.Николов написа:

Давал указания как да се използва някакво вещество в измисления филм... сори че не мога да копирам от сайта ти .....

Моето мнение съм го казвал 1001 пъти - Всички зобат . И се чистят преди състезания. Кое от това не ви стана ясно не разбирам ?

Даже ще дам още един много показателен пример - Нашата Дафовска когато спечели  едни медали в зимните игри.

- Основните претенденти се бяха нагласили с точно определен график, който бе нарушен заради изместване на датите на състезанията. И тогава графика на "изчистване" и "влизане във форма " на фавотитие рязко се наруши.В резултат, нашата Дафовска спечели , но едва ли само  заради "смазкат ана ските"  :)

Проблема е в това което ме цитираш

Повтарям па дано влезе в нечии гънки на сивото вещество

Цитат

- И тук умишлено не се акцентира върху корена на проблема - изведено на държавно ниво фалшифициране на пробите  с помощта на службите , и яко  зобане  на спортистите...

Второ което трябва да ти повторя - че  официалните руски министерства и лица не са оспорили тези констатации.Извиняват се и ще заплатят глобите към МОК

https://lenta.ru/news/2017/12/05/zhukovsorry/

Ама вие нали сте "Матросовци на амбразурата"..... :)

преди 5 часа, иноТ написа:

О да :) :)

Само не знам на теб какво всъщност ти е смешното.

Че има кандидатура срещу идола, божеството, единствения, неповроримия, безалтернативния... Путлер .. .ли ??

О.. нима искате да стане като в Украйна ? ААаааа ! но пасаран ... Путлер во веки веков... ! :)

А казано сериозно ... Правилния ход на Путлер е да се оттегли сам. Или да продължи агонията с  негов "аватар"... както направиха рокадото с Медведев преди време...

Във всички случаи в историята няма пример когато изкуственото надуване на рейтинг и наивна тъпа идеология в стил " кой освен Путлер" .... да води до добро....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Aз дори ти съчувствам донякъде. Ти си сам в свят, където всеки здравомислещ мисли иначе. Разбираш ли, господарите ти не са постигнали максимума и просто сред масите мисленето е съвсем друго. Сам, дрънкащ небивалици, жалък и подиграван. Що за съществуване е това? Дори не мога да го нарека жалко. Кого успя да убедиш в правотата си тук? Телкаджията и спамер бденков, и пенсиите реджеп и нел. Не се ли подтискаш?

Редактирано от иноТ (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Spoiler

Я дай поне един пример за "небивалици" ?? Кое от последното е казано от мен грешно или неточно ?

Понеже именно вашия мироглед е доста ограничен и беден, пълен с лъжи и пропаганда /които често оборвам/ затова и не съм аз този който е "за съжаляване" :)

"Жалък и подиграван" ? Имаш впредвид вашата беззъба жлъч, заяжданици, офтопици ,постоянни обиди , и всякаква "повръщня"  с която всеки път замазвате липсата на аргументи по темите ?

Това си е ваш автогол , приятелю . И проблем :)

А аз се радвам че повечето разумни хора в ЖИВОТА  не са като вас. Затова и няма повод за притеснение от мен

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честита Коледа! 

Една малка справка покзва, че според този форум ти си пълен провал в пропагандата си. Поне си достатъчно безочлив и безсрамен, за да продължаваш. Това е така, защото си анонимен. Тука доста хора са давали координати и са споделяли професии. Дай нещо за себе си? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Spoiler

Пак зацикли в личностните си проблеми и комплекси. :)

Темата не е за мен , приятелю.Странно защо, ти  ама въобще не ме интересуваш .  Дори на  Коледа нямаш скрупули да се заяждаш и обиждаш. Кой е "безочлив, безсрамен"  казваш ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Какви нападки, какви убиди? Разкрий се пред света да те видят хората кой си и какво представляваш. Смени малко плочата за личностните нападки. Ревеш като жена. Може и жена да си, кой знае. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Spoiler

преди 9 часа, иноТ написа:

Какви нападки, какви убиди? Разкрий се пред света да те видят хората кой си и какво представляваш. Смени малко плочата за личностните нападки. Ревеш като жена. Може и жена да си, кой знае. 

Е  те точно това е.  :)

Гърчи се :) не ми пречиш .

По темата .... ЦИК все пак не допусна Навалний на изборите.  Интересно защо ?

Уплашиха се нещо... 

Видео :

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ама ти си се вглеждал в "детайлите " ли бре :) :)

Посланието е важно .. посланието ... ама не се усещаш.

Ети ти малко по сериозни сравнения за другаря ви Путлер

С текст и видео.

И още :

https://www.youtube.com/watch?v=ixL-ltMKeik

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...