Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

На него не му пречи да става за смях постоянно. 

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 663,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

тоя борец против корупция не гниеше ли некъде позатворите за корупция?сигурно драпа за имунитет ако успее да се кандидатира!

може и герой да го направят ако недоживее до изборите!:lol6:

каква полза от престъпник за който ще гласуват само платени тролове!правилно чичко Путин не го допуска!

чичко Путин никога не греши!:)

преди 39 минути, glen написа:

тоя борец против корупция не гниеше ли некъде позатворите за корупция?сигурно драпа за имунитет ако успее да се кандидатира!

може и герой да го направят ако недоживее до изборите!:lol6:

каква полза от престъпник за който ще гласуват само платени тролове!правилно чичко Путин не го допуска!

чичко Путин никога не греши!:)

Колко показателно и красноречиво изказване,  само дето не се усеща шкое му е абсурдното и нелогичното. Чичко ти Путлер не определя кой да се явява на изборите. На теория де.

На практика е както при всички авторитарни режими, които се водят интересно защо винаги я "народни" я "демократични републики" . Въпреки че тази симулация на "демокрация" няма нищо общо с термините и/или "народовластието" :)

Я дай пак някой колаж, за да ни убедиш в правотата си! 

Обория де.Или видеота с цитати в прав текст , неизпълнени обещания и лъжи , са ти малко ?? :)

Ето ти и още от последните пресконференции

преди 9 часа, glen написа:

каква полза от престъпник за който ще гласуват само платени тролове!

Относно това ... Отговор на Навалний :

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, miro20 написа:

Отговор на Навалний :

гледам,че твоя работодател сорос е издигнал най-некадърния агент на цру за президент на Русия!:lol6:

братушките обаче не само обичат чичко ти Путин,дори искат да го направят цар и да възстановят законното християнско управление-монархията!

а тоя соросоиден безделник нищо чудно да се наяде с плутонийи и да отиде да прави компания на Немцов!:lol6:

• Автор
преди 9 часа, miro20 написа:

Колко показателно и красноречиво изказване,  само дето не се усеща шкое му е абсурдното и нелогичното. Чичко ти Путлер не определя кой да се явява на изборите. На теория де.

На практика е както при всички авторитарни режими, които се водят интересно защо винаги я "народни" я "демократични републики" . Въпреки че тази симулация на "демокрация" няма нищо общо с термините и/или "народовластието" :)

Ако не си наясно, то е повече от очевадно, руският закон го определя, а не товарищ Владимир Владимирович!!! Да си покаже откъде са му финансите и ако няма никакво външно финансиране, едва ли ще има проблем да се кандидатира!!! Ама май цялото му финансиране е отвън!!! Ами...сори Мирчо, ама нЕкой друг път американският департамент ще излиза с кандидат-президенти в руски избори!!!

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)

Дори не си прочел част от туита, където се споменава "дребната" подробност, че  примерно годишния доход на оная лелка "труженичка"  от ЦИК с която влезе в леко пререкание, е съпоставим  с дохода на Навалний за 6 години :)

А и много ви се чудя защо толкова плюете Навалний.  Та той е почти толкова рашист колкото и другите. С тази разлика че критикува вътрешната политика на Путлер и компания, и то  доста сполучливо и аргументирано.

За Крим е леко противоречив, но еднозначно подкрепя "независимостите" на Абхазия, ЮО, Приднестровието.

Навалний е нещо като нашия Трайчо Трайков. Ти му даваше 40%, а той май не хвана и 1. Не помня вече, но беше забавно. 

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

Казвам ти жено - сещай се снахо ! :)

преди 18 часа, miro20 написа:

Дори не си прочел част от туита, където се споменава "дребната" подробност, че  примерно годишния доход на оная лелка "труженичка"  от ЦИК с която влезе в леко пререкание, е съпоставим  с дохода на Навалний за 6 години :)

А и много ви се чудя защо толкова плюете Навалний.  Та той е почти толкова рашист колкото и другите. С тази разлика че критикува вътрешната политика на Путлер и компания, и то  доста сполучливо и аргументирано.

За Крим е леко противоречив, но еднозначно подкрепя "независимостите" на Абхазия, ЮО, Приднестровието.

Защо се учудваш? Тук е пълно не с русофили а с путинофили. Няма никакво противоречие.

преди 1 час, lsmurf написа:

Защо се учудваш? Тук е пълно не с русофили а с путинофили. Няма никакво противоречие.

Абсолютно точно казано .

преди 2 часа, by_chechi написа:

Казвам ти жено - сещай се снахо ! :)

Кедми , който ти харесва само заради антиамериканската пропаганда, казва много смислени неща.

Особенно във вторта част на цитираното видео.

Струва ми се обаче май само аз съм го изгледал :)

преди 58 минути, miro20 написа:

Абсолютно точно казано .

Кедми , който ти харесва само заради антиамериканската пропаганда, казва много смислени неща.

Особенно във вторта част на цитираното видео.

Струва ми се обаче май само аз съм го изгледал :)

Бре. Да не е станало някакво коледно чудо? Изгледах и 2-та част, понеже парадираш с нея и естествено, става дума за болната ти тема - Украйна. Ами, прав си, много смислени и верни неща. Но не се връзват с твоята, официална позиция. Или нещо си се препрограмирал за празниците, или има нещо, което ти си чул, или възприел по-друг начин, отколкото аз, примерно.

преди 28 минути, RagnerBG написа:

Бре. Да не е станало някакво коледно чудо? Изгледах и 2-та част, понеже парадираш с нея и естествено, става дума за болната ти тема - Украйна. Ами, прав си, много смислени и верни неща. Но не се връзват с твоята, официална позиция. Или нещо си се препрограмирал за празниците, или има нещо, което ти си чул, или възприел по-друг начин, отколкото аз, примерно.

Каква Украйна бре :) Ти какво видео гледаш ?!!????

Говори за руснаците и до колко "качествени" , до колко "конкурентноспособни" са !

Ако Русия е конкурентнсоспособна,  ще преживее.. ако не.. няма.Или ще е както в '90-те когато бяха на косъм  ВЪОБЩЕ да бъдат унищожени.

Другите му думи - Проблема не е в отношенията със САЩ, с ЕС, с Китай... проблема е в отношенията вътре у вас.

И че докато ви грабят собствените олигарси и държавен апарат... / Споменава и корупционния скандал Захарченко , случая "Восточний" / .. до тогава.. няма оправия.

Не може някой да управлява финанси, да управлява активи... със години.. и началството да не знае за това. ...

И че когато се краде масово и на държавно ниво .. никой не може да ви помогне.. нито Китай, нито никой....

и т.н. и т.н..

Говори за РФ. Не за Украйна. Ако ти трябва превод, обаждай се овреме... че да не се излагаш... :)

Пак казвам .. май аз съм единствен който е изгледал видеото.

От последните  случки на ... неуправляем тролейбус, на ... малък взрив в магазин..

Май терракт е тогава когато е организиран от лужбите и е оповестен като такъв от другаря ви Путлер

Както тогава

Както и предположих :) . Чипът си е същият. Говори за Украйна в половината видео, говори пак за американският манталитет и малоумните им комплекси за специалност и изключителност, но ти пак си чул само каквото ти изнася. Общите приказки за международното положение, корупцията и т.н. Което също е вярно, но може да се каже за всяка страна и всяко общество с почти същите думи. Просто ти си го тълкуваш като нещо срещу Русия. Както и да е...

преди 1 час, RagnerBG написа:

Както и предположих :) . Чипът си е същият. Говори за Украйна в половината видео, говори пак за американският манталитет и малоумните им комплекси за специалност и изключителност, но ти пак си чул само каквото ти изнася. Общите приказки за международното положение, корупцията и т.н. Което също е вярно, но може да се каже за всяка страна и всяко общество с почти същите думи. Просто ти си го тълкуваш като нещо срещу Русия. Както и да е...

Ти наистина имаш фундаментални проблеми с понятията и превода :)

Къде някъде чу за Украйна ? на коя минута говори за Украйна ?? Случая с полк. Захарченко в Украйна ли е ? случая "восточний" в Украйна ли е ?

Алоо... имаме няколко тук  дето виждате навсякъде укро-бандеровци и фашисти нацисти... ама е прекалено бре :)

преди 1 час, miro20 написа:

Ти наистина имаш фундаментални проблеми с понятията и превода

Каквито и проблеми да си имам, те нито са посочените (всъщност важи това на 100% за самият теб), нито са фундаментални, за разлика от твоите. Наистина имаш уникалното свойство да губиш времето на хората и да ги увличаш в някакви, безсмислени спорове, кой от-кой по глупави. Вече нямам съмнения, че го правиш нарочно, а моето време със сигурност е по-ценно от твоето, като ти гледам интересите и къде висиш по цели денонощия.

Както и да е. Пак ме вкарваш в някакви обяснителни режими и ми губиш времето да ти обяснявам като на малко дете, или човек със забавено развитие. При мен youtube е на autoplay, аз слушах, а не гледах, защото си имам и други неща за вършене междувременно. След горното видео следва това при мен - Кедми припугнул Россию ракетам и танками США в 10 км от Владивостока "Продолжайте в том же духе!", после това - Яков Кедми про Украину. Жёстко по полкам, может где-то грубо..., после спрях да гледам/слушам. И в двете следващи говори за Украйна. Ако ти си гледал някое друго видео и при теб ги реди различно, дай линк. Ще го изгледам и него, защото човекът е грамотен и заслужава внимание.

преди 5 часа, RagnerBG написа:

Ако ти си гледал някое друго видео и при теб ги реди различно, дай линк. Ще го изгледам и него, защото човекът е грамотен и заслужава внимание.

Ахаааа... почнахме да се оправдаваме. Ами аз приятелю, гледах цитираното по горе  . Не ти знам в плейлистата  ти колко детски филмчета има, как и кога си ги гледал, аз други не съм коментирал.

преди 5 часа, RagnerBG написа:

Наистина имаш уникалното свойство да губиш времето на хората и да ги увличаш в някакви, безсмислени спорове, кой от-кой по глупави. Вече нямам съмнения, че го правиш нарочно, а моето време със сигурност е по-ценно от твоето, като ти гледам интересите и къде висиш по цели денонощия.

Както и да е. Пак ме вкарваш в някакви обяснителни режими и ми губиш времето да ти обяснявам като на малко дете, или човек със забавено развитие

Е точно обратното. Губиш ми ТИ времето да ти преразказвам няколко пъти един и същи клип от по горе, в който не се говори за Украйна, а за РФ, а ти си спориш и празнословиш от въздуха .

Как обаче  аз се оказвам "човек със забавено развитие" или "дете" , след всичките ти гърчове, не рабрах :) Това е то да си човек без грам достойнство и да не си признаваш елементарните глупости.

преди 13 часа, miro20 написа:

Ахаааа... почнахме да се оправдаваме. Ами аз приятелю, гледах цитираното по горе  . Не ти знам в плейлистата  ти колко детски филмчета има, как и кога си ги гледал, аз други не съм коментирал.

Е точно обратното. Губиш ми ТИ времето да ти преразказвам няколко пъти един и същи клип от по горе, в който не се говори за Украйна, а за РФ, а ти си спориш и празнословиш от въздуха .

Добре, бива те във сърказмът. Обаче пак се почна с глупостите. Гледал си бил горното, ами и аз го гледах, там се говори за САЩ. Горе писа, че си гледал някаква 2-ра част. На този канал всеки ден се публикуват нови клипове, само от днес има 2. На autoplay ми излязоха следващите, които съм написал и там се говори пак за САЩ и за Украйна. Дай линк към тази твоя, 2-ра част? Или по-добре зарежи и не ме карай да споря излишно.

Редактирано от RagnerBG (преглед на промените)

Айде пак гърчове... :) Ами изгледай клипа на другаря ти Чечи и си го раздели условно на две.  Да, отначало говореше за американците, това да кажем е първото, и за проблемите на руснаците - това е второто.

Още въпроси ? Пак казвам - човек с чест би признал че не се говори за украинци, а за руснаци, ама не... трябва да си тролим и "да си губим времето" с пълни простотии и алабалистики.

Mиро истината отново с алтернативна истина. Нищо ново под слънцето.

Няма нищо "алтернативно". коментирам едно обикновенно видео. Което не ви харесва само защото се говори за проблемите на руснаците :)

Та.. по темата за другаря Путлер, една забавна ситуация при "непринуденото  емоционално посрещане" от " обикновенни работници" от автомобилния завод

/където  патосно бе помолен да се кандидатира за президент/

https://twitter.com/Press_Focusnik/status/946350466207813633

И какво нередно виждаме в охрана на най-влиятелният човек в света, господин истина? :lol6:

Не казах "нередно" , а казах "забавно"  преобличането на охраната  и симулирането на "работници от завод"  . Схващаш ли ? :)

Понеже очевидно не схващаш,  да поясня че това си е типичен театър за "електората" като теб :) 

И е нещо стандартно впредвид едни други негови "изяви" и "непринудени срещи" с рибари... в църкви , и др

http://medialeaks.ru/0701dalex-putin-i-ryibaki-odni-i-te-zhe-prostyie-lyudi-nashlis-na-raznyih-foto-s-prezidentom/

A според теб дали не е нередно, че Путин издишва въглероден диоксид? Аз мисля, че е доста лошо това и трябва да го разнищиш. :lol6:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.