Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Джугашвили

Препоръчан отговор

На него не му пречи да става за смях постоянно. 

Редактирано от иноТ (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

тоя борец против корупция не гниеше ли некъде позатворите за корупция?сигурно драпа за имунитет ако успее да се кандидатира!

може и герой да го направят ако недоживее до изборите!:lol6:

каква полза от престъпник за който ще гласуват само платени тролове!правилно чичко Путин не го допуска!

чичко Путин никога не греши!:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, glen написа:

тоя борец против корупция не гниеше ли некъде позатворите за корупция?сигурно драпа за имунитет ако успее да се кандидатира!

може и герой да го направят ако недоживее до изборите!:lol6:

каква полза от престъпник за който ще гласуват само платени тролове!правилно чичко Путин не го допуска!

чичко Путин никога не греши!:)

Колко показателно и красноречиво изказване,  само дето не се усеща шкое му е абсурдното и нелогичното. Чичко ти Путлер не определя кой да се явява на изборите. На теория де.

На практика е както при всички авторитарни режими, които се водят интересно защо винаги я "народни" я "демократични републики" . Въпреки че тази симулация на "демокрация" няма нищо общо с термините и/или "народовластието" :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Обория де.Или видеота с цитати в прав текст , неизпълнени обещания и лъжи , са ти малко ?? :)

Ето ти и още от последните пресконференции

преди 9 часа, glen написа:

каква полза от престъпник за който ще гласуват само платени тролове!

Относно това ... Отговор на Навалний :

Редактирано от miro20 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, miro20 написа:

Отговор на Навалний :

гледам,че твоя работодател сорос е издигнал най-некадърния агент на цру за президент на Русия!:lol6:

братушките обаче не само обичат чичко ти Путин,дори искат да го направят цар и да възстановят законното християнско управление-монархията!

а тоя соросоиден безделник нищо чудно да се наяде с плутонийи и да отиде да прави компания на Немцов!:lol6:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, miro20 написа:

Колко показателно и красноречиво изказване,  само дето не се усеща шкое му е абсурдното и нелогичното. Чичко ти Путлер не определя кой да се явява на изборите. На теория де.

На практика е както при всички авторитарни режими, които се водят интересно защо винаги я "народни" я "демократични републики" . Въпреки че тази симулация на "демокрация" няма нищо общо с термините и/или "народовластието" :)

Ако не си наясно, то е повече от очевадно, руският закон го определя, а не товарищ Владимир Владимирович!!! Да си покаже откъде са му финансите и ако няма никакво външно финансиране, едва ли ще има проблем да се кандидатира!!! Ама май цялото му финансиране е отвън!!! Ами...сори Мирчо, ама нЕкой друг път американският департамент ще излиза с кандидат-президенти в руски избори!!!

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Дори не си прочел част от туита, където се споменава "дребната" подробност, че  примерно годишния доход на оная лелка "труженичка"  от ЦИК с която влезе в леко пререкание, е съпоставим  с дохода на Навалний за 6 години :)

А и много ви се чудя защо толкова плюете Навалний.  Та той е почти толкова рашист колкото и другите. С тази разлика че критикува вътрешната политика на Путлер и компания, и то  доста сполучливо и аргументирано.

За Крим е леко противоречив, но еднозначно подкрепя "независимостите" на Абхазия, ЮО, Приднестровието.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Навалний е нещо като нашия Трайчо Трайков. Ти му даваше 40%, а той май не хвана и 1. Не помня вече, но беше забавно. 

Редактирано от иноТ (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 часа, miro20 написа:

Дори не си прочел част от туита, където се споменава "дребната" подробност, че  примерно годишния доход на оная лелка "труженичка"  от ЦИК с която влезе в леко пререкание, е съпоставим  с дохода на Навалний за 6 години :)

А и много ви се чудя защо толкова плюете Навалний.  Та той е почти толкова рашист колкото и другите. С тази разлика че критикува вътрешната политика на Путлер и компания, и то  доста сполучливо и аргументирано.

За Крим е леко противоречив, но еднозначно подкрепя "независимостите" на Абхазия, ЮО, Приднестровието.

Защо се учудваш? Тук е пълно не с русофили а с путинофили. Няма никакво противоречие.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, lsmurf написа:

Защо се учудваш? Тук е пълно не с русофили а с путинофили. Няма никакво противоречие.

Абсолютно точно казано .

преди 2 часа, by_chechi написа:

Казвам ти жено - сещай се снахо ! :)

Кедми , който ти харесва само заради антиамериканската пропаганда, казва много смислени неща.

Особенно във вторта част на цитираното видео.

Струва ми се обаче май само аз съм го изгледал :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 58 минути, miro20 написа:

Абсолютно точно казано .

Кедми , който ти харесва само заради антиамериканската пропаганда, казва много смислени неща.

Особенно във вторта част на цитираното видео.

Струва ми се обаче май само аз съм го изгледал :)

Бре. Да не е станало някакво коледно чудо? Изгледах и 2-та част, понеже парадираш с нея и естествено, става дума за болната ти тема - Украйна. Ами, прав си, много смислени и верни неща. Но не се връзват с твоята, официална позиция. Или нещо си се препрограмирал за празниците, или има нещо, което ти си чул, или възприел по-друг начин, отколкото аз, примерно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, RagnerBG написа:

Бре. Да не е станало някакво коледно чудо? Изгледах и 2-та част, понеже парадираш с нея и естествено, става дума за болната ти тема - Украйна. Ами, прав си, много смислени и верни неща. Но не се връзват с твоята, официална позиция. Или нещо си се препрограмирал за празниците, или има нещо, което ти си чул, или възприел по-друг начин, отколкото аз, примерно.

Каква Украйна бре :) Ти какво видео гледаш ?!!????

Говори за руснаците и до колко "качествени" , до колко "конкурентноспособни" са !

Ако Русия е конкурентнсоспособна,  ще преживее.. ако не.. няма.Или ще е както в '90-те когато бяха на косъм  ВЪОБЩЕ да бъдат унищожени.

Другите му думи - Проблема не е в отношенията със САЩ, с ЕС, с Китай... проблема е в отношенията вътре у вас.

И че докато ви грабят собствените олигарси и държавен апарат... / Споменава и корупционния скандал Захарченко , случая "Восточний" / .. до тогава.. няма оправия.

Не може някой да управлява финанси, да управлява активи... със години.. и началството да не знае за това. ...

И че когато се краде масово и на държавно ниво .. никой не може да ви помогне.. нито Китай, нито никой....

и т.н. и т.н..

Говори за РФ. Не за Украйна. Ако ти трябва превод, обаждай се овреме... че да не се излагаш... :)

Пак казвам .. май аз съм единствен който е изгледал видеото.

От последните  случки на ... неуправляем тролейбус, на ... малък взрив в магазин..

Май терракт е тогава когато е организиран от лужбите и е оповестен като такъв от другаря ви Путлер

Както тогава

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Както и предположих :) . Чипът си е същият. Говори за Украйна в половината видео, говори пак за американският манталитет и малоумните им комплекси за специалност и изключителност, но ти пак си чул само каквото ти изнася. Общите приказки за международното положение, корупцията и т.н. Което също е вярно, но може да се каже за всяка страна и всяко общество с почти същите думи. Просто ти си го тълкуваш като нещо срещу Русия. Както и да е...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, RagnerBG написа:

Както и предположих :) . Чипът си е същият. Говори за Украйна в половината видео, говори пак за американският манталитет и малоумните им комплекси за специалност и изключителност, но ти пак си чул само каквото ти изнася. Общите приказки за международното положение, корупцията и т.н. Което също е вярно, но може да се каже за всяка страна и всяко общество с почти същите думи. Просто ти си го тълкуваш като нещо срещу Русия. Както и да е...

Ти наистина имаш фундаментални проблеми с понятията и превода :)

Къде някъде чу за Украйна ? на коя минута говори за Украйна ?? Случая с полк. Захарченко в Украйна ли е ? случая "восточний" в Украйна ли е ?

Алоо... имаме няколко тук  дето виждате навсякъде укро-бандеровци и фашисти нацисти... ама е прекалено бре :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, miro20 написа:

Ти наистина имаш фундаментални проблеми с понятията и превода

Каквито и проблеми да си имам, те нито са посочените (всъщност важи това на 100% за самият теб), нито са фундаментални, за разлика от твоите. Наистина имаш уникалното свойство да губиш времето на хората и да ги увличаш в някакви, безсмислени спорове, кой от-кой по глупави. Вече нямам съмнения, че го правиш нарочно, а моето време със сигурност е по-ценно от твоето, като ти гледам интересите и къде висиш по цели денонощия.

Както и да е. Пак ме вкарваш в някакви обяснителни режими и ми губиш времето да ти обяснявам като на малко дете, или човек със забавено развитие. При мен youtube е на autoplay, аз слушах, а не гледах, защото си имам и други неща за вършене междувременно. След горното видео следва това при мен - Кедми припугнул Россию ракетам и танками США в 10 км от Владивостока "Продолжайте в том же духе!", после това - Яков Кедми про Украину. Жёстко по полкам, может где-то грубо..., после спрях да гледам/слушам. И в двете следващи говори за Украйна. Ако ти си гледал някое друго видео и при теб ги реди различно, дай линк. Ще го изгледам и него, защото човекът е грамотен и заслужава внимание.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, RagnerBG написа:

Ако ти си гледал някое друго видео и при теб ги реди различно, дай линк. Ще го изгледам и него, защото човекът е грамотен и заслужава внимание.

Ахаааа... почнахме да се оправдаваме. Ами аз приятелю, гледах цитираното по горе  . Не ти знам в плейлистата  ти колко детски филмчета има, как и кога си ги гледал, аз други не съм коментирал.

преди 5 часа, RagnerBG написа:

Наистина имаш уникалното свойство да губиш времето на хората и да ги увличаш в някакви, безсмислени спорове, кой от-кой по глупави. Вече нямам съмнения, че го правиш нарочно, а моето време със сигурност е по-ценно от твоето, като ти гледам интересите и къде висиш по цели денонощия.

Както и да е. Пак ме вкарваш в някакви обяснителни режими и ми губиш времето да ти обяснявам като на малко дете, или човек със забавено развитие

Е точно обратното. Губиш ми ТИ времето да ти преразказвам няколко пъти един и същи клип от по горе, в който не се говори за Украйна, а за РФ, а ти си спориш и празнословиш от въздуха .

Как обаче  аз се оказвам "човек със забавено развитие" или "дете" , след всичките ти гърчове, не рабрах :) Това е то да си човек без грам достойнство и да не си признаваш елементарните глупости.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 часа, miro20 написа:

Ахаааа... почнахме да се оправдаваме. Ами аз приятелю, гледах цитираното по горе  . Не ти знам в плейлистата  ти колко детски филмчета има, как и кога си ги гледал, аз други не съм коментирал.

Е точно обратното. Губиш ми ТИ времето да ти преразказвам няколко пъти един и същи клип от по горе, в който не се говори за Украйна, а за РФ, а ти си спориш и празнословиш от въздуха .

Добре, бива те във сърказмът. Обаче пак се почна с глупостите. Гледал си бил горното, ами и аз го гледах, там се говори за САЩ. Горе писа, че си гледал някаква 2-ра част. На този канал всеки ден се публикуват нови клипове, само от днес има 2. На autoplay ми излязоха следващите, които съм написал и там се говори пак за САЩ и за Украйна. Дай линк към тази твоя, 2-ра част? Или по-добре зарежи и не ме карай да споря излишно.

Редактирано от RagnerBG (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Айде пак гърчове... :) Ами изгледай клипа на другаря ти Чечи и си го раздели условно на две.  Да, отначало говореше за американците, това да кажем е първото, и за проблемите на руснаците - това е второто.

Още въпроси ? Пак казвам - човек с чест би признал че не се говори за украинци, а за руснаци, ама не... трябва да си тролим и "да си губим времето" с пълни простотии и алабалистики.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Няма нищо "алтернативно". коментирам едно обикновенно видео. Което не ви харесва само защото се говори за проблемите на руснаците :)

Та.. по темата за другаря Путлер, една забавна ситуация при "непринуденото  емоционално посрещане" от " обикновенни работници" от автомобилния завод

/където  патосно бе помолен да се кандидатира за президент/

https://twitter.com/Press_Focusnik/status/946350466207813633

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не казах "нередно" , а казах "забавно"  преобличането на охраната  и симулирането на "работници от завод"  . Схващаш ли ? :)

Понеже очевидно не схващаш,  да поясня че това си е типичен театър за "електората" като теб :) 

И е нещо стандартно впредвид едни други негови "изяви" и "непринудени срещи" с рибари... в църкви , и др

http://medialeaks.ru/0701dalex-putin-i-ryibaki-odni-i-te-zhe-prostyie-lyudi-nashlis-na-raznyih-foto-s-prezidentom/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

A според теб дали не е нередно, че Путин издишва въглероден диоксид? Аз мисля, че е доста лошо това и трябва да го разнищиш. :lol6:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...