Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

току-що, by_chechi написа:

имаш ли достъп да осъзнаеш казаното ? 

Гледам всеки пост  ти е с подобна високопарна "сентенция".  Смешното е че както многократно съм ти доказвал, този високопарен балон е тотално празен при теб.Да ти припомня ли ? :)

Ако съм се изразил сложно, просто се вгледай в себе си , преди да гледаш отвисоко другите.

Конкретно за Жирионовски разбира се че ръси глупости и някакви радикални рашистки простотии . Ако съм негова противоположност, това е дори комплимент за мен.

Ако не е което си мисля, ще се радвам да ме цитираш конкретно какво смяташ за моя "глупост" .

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 664,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 10 минути, miro20 написа:

Гледам всеки пост  ти е

Твоето мнение по всички въпроси за мен пет пари не струва (освен за забавление - недостижим си в простотиите) . Все пак е окуражително - Канислав си е просто отврат....

Има кой да оценява , мнения които уважавам.....

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

току-що, by_chechi написа:

Има кой да оценява .....

Така е. Но елементарната коректност в една дискусия , следва да е с цитат , и посочваш кое е простотия, кое е глупост.

Хем и другите ще видят кое съм казал като "глупост". Май ти е сложно а ? :) щото сам ще се изложиш .

По е лесно празни приказки от въздуха- Миро такъв , Миро онакъв . Банално.. . :)

И моето мнение го знаеш за теб , и надутите ти балони с нищонезначещи алабалистики , най често водещи до "световния заговор" ,  т.н. и съм ти ги цитирал и посочвал.

Особенно когато понякога дори клиповете си не гледаш когато цитираш . И това го имаше, за Кедми например какво казва за РФ. :)

преди 2 минути, miro20 написа:

Така е. Но елементарната коректност в една дискусия , следва да е с цитат , и посочваш кое е простотия, кое е глупост.

Хем и другите ще видят кое съм казал като "глупост". Май ти е сложно а ? :) щото сам ще се изложиш .

По е лесно празни приказки от въздуха- Миро такъв , Миро онакъв . Банално.. . :)

Очевидните простотии нямат нужда от обяснение....определено подценяваш интелекта на присъстващите .

джендъркукличките на кукловода сорос нямат лъжа казана защото пренасят информация,която дори и не четат!

копи-пейст простотий от заплата до заплата ден да мине,самун да загине!:lol6:

Симпатяга е той... ама много параноичен, бееее... Кухите глави на българските русофили, не осъзнават, че не може хем да си русофил, хем да харесваш Сталин, който е затрил толкова руснаци. А дали знаят, че той не е руснак, а грузинец? Дали знаят, че са различни народи...

След смъртта на Сталин започва реабилитация на убитите в сталинистките репресии граждани на СССР.

Статистиката по годините е следната:
737 182 човека (реабилитирани през 1954-1961)
157 055 човека (реабилитирани през 1962)
844 740 човека (реабилитирани през 1988)
630 000 човека (реабилитирани през 1991-2004)

Тоест, тези 2 368 977 човека са били убити просто така, без причина.

http://listsbook.memo.ru/fulllist.htm

преди 9 часа, by_chechi написа:

Очевидните простотии нямат нужда от обяснение....определено подценяваш интелекта на присъстващите .

Точно това ти повтарям , но за теб :) Високомерие към присъстващите, надути алабалистики-нищо незначещи-балони, са си твоя запазена марка.

И разбира се, няма  цитати.

чичко Путин,след като разгледа Кремълския списък и видя,че неговото име го няма между другите 210 човека,които трябва да се санкционират от сащ силно се натъжи!той заяве,че засега ще се въздържи от отмъщение!

https://www.zerohedge.com/news/2018-01-30/putin-responds-kremlin-list-its-unfriendly-act

чичко Путин гледа тъжно към американските си приятели и партньори-

putting%20sitting%20down.jpg?itok=In8NGx

на 30.01.2018 г. в 20:45, glen написа:

че засега ще се въздържи от отмъщение!

Ще забрани на някой сенатор да почива в Крим ли :)

Иначе запада налучка точната жилка която най много жегва крадливата олигархична мафия - ПАРИТЕ.

Санкциите доста яко ги ужилиха

https://mbk.media/news/figuranty-kremlevskogo-doklada/

само за ден - над 1 млрд

• Автор

Колко прав е Владимир Владимирович!!! Крайно време е да поемем в правилната посока и да застанем рамо до рамо с матушка Россия в борбата с класовия враг!!!

Цитат

Ще удвоя пенсиите в България, ако ми дадат да управлявам златото, пътищата и плажовете само...

1180x557russia-president-vladimir-putin.

България е богата държава, буквално плячкосвана от малък и безкрайно алчен елит.Така президентът Владимир Путин отговори на въпрос българи от малката общност живееща в Русия, по време на предизборна среща в градчето им в Бесарбийсския регион. Ако аз управлявах България, дори не България, дайте ми само златото, пътищата и плажовете, само с това мога да удвоя пенсиите веднатга, каза Путин. "Нека погледнем цифрите - в пенсионния фонд годишно постъпват около 2,5 милиарда евро. С тях се плащат настоящите пенсии. В същото време, само от една от златните концесии, които са общо 4, държавата губи 1 милиард евро. Това не са измислени цифри, това са официални данни. Въпросният концесионер е внесъл в хазната за 2017 г. 20 милиона евро. В концесионния договор пише, че това е 2% от печалбата. Значи извън България са изтекли  980 милиона евро. Близо 1 милиард. А концесиите, както казах, са 4. Дори другите да са по-малки, поне 2 милиарда евро общо губи българският народ само от това..."-обясни президентът. После мина на пътищата. "Европа строи на България безплатни магистрали. А България не си събира таксите за тях. За цяла година, България събира 150 милиона евро от винетки. Сърбия, която сама си строи магистралите, и която има по-къса отсечка от България, та Сърбия събира само от транзита си 1 милиард евро. От същите камиони, които минават и през България".- обясни Путин.Накрая коментира и темата за Черноморието:"Наши туристи - около 600 хиляди на брой са си купили имоти край морето. Влели сме милиарди в българската икономика. И сега вместо да ни насърчат, както правят например гърците, те се опитват да ни изгонят. Имало някаква "руска заплаха". И това пряко обезсърчи нашите купувачи. Това не е ли глупава политика - в Гърция нама руска заплаха, а в България има? Но има и по-голям абсурд - само Крим, който е на север и има месец и половина летен сезон, та само Крим докарва двойно повече пари на Русия, отколкото цялото крайбрежие докарва на България. Където летният сезон е двоен - 3 месеца. Представете си колко повече хотели и колко по-дълга плажна ивица имат!  И колко по-топло е там. И от това какво влиза в хазната? Нищо. Кражбите са невиждани, затова е така..." - завърши Путин.
"Ако се направи равносметка, дори само от тези 3 компонента, в българския бюджет могат да влязат нови чисти 6-7 милиарда евро. Ще се удвоят пенсиите, а ще има и за друго. Но този нещастен народ просто е изтеглил най-лошия късмет на историята. Няма по-пропаднали и по-крадливи политици от българските" - бяха финалните думи на руския държавен глава. 
Припомняме, че според покупателната им сила, руските пенсии са около двойно по-големи от българските.

Гъделнюз :) :)

Някои "гладни кокошки просо сънуват" тук :lol6:

• Автор
преди 1 час, miro20 написа:

Гъделнюз :) :)

Някои "гладни кокошки просо сънуват" тук :lol6:

Е, и??? Видяхме ги твоите "достоверни" източници, дето цитирали Двери.бг!!! Какво стана с тия дето никога не пускали фейкове??? Вече трети ден чакам цитата от Двери.бг, ама няма!!! Няма и да има!!!

Виж съседната тема. Цитирал съм и двери бг, и на другаря ти Николов съм отговорил, да не повтарям едно и също и на теб.

Ти си бегай с гъделнюз,петел бг, пик, бултаймс и подобни шитни... :)  Който сам се излага, никой друг не може повече да му го направи. :)

на 2.02.2018 г. в 14:01, Джугашвили написа:

"Ако се направи равносметка, дори само от тези 3 компонента, в българския бюджет могат да влязат нови чисти 6-7 милиарда евро. Ще се удвоят пенсиите, а ще има и за друго. Но този нещастен народ просто е изтеглил най-лошия късмет на историята. Няма по-пропаднали и по-крадливи политици от българските" - бяха финалните думи на руския държавен глава. 

Забравил е само да каже че и като конфискува парите от тия къде заработват по апаратните и се занимават с фейкове и пропаганда разни платени клакюри  по цял ден из мрежата и ето ти още 2-3 милиарда от въздуха. Сорос има да вие на умряло.

преди 1 час, BMW Маниак написа:

Забравил е само да каже че и като конфискува парите от тия къде заработват по апаратните и се занимават с фейкове и пропаганда разни платени клакюри  по цял ден из мрежата и ето ти още 2-3 милиарда от въздуха. Сорос има да вие на умряло.

Забравяш че "казаното" е само по себе си фейк :) т.е. говориш именно за източника който цитираш :)

Да, ако се спре финансирането на  гъделнюз, бултаймс, петел, поглед инфо, алтеринформейшън, и подобни клоаки , е.. едва ли милиард ще се събере.. по скоро жълти стотинки , но поне медийната мръсотия ще намалее.

преди 1 час, miro20 написа:

Забравяш че "казаното" е само по себе си фейк :) т.е. говориш именно за източника който цитираш :)

Да, ако се спре финансирането на  гъделнюз, бултаймс, петел, поглед инфо, алтеринформейшън, и подобни клоаки , е.. едва ли милиард ще се събере.. по скоро жълти стотинки , но поне медийната мръсотия ще намалее.

А защо пропусна любимите си издания на Прокопиев, Донев, и т.н., които постоянно цитираш ?

Мирча Кришан и Сорина Дан - Краставицата_(480p).mp3

• Автор
преди 1 час, dedidi написа:

А защо пропусна любимите си издания на Прокопиев, Донев, и т.н., които постоянно цитираш ?

Защото не е политкоректно!!!

преди 3 часа, miro20 написа:

Къде е цитата от Двери.бг??? Продължавам да чакам!!!

преди 9 часа, Джугашвили написа:

Защото не е политкоректно!!!

Не. Разликата е че едните генерират тотални лъжи, нямащи нищо общо с журналистиката, другите не.

преди 9 часа, Джугашвили написа:

Къде е цитата от Двери.бг??? Продължавам да чакам!!!

Тоя пък чакал :) :) :) Колко пъти трябва да цитирам  едно и също ?

Например

По темата . Една интересна пародия на детската рашистка песен за Путлер

• Автор
на 7.02.2018 г. в 17:16, иноТ написа:

Aма защо Двери.бг? :lol6:

Защо ли??? Защото неговият "достоверен" източник "Капитал", който никога не бил хващан в лъжа и никога не пускал фейкове (според Мирчо истината), цитирал официалният сайт на българския синод  "Двери.бг"!!! И щом този стожер на "безпристрастната и честна" журналистика  - "Капитал" , финансиран ежегодно от "Америка за педерастите" твърди че е така, значи фактите не подлежат на съмнение, според Мирчо истината!!! Най - учтиво и любезно го помолих да ми даде цитатът от Двери.бг... и продължавам да чакам...вече втора седмица!!!  Хванахме го и ежедневно продължаваме да го хващаме, че е платен трол, хванахме го че работи за чужди интереси и е родоотстъпник, хванахме го че НПО-тата и задграничните им господари са му работодателите, какво още трябва да направим, за да го махнат този плазмодий??? Нали се води хибридна война!!! Хайде де!!! Крайно време е някой да започне да изкарва труповете на вън!!! Това последното е към модовете!!! Уж Путин и руснаците водели хибридна война, пък във форума е пълно само с анти-руски теми и постове!!! Да им се ненадяваш на хибридната война!!! То вече и децата взеха да се смеят на опорните точки на либерастката сволоч и контролираните еврейски медии!!!

преди 8 часа, M.Николов написа:

Ето заради такива долни постове си ми антипатичен!

И какво е "долното" на тези постове ?

Вкараха ли необозначени маскирани военни и спецназ, които точно една година след военната анексия, Путя призна че са руски военни части ?

Повалиха ли се с допинговата програма, изведена на дръжавно ниво и служби ? Провалиха се. И даже се ИЗВИНИХА

Цитат

Я как президент Олимпийского комитета России приношу извинения за нарушения антидопинговых правил, которые были допущены у нас в стране.

Казваш Путя и президента на олимпийския им комитет ,  ли са  "долни" ??

преди 7 часа, Джугашвили написа:

Най - учтиво и любезно го помолих да ми даде цитатът от Двери.бг... и продължавам да чакам...вече втора седмица!!!

Най учтиво всеки път съм ти посочвал и цитати и всичко което те интересува за позицията на църквата , която подкрепяше  и участваше в тези събития в подкрепа на конвенцията :)

Това че не четеш , си е твой проблем.

ОСтаналите екзалтирани простотии разбира се, не заслужават коментар.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.