Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

"Back to reality" ама не в FULL HD - то е само западняците :)

19296002.jpg

19296369.jpg

Обаче както напомнят едни руZнаци планове за това е нямало никога. Вярвайте ми!

19296387.jpg

Това някой зигующий укробандеровец ли е ?

упс.. май не... :)

Това някой зигующий укробандеровец ли е ?
упс.. май не... [emoji4]

И маха с пръсти да поздрави феновете си? Упс наистина не е. Укробандеровец щеше да го направи доста специфично като едно време колегите си от СС Галичина.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 2 часа, maxthon написа:

И маха с пръсти да поздрави феновете си? Упс наистина не е. Укробандеровец щеше да го направи доста специфично като едно време колегите си от СС Галичина.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Още маханици за поздрави :

преди 32 минути, miro20 написа:

Още маханици за поздрави

Не само жеста с ръка показва какъв е поздрава. Жестът е използван и много преди да бъде заклеймен като нацистки.

преди 3 часа, maxthon написа:

Не само жеста с ръка показва какъв е поздрава. Жестът е използван и много преди да бъде заклеймен като нацистки.

Харесва ми как следваш стрикно опорките да защитаваш рашисткия новофашистки режим който по всички възможни признаци и принципи е точно такъв

:)

https://informator.ua/ru/rossiya-fashistskoe-gosudarstvo-14-primerov-kotorye-eto-dokazyvayut

преди 15 минути, miro20 написа:

A признаците има ли ги и на други места? Никъде другаде освен в Русия? Тези линкове крещят отвсякъде Нациста казва - Дръжте нациста.....

преди 7 часа, miro20 написа:

Още маханици за поздрави 

Насрани ми приятелю, мислиш ли че няма такива моменти и в други държави?

Ако ми платиш достатъчно за загубеното време (аз все пак не работя в Тролска централа и не получавам пари за това), ще отделя половин час в търсене и ще ти покажа поне десетнайсе подобни снимки от невинният, бял и пухкав Запад.

Имаме ли сделка?

пп: сега виждам, че и @maxthon ти го е казал...

преди 20 часа, maxthon написа:

A признаците има ли ги и на други места? Никъде другаде освен в Русия? Тези линкове крещят отвсякъде Нациста казва - Дръжте нациста.....

преди 17 часа, ivottoshev написа:

Насрани ми приятелю, мислиш ли че няма такива моменти и в други държави?

Ако ми платиш достатъчно за загубеното време (аз все пак не работя в Тролска централа и не получавам пари за това), ще отделя половин час в търсене и ще ти покажа поне десетнайсе подобни снимки от невинният, бял и пухкав Запад.

Имаме ли сделка?

пп: сега виждам, че и @maxthon ти го е казал...

Само че защо комплексирани подскачатге като ужилени когато  става въпрос за матушката ви ? ?

:) 

И хайде, давайте, покажете ми в коя друга държава има тези амнайсет признаци на фашистка държава които цитирах  , каквито признаци са налице в момента в рашистан и режима на престъпника путлю

ЧАКАМ

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Путлер се пише.

Не ги унижавай, ние не сме като тях

Не ми пука с какви варианти се пише "гавно и хуйло "

Историята с това ще го запомнят този мизерабъл :giggle1:

преди 1 час, miro20 написа:

Само че защо комплексирани подскачатге като ужилени когато  става въпрос за матушката ви ? ?

Никой не подскача. Ще подскочиш ли да обясниш как само в Русия ги има тези признаци, а не и по други места. Винаги си се тупал в гърдите каква цивилизация била тук. Един прокурор от най-високо ниво в една от тези уж цивилизации съобщи, че всеки, който покаже запис от протести в страната му ще бъде издирен от една хубава групичка служители на ведомството и ще бъде арестуван. Цивилизация ли........?

преди 5 минути, kosyo написа:

Пусти ковид мерки един митинг срещу забавянето на тубата не може да се проведе...

19301570.jpg

https://www.yaplakal.com/forum2/topic2813820.html

Дълъг ковид се кара явно

Няма печат на подписа, а и Олейник ми намирисва на украинска фамилия.

С една дума - фалшификат.

преди 30 минути, maxthon написа:

Никой не подскача. Ще подскочиш ли да обясниш как само в Русия ги има тези признаци, а не и по други места. Винаги си се тупал в гърдите каква цивилизация била тук. Един прокурор от най-високо ниво в една от тези уж цивилизации съобщи, че всеки, който покаже запис от протести в страната му ще бъде издирен от една хубава групичка служители на ведомството и ще бъде арестуван. Цивилизация ли........?

Въобще не може да се сравняват еденични случаи с мащабите на кремълския малоумен репресивен новофашистки режим.

И всичките признаци които ти цитирах , но ти пак бягаш по тъча и не сравняваш тези признаци .

:hush:

преди 14 минути, В. Велев написа:

Няма печат на подписа, а и Олейник ми намирисва на украинска фамилия.

С една дума - фалшификат.

Те и проблеми с тубата нямат. И коментарите отдолу и те са фалшифиви :) Някой живее в симулация.

преди 15 минути, teo-glavata написа:

Като тебе, нали?

Почти.

преди 1 час, miro20 написа:

Нямам "матушка". Реагирам така, защото мразя двойните стандарти.

преди 2 часа, miro20 написа:

И хайде, давайте, покажете ми в коя друга държава има тези амнайсет признаци на фашистка държава

Ти май не четеш. Черно на бяло го има в поста ми, че не работя в Тролската централа като теб и никой не ми плаша за да ровя. Ти ако ме възмездиш подобаващо за загубеното време...

На първо четене си спомням че в Парламента на Канада Зелю и канадският шеф-диригент Трюдо (същият дето открадна даренията за "Конвоя на свободата" и арестуваше за празни туби от гориво) ръкопляскаха, поздравиха и нарекоха герой един бивш СС-овец. От това по-голям признак за фашистка държава НЯМА!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.