Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

454613195_1505951720015692_8154216096491

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Нямам "матушка". Реагирам така, защото мразя двойните стандарти.

Ти май не четеш. Черно на бяло го има в поста ми, че не работя в Тролската централа като теб и никой не ми плаша за да ровя. Ти ако ме възмездиш подобаващо за загубеното време...

На първо четене си спомням че в Парламента на Канада Зелю и канадският шеф-диригент Трюдо (същият дето открадна даренията за "Конвоя на свободата" и арестуваше за празни туби от гориво) ръкопляскаха, поздравиха и нарекоха герой един бивш СС-овец. От това по-голям признак за фашистка държава НЯМА!!!

Аз пък се сещам че съм ти отговарял на тези спекулации и фейкове.

Нещо от рода че това са безредици , свързани не с "арестуване за празни туби" както ти най нагло ЛЪЖЕШ , а именно заради безредиците и золумите които предизвикаха.

Защо лъжеш тошефффф ?? защото си осран комплескиран лъжец и фейкомет ли ?

Да, знам... :)

Давай с нови опити ... Давай , сравнявай признаците на фашистка държава и своите фейкове и тотални лъжи :)

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Реагирам така, защото мразя двойните стандарти.

Реагираш защото си червен комплексиран комундел, каквито са повечето "русофили" защитаващи пряко и безрезервно престъпника путлю. Защото сте националнокастрирани антибългари .

А парадокса е че не сте никакви русофили , и преди съм ти казвал, вероятно го имаш моето изказване в твоята колеция, защото си ми фен - Че "русофил " съм именно АЗ. Защото съм живял там, повечето новини чета на руски и прекрасно осъзнавам че най вредния режимв момента за руснаците и русофилите е путлеристкия новофашизъм.

Вие, промитите комундели , не можете да го осъзнаете това.

Вие бъкел руски не разбирате, но сте коминтерновци цоциалисти, които си мечтаете за фалиралия соц, за провалената ерекция и прочее дето вините "злата демокрация" .

И че путлеристкия режим, който няма нищо общо със цоциалзима, който е пример за най големи диспропорции между богати и бедни , мислите че ще ви въре цоц благинките.

Няма как да стане.

Осъзнай се, комундел. :hit:

Както вече съм казвал - няма надежда за това общество, което вика "путен памаги" , и не осъзнае че именно този недофюрер и малоумните му служби и репресивен апарат и режим са виновни за всичките им беди и жалък стандарт на живот

преди 1 час, miro20 написа:

В Канада нямаше арести за празни туби ли? Правителството им не замрази сметката с дарения ли? За кое точно излъгах, г-н Фейкомет Насраний?

преди 1 час, miro20 написа:

комундел...

Като си лягаш, проверяваш ли под леглото за страшни "комундели"?

Не за друго, ама всеки който не припява "слава кокаине" те плаши до смърт и навсякъде все комундели ти се привиждат, та ми стана интересно :giggle1:

преди 1 минута, ivottoshev написа:

В Канада нямаше арести за празни туби ли? Правителството им не замрази сметката с дарения ли? За кое точно излъгах, г-н Фейкомет Насраний?

Това вече старо. Сега актуални ще са арестите за това, че си пуснал в социалните мрежи и си показал на всички за протестите във Великобритания. След предупреждението на главния прокурор там вече има и първи такъв арест. Как го бяха казали? Цветуща градина е тази цивилизация.

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Не. Нямаше  арести за празни туби . Имаше арести за масовите безредици.

Други въпроси другарю комундел фейкомет ? ??

преди 1 минута, maxthon написа:

Това вече старо. Сега актуални ще са арестите за това, че си пуснал в социалните мрежи и си показал на всички за протестите във Великобритания. След предупреждението на главния прокурор там вече има и първи такъв арест. Как го бяха казали? Цветуща градина е тази цивилизация.

Да .. стари фейкове са.

Попълваш с нови ли ?

:)

Кога ще дочакам да ми сравните което цитирах признак по признак за фашистка държава каквато е РФ , с някоя  друга държава от цивилизацията ?

Май няма да дочакам :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 23 минути, miro20 написа:

Попълваш с нови ли ?

Нали не очакваш да чуеш тази новина по нормален начин? Нали? Свобода на словото къде по-дяволите отиде? По същия начин както се опитаха да заглушат едно време протеста в Канада сега се случва на друго място и с подобни методи. Може и да пробваш като пуснеш в момента примерно ето това видео. Гаранция ще бъде филтрирано на момента, защото показва новото нормално в цветущата градина. А за всичко това вместо да обвинят имигрантската си политика разбира се бързо намериха "правилния" виновен.

image.thumb.png.3e5a566c79ab7d30a29056dd0ff85cf8.png

преди 22 минути, maxthon написа:

Нали не очакваш да чуеш тази новина по нормален начин? Нали? Свобода на словото къде по-дяволите отиде? По същия начин както се опитаха да заглушат едно време протеста в Канада сега се случва на друго място и с подобни методи. Може и да пробваш като пуснеш в момента примерно ето това видео. Гаранция ще бъде филтрирано на момента, защото показва новото нормално в цветущата градина. А за всичко това вместо да обвинят имигрантската си политика разбира се бързо намериха "правилния" виновен.

image.thumb.png.3e5a566c79ab7d30a29056dd0ff85cf8.png

Не, нищо не е филтрирано !

Чудесно ! Прекрасно ! Хайде сега ми кажи кога и къде можеш да чуеш подобни критични материали в рашисткото пространство ???

Към собственото си правителство и управление ?

Нали осъзнаваш как се самозакопаваш .

Всеки , абсолютно всеки в "злия запад"  може да види тези видеа , тези материали .

И да се дискутира.

Докато реципрочно в рашистан не може да се види .

Благодаря че показа отново колко са ралзични нещата между западната демокрция и рашисткия режим.

преди 29 минути, miro20 написа:

Кога ще дочакам да ми сравните което цитирах признак по признак за фашистка държава каквато е РФ , с някоя  друга държава от цивилизацията ?

Май няма да дочакам :)

За да ги отречеш като това с тубите ли?

Я кажи що в "държавите от цивилизацията" целият Парламент става и аплодира бивш СС-овец? Това не е ли най-големият признак?

преди 25 минути, maxthon написа:

По същия начин както се опитаха да заглушат едно време протеста в Канада

Никой никога не е заглушавал никакви протести в Канада, а в същия ден, в същия час се дускутираше и оповестяваше.

Това че са арестували за "туби с бензин" се оказа  ваш рашистки фейк.

Арестуваха заради масовите безредици и погроми .

Схващаш ли разликата ?

И схващаш ли че никой не е крил това или цензурирал ?

:hush:

Пак се издънихте рашистктите фейкомети

Не, нищо не е филтрирано !

Чудесно ! Прекрасно ! Хайде сега ми кажи кога и къде можеш да чуеш подобни критични материали в рашисткото пространство ???
Към собственото си правителство и управление ?
Нали осъзнаваш как се самозакопаваш .
Всеки , абсолютно всеки в "злия запад"  може да види тези видеа , тези материали .
И да се дискутира.
Докато реципрочно в рашистан не може да се види .
Благодаря че показа отново колко са ралзични нещата между западната демокрция и рашисткия режим.

Сигурен ли си, че не е филтрирано? Не само, че се филтрира какво може да се пуска в социалните мрежи, но както виждаш може да си докараш и арест на някои места в цветущата градина. А ти чак ядосано си решил, че не е така. Кога и къде? Редовно ни осведомяваш с руски медии и сега си забравил и питаш кога и къде? Дано сега не се окаже, че не са руски...

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Никой никога не е заглушавал никакви протести в Канада, а в същия ден, в същия час се дускутираше и оповестяваше.
Това че са арестували за "туби с бензин" се оказа  ваш рашистки фейк.
Арестуваха заради масовите безредици и погроми .
Схващаш ли разликата ?
И схващаш ли че никой не е крил това или цензурирал ?
default_hush.gif
Пак се издънихте рашистктите фейкомети

Колкото и погромите в момента във Великобритания се оказват руски фейк нали? И от кога да си паркираш камиона дори и център на град се нарича погром? Ако в Канада е имало безредици и погроми придружени с арести е нормално да има арести за същото и във Великобритания нали? А не да те арестуват за това, че си имал нахалството да пускаш клип от самите безредици.

Фейкометчо, някакъв коментар тук:

В Германия арестуват ученичка за добронамерени постове за Алтернатива за Германия

и какво стана с ръкопляскането на бившият СС-овец? Това фашистки признак ли е, или понеже не ти изнася - няма да го броим?

Значи гоогъл е виновен за забавянето/липсата на тубата, обаче се пращат писма да се свалят статии как да се заобиколи забавянето.

https://www.yaplakal.com/forum1/topic2813983.html

Не го разбирам това, но предполагам само че това е от паралелната реалност.

преди 11 часа, ivottoshev написа:

Фейкометчо, някакъв коментар тук:

В Германия арестуват ученичка за добронамерени постове за Алтернатива за Германия

и какво стана с ръкопляскането на бившият СС-овец? Това фашистки признак ли е, или понеже не ти изнася - няма да го броим?

преди 11 часа, maxthon написа:

Колкото и погромите в момента

Гърчовеееее :) 

Другари мурзилки, кога ще ми посочите поне някой от 14-те или повече бяха признаци на фашизма които цитирах , и които са явен факт в матушката ви , и  кога ще ми посочите подобни признаци в коя да е цивилизована западна държава ???

Вече няколко дена гърчове и нула аргументи :)

GUfC-JYXIAAQcSb?format=jpg&name=small

Вече няколко дена гърчове и нула аргументи [emoji4]

Дадоха ти как главен прокурор заплашва с арести за обикновено показване какво се случва из великата цивилизация. Дадоха и и как вече има такива арести.

преди 1 минута, miro20 написа:

Гърчовеееее :) 

Другари мурзилки, кога ще ми посочите поне някой от 14-те или повече бяха признаци на фашизма които цитирах , и които са явен факт в матушката ви , и  кога ще ми посочите подобни признаци в коя да е цивилизована западна държава ???

Вече няколко дена гърчове и нула аргументи :)

Значи този аргумент няма да го признаем, въпреки че е най-показателен къде има фашисти:

"и какво стана с ръкопляскането на бившият СС-овец? Това фашистки признак ли е, или понеже не ти изнася - няма да го броим?"

:giggle1:

току-що, ivottoshev написа:

Значи този аргумент няма да го признаем, въпреки че е най-показателен къде има фашисти:

"и какво стана с ръкопляскането на бившият СС-овец? Това фашистки признак ли е, или понеже не ти изнася - няма да го броим?"

:giggle1:

Тц. Това не е признак на фашистка държава или че управлението и е такова.

Пробвай пак

Насраний, това да арестуваш човек само защото седи и свири на пейка в парка, признак за демокрация ли е според теб?

https://www.facebook.com/reel/623977249441390

Предсказанията на леля Ванга за края на света.

2025 г. Подбудителният инцидент, който ще даде началото на окончателния край на човечеството, ще бъде неуточнен конфликт в Европа, който ще опустоши населението на континента.

2028 г. Човечеството се нуждае от повече енергия. За тази цел то ще успее да изследва Венера, за да намери нови източници на енергия. Това може би е една от най-невероятните части на тази времева линия, тъй като Венера е по същество негостоприемен адски пейзаж с толкова киселинна атмосфера, че нищо не би могло да оцелее, и нито една космическа сонда не е успяла да оцелее повече от няколко часа.

2033 г. Промяната на климата е много опасна и това не бива да се подценява. Въпреки това Баба Ванга уж е предсказала, че в този момент полярните ледени шапки ще се разтопят и морското равнище ще се повиши драстично в целия свят.

преди 2 минути, miro20 написа:

Значи да боготвориш елитен войник на Хитлер до такава степен, че да го поканиш в Парламента си за да му отдадеш почести не е признак за фашизъм? Че ти можеш ли да покажеш по-голям признак от това?

Има и по брутални кадри, и то от руски източници,  но няма смисъл да се показват :

Изпарен цял батальон не е никак малко....

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Насраний, това да арестуваш човек само защото седи и свири на пейка в парка, признак за демокрация ли е според теб?

https://www.facebook.com/reel/623977249441390

Тц. Пак не позна спекуланто фейкометчо.,

Това не е признак на фашистка държава или че управлението и е такова.

Пробвай пак

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Значи да боготвориш елитен войник на Хитлер до такава степен, че да го поканиш в Парламента си за да му отдадеш почести не е признак за фашизъм? Че ти можеш ли да покажеш по-голям признак от това?

Ама ти верно си ъгъл по голям от 90'.

Нещо от признаците за фашистка дъжава което цитирах, прочете ли ???

Пробвай пак

А какво правим там, където възстановяват и реставрират паметници на СС дивизии? И да не се чудиш къде е това става дума за Естония. И там ли няма реабилитация на това, което са правили едно време тия сладури от СС?

преди 8 минути, miro20 написа:

Нещо от признаците за фашистка дъжава което цитирах, прочете ли ???

Това долу признак на каква държава е:

преди 10 минути, ivottoshev написа:

И то в държава ограничила правата на хората да се придвижват свободно, да протестират свободно и т.н. ....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.