Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 24 минути, ivottoshev написа:

Насраний, това да арестуваш човек само защото седи и свири на пейка в парка, признак за демокрация ли е според теб?

https://www.facebook.com/reel/623977249441390

Би ли ми припомнил кой арестуваше хора просто защото....са се събрали?

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

Би ли ми припомнил кой арестуваше хора просто защото....са се събрали?
Формалния повод надали е бил точно това. Има забрана за събиране на групи над определен брой хора (имаше я и тук). Съответно получават разпореждане на място да не нарушават забраната и вече има и второ нарушение за тези, които не се съобразят с разпореждането. В такива ситуации ареста е нещо нормално и задължително. Особено ако се пробват и да окажат съпротива при арест, което също е наказуемо на доста места по света.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 20 минути, ivottoshev написа:
преди 29 минути, miro20 написа:

Нещо от признаците за фашистка дъжава което цитирах, прочете ли ???

Това долу признак на каква държава е:

преди 31 минути, ivottoshev написа:

Значи да боготвориш елитен войник на Хитлер до такава степен, че да го поканиш в Парламента си за да му отдадеш почести не е признак за фашизъм? Че ти можеш ли да покажеш по-голям признак от това?

Ами пак се мъчиш да лъжеш и спекулираш. Никой не го е боготворял, а са го поканили като ветеран от ВСВ. В последствие се е разбрало че е бил от страната на СС . И са се извинили.

Защо лъжеш че са го боготворели ???

:)

За ученичката в Грермания пак не си четеш статиите. Били са провели разговор и не е арестувана, като накрая пише че са спазили закона.

:hush:

И за трети път повтарям- НЕ , Това не са признаци на фашистка държава.

Докато изсмуквате от пръстите си спекулации и фейкове, посочете ми къде има такива мащаби на политически и всякакви репресии :

2983

фигурантов политически мотивированных уголовных дел преследуются прямо сейчас

168

человек судят по политическим уголовным делам в ближайшую неделю

1082

задержаний на публичных акциях с 1 января 2024 по 09.08.2024

1009

фигурантов уголовных антивоенных дел с 24.02.2022 по 07.08.2024

Нагледно и с графики :

https://data.ovd.info/dannye-po-zaderzhaniyam-na-publichnykh-akciyakh-za-2011-2023

преди 31 минути, maxthon написа:

Формалния повод надали е бил точно това. Има забрана за събиране на групи над определен брой хора (имаше я и тук). Съответно получават разпореждане на място да не нарушават забраната и вече има и второ нарушение за тези, които не се съобразят с разпореждането. В такива ситуации ареста е нещо нормално и задължително. Особено ако се пробват и да окажат съпротива при арест, което също е наказуемо на доста места по света.

Така е, особенно ако се очертава протест срещу Путин или войната.

Ако ще го възхваляме няма проблем и 100 хил. да ги съберем на стадиона.

Малко диктаторско изпълнение, ама руснаци, ко да ги пра'иш

преди 34 минути, miro20 написа:

Ами пак се мъчиш да лъжеш и спекулираш. Никой не го е боготворял, а са го поканили като ветеран от ВСВ. В последствие се е разбрало че е бил от страната на СС . И са се извинили.

Мдаааа, разчуло се е и са били принудени да се извинят. Те и японците бяха вкарали Азовци в един списък с фашистки организации, а после се извиняваха.

Как пък при толкоз тайни и явни агенции и служби за сигурност се получават такива грешки, а? СлучАенос?

---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   

преди 34 минути, miro20 написа:

За ученичката в Грермания пак не си четеш статиите. Били са провели разговор и не е арестувана, като накрая пише че са спазили закона.

те не са я арестували, само е била:

Цитат

изведена от класната си стая от полицията заради публикация в TikTok в подкрепа на политическата партия "Алтернатива за Германия"

За случая с Гари Линекер спомняш ли си? Ако не - ще ти припомня как в Англия свалиха от ефир един от най-великите си футболисти и дългогодишен спортен коментатор... заради пост в Туитър, критикуващ правителството:

В Англия: Свалят от ефир Гари Линекер заради критики към правителството

Демокрация, сър!

Такава демокрация, че а си си отворил устата срещу "силните на деня", я веднага са те респектирали с извеждане с полиция от час пред всичките ти съученици, я си губиш работата... 

преди 40 минути, ivottoshev написа:

Мдаааа, разчуло се е и са били принудени да се извинят. Те и японците бяха вкарали Азовци в един списък с фашистки организации, а после се извиняваха.

Как пък при толкоз тайни и явни агенции и служби за сигурност се получават такива грешки, а? СлучАенос?

---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   

те не са я арестували, само е била:

За случая с Гари Линекер спомняш ли си? Ако не - ще ти припомня как в Англия свалиха от ефир един от най-великите си футболисти и дългогодишен спортен коментатор... заради пост в Туитър, критикуващ правителството:

В Англия: Свалят от ефир Гари Линекер заради критики към правителството

Демокрация, сър!

Такава демокрация, че а си си отворил устата срещу "силните на деня", я веднага са те респектирали с извеждане с полиция от час пред всичките ти съученици, я си губиш работата... 

Ти наистина ли сравняваш нацистко изказване с репресиите случващи се в Русия?

:giggle1:

.

преди 51 минути, ivottoshev написа:

ще ти припомня как в Англия свалиха от ефир

лъжльо,Пропускаш че медията сама взема решения да го освободи .

преди 51 минути, ivottoshev написа:

Те и японците бяха вкарали Азовци в един списък с фашистки организации, а после се извиняваха.

Точно така. Защото видяха че Азов не са фашистка или терористична организация

И както казах :

Докато изсмуквате от пръстите си спекулации и фейкове, посочете ми къде има такива мащаби на политически и всякакви репресии :

2983

фигурантов политически мотивированных уголовных дел преследуются прямо сейчас

168

человек судят по политическим уголовным делам в ближайшую неделю

1082

задержаний на публичных акциях с 1 января 2024 по 09.08.2024

1009

фигурантов уголовных антивоенных дел с 24.02.2022 по 07.08.2024

Нагледно и с графики :

https://data.ovd.info/dannye-po-zaderzhaniyam-na-publichnykh-akciyakh-za-2011-2023

на 7.08.2024 г. в 19:35, miro20 написа:

Както и къде има в цивилизованите държави признаци описани в цитираното за фашистки режим

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Насраний, това да арестуваш човек само защото седи и свири на пейка в парка, признак за демокрация ли е според теб?

https://www.facebook.com/reel/623977249441390

Пращай го на чичко Путлер, че да дойде да те освобождава от нацизма. 

преди 2 часа, maxthon написа:

Ма в Канда арестуват за туба бензин :wub:

преди 47 минути, miro20 написа:

лъжльо,Пропускаш че медията сама взема решения да го освободи .

Човека е легенда на английският футбол, а от девет години е водещ на на-гледаното им спортно предаване... и те го освобождават без външен натиск? Че коя медия би изгонила златната си кокошка? 

Сигурно и Тъкър Карлсън беше изгонен от Фокс без да има външен натиск, а?

преди 53 минути, miro20 написа:

Точно така. Защото видяха че Азов не са фашистка или терористична организация

Да бре, ти ми разправЯ.

При толкова знайни и незнайни агенции и тайни служби, японците се били подвели по писания в жълтата преса и за това с години били държали белите и пухкавки агънцета-багънцета от "Азов" погрешка в терористичните списъци :giggle1:

На това и дете в детската градина не би повярвало, но тъй като няма друго, ти трябва да се опитваш да пробутваш тази история :getout:

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Човека е легенда на английският футбол, а от девет години е водещ на на-гледаното им спортно предаване... и те го освобождават без външен натиск? Че коя медия би изгонила златната си кокошка? 

Сигурно и Тъкър Карлсън беше изгонен от Фокс без да има външен натиск, а?

Да бре, ти ми разправЯ.

При толкова знайни и незнайни агенции и тайни служби, японците се били подвели по писания в жълтата преса и за това с години били държали белите и пухкавки агънцета-багънцета от "Азов" погрешка в терористичните списъци :giggle1:

На това и дете в детската градина не би повярвало, но тъй като няма друго, ти трябва да се опитваш да пробутваш тази история :getout:

бла бла ?

Пак ви питам - посочи ми всичките признаци на фашизма които изброих и цитирах  по горе, важат за коя да е цивилизована държава ?

И за добавка - къде има толкова репресии и арестувани в тези държави, на подобие на рашистан, където пак цитирах конкренти цифри на стотиците хиляди дела , арестувани, осъдени  и т.н.

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Пращай го на чичко Путлер, че да дойде да те освобождава от нацизма. 

За копейките всички врагове на рашистан са фашистки нацистки . Включително и България , така че с удоволствие биха заголили кълки пред путлю

на 15.04.2023 г. в 12:01, miro20 написа:

А ето защо затегнаха мобилизационните мерки  и няма оттърване . То бе логично де, щото няколко милиона руснаци в разцвета на силите и кариерата си са принудени да бягат от рашисткия малоумен режим .

Скоро ще усилят  и подсилят физически границата с телени мрежи и кльонове както в "доброто старо соц време" . Не да не влезе някой, а да НЕ ИЗЛЕЗЕ.

Сериозно ли копейктие мурзилките и червените малоумни пропагандатори искате въщане на "великия соц" ?

Г-н Насраний, още колко да чакаме да се сбъдне тази твоя прогноза и изобщо ще я бъде ли, или както пише и в последният ред на поста ти - във форума има малоумни пропагандатори?

преди 48 минути, miro20 написа:

И за добавка - къде има толкова репресии и арестувани в тези държави

А-а-а-а, след като ти показах че такива има и в "цивилизования" Запад, сега изведнъж обърна палачинката и го удари на сравнения. 

С две думи признаваш че и двете страни на спора са фашисти, но искаш да мерим кой е по-голям фашист?

пп: Става интересно, когато сам си сереш на тезата, че на Запад фашизъм няма :laughing5:

преди 3 часа, ivottoshev написа:
на 15.04.2023 г. в 12:01, miro20 написа:

А ето защо затегнаха мобилизационните мерки  и няма оттърване . То бе логично де, щото няколко милиона руснаци в разцвета на силите и кариерата си са принудени да бягат от рашисткия малоумен режим .

Скоро ще усилят  и подсилят физически границата с телени мрежи и кльонове както в "доброто старо соц време" . Не да не влезе някой, а да НЕ ИЗЛЕЗЕ.

Сериозно ли копейктие мурзилките и червените малоумни пропагандатори искате въщане на "великия соц" ?

Г-н Насраний, още колко да чакаме да се сбъдне тази твоя прогноза и изобщо ще я бъде ли, или както пише и в последният ред на поста ти - във форума има малоумни пропагандатори?

Ти наистина си болен :)  Плюс една камара комплекси.

Цял ден рови и само това ли намери ? :) :) :lol6:

Ми да, това ми е мнението за рашисткия режим. Проблем ? :)

преди 3 часа, miro20 написа:

И за добавка - къде има толкова репресии и арестувани в тези държави

А-а-а-а, след като ти показах че такива има и в "цивилизования" Запад, сега изведнъж обърна палачинката и го удари на сравнения. 

С две думи признаваш че и двете страни на спора са фашисти, но искаш да мерим кой е по-голям фашист?

пп: Става интересно, когато сам си сереш на тезата, че на Запад фашизъм няма :laughing5:

Пак не си чел 14-рте признака на фашистка държава.

Случаите които цитираш не са признаци за фашистка държава, а еденични случаи , плюс това широко дискутирани и във въпросните страни , и навсякъде.

Не става въпрос къде са повече. В рашистан това не са еденични случаи а принцип на управление, срещу който не можеш да гъкнеш камо ли да дискутираш или опонираш

. Наистина ли не вдяваш , комундел ???

преди 30 минути, miro20 написа:

камо ли да дискутираш или опонираш

Значи това да отхвърляш всичко, което ти се покаже е опониране и дискусия?

Да ръкопляскаш на СС-овец в собственият си парламент не е фашизъм - било грешка

Преследването на инакомислещи е фашизъм само ако се върши в Русия, иначе е нещо незначително...

Каквото и да ти покажа, ти се пробваш да пробуташ някоя нефелна опорка като горните.

Ти трябва си некакъв цар на отричането дискусиите, а?

Респект, човече, признах те :wors:

пп: Казавал си съм ти че и за най-голям клоун на форума съм те признал?

пп2: Я докато сме на тая тема да те питам дали строежа на концлагери за неваксинирани в Австралия е фашизъм. Не че няма да отречеш и това, но ми е интересно да те гледам как се гърчиш :D 

Глава Чечни Рамзан Кадыров награжден медалью за выдающийся вклад в развитие ядерной физики

https://dubna.ru/article/2023/05/glava-chechni-ramzan-kadyrov-nagrazhden-medalyu-za-vydayushchiysya-vklad-v-razvitie

Ето това е положителна новина!

преди 14 часа, ivottoshev написа:

Значи това да отхвърляш всичко, което ти се покаже е опониране и дискусия?

Да ръкопляскаш на СС-овец в собственият си парламент не е фашизъм - било грешка

Преследването на инакомислещи е фашизъм само ако се върши в Русия, иначе е нещо незначително...

Каквото и да ти покажа, ти се пробваш да пробуташ някоя нефелна опорка като горните.

Ти трябва си некакъв цар на отричането дискусиите, а?

Респект, човече, признах те :wors:

пп: Казавал си съм ти че и за най-голям клоун на форума съм те признал?

пп2: Я докато сме на тая тема да те питам дали строежа на концлагери за неваксинирани в Австралия е фашизъм. Не че няма да отречеш и това, но ми е интересно да те гледам как се гърчиш :D 

Не. Въпросните ти спекулации и лъжи не са признаци на фашистка държава и управление .

https://dzen.ru/a/XmvS3G-hfyQLOT5a

Така и няма да дочакам да коментираш признаците на фашистка държава които цитирах по горе и да ми дадеш пример за такава в цивилизования свят.

Колко стандартно, както винаги насран в безсилието си да оппонираш :) 

:)

И нещо саркастично

преди 1 час, miro20 написа:

Каквото и да ти давам - твоята тактика е да отричаш :getout:

Да, обаче НЯМА ПО ГОЛЯМ ПРИЗНАК ЗА ФАШИЗЪМ ОТ ТОВА ДА ПОКАНИШ БИВШ СС-овец В ПАРЛАМЕНТА СИ И ДА МУ РЪКОПЛЯСКАШ!!!

Покажи ми такъв пример в руският парламент и тогава можем да дискутираме. До тогава си оставаш НАСРАН ТРОЛ!!!

пп: Нищо не каза за строежа на концлагери за неваксинирани в Австралия  :giggle1:

преди 52 минути, ivottoshev написа:

Каквото и да ти давам - твоята тактика е да отричаш :getout:

Да, обаче НЯМА ПО ГОЛЯМ ПРИЗНАК ЗА ФАШИЗЪМ ОТ ТОВА ДА ПОКАНИШ БИВШ СС-овец В ПАРЛАМЕНТА СИ И ДА МУ РЪКОПЛЯСКАШ!!!

Покажи ми такъв пример в руският парламент и тогава можем да дискутираме. До тогава си оставаш НАСРАН ТРОЛ!!!

пп: Нищо не каза за строежа на концлагери за неваксинирани в Австралия  :giggle1:

Отричам това с което не даваш отговор на :

...

https://dzen.ru/a/XmvS3G-hfyQLOT5a

Така и няма да дочакам да коментираш признаците на фашистка държава които цитирах по горе и да ми дадеш пример за такава в цивилизования свят.

преди 53 минути, ivottoshev написа:

А ! Готово бе . Ето как покорната госдума ръкопляска на новофюрера си при гласуването за промяната на констотуцията им :

Това именно е едно от точките които цитирам и примерите за фашистка държава, ако все пак прочетеш кои са те. ! :)

преди 2 часа, miro20 написа:

А ! Готово бе . Ето как покорната госдума ръкопляска на новофюрера си при гласуването за промяната на констотуцията им :

Такива са ти всичките "точки" - МЕНТЕТА!!! Това че в извратеният ти мозък той "новофюрер", не означава че това истина :hit:

Ръкоплясканията и почестите отдадени на бивш СС-овец в Парламента на Канада обаче са реални. Строежа на концлагери за неваксинирани в Австралия също!

За забраната на неудобни медии в ЕС и Укрия, което е едно към едно с действията на Гьобелс изобщо да не отваряме дума, нали :D

Такива са ти всичките "точки" - МЕНТЕТА!!! Това че в извратеният ти мозък той "новофюрер", не означава че това истина :hit:

Ръкоплясканията и почестите отдадени на бивш СС-овец в Парламента на Канада обаче са реални. Строежа на концлагери за неваксинирани в Австралия също!

За забраната на неудобни медии в ЕС и Укрия, което е едно към едно с действията на Гьобелс изобщо да не отваряме дума, нали :D

Кое не е истина бре фейкомет ! Точките не съм ги измислил аз, а са "ментта" за теб защото си бесен че нямаш аргументи да ми отговориш

Цитирам ти цяло видео с гласуванията на промените в конституцията  от недофюрера ти .

И как абсолютно безполезната ГосДума ръкопляска на своя вожд.

Изцяло по всички признаци за авторитарна власт, беззаконие и т.н. което е част от признаците на фашизъм.

В коя друга държава нкой ще си променя под свое усмотрение конституции и закони, правейки се "законно" несменяем вожд цар фюрер ???

Покажи ми такъв пример в нормалните цивилизовани държави.

Само в третия свят има подобни несменяеми вождове  - Нигрия и т.н. с техните военни режими .

Самия факт че наричаш Канада или Австралия фашистки държави не се нуждае от коментар, а говори за менталните ти проблеми и комплекси .

Пак да обобщим - периодично изпадаш в някаква странна психоабсистенция и както и друг път се  насираш пак на няколк остраници .

Итака до следващия път :) 

Докато курска област се тресе, недофюрера подписал още 115 закона с репресивните му авторитарни простотии

Какво още очакваш от фашистка новорашистка държава ?

преди 1 час, miro20 написа:

Самия факт че наричаш Канада или Австралия фашистки държави не се нуждае от коментар, а говори за менталните ти проблеми и комплекси .

Не аз, фактите го говорят. Само че на теб тези факти не ти оттърват.

Пак те питам:

В чий Парламент станаха на крака и ръкопляскаха на един бивш СС-овец?

Къде се строяха концлагери за неваксинирани?

Гьобелс или ЕС забрани повече медии?

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Не аз, фактите го говорят. Само че на теб тези факти не ти оттърват.

Пак те питам:

В чий Парламент станаха на крака и ръкопляскаха на един бивш СС-овец?

Къде се строяха концлагери за неваксинирани?

Гьобелс или ЕС забрани повече медии?

Да. онова беше абсолютен гаф.

Къде се строяха? И теб и Велев ви чакам да ги покажете от години. Да ми покажете и клетите заключени тираджии в Канада, които затваряха пътища и протестираха където си поискат.

РФ вече и за препинателен знак срещу СВО (ах, какъв евфемизъм) наказва. Защото не може да се върви срещу ръководството.

Много си избирателен в примерите. Няма ли да ми кажеш за QR кодовете в РФ по време на ковид истерията? Все пропускаш да погледнеш на изток, когато говориш за мерки.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.