Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 50 минути, miro20 написа:

Ами чети и гледай де :

Именно де. Даваш ми антибългарски соросоиден сайт, в който също така пише че трябва да се откажем от "Аз съм българче". Инфото от този пасквил така и не можа да намериш от друго място, макар от години да искам да дадеш такова. Ако написаното вътре беше истина, щеше да го знае и някой нормален сайт. Не ли?:lol6:

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Именно де. Даваш ми антибългарски соросоиден сайт, в който също така пише че трябва да се откажем от "Аз съм българче". Инфото от този пасквил така и не можа да намериш от друго място, макар от години да искам да дадеш такова. Ако написаното вътре беше истина, щеше да го знае и някой нормален сайт. Не ли?:lol6:

гърчовеееее осраний , гърчовееее.

Не, там не пише нищо такова, а пише защо и как рашистан е подготвяла инвазията и войната мнооого години ПРЕДИ Майдана :

https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html

Чети и реви :hush:

пп

А да, предполагам визираш старата фалшива новина за "забраната на аз съм българче"

https://offnews.bg/obshtestvo/iska-li-svobodna-evropa-da-mahne-az-sam-balgarche-ot-uchebnitcite-816134.html

Ама за фейкомет като теб това е напълно в нормите. Свикналия да яде фекалии друго не яде.... :getout:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, miro20 написа:

Не, там не пише нищо такова

Пише, Насраний, пише!!!

Превод от Тролололски език на това долу ще дадеш ли:

Няма как децата на 100 000 имигранти да се почувстват пълноценна част от българското общество, ако са длъжни да учат "Аз съм българче"

417426039_7059947734070526_2699258437781721278_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=e21142&_nc_ohc=PWfll65LxvUQ7kNvgHFJ5n3&_nc_ht=scontent.fsof11-1.fna&edm=AN6CN6oEAAAA&oh=00_AYBiP4qIszScFv9W3BAs_NjYE9RnmNNErs9oZNTdgKEkrQ&oe=66C7DC14

преди 24 минути, _nib_ написа:

...Чечня...

...където няма либерастия-има ред и чистота...

радваш се на тоя малоумен ислямист уахабит, който колеше русначета като овце преди да принуди РФ да спре войната като в замяна получи безсрочна тотална издръжка на цяла Чечня, чийто бюджет е изцяло субсидиран от руснаците. Затова отдавна се отказаха да искат 'независимост" . Защото независимост означава сами да си правят бюджет, да работят и произвеждат нещо .

А те това не могат. Затова сега са пиявици на гърба на руския бюджет.

Самия овцейоб се оплаква че чечня не може да просъществува без субсидиите и милиардите от РФ и месец дори : https://www.gazeta.ru/social/2022/01/24/14455081.shtml

Не се ли питаш защо кадировците в момента са най смешните клоуни  при военните действия ? И им викат тиктоковци  позьори ?

Защото първо - наистина са такива :) 

И което е по важно - въпреки че формално се кълнат във вярност на путлю , тази вярност ще приключи в момента в който руснаците откажат издръжка на дворците и да  изплащат бюджета.

Тогава пак ще почнат с удоволствие да колят православни русначета, затова и сега не им се мре във война която въобще не е тяхна.

Даже съм сигурен много се радват как се убиват православни народи .

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Пише, Насраний, пише!!!

Превод от Тролололски език на това долу ще дадеш ли:

Няма как децата на 100 000 имигранти да се почувстват пълноценна част от българското общество, ако са длъжни да учат "Аз съм българче"

417426039_7059947734070526_2699258437781721278_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=e21142&_nc_ohc=PWfll65LxvUQ7kNvgHFJ5n3&_nc_ht=scontent.fsof11-1.fna&edm=AN6CN6oEAAAA&oh=00_AYBiP4qIszScFv9W3BAs_NjYE9RnmNNErs9oZNTdgKEkrQ&oe=66C7DC14

преди 1 час, miro20 написа:

пп

А да, предполагам визираш старата фалшива новина за "забраната на аз съм българче"

https://offnews.bg/obshtestvo/iska-li-svobodna-evropa-da-mahne-az-sam-balgarche-ot-uchebnitcite-816134.html

Ама за фейкомет като теб това е напълно в нормите. Свикналия да яде фекалии друго не яде.... :getout:

Яж фейкове, яж... :) 

Нещо по същество от напсаното можеш ли да оспориш ?

:)

преди 3 минути, miro20 написа:

Фейк? При положение че ти давам снимка от сайта, ти я отричаш и наричаш скрийншота "фейк" ?!?

НЯМА КАК ДА ПАДНЕШ ПО-НИСКО, г-н НАСРАНИЙ!!!

Или пък можеш? Я дай да видим дали можеш още повече да станеш за смях :popcorn2:

преди 45 минути, miro20 написа:

радваш се на тоя малоумен ислямист уахабит, който колеше русначета като овце преди да принуди РФ да спре войната като в замяна получи безсрочна тотална издръжка на цяла Чечня, чийто бюджет е изцяло субсидиран от руснаците. Затова отдавна се отказаха да искат 'независимост" . Защото независимост означава сами да си правят бюджет, да работят и произвеждат нещо .

А те това не могат. Затова сега са пиявици на гърба на руския бюджет.

Самия овцейоб се оплаква че чечня не може да просъществува без субсидиите и милиардите от РФ и месец дори : https://www.gazeta.ru/social/2022/01/24/14455081.shtml

Не се ли питаш защо кадировците в момента са най смешните клоуни  при военните действия ? И им викат тиктоковци  позьори ?

Защото първо - наистина са такива :) 

И което е по важно - въпреки че формално се кълнат във вярност на путлю , тази вярност ще приключи в момента в който руснаците откажат издръжка на дворците и да  изплащат бюджета.

Тогава пак ще почнат с удоволствие да колят православни русначета, затова и сега не им се мре във война която въобще не е тяхна.

Даже съм сигурен много се радват как се убиват православни народи .

Нещо по същество от напсаното можеш ли да оспориш ?

...е?...

...Кадиров е избрал мирния път за държавата си...

...Москва дава кинти-Чечня процъфтява...

...намери си съвременно видео за Грозни-малък Дубай...

...руснака туку-така Кавказ няма да даде...ако и те да бяха подкокоросани от наглосаксонците...

...другия вариант е - тотална разруха и руски войски в държавата...

...пак пари-но на вятъра...за войска...

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Фейк? При положение че ти давам снимка от сайта, ти я отричаш и наричаш скрийншота "фейк" ?!?

НЯМА КАК ДА ПАДНЕШ ПО-НИСКО, г-н НАСРАНИЙ!!!

Или пък можеш? Я дай да видим дали можеш още повече да станеш за смях :popcorn2:

При условие че ти давам всичко обяснено, ти пак си ядеш... знаеш какво ... :) 

:yanim:

преди 1 час, _nib_ написа:

...е?...

...Кадиров е избрал мирния път за държавата си...

...Москва дава кинти-Чечня процъфтява...

...намери си съвременно видео за Грозни-малък Дубай...

Какво е и ?

Дай да си намерим и ние държава която да изнудваме ?

Която да ни плаща целия бюджет и издръжка на държавата, с "условие" да не ги колим ?

Да, Грозни е малък Дубай . За сметка на руския народ който плаща ози лукс и тъне в мизерия. А в Чечня руските закони реално не важат. Важат си силямските кадировски феодални принципи и тези на исляма.

Кой е Кадиров ?

Реалное един обикновен ръководител на област . В състава на РФ.

Да си чул друг такъв от друга област от федерацията, който да се държи по по добен начин като самодържавец ??

Въобще можеш ли ей сега на прима виста да назовеш поне един губернатор на коя да е област от състава на федерацията, както е Кадиров ? Едно име поне ?

Не можеш. Защото всички други са безгласни букви . А Кадиров е ислямист , който се хвалеше как на младини е заколил първия си руснак. И сега  е пиявица, точеща милиарди от руския народ за дворците си . С условието да се прави на подчинен на кремълския мухлю  путлю , докато оня продължава да плаща целия бюджет на Чечня.

Това е извратена ситуация, и руския народ  не би трбвало да търпи това.

преди 1 час, _nib_ написа:

...руснака туку-така Кавказ няма да даде...ако и те да бяха подкокоросани от наглосаксонците...

руснака няма дума в Кавказ.

:hush:

И какви англосаксонци те гонят. Там конкуренцията е ислямистите от ИДИЛ и СА

Само че дори те не могат да предложат на Чечня това което путлер е клекнал на задна прашка.

Никой, дори  приятелите ислямисти на Кадиров, не могат да си позволят цялостна издръжка на Чечня.  Което Кадиров обаче постигна с путлю .

Така че.. докато РФ плаща изцяло по 300 млрд целия бюджет на Чечня за дворците и скъпите коли на Кадиров, той ще е "леката жена " на путлю.

преди 38 минути, miro20 написа:

Така че.. докато РФ плаща изцяло по 300 млрд целия бюджет на Чечня за дворците и скъпите коли на Кадиров, той ще е "леката жена " на путлю.

Надявам се не изсмука тази цифра от пръстите си... Или казано иначе ще е добре да я немериш тази цифра примерно ето тук, където е публикуван бюджета на Република Чечения.

преди 55 минути, miro20 написа:

При условие че ти давам всичко обяснено

Няма нужда да носиш от девет дерета вода. Там пише черно на бяло:

Всеки, който чете и разпространява нещо от този сайт е АНТИБЪЛГАРИН, без ЧЕСТ и МОРАЛ, точно като теб, Мирчолина  :hit:

преди 18 часа, maxthon написа:
преди 18 часа, miro20 написа:

Надявам се не изсмука тази цифра от пръстите си... Или казано иначе ще е добре да я немериш тази цифра примерно ето тук, където е публикуван бюджета на Република Чечения.

Какво значение има цифрата ? Самия овцейоб в прав текст си казва че без руските субсидии чечня не може да издържи и месец самостоятелно .

:hush:

преди 8 часа, Филипов написа:

Я виж какви бягали в РФ. Понеже педофила Скот Ритер ти е любим , да ти покажа още един педофил в редовете на рашистите :

преди 27 минути, miro20 написа:

Какво значение има цифрата ? Самия овцейоб в прав текст си казва че без руските субсидии чечня не може да издържи и месец самостоятелно .

Най-вероятно нито един регион в Русия няма да може да издържи поставен при такова положение. Най-вероятно няма да издържи и нито един регион в България поставен при такова положение. Най-вероятно няма да може да издържи и регион в която и да е европейска страна поставен при такова положение. Сега ли откриваш топлата вода и принципа на работа на една държава? Колкото до цифрата явно има само значение да съобщиш колкото се може по-гръмка цифра без значение от това колко е достоверна.

Жертвите на собствените медийни , правителствени и всякакви лъжи :

преди 6 минути, maxthon написа:

поставен при такова положение.

И какво му е на положението бре :) В какво "положение" е поставен офцейоба ???

Чечня нали искаше независимост. Две войни водеха с РФ. Накрая клекнаха защото се продадоха в размяна на това да не колят русначета , те да им плащат целия масраф и всички разходи за дворците, позлатените сараи , минарета и т.н .  При това да добавим че реално законите НЕ важат в Чечня, а техните местни феодално-патриархални ислямистки закони и порядки !

Къде в РФ има подобно "положение" другите региони  че сравняваш толкова наивно и малоумно ??? ???

Въобще някой може ли да назове име на ръководител на федерален окръг ?  Не може, защото те са никакви . А кадиров е цар в собственоотделно образувание - пиявица залепена на руския бюджет

преди 4 минути, miro20 написа:

И какво му е на положението бре

Това за което говориш ако се наложи даден регион да се отделя. Не само в Русия, а и в България, Европа дори и САЩ ще се случи същото, за което говориш. Няма да може самостоятелно региона да се издържа.

преди 5 минути, miro20 написа:

Къде в РФ има подобно "положение" другите региони  че сравняваш толкова наивно и малоумно ??? ???

Във всеки един регион се получава държавно финансиране. Масрафи има само в главата ти....

преди 6 минути, miro20 написа:

При това да добавим че реално законите НЕ важат в Чечня

Айде поне да не лъжеш....

преди 14 минути, maxthon написа:

Най-вероятно нито един регион в Русия няма да може да издържи поставен при такова положение.

всъщност на фона на рапзада на рашистан, това е уместен въпрос.

Според теб най богатите региони на РФ които захранват останалите , дали няма да "издържат" ??

Да , сега са съсипани от малоумно управление на путлер и мафията му, но ако се оттърват от кремълските малоумници, дали например Якутия с техните алмази и руди, няма да могат да се "оправят" ??

Я виж Аляска как живее и руска Камчатка  ? Защо например  в Аляска могат да изплащат годишни дивиденти от няколко хил $ от добива на нефт, а в РФ не може ? И то на калпак на населението .

преди 2 минути, maxthon написа:

Във всеки един регион се получава държавно финансиране. Масрафи има само в главата ти....

НЕ само в главата ми . овцейоба сам си призна че месец не може да издържи без руски субсидии.

Пак повтарям :

Чечня нали искаше независимост. Две войни водеха с РФ. Накрая клекнаха защото се продадоха в размяна на това да не колят русначета , те да им плащат целия масраф и всички разходи за дворците, позлатените сараи , минарета и т.н .  При това да добавим че реално законите НЕ важат в Чечня, а техните местни феодално-патриархални ислямистки закони и порядки !

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 15 минути, maxthon написа:

Най-вероятно нито един регион в Русия няма да може да издържи поставен при такова положение. Най-вероятно няма да издържи и нито един регион в България поставен при такова положение. Най-вероятно няма да може да издържи и регион в която и да е европейска страна поставен при такова положение. Сега ли откриваш топлата вода и принципа на работа на една държава? Колкото до цифрата явно има само значение да съобщиш колкото се може по-гръмка цифра без значение от това колко е достоверна.

Какви условия? Тази "страна" нищо не произвежда. От какво да прави пари? донгондон Кадиров си го каза в прав текст.

току-що, miro20 написа:

всъщност на фона на рапзада на рашистан, това е уместен въпрос.

Е нали затова са държава. И при всяка една друга надали ще се случи нещо различно ако един от регионите и трябва да се оправя отделно. Сякаш тук всяка община не получава държавно финансиране. Днес освен мозъка ти друго няма, което да се разпада. Откриваш фундаментални принципи за това как съществува една държава

току-що, maxthon написа:

Е нали затова са държава. И при всяка една друга надали ще се случи нещо различно ако един от регионите и трябва да се оправя отделно. Сякаш тук всяка община не получава държавно финансиране. Днес освен мозъка ти друго няма, което да се разпада. Откриваш фундаментални принципи за това как съществува една държава

Аз съм сигурен че когато режима на путлю падне, руснаците ще започнат да си задават въпроси защо тънат в мизерия и кални пътища, а за дворците и позлатените сараи на овцейоба има.

преди 1 минута, miro20 написа:

Аз съм сигурен че когато режима на путлю падне, руснаците ще започнат да си задават въпроси защо тънат в мизерия и кални пътища, а за дворците и позлатените сараи на овцейоба има.

Недей, че може да дойде някой по-зъл и от сега. Специално на теб ще ти пусне бомбичка, че още от сега го мразиш и в червата си.

преди 6 минути, parmobil написа:

Какви условия? Тази "страна" нищо не произвежда. От какво да прави пари? донгондон Кадиров си го каза в прав текст.

Подминавай....

преди 5 минути, maxthon написа:

Недей, че може да дойде някой по-зъл и от сега. Специално на теб ще ти пусне бомбичка, че още от сега го мразиш и в червата си.

Подминавай....

Който и да дойде, руснаците ще почнат да си задават въпроси .

Те и сега си ги задават, но са прекалено смачкани от режима.

преди 7 минути, miro20 написа:

Който и да дойде, руснаците ще почнат да си задават въпроси .

Те и сега си ги задават, но са прекалено смачкани от режима.

Оптимизмът е хубаво нещо. Все пак трябва да има и малко реализъм. Днес при теб е закърнял учудващо добре.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.