Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

Не. Просто рашистите се гърчите на ФАКТИТЕ  с които ви мачкам :)

Нещо за чечня и бюджета с който малоумните рашисти тънещи в мизерия , плащат позлатените минарета, лускозни автомобили, лускозни прищевки  и  всички екстри на ислямския бит и ежедневие, имаш ли да кажеш ?

Или и ти одобряваш безплатното подсигуряване на кадировските ислямисти главорези  ?

овцейоба малко се радва на придобивката си :

GVWVyS9WIAAvPu8?format=jpg&name=small

преди 2 часа, ivottoshev написа:
преди 4 часа, miro20 написа:

Какво значение има цифрата ? 

Пак ли те хванаха в лъжа, г-н Насраний :lol6:

Не. и ти се хвана и се осра.

Цитирах за 300 млрд самия овцейоб кадиров . макстонката спори, а ти и се връзваш щото сте в един отбор-фейкомети рашисти копейкаджии

Ето самите думи на  овцейоба :

Правительство России выделяет 300 млрд руб. в год на содержание Чечни, сообщил глава республики Рамзан Кадыров. Прямой эфир с участием политика опубликован в Instagram председателя чеченского парламента Магомеда Даудова.

По словам Кадырова, некоторые российские политики говорят, что Чечня сегодня не подчиняется федеральной власти и законам.

«Я, как никто, подчиняюсь президенту, я пехотинец его <...>. Я тоже думал, что нужна нам независимая Ичкерия <...>. Но, клянусь, мы не сможем продержаться и трех месяцев. Даже месяц не сможем <...>. Представьте, Россия за год на республику, на содержание народа Чеченской Республики 300 млрд тратит», — сообщил глава Чечни.

Всеки път сте насрани и натикани в ъгъла, чудя се.. това наистина ли ви доставя удоволствие ?

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

Представьте, Россия за год на республику, на содержание народа Чеченской Республики 300 млрд тратит», — сообщил глава Чечни.

Като оставим цифрата, която по принцип е грешна (проверява се горе на линка) тук най-важната нещо е "народа Чеченской Республики". Ама те отивали за дворци и други глупости, които изкензда? Е сега ще си го миришеш сам.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 1 час, maxthon написа:
преди 1 час, miro20 написа:
Представьте, Россия за год на республику, на содержание народа Чеченской Республики 300 млрд тратит», — сообщил глава Чечни.

Като оставим цифрата, която по принцип е грешна (проверява се горе на линка) тук най-важната нещо е "народа Чеченской Республики". Ама те отивали за дворци и други глупости, които изкензда? Е сега ще си го миришеш сам.

ахаха :) 

как се издъни

Ми той овцейоба винаги така говори от "името на народа бре "  :) характерно за всеки вожд. Само че всичко отива за дворците и лукса.

Лесно проверимо, знаеш.  Кадри от Грозни на ислямския лукс колкото щеш .

:)

А ако имаш претенции към цифрите - говори с овцейоба :) 

пп

Ето за какво плаща мизерстващия руснак https://www.currenttime.tv/a/dom-stoyal-v-plane-na-snos-no-okazalos-chto-vse-u-nas-horosho-kak-v-rossii-ne-vypolnyayut-prikaz-putina-vytaschit-lyudey-iz-truschob/31494031.html

субсидирайки изцяло бюджета на чечня, без което Кадиров казва че и месец няма да издържат :

https://dzen.ru/a/Y3edZ1Bc10JcjhOr

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

ахаха [emoji4] 
как се издъни
Ми той овцейоба винаги така говори от "името на народа бре "  [emoji4] характерно за всеки вожд. Само че всичко отива за дворците и лукса.
Лесно проверимо, знаеш.  Кадри от Грозни на ислямския лукс колкото щеш .
[emoji4]

А ако имаш претенции към цифрите - говори с овцейоба [emoji4] 

пп
Ето за какво плаща мизерстващия руснак субсидирайки изцяло бюджета на чечня, без което Кадиров казва че и месец няма да издържат :
https://dzen.ru/a/Y3edZ1Bc10JcjhOr

Днеска откриваш топла вода от много източници. Сега ли откри, че навсякъде се говори от името на народа? Или пък може би навсякъде хора от ранга на Кадиров живеят на места малко по-охолни от останалите?

преди 2 минути, maxthon написа:

Днеска откриваш топла вода от много източници. Сега ли откри, че навсякъде се говори от името на народа?

Ми то ти го каза това бре.... Ти ли откри топлата вода, че ми приписваш на мен ?

Нещо  съвсемс е оплете с троленето :) 

преди 1 час, maxthon написа:

Това кой го каза ?

Май колегата ти рашист с който се сменихте зад тролския ти ник ?

Това кой го каза ?
[emoji4]
Май колегата ти рашист с който се сменихте зад тролския ти ник ?
[emoji4]

Явно наоколо в Грозни всички останали живеят в дървени колиби за да може Кадиров да тъне в този лукс. А дали има дървени колиби или все пак нещо е достигнало и до простолюдието? Както казах днеска откриваш всякакви фундаментални принципи как действа една държава и как финансира различни части от нея. Само ти си открил нещо погрешно в това държавата да финансира регионите си. Или проблема е, че това се случва на точно определено място.

преди 2 минути, maxthon написа:

Явно наоколо в Грозни всички останали живеят в дървени колиби за да може Кадиров да тъне в този лукс. А дали има дървени колиби или все пак нещо е достигнало и до простолюдието? Както казах днеска откриваш всякакви фундаментални принципи как действа една държава и как финансира различни части от нея.

Ти ще пропуснеш, защото съм го написал аз, но я погледни брутен продукт на Дагестан и България, моля! Отчети площ и приравни към нас, пожалуйста! Имаме ли паразит?

Ти ще пропуснеш, защото съм го написал аз, но я погледни брутен продукт на Дагестан и България, моля! Отчети площ и приравни към нас, пожалуйста! Имаме ли паразит?
Одеве май не прочете думата подминавай нали? Защото ще ти се напомни.... Подминавай.

преди 27 минути, maxthon написа:

Одеве май не прочете думата подминавай нали? Защото ще ти се напомни.... Подминавай.

Е, как да те подмина, без да те подритна?

преди 10 часа, maxthon написа:

Явно наоколо в Грозни всички останали живеят в дървени колиби за да може Кадиров да тъне в този лукс. А дали има дървени колиби или все пак нещо е достигнало и до простолюдието? Както казах днеска откриваш всякакви фундаментални принципи как действа една държава и как финансира различни части от нея. Само ти си открил нещо погрешно в това държавата да финансира регионите си. Или проблема е, че това се случва на точно определено място.

За трети или не знам кой път да ти повторя това което казвам не аз, а самия ваш любим овцейоб - Чечня нищо не произвежда, няма индустрия, ит.н. и т.н. и без субсидиите от РФ не може да издъжи дори месец.

С аудио и видео.

Икакто виждаш, със щедрите субсидии от 300 млрд за които казва не аз, а пак самия овцейоб , се поддържа високия лукс на феодалния му семейно-родови режим, в който законите на РФ реално не важат.

Класическа пиявица на гърба на руския народ, тънещ в мизерия и за който няма пари за пътища, благоустройство, социални плащания каквито има за чечня и овцейобите искямисти главорези.

Колко още православния руски народ ще търпи да изхранва безвъзмездно тези ислямисти главорези, аз идея си нямам.

А ето нови наративи от раша зомбоящика, спускащ основните опорки и насоки :

Защо рашистан иска да унищожава своята нова курска народна република, пак идея си нямам....

преди 27 минути, miro20 написа:

Чечня нищо не произвежда, няма индустрия, ит.н. и т.н. и без субсидиите от РФ не може да издъжи дори месец

Това подлежи на доказване нали? Че няма, не произвежда и т.н. и т.н. Е сега като се изходи пак следва и да си го докажеш.

преди 28 минути, miro20 написа:

Икакто виждаш, със щедрите субсидии от 300 млрд

Нали ти връчих линка с бюджета? Това е официален нормативен документ със силата на закон. Но какво ли значение има какво пише в него като си се хванал за една приказка казана в интервю.

преди 8 часа, maxthon написа:

Това подлежи на доказване нали? Че няма, не произвежда и т.н. и т.н. Е сега като се изходи пак следва и да си го докажеш.

Нали ти връчих линка с бюджета? Това е официален нормативен документ със силата на закон. Но какво ли значение има какво пише в него като си се хванал за една приказка казана в интервю.

Цитирам ти овцейоба кадиров, ти пак си спориш...

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 10 минути, miro20 написа:

Цитирам ти овцейоба кадиров, ти пак си спориш...

Фейкомета Миро ново дваесет се развъртя из темите :)

преди 10 минути, miro20 написа:

Цитирам ти овцейоба кадиров, ти пак си спориш

Цитирай каквото си искаш. Накрая каквото пише в бюджета на Чеченската република това се и случва.

преди 1 минута, maxthon написа:
преди 13 минути, miro20 написа:

Цитирам ти овцейоба кадиров, ти пак си спориш

Цитирай каквото си искаш. Накрая каквото пише в бюджета на Чеченската република това се и случва.

Защо спориш със самия овцейоб ? обясни му на ннего :)

преди 8 минути, miro20 написа:

Защо спориш със самия овцейоб ? обясни му на ннего :)

Аз не споря с никого. Показвам ти какво пише в бюджета на републиката. Нещо, което реално се случва. Кой какво казал, че после кой го цитирал няма никакво значение пред закона.....

преди 2 часа, maxthon написа:

Аз не споря с никого. Показвам ти какво пише в бюджета на републиката. Нещо, което реално се случва. Кой какво казал, че после кой го цитирал няма никакво значение пред закона.....

Какво се случва в една родовообщинна феодално управлявана държава... пардон, то не е държава, а самоуправна държава в държавата , каквато е пиявицата Чечня, няма нищо общо с твоите бъртвежи.

ей на, похвалил се че имам кибертрък от Мъск...  дето малоумника овцейоб сложил картечница  /Мъск отрече, значи е купен и подарен по друг начин/  Това пише ли го в сайта на Кремъл като разход ?

преди 12 часа, miro20 написа:

Какво се случва

Вече ти казаха какво се случва. Бюджета на републиката е закон. Каквото пише в него това се и случва. Какво се случва и навсякъде по света като се приема бюджет.

преди 12 часа, miro20 написа:

Мъск отрече

И няма никакъв шанс да е излъгал?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.