Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

а ето защо рашистката пропаганда зарева за Дуров и телеграма :)

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 12 минути, miro20 написа:

а ето защо рашистката пропаганда зарева за Дуров и телеграма

Да честитим тази победа на свободното слово нали? Тази твърде хубава западна ценност, която странно защо си е изгубила стойността. Или както каза Борел мен си ми харесва както съм си в момента и не искам нещата да се променят. И съответно ще прави всичко възможно това да се случи без значение от волята на народа, който го е избр.... пардон назначил.

image.thumb.png.2bdbe84d60f4310fa9a368572e79c7ad.png

преди 5 минути, maxthon написа:

Да честитим тази победа на свободното слово нали? Тази твърде хубава западна ценност, която странно защо си е изгубила стойността. Или както каза Борел мен си ми харесва както съм си в момента и не искам нещата да се променят. И съответно ще прави всичко възможно това да се случи без значение от волята на народа, който го е избр.... пардон назначил.

Много ме кефите рашистите да рвете за свобода на словото от страната с най големи репресии срещу опозиция, срещу различни медии , със стотици хиляди заблокирани ресурси от роскомнадзор, включително са обявени за екстремистки и забранени  фейсбук, инстаграм, ютюба и той почти блокиран... и т.н.  ...

ама мнооооого ме кефите

:giggle1:

Иначе виждам стриктно следваш рашистките опорки, които мигновенно скочиха изареваха.

Видеото от любимите ви пропагандни руски канали по горе което цитирах май ще е най логичното обяснение за какво е ползван телеграм от рашистките  войски

:)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 7 минути, maxthon написа:

Горкият!

Да не се притесни че няма да има от къде да получаваш опорки скоро, а?

преди 4 минути, BANKATA написа:

Горкият!

Някой ще успее да постигне нещо с този арест ли? По-скоро ще постигнат обратен ефект и платформата ще придобие по-голяма популярност.  Да се готвят останалите платформи. Великите съвременни борци за свободно слово ще покажат защо са такива. Междувременно Дуров се е съгласил да поеме разходите по изчистването на Сена.

току-що, maxthon написа:

Някой ще успее да постигне нещо с този арест ли? По-скоро ще постигнат обратен ефект и платформата ще придобие по-голяма популярност.  Да се готвят останалите платформи. Великите съвременни борци за свободно слово ще покажат защо са такива.

Много си се загрижил за свободата на словото. Пуснах съзичка.:sobbing:

току-що, BANKATA написа:

Много си се загрижил за свободата на словото. Пуснах съзичка.:sobbing:

Има кой да се грижи за това. Като гледам добре се справят.

преди 6 минути, BANKATA написа:

Горкият!

хаха :)  Съвети към такива като макстонката  :

:giggle1:

преди 13 минути, miro20 написа:

Много ме кефите рашистите да рвете за свобода на словото от страната с най големи репресии срещу опозиция, срещу различни медии , със стотици хиляди заблокирани ресурси от роскомнадзор, включително са обявени за екстремистки и забранени  фейсбук, инстаграм, ютюба и той почти блокиран... и т.н.  ...

Сякаш тук не правеха и правят същото. Даже цяла кенсъл култура измайсториха за всеки неудобен по някакъв повод. Две страни на една и съща монета.

преди 1 минута, maxthon написа:

Сякаш тук не правеха същото. Даже цяла кенсъл култура измайсториха за всеки неудобен по някакъв повод. Две страни на една и съща монета.

Тук има ли нещо забранено  от  интернет ?

Дже по кабеларката свободно си има всички основни рашистки канали , че и повече .

Във форума се цитират всякакви рашистки пропаганди без никакви ограничения, всеки може да плюе колкото си иска "злата демокрация" , лошото западно общество и т.н. Докато в рашистан гък не можеш да кажеш срещу недофюрера си , да не говорим за протести или опозиция.

Рашистки тролове като теб също се вихрят абсолютно необезпокоявани

преди 2 минути, miro20 написа:

Тук има ли нещо забранено  от  интернет ?

Пълно е с филтри за неща, за които не може да пишеш. Както казах две страни на една и съща монета. Но претенциите за нещо различно са на висота.

преди 2 минути, maxthon написа:

Пълно е с филтри за неща, за които не може да пишеш. Както казах две страни на една и съща монета. Но претенциите за нещо различно са на висота.

Например ?

току-що, maxthon написа:

Пълно е с филтри за неща, за които не може да пишеш.

Като например?

Защо ли си мисля че не правиш разлика между свобода на словото и забрана за разпространение на лъжлива информация, и пропаганда.

току-що, miro20 написа:

Например ?

Имаш въобръжение. Ще се досетиш. Може и да изпробваш дали това, което пуснеш няма да изчезне по бързата процедура и дори да получиш наказание за това.  Свобода на слово? Липсва....

току-що, maxthon написа:

Имаш въобръжение. Ще се досетиш. Може и да изпробваш дали това, което пуснеш няма да изчезне по бързата процедура и дори да получиш наказание за това.  Свобода на слово? Липсва....

Не, нямам въображение.

Защо ти е толкова трудно да дадеш пример ?

преди 2 минути, BANKATA написа:

Като например?

Защо ли си мисля че не правиш разлика между свобода на словото и забрана за разпространение на лъжлива информация, и пропаганда.

Ти гледай сега как макстонката на поне 2-3 страници ще се гърчи с алабалистики и ще задръсти с тролене и спам темата :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 10 минути, BANKATA написа:

Кой казва, че това е лъжлива информация и пропаганда? Само не казвай, че е този, който ще те удари с пръчката през пръстите ако го направиш? Както знаеш вчера се пробвах да обясня на човек (твърдо убеден, че няма нито една западна стока в Русия понеже всичко се било изнесло) и като му показах, че не е така се започна носенето на вода от различните кладенци. То не беше залежала стока, не беше стар клип, не беше сниман в Беларус или Казахстан. В един момент просто спрях. Пълна програма - кон с капаци, юзди и камшик. А от къде ги е получил тези екстри? Нали гледаш новини по телевизията? Това беше отговора.

преди 8 минути, miro20 написа:

Не, нямам въображение.

Забравих, че имаш навика да повтаряш нещо по 1001 пъти. Това не е признат на въображение. Казах ти да пробваш емпирично да видиш от първо лице как стоят нещата, че дори и да ти дам пример пак ще си Миро Неверни.

Кой казва, че това е лъжлива информация и пропаганда? Само не казвай, че е този, който ще те удари с пръчката през пръстите ако го направиш? Както знаеш вчера се пробвах да обясня на човек (твърдо убеден, че няма нито една западна стока в Русия понеже всичко се било изнесло) и като му показах, че не е така се започна носенето на вода от различните кладенци. То не залежала стока, не беше стар клип, не беше сниман в Беларус или Казахстан. В един момент просто спрях. Пълна програма - кон с капаци, юзди и камшиш. А от къде ги е получил тези екстри? Нали гледаш новини по телевизията? Това беше отговора.

Това ти на кой какво си обяснявал защо трябва да ме вълнува?

На мен един ми обядняваше че АЕЦ Козлодуй няма как да работи с американско гориво, ама ей на бачка.

После се опита да ме убеди че не бачка на 100%, ама ей на бачка.

Сега двама човека го питаме какви филтри има към свободата на словото и ...ей на, не отговаря.

преди 18 минути, BANKATA написа:

Сега двама човека го питаме какви филтри има към свободата на словото и ...ей на, не отговаря.

Отвори сайта на tass.ru, sn.ria.ru, lenta.ru или rg.ru  без прокси и без начини за заобикаляне на забраната в ЕС.

Да те видим.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Отвори сайта на tass.ru, sn.ria.ru, lenta.ru или rg.ru  без прокси.

Да те видим.

Аз ги отварям без проблем, без прикси.

Не разбирам обаче защо трябва да има достъп до сайтове от държава която ни е обявила неприятелска и се опитва да дестабилизира държавата.

Влез в "критично", никой не им пречи да си разпространяват каквото намерят за добре.

Виж се себе си. Никой не ти пречи да си изразяваш мнението във форума.

Това ти на кой какво си обяснявал защо трябва да ме вълнува?
На мен един ми обядняваше че АЕЦ Козлодуй няма как да работи с американско гориво, ама ей на бачка.
После се опита да ме убеди че не бачка на 100%, ама ей на бачка.

Говорим за теб в момента, не за мен. Кой ти казва, че нещо е лъжлива информация или пропаганда? Същият е, който ще ти наложи санкцията ако не спазваш "правилните" дефиниции на лъжлива информация и пропаганда. И най-образно казано си получил "правилната" дефиниция от новините по телевизията.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Говорим за теб в момента, не за мен. Кой ти казва, че нещо е лъжлива информация или пропаганда? Същият е, който ще ти наложи санкцията ако не спазваш "правилните" дефиниции на лъжлива информация и пропаганда. И най-образно казано си получил "правилната" дефиниция от новините по телевизията.

Ако искаш аз да почна да говоря за теб? Тъкмо приключих с Роботино/Бахмут темата и попаднах на самолетите. Почна ли да се къпеш по-често от веднъж седмично. Странно защо обаче не се отдалечаваш от акуалните опорки и се чудя дали пък не е случайно? Аз залагам че от правилните ти дефиниции.

преди 9 минути, maxthon написа:

Ти като получи правилната информация (от където и да е) не написа ли бисерите за АЕЦ-а?

преди 32 минути, BANKATA написа:

Аз ги отварям без проблем, без прикси.

Ти си тотален лъжец!

Достъпът до тези сайтове е забранен в ЕС от 17 май 2024г.!

Ти като получи правилната информация (от където и да е) не написа ли бисероте за АЕЦ-а?
В момента ти пишеш бисероте. А бисероте (нямам си и на идея какво е това) е това, че сменяш темата. Кой казва кое е лъжлива информация или пропаганда? Дано не е този, който след това те и санкционира ако не спазваш туй де казаха по телевизора....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.