Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

@maxthon имаш ли някакви връзки във Финландия да им кажеш на тия, че това няма как да стане?

https://www.investor.bg/a/518-energetika/400248-finlandiya-zaredi-s-gorivoto-na-westinghouse-reaktori-ot-tipa-vver-440-v-aets-loviisa

Не са чували те за ефекта на увисналата ч...рка :) . Не е нужно да ми отговаряш сега -позамисли се първо.

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 22 часа, В. Велев написа:

May be an image of skyscraper and text

Нали се сещаш че в рашистан за тази песничка бият и арестуват директно :)

Тримесеченотчет накратко за РОВ

на 3.09.2024 г. в 17:49, ivottoshev написа:

Мирчолина, какво стана с Грозев? Лъжец ли се оказа? Тези негови думи истината ли отразяват:

Цитат

''несътрудничеството му с [руското контраразузнаване] ФСБ в полза на свободата на словото за съжаление напълно се неутрализира от отказа му да си сътрудничи с когото и да е'' 

Или истината е в този твой пост:

на 25.08.2024 г. в 23:06, miro20 написа:

Всички путинистки служби са в паника защото именно те ползват телеграма за координация на военните си действия и за какво ли не.

С любензото съдействие на товаришч Дуров.

Единият пише несътрудничество, а другият съдействие. На кое от тези две противоречащи си твърдения да вярваме?

човече, в абсистенция ли си какво ?

То бива малоумно тролене ама твоето минава всякакви граници.

Осрал си се , осрал. Толкова ли т е комплексирам че си толкова болнав когато те навра където ти е мястото ? :)

Хайде отново с две думи и накратко че няма абсолютно никакво противореччие в думите нито на Грозев, нито с това което съм казал аз :

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 5 минути, miro20 написа:

Хайде отново с две думи и накратко че няма абсолютно никакво противореччие в думите нито на Грозев, нито с това което съм казал аз :

Няма противоречие между "несътрудничество" и "съдействие", когато двете думи се отнасят за едно и също нещо?!?

Ма ти верно ли :lol6:

Няма ли как да се измъкнеш с нещо, на което поне би се вързало дете в първи клас?

Виж ся, невъзможно е едното да не е грешно. Въпросът тук е кой е излъгал. Дали е този с твърдението за "несътрудничество", или е този със "съдействие"-то :)

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Няма противоречие между "несътрудничество" и "съдействие", когато двете думи се отнасят за едно и също нещо?!?

Ма ти верно ли :lol6:

Няма ли как да се измъкнеш с нещо, на което поне би се вързало дете в първи клас?

Виж ся, невъзможно е едното да не е грешно. Въпросът тук е кой е излъгал. Дали е този с твърдението за "несътрудничество", или е този със "съдействие"-то :)

фейкомет, дал съм ти многократно обяснени думите и от видеото което ти бъкел не разбираш щото ти е на родния език на "матушката" , дадох ти и туитовете от официалния канал на Грозев на английски също / който очевидно също не разбираш /  , обяснил съм ти думите и защо нямна противоречие на чист български съм го обяснил, и ти пак плямпаш простотиите си .

:)

Ами няма какво да добавя фейкомет осраний :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 19 минути, miro20 написа:

Нали се сещаш че в рашистан за тази песничка бият и арестуват директно

Нали се сещаш, че на този клип няма такова нещо?

преди 21 минути, miro20 написа:

Тримесеченотчет накратко за РОВ

Накратко за украинската математика. Много от тези населени места ги оставиха защото се оказа, че пазят сили за тазгодишния велик контранаступ. И там зрадата продължава всеки ден.

преди 15 минути, miro20 написа:

Ами няма какво да добавя :) 

Разбира се че няма какво да добавиш. Единият казва "несътрудничество", а другият "съдействие".

Тъй като не признаваш че лъжецът си ти, тогава излиза че фейкометът е Грозев.

Ся обаче възникват нови въпроси:

Ти колко пъти си цитирал тук въпросният Грозев... който се оказа фейкомет? И дали само от този от източниците ти е фейкомет, или всички те са един дол дренки?

преди 3 часа, maxthon написа:

Нали се сещаш, че на този клип няма такова нещо?

Накратко за украинската математика. Много от тези населени места ги оставиха защото се оказа, че пазят сили за тазгодишния велик контранаступ. И там зрадата продължава всеки ден.

Налис е сещаш че твоите фейк тълкования нямат абсолютно нищо общо с показаното на видеото :)

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Разбира се че няма какво да добавиш. Единият казва "несътрудничество", а другият "съдействие".

Тъй като не признаваш че лъжецът си ти, тогава излиза че фейкометът е Грозев.

Ся обаче възникват нови въпроси:

Ти колко пъти си цитирал тук въпросният Грозев... който се оказа фейкомет? И дали само от този от източниците ти е фейкомет, или всички те са един дол дренки?

Да. Когато за поредвен път съм те затапил нямам нищо какво да добавя.

Христо Грозев след публикуваните  дани за посещенията на Дуров в рашистан задава същите  въпроси както във видеото .

И не, това не го прави фейкомет.

Само в мозъци лишени от логическо развитие като твоя, може да мисли по подобен елементарен начин.

Да ти повторя ли за 5-ти път линковете в които и аз ти обясних с две думи и като на лоботомиран за какво става въпрос ?

:giggle1:

преди 1 минута, miro20 написа:

Да ти повторя ли за 5-ти път линковете в които и аз ти обясних с две думи и като на лоботомиран за какво става въпрос ?

Линкове не съм чел, щото те както и останалите 99% от инфото ти в този форум, най вероятно са чист алабализъм.

Кажи ми с твои думички как така се получава че "несътрудничество" и "съдействие" означават едно и също и ще призная че си ме затапил, до тогава ще считам че както винаги, осраният и хванат на тясно си ти, Мирчолина :)

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Линкове не съм чел, щото те както и останалите 99% от инфото ти в този форум, най вероятно са чист алабализъм.

Кажи ми с твои думички как така се получава че "несътрудничество" и "съдействие" означават едно и също и ще призная че си ме затапил, до тогава ще считам че както винаги, осраният и хванат на тясно си ти, Мирчолина :)

Аз ти казвам че съм обяснил с мои думички и то няколко пъти и то на български защото нито майчиния си руски не разбираш, нито английски от официалния профил на Христо Грозев ,  и ми казваш - не, не съм чел, щото било алабализми.

Човече, в абсистенция ли си ? Кой ти е виновен че си необразован гуманджия, отказващ да чете каквото и било и да си плямпа глупостите ? :)

От събота зацикли с една и съща глупост и колкото повече се въртиш само си хвърляш фекалии на гърба :)

ама кой съм аз че да ти преча :)

преди 20 минути, miro20 написа:

Аз ти казвам че съм обяснил с мои думички и то няколко пъти

Вместо цял чаршаф с алабализми... да се беше цитирал. Не бях в България и не съм следил какво си писал. Дали ще ти е възможно да обясниш пак, плийс :help:

преди 56 минути, miro20 написа:

Налис е сещаш че твоите фейк тълкования нямат абсолютно нищо общо с показаното на видеото :)

Нали се сещаш, че само ти правиш тълкования по отношение на това видео? И понеже ти спомена, че има арестувани за пеене на песни ще е интересно да покажеш как въпросната арестувана го прави след като я отвеждат. Тоест причината да бъде арестувана се е случила преди това. И със сигурност е описана на място наречено закон.

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Вместо цял чаршаф с алабализми... да се беше цитирал. Не бях в България и не съм следил какво си писал. Дали ще ти е възможно да обясниш пак, плийс :help:

Ми аз освен да цитирам едно и също което ти обаче не четеш, друго не правя :) 

По темата

Роснано станало нано...:giggle1:

Щом путлю заръча нещо, то няма мърдане... Елексира за вечния путлю ще е готов :)

Крокодил лее сълзи .. колко циничен евтин театър ... :

преди 1 час, miro20 написа:

Ми аз освен да цитирам едно и също което ти обаче не четеш, друго не правя :) 

Нали щеше да обясниш с твои думи, вместо да ме пращаш да чета? Забрави ли?

Знаех си аз че си насран трол и няма да можеш да ми обясниш как така  "несътрудничество" и "съдействие" означават едно и също.

За пореден път се оказа наврян в под на кучето опашката :laughing5:

преди 51 минути, miro20 написа:

Малко сравнение

Малко съчинение сме по-точни.

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Нали щеше да обясниш с твои думи, вместо да ме пращаш да чета? Забрави ли?

Знаех си аз че си насран трол и няма да можеш да ми обясниш как така  "несътрудничество" и "съдействие" означават едно и също.

За пореден път се оказа наврян в под на кучето опашката :laughing5:

Напротив. Казах ти и обясних с две думи и накратко. Всичко си седи написано, а осрания за пореден път си ти .

Намери си следваща дъвка с която пак да се самозакопаеш :) 

Наистина си голям мазохист :)

По темата .

Всичко строго по план :

преди 5 часа, maxthon написа:

Малко съчинение сме по-точни.

Знам че не понасяш подобни сравнения, показващи какви изроди са рашистите .

Ето ти още един пример :

Разбира се, този изрод в Украйна е носил само хуманитарна помощ и е помагал с чисто сърце на местните...

преди 18 минути, miro20 написа:

Знам че не понасяш подобни сравнения

Не понясям да се пускат свободни съчинение без грам доказателства за съществуване на описаното в него.

преди 22 минути, miro20 написа:

Ето ти още един пример

Ще бъде пример когато ми покажеш съдебно решение. И понеже според бота още не си е получил присъдата ще се наложи да почакаш малко преди да го слагаш в графата примери.

преди 2 часа, maxthon написа:

Не понясям да се пускат свободни съчинение без грам доказателства за съществуване на описаното в него.

Ще бъде пример когато ми покажеш съдебно решение. И понеже според бота още не си е получил присъдата ще се наложи да почакаш малко преди да го слагаш в графата примери.

Това е само по материалите по делото бре.

Никой не ги е оспорил, а са прикрепени в делото.

Присъдата може да е всякаква. Дори допускам да го помилват, както и до сега е помилван и да го наградят отново ако замине на "СВО".

рашисткия съд е отделна тема и често няма нищо общо с "правосъдие".

Все пак това е държава с несменяем терористичен  кремълски репресивен режим, окупирал всички лостове на властта .

преди 6 минути, miro20 написа:

Това е само по материалите по делото бре.

Които разбира се ще достигнат без проблем до Туитър бота. И мармота продължава да завива шоколад.

преди 8 минути, miro20 написа:

рашисткия съд е отделна тема и често няма нищо общо с "правосъдие".

Ще видим и от другия край как ще се развият нещата по отношение на правосъдието. А там някой днес е решил, че ще пледира виновен по делото срещу него за данъчни измами. Всички се чудят каква ли сделка се готви. И дали след това няма да помилван като последен акт на един президент и баща.

преди 6 часа, maxthon написа:

Ти ли бе, трол?

преди 6 часа, miro20 написа:

Напротив. Казах ти и обясних с две думи и накратко. Всичко си седи написано, а осрания за пореден път си ти .

Покажи го де. Дай да видим къде си обяснил как така  "несътрудничество" и "съдействие" означават едно и също.

Трети ден те приканвам, ама нещо не можеш да го намериш, а :lol6:

Да не е защото си насран трол, който за пореден път е хванат на тясно :laughing5:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.