Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 3 минути, maxthon написа:

Burning не означава детонира. Но пък щом казваш....

....showing a large fire at an ammunition depot in the Voronezh region of Russia. The depot is still burning.

Както искаш го разбирай как ВСЕ ОЩЕ гори това депо с амуниции .

:giggle1:

"леко задимление от няколко дена "... "обломки от свален дрон подпали за седмица стърнища, евакуирани са няколко села...." 

"отрицателно настъпление" .... " израз на добра воля са изтеглени подразделения" ...

Харесват ми изразите на рашистката пропаганда :lol6:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 5 минути, miro20 написа:

Ето още подпалени треви

Понтонен мост с касетъчен заряд. Успех. И двата моста оцеляха при ударите. А Хаймарса ако забеляза хубаво удари поне 15м встрани.

преди 3 минути, miro20 написа:

Както искаш го разбирай как ВСЕ ОЩЕ гори това депо с амуниции .

Последно гори или има детонации? От едното по принцип следва и другото. Освен ако не гори някъде не точно в депото ами леко встрани.

преди 24 минути, miro20 написа:

А двете думи и накратко обяснено ти го дадох от самото начало.

Според обяснението ти излезе, че думите на Грозев са лъжа, защото се оказало че е изтекла друга информация. С две думи: ДОЛНИЯТ ЛЪЖЕЦ се оказа Грозев!!!

Нали до това заключение стигнахме вчера? Днес защо отново подхвана темата?

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Според обяснението ти излезе, че думите на Грозев са лъжа, защото се оказало че е изтекла друга информация. С две думи: ДОЛНИЯТ ЛЪЖЕЦ се оказа Грозев!!!

Нали до това заключение стигнахме вчера? Днес защо отново подхвана темата?

С две думи и вчера се осра, и днес продължаваш :)

До кога едно и също ? Обяснено ти е кратко и ясно по темата Дуров.

:hush:

преди 2 часа, maxthon написа:

Понтонен мост с касетъчен заряд. Успех. И двата моста оцеляха при ударите. А Хаймарса ако забеляза хубаво удари поне 15м встрани.

Последно гори или има детонации? От едното по принцип следва и другото. Освен ако не гори някъде не точно в депото ами леко встрани.

мед ми капе на сърцето като плещиш такива откровенни наивни простотии и детински отричания  :)

Не бе, всичко върви по план... мостовете здрави, рашистите отрицателно настъпват по тях, превземат отрицателно 1300 кв км територия, горенето с дни на амунции в складовете е просто запалила се трева...

Красотаааа :) 

преди 2 минути, miro20 написа:

мед ми капе на сърцето като плещиш такива откровенни наивни простотии и детински отричания

На клипа се вижда, че мостовете си остават и след обстрела. За такъв мост касетъчен заряд няма да помогне ни най-малко. Трябва си концентриран удар по него за да се случи нещо с него. Няма какво се отрече защото няма и нищо за отричане. Тоест няма потвърждение за унищожен мост. Твърдението на бота по никакъв начин не може да промени това, което реално се вижда да клипа.

преди 5 минути, miro20 написа:

горенето с дни на амунции в складовете е просто запалила се трева

На сателитната снимка се вижда много добре какво гори. Освен ако складовете са вътре в гората това е единствения вариант да горят. Пък и както се установи никъде не пише за детонации.

GWoY9ZJXAAAQs00?format=jpg&name=medium

преди 20 минути, maxthon написа:

На клипа се вижда, че мостовете си остават и след обстрела. За такъв мост касетъчен заряд няма да помогне ни най-малко. Трябва си концентриран удар по него за да се случи нещо с него. Няма какво се отрече защото няма и нищо за отричане. Тоест няма потвърждение за унищожен мост. Твърдението на бота по никакъв начин не може да промени това, което реално се вижда да клипа.

На сателитната снимка се вижда много добре какво гори. Освен ако складовете са вътре в гората това е единствения вариант да горят. Пък и както се установи никъде не пише за детонации.

Нищо им няма на мостчетата.. само ще поизметат и пак ще минават :

https://x.com/Udjin1965/status/1832393902642336146

преди 2 часа, miro20 написа:

До кога едно и също ? Обяснено ти е кратко и ясно по темата Дуров.

Да, обясни ми че Грозев е лъжец. Сега пак ли се оказа че не е лъжец? Тогава остава лъжецът да си ти, защото единият казва че сътрудничество има, а другият казва че такова няма. За последно:  КОЙ ОТ ДВАМА ВИ Е ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ? Има или няма сътрудничество?

"На избирательном участке в медпункте в крупном селе Агро-Пустынь, в 15 минутах от Рязани, уличный туалет опрокинулся вместе с членом комиссии. "

https://www.gazeta.ru/social/news/2024/09/06/23866333.shtml

Едни време какви тоалетни имаше, а сега... Развалиха я тая държава!

Бывший подчиненный арестованного заместителя Шойгу умер при загадочных обстоятельствах. На его теле нашли следы инъекции

https://m.lenta.ru/news/2024/09/06/byvshiy-podchinennyy-arestovannogo-zamestitelya-shoygu-umer-pri-zagadochnyh-obstoyatelstvah-na-ego-tele-nashli-sledy-in-ektsii/

Сигурно не е искал да се ваксинира...

преди 11 часа, ivottoshev написа:

Да, обясни ми че Грозев е лъжец. Сега пак ли се оказа че не е лъжец? Тогава остава лъжецът да си ти, защото единият казва че сътрудничество има, а другият казва че такова няма. За последно:  КОЙ ОТ ДВАМА ВИ Е ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ? Има или няма сътрудничество?

Ето виж сам че Христо Грозев също задава същите въпроси както във видеото което цитирах, но ти бъкел от него не разбираш . Но си плямпаш  глупостите :)

Ако и английски не разбираш, като на гумаджия да обясня възможно най простичко

- Отначало Дуров не е сътрудничал с ФСБ. Излизат сега обаче едни данни от хакнати бази данни , че той е пътувал и се е срещал негласно със ФСБ.

След тези странни събития и срещи, Телеграм от блокиран месенджер , става не само отблокиран в РФ, а започва активно да се ползва и от служби и от военни.

А в защита на Дуров много странно / не и за мен и за Хр.Грозев/ сега най активни и най голям вой има от рашистан

:)

Всеки мож да събере 2 + 2 нишката на събитията.

Та..  осраний ми тошеф... наистина, ако искаш да си достоен дискутиращ събеседник , а не обикновен комплексиран хейтър, преди да изсереш поредните си бълвочи, спекулации и простотия към мен, поне се поитнересувай на какво отговаряш , че се излагаш за пореден път

:)

преди 2 часа, kosyo написа:

Бывший подчиненный арестованного заместителя Шойгу умер при загадочных обстоятельствах. На его теле нашли следы инъекции

То май не останаха от кръга на Шойгу дето да не са под разследване и/или скоропостижно умрели при странни обстоятелства.

Просто рашистан е като мафиотска структура. Очевидно много , ама много се е крало от военната върхушка, и сега, когато цъфна голия г''з  колко им е слаба армията, как няма оборудване, как бонежилетки , обувки и какво ли не, солдатите са принудени да си купуват сами щото складовете са окрадени , и т.н. почнаха да се задават въпороси към командването .

Сещате се как от най приближен "готвач" до путлер - Приожин, когато отиде пряко да се занимава на фронта с неговата терористична наемна групировка Вагнер , като видя каква съсипия  е рашистката войска , като видя реалното състояние на армията , като видя малоумните командни решения които взема висшето ръководство , крещеше - "Герааааасимов, Шойгуууу, къде са боеприпаситеееее ??? " ....

Та се принудиха да го убият, пак по чисто  мафиотски принцип.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 4 часа, miro20 написа:

- Отначало Дуров не е сътрудничал с ФСБ. Излизат сега обаче едни данни от хакнати бази данни , че той е пътувал и се е срещал негласно със ФСБ.

Браво, значи стигнахме до заключението че това:

Цитат

За съжаление неговото несътрудничество с Федералната служба за сигурност в полза на свободата на словото напълно се неутрализира от неговото несътрудничество с всеки, който иска да спре използването на платформата за всичко ужасно.

... е лъжа. Ама нали това го установихме преди два дни, що изобщо повдигна пак темата?!?

Обяснения защо е излъгал, как е излъгал, дали се е объркал, дали него са го излъгали и тн., и тн., и тн... НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ. Ти показа и доказа че Грозев е изнесъл непроверена информация, която се е оказала ЛЪЖА. 

Кофи, вода, дерета... си ги запази :) 

преди 20 минути, ivottoshev написа:

Обяснения защо е излъгал, как е излъгал, дали се е объркал, дали него са го излъгали и тн., и тн., и тн... НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ.

Естествено. Ти си си наумил да повтаряш една и съща глупост и никакви обяснения не те интересуват.

Класика :)

Както казах - въобще не те интересува темата Дуров и как са се развили нещата кога  е избягал заради ОТКАЗ от сътрудничество с рашистките служби, нито те интересува защо  от блокиран в РФ месенджър , и след посещенията на Дуров в РФ, телеграм става отблокиран и широко изпозлван.

Ми как да те интересуват тези обяснения ... единствено те интересува как да си плямпаш тоя лъже оня лъже.... и да си начешеш крастата с простотии и осиране :)

Интересно по темата за двойниците :

Може и да има нещо вярно ....

преди 33 минути, miro20 написа:

Естествено. Ти си си наумил да повтаряш една и съща глупост и никакви обяснения не те интересуват.

Интересува ме единствено дали Грозев изнася в публичното пространство непроверени факти, които после се оказва че са противоположни на истината. Е, оказа се че е така  :) 

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Интересува ме единствено дали Грозев изнася в публичното пространство непроверени факти, които после се оказва че са противоположни на истината. Е, оказа се че е така  :) 

ми не. оказа се че не е така. Ако бе прочел това което "не те интересува" :)

преди 3 часа, miro20 написа:

ми не. оказа се че не е така.

Добре. Айде пак отначало. Това инфо от Грозев лъжа ли е, или не? Не ме интересува от колко дерета ще носиш вода. Интересува ме дали инфото на Грозев се е оказало невярно:

Цитат

За съжаление неговото несътрудничество с Федералната служба за сигурност в полза на свободата на словото напълно се неутрализира от неговото несътрудничество с всеки, който иска да спре използването на платформата за всичко ужасно.

пп: Вече трети ден ми повтаряш че това инфо не отговаря на истината. Какъв катарзис преживя, та си промени мнението?

Рекордна финансова загуба, западните технологични санкции и отказът на Китай да подпише нов договор за доставка на руски газ провалиха плановете на "Газпром" за арктическите местонаходища.

Китайците си пазят находищата. Вече си ги смятат за техни. Бавно и постепенно ще откъснат тези богати на ресурси земи от РФ.

преди 14 минути, БаалБек написа:

Рекордна финансова загуба, западните технологични санкции и отказът на Китай да подпише нов договор за доставка на руски газ провалиха плановете на "Газпром" за арктическите местонаходища.

Китайците си пазят находищата. Вече си ги смятат за техни. Бавно и постепенно ще откъснат тези богати на ресурси земи от РФ.

А когато Сашо Дончев лъже какво го правим?

преди 31 минути, maxthon написа:

А когато Сашо Дончев лъже какво го правим?

Съвсем в естеството на нещата. Западът лъже, а руснаците казват истината. Така е било и по време на "развития социализъм". Западните империалисти са лъжели за състоянието на социалистическата икономика. И изведнъж само за няколко дена тя (социкономиката) рухва изненадващо за всички. Да не стане така и сега с "Газпром".

Съвсем в естеството на нещата. Западът лъже, а руснаците казват истината. Така е било и по време на "развития социализъм". Западните империалисти са лъжели за състоянието на социалистическата икономика. И изведнъж само за няколко дена тя (социкономиката) рухва изненадващо за всички. Да не стане така и сега с "Газпром".
Отчетите на Газпром съвсем нормално се намират сайта им. А Сашо Дончев няма от къде другаде да получи информация за финансовото състояния на компанията. Съответно се оказва, че новината е фалшива.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.