Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 1 минута, parmobil написа:

Много си избирателен в примерите. Няма ли да ми кажеш за QR кодовете в РФ по време на ковид истерията? Все пропускаш да погледнеш на изток, когато говориш за мерки.

Лоботомир20 искаше да му се покажат такива примери и от "цивилизованият свят", твърдейки че такива няма и аз точно това му показвам. Ся че не му изнасят фактите, вината не е моя :)

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

/К.Иванова/ НЯМА ДОБЪР РУСНАК!

Може да си се родил в Русия и да си добър, но да наричаш себе си руснак и да си добър, това е невъзможно!

Всеки, който не се е отрекъл от рускостта, или който милее за една нова свободна Русия е зъл човек. Защото съединителната тъкан на Русия е злото, лъжата и небитието.

Те нямат нищо свое изконно руско, около което да се обединят. Дори матрьошките им са откраднати от Япония. Те не могат нищо да създават, те могат само да прикриват срамотиите си с окраденото от другите.

Цялата им история е низ от отчаяни опити да се придаде човешко лице на злото.

Това е нация от сатанисти - горделиви, бездарни и жестоки имитатори.

преди 18 часа, ivottoshev написа:

Не аз, фактите го говорят. Само че на теб тези факти не ти оттърват.

Пак те питам:

В чий Парламент станаха на крака и ръкопляскаха на един бивш СС-овец?

Къде се строяха концлагери за неваксинирани?

Гьобелс или ЕС забрани повече медии?

Отговорено ти е ТОЧНО над ТВОЯ пост.

:hush:

преди 6 минути, miro20 написа:

Отговорено ти е ТОЧНО над ТВОЯ пост.

Виждам само гърчове и нефелни опити да отречеш очеизвадните факти. Отговор обаче не видях...

Кажи бре, Лоботомирко, кажи кой забрани повече медии? Дали пък Зелю и ЕС не надминаха Гьобелс, а? :giggle1:

Пробвай пак, другарю фейкомет :) 

Не вървиш.

преди 2 минути, miro20 написа:

Не вървиш.

Ми то и Гьобелс не върви пред Зелю и ЕС...

Единственото което върви е Зелю, когато тръгне към Канада за да ръкопляска на бивши СС-овци :)

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Ми то и Гьобелс не върви пред Зелю и ЕС...

Единственото което върви е Зелю, когато тръгне към Канада за да ръкопляска на бивши СС-овци :)

Още чакам поне по един признак да видим коя държава от цивилизования свят отговаря на фашистка държава.

както реципрочно рашистан съответства на всички точки.

преди 18 минути, miro20 написа:

Още чакам поне по един признак

Един?!? Че аз ти дадох поне три!!!

1-во: Някой май ръкопляска на СС-овци в собственият си парламент, а?

2-ро: Гобелс. Сигурно горкичкият се върти в гроба

3-то: За едни строежи на концлагери за неваксинирани в Австралия спомняш ли си?

Чакаше един признак. Предполагам че сега ще млъкнеш засрамен :)

преди 1 час, ivottoshev написа:

Хайде, покажи на кой от изброените от мен признаци на фашизма , характерни за управлението в рашистан, съответстват твоите примери.

Цитирай.

преди 21 часа, ivottoshev написа:

Лоботомир20 искаше да му се покажат такива примери и от "цивилизованият свят", твърдейки че такива няма и аз точно това му показвам. Ся че не му изнасят фактите, вината не е моя :)

Аз искам да ми покажеш концлагерите, за които твърдиш и за клетите, канадски тираджии, дето били заключени, но ми ги показвахте всеки път как протестират необезпоковани. Малко памет, де. Надявам се и Велев да го прочете.

Типичния руснак като чуе за гей парадите на запад отива за бира:

преди 1 час, parmobil написа:

Аз искам да ми покажеш концлагерите, за които твърдиш и за клетите, канадски тираджии, дето били заключени, но ми ги показвахте всеки път как протестират необезпоковани. Малко памет, де. Надявам се и Велев да го прочете.

Австралия:

https://blitz.bg/svyat/istinskoto-litse-na-tiraniyata-s-kovid-merkite-v-avstraliya-video_news836658.html

Т

Цитат

ъй като държавата е решила, че хотелите за карантина не са достаатъчни, властите са взели решение да строят коронавирус лагери „национални центрове за устойчивост“. Такива вече са построени в северната част на страната, както и край Мелбърн. Трети вече има разрешително за строеж край Брисбън. Тези лагери „национални центрове за устойчивост“ няма да са временни. Те няма да бъдат напълно готови до 2022 г

.

Канада:

https://webcafe.bg/international/otava-obyavi-izvanredno-polozhenie-zaradi-protestite.html

Цитат

Полицията вече обяви, че ще атакува снабдяването с гориво на недоволните. Освен това оттам предупредиха, че всеки, който се опитва да предостави "материална помощ" на протестиращите - например гориво, може да бъде арестуван.

преди 1 час, miro20 написа:

Хайде, покажи на кой от изброените от мен признаци на фашизма

Това долу на какво са признаци, Лоботомиро Насраний? 

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Няма как да млъкнеш засрамен. Забравих че за теб думичките "чест" и "морал" са непознати. Само си чувал за тях, но никога не си притежавал такива качества :getout:

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Австралия:

https://blitz.bg/svyat/istinskoto-litse-na-tiraniyata-s-kovid-merkite-v-avstraliya-video_news836658.html

Т

.

Канада:

https://webcafe.bg/international/otava-obyavi-izvanredno-polozhenie-zaradi-protestite.html

Това долу на какво са признаци, Лоботомиро Насраний? 

Няма как да млъкнеш засрамен. Забравих че за теб думичките "чест" и "морал" са непознати. Само си чувал за тях, но никога не си притежавал такива качества :getout:

И хайде сега бавничко и отново :

Не. Въпросните ти спекулации и лъжи не са признаци на фашистка държава и управление .

https://dzen.ru/a/XmvS3G-hfyQLOT5a

Така и няма да дочакам да коментираш признаците на фашистка държава които цитирах по горе и да ми дадеш пример за такава в цивилизования свят.

Колко стандартно, както винаги насран в безсилието си да оппонираш :) 

Отваряш сайта и ми цитираш на кой признак за фашистка държава  съответстват твоите примери.

Благодаря предварително :)

преди 7 минути, miro20 написа:

Въпросните ти спекулации и лъжи не са признаци на фашистка държава и управление .

А на какво е признак отдаването на почест в парламента на бивш СС-овец?

На какво е признак забраната на неудобни медии? 

Спекулации и лъжи?!? За кое излъгах?

преди 2 часа, ivottoshev написа:

А на какво е признак отдаването на почест в парламента на бивш СС-овец?

На какво е признак забраната на неудобни медии? 

Спекулации и лъжи?!? За кое излъгах?

преди 2 часа, miro20 написа:

Отваряш сайта и ми цитираш на кой признак за фашистка държава  съответстват твоите примери.

Travolta Legends GIF by Pixel Bandits

хаха :)  След 10 години война, след хиляди унищожени в Украйна градове, селца, хиляди цивилни и деца убити по пазари, болници и т.н.. рашистите зареваха за "правата на човека"

:) хаха

Ако не се лъжа... тукашните рашисти пък се радваха и на това че рашистан не признава международните закони ... Че те не важат за рашистан и няма юрисдикция и какво ли не...

А сега признава вече и реве за тях ???

Объркан съм :giggle1:

преди 16 минути, miro20 написа:

Че те не важат за рашистан и няма юрисдикция и какво ли не.

То продължава да няма юрисдикция. И това важи за всяка страна, която не е ратифицирала Римския статут като основа за създаването на този съд.

преди 5 часа, miro20 написа:

Объркан съм

Знам, моето момче, знам. Явно поради интелектуалното ти развитие, застинало на ниво "трети клас" не си разбрал въпросчетата. Ще се постарая максимално да те улесня. 

Ръкопляскането на бивш СС-овец е признак на:

а) фашизъм

б) демокрация

Забраняването на медии, надминало даже и Гьобелс е признак на:

а) фашизъм

б) демокрация

Строежа на концлагери за неваксинирани е признак на:

а) фашизъм

б) демокрация 

Сега вече ако все още си объркан и не разбираш какво те питам, значи дори и медицината би била безсилна. Ще трябва да се надяваш друга индустрия да ти помага:

124029287_4088540624506377_1424377870798422632_n.jpg.eb298125c306de46ca40328b7f4c7542.jpg

преди 19 часа, maxthon написа:
преди 19 часа, miro20 написа:

Че те не важат за рашистан и няма юрисдикция и какво ли не.

То продължава да няма юрисдикция. И това важи за всяка страна, която не е ратифицирала Римския статут като основа за създаването на този съд.

Чудесно. Тогава къв е тоя вой на болотах ?? :) :) :)

преди 14 часа, ivottoshev написа:

Знам, моето момче, знам. Явно поради интелектуалното ти развитие, застинало на ниво "трети клас" не си разбрал въпросчетата. Ще се постарая максимално да те улесня. 

Ръкопляскането на бивш СС-овец е признак на:

а) фашизъм

б) демокрация

Забраняването на медии, надминало даже и Гьобелс е признак на:

а) фашизъм

б) демокрация

Строежа на концлагери за неваксинирани е признак на:

а) фашизъм

б) демокрация 

Сега вече ако все още си объркан и не разбираш какво те питам, значи дори и медицината би била безсилна. Ще трябва да се надяваш друга индустрия да ти помага:

124029287_4088540624506377_1424377870798422632_n.jpg.eb298125c306de46ca40328b7f4c7542.jpg

фекалиометчо .. отново нямаш отговор и цитат  точка по точка .

преди 19 часа, miro20 написа:

преди 21 часа, miro20 написа:

Travolta Legends GIF by Pixel Bandits

А путлю блокира ми се струва... тотал неадекват спрямо обстановката . Но и това е добре.

Видеото вероятно е записано от бункера.

преди 2 минути, miro20 написа:

фекалиометчо .. 

... за теб явно остава само опцията:

124029287_4088540624506377_1424377870798422632_n.jpg.0992aa1cb0ab2d5f715682ca1c50ccd7.jpg

Сори, пич. Аз отдавна те предупреждавах че ще стигнеш до това положение, ама ти не ме слушаше...

Очевидно няма да дочакам  цитати и на кои точки от признаците на фашистка държава / каквато е РФ/  съответстват твоите примери .

:)

преди 24 минути, ivottoshev написа:

А моите примери са за какво?

Дали са примери за:

а) фашизъм

или 

б) демокрация

:question::question::question:

Летели два крокодила, единия на ляво другия зелен...

това е малоумието на твоите отговори.

Цитирам ти признаците на фашизъм и фашистка държава, ти ми плямпаш изолирани примери нямащи нищо общо с тези точки .

А точките са - авторитарна власт, узурпиране на властта, яростен национализъм, нарочване на врага , водещо военизиране, корпоративно обединение и монопол  , унищожена опозиция, унищожение на профсъюзите , масови репресии, пъленконтрол над медиите , масова корупция, фалшифициране на избори , и т.н и т.н.

Все неща които ти НЕ ЧЕТЕШ, но се опитваш да опонираш с неща нямащи нищо общо с общите точки за фашистка държава.

Отделно , без да задълбавам с офтопици, ВЕЧЕ ти е отговаряно на тези твои примери .

Върни се по назад когато пак зацикляше с твоите лъжи и спекулации колко пъти ти е отговаряно .

Накратко да не се мъчиш  - всяко дете би ти се изсмяло на твърденията ти че Канада или Австралия са фашистки държави.

Докато в рашистан всичко изброено си е ФАКТ.

преди 25 минути, miro20 написа:

Цитирам ти признаците на фашизъм и фашистка държава, ти ми плямпаш изолирани примери нямащи нищо общо с тези точки .

А точките са - авторитарна власт Азербайджан - те нацисти ли са?, узурпиране на властта Панама, Либия - те нацисти ли са?, яростен национализъм Израел - те нацисти ли са?, нарочване на врага Кравария - те нацисти ли са? , водещо военизиране Кравария - те нацисти ли са?, корпоративно обединение и монопол Кравария - те нацисти ли са? , унищожена опозиция Украйна - те нацисти ли са?, унищожение на профсъюзите България - профсъюзите са формални. Ние нацисти ли сме? , масови репресии Ковид в Европа - ние нацисти ли сме?, пъленконтрол над медиите Украйна - те нацисти ли са? Тъкър Карлсън, Гари Линекер?, масова корупция България - ние нацисти ли сме? фалшифициране на избори Карвария - те нацисти ли са? , и т.н и т.н.

Все неща които ти НЕ ЧЕТЕШ, но се опитваш да опонираш с неща нямащи нищо общо с общите точки за фашистка държава.

Накратко да не се мъчиш  - всяко дете би ти се изсмяло на твърденията ти че Канада или Австралия са фашистки държави.

Докато в рашистан всичко изброено си е ФАКТ.

Ма така го напиши де - кратко и ясно, не ме пращай да чета цял чаршаф.

А какви държави са тези, които ръкопляскат в собственият си Парламент на СС-овци? А тези които строят концлагери за собствените си неваксинирани жители? Това е:

а)фашизъм

или

б) демокрация

И моите примери са ФАКТИ, ма на теб тези факти нещо не ти изнасят :getout: 

преди 1 час, ivottoshev написа:

Ма така го напиши де - кратко и ясно, не ме пращай да чета цял чаршаф.

А какви държави са тези, които ръкопляскат в собственият си Парламент на СС-овци? А тези които строят концлагери за собствените си неваксинирани жители? Това е:

а)фашизъм

или

б) демокрация

И моите примери са ФАКТИ, ма на теб тези факти нещо не ти изнасят :getout: 

Гърчи се копейкааааа.. мед ми капе за безсислието ти че именно рашистан отговаря по всички признаци на фашистка държава .

И е такава.

:)

Добре че си призна след амнайсет страници безсмислици, че спориш без да прочетеш даже какво те питам и за какви точки става въпрос.

Чукча не читатель, чукча писатель... :giggle1:

Само да вметна че нито едно от червения ти текст който даваш , НЕ  са пример за държавен принцип на управление, нито са характерни за държавите

Христо винаги знае повече ...

А и след като путлю изнуди запада да обмени своя наемен убиец срещу няколко арестувани СВОИ руски граждани опозиционери, нищо не би ме учудило.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.