Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Какво искаш да докажеш?!? Нима не знаеш че това не е руски патент, а е търговска практика в "демократичният и справедлив" Запад от години?

Още клипчета да давам ли?

Ми давай, ама това не променя фактите, че в РФ не са цъфнали и вързали след като започна СВО и импортозамещението.

И за заплатите съм писал и давал линкове как хора със сериозна квалификация са били на 1500-1800$, а сега не добутват 1000$.

Обяви за инженери във военни заводи 70 - 80 000 рубли или 870 $

преди 6 минути, maxthon написа:

Винаги е имало и това няма нищо общо с това, че се появиха наскоро. Пак четеш, пак не разбираш и задаваш въпроса отново и отново....

Сиреч говорим за търговски трик, а не както се твърдеше нагоре за стандарт....

Къде пък съм писал за стандарт?

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

Иво, питай parmobil-a, има ли яйца за по 90 рубли... Той беше много запознат с цените в Русия. Толкова запознат, че даже нямаше идея за цените на хранителните стоки. Въртя, сука, лъга... 😆

току-що, parmobil написа:

Как е, ограмоти ли се колко се плащаше на български войник?

Аз си бях ограмотен, там е работата, че ти отново излъга, че това било заплата. Заплата, която е 2% от минималната по това време. Така ли беше? Или пак ще лъжеш? Ако искаш смени темата пак? Няма да ти е за първи път.

преди 1 минута, communismatic написа:

Аз си бях ограмотен, там е работата, че ти отново излъга, че това било заплата. Заплата, която е 2% от минималната по това време. Така ли беше? Или пак ще лъжеш? Ако искаш смени темата пак? Няма да ти е за първи път.

Заплата е! И разпечатка от заседание на Народното събрание ти дадоха. Но попитай и тук! Нека и тук ти се посмеят.

преди 1 минута, parmobil написа:

Заплата е! И разпечатка от заседание на Народното събрание ти дадоха. Но попитай и тук! Нека и тук ти се посмеят.

Т.е. заплата която е 2% от минималната по това време!? Пак да го напиша, щото четенето с разбиране определено не ти е силата. ЗАПЛАТА, КОЯТО Е 2% ОТ МИНИМАЛНАТА!? Да повторя, ако трябва пак? 

преди 26 минути, communismatic написа:

Русия пак ли ще фалира, ве... За кой път вече!? 😆

Иванушка и Пармобилчо от три години твърдят, че руската икономика "скоро ще се срине".

И това "скоро" никога не идва! 😆

преди 1 час, Flashback написа:

Иванушка и Пармобилчо от три години твърдят, че руската икономика "скоро ще се срине".

то и вие твърдите, че в европа ядем хамстери

преди 2 часа, Flashback написа:

Аз не твърдя, а показвам глупостите, които сочите за икономически подем на РФ. Заплати, фонд за национално благосъстояние, който се срина в пъти, но вие си съчинявайте, аз не ви преча на мечтите, нали?

преди 2 часа, communismatic написа:

Т.е. заплата която е 2% от минималната по това време!? Пак да го напиша, щото четенето с разбиране определено не ти е силата. ЗАПЛАТА, КОЯТО Е 2% ОТ МИНИМАЛНАТА!? Да повторя, ако трябва пак? 

Повтори и попитай служили преди 1990 г. Аз няма да ти се подигравам, а само ще се смея отстрани.

преди 3 минути, parmobil написа:

Повтори и попитай служили преди 1990 г. Аз няма да ти се подигравам, а само ще се смея отстрани.

Смяташ ли, да ми отговориш на въпроса или отново ще бягаме по темата? Каква е тая заплата, която е 2% от минималната в ония години? Ако пак видиш зор, може отново, да смениш темата, както обикновено. Няма никакви проблеми, аз отдавна съм ти свикнал. Ти си напълно несъстоятелен, да водиш сериозна дискусия. Доказал си го многократно...

току-що, communismatic написа:

Смяташ ли, да ми отговориш на въпроса или отново ще бягаме по темата? Каква е тая заплата, която е 2% от минималната в ония години? Ако пак видиш зор, може отново, да смениш темата, както обикновено. Няма никакви проблеми, аз отдавна съм ти свикнал. Ти си напълно несъстоятелен, да водиш сериозна дискусия. Доказал си го многократно...

Колко хора, които не ме харесват ти казаха, че заплата на срочнослужещ е била 1.50 лв.? На мен не вярваш, ама на тях?

преди 1 минута, parmobil написа:

Колко хора, които не ме харесват ти казаха, че заплата на срочнослужещ е била 1.50 лв.? На мен не вярваш, ама на тях?

Ама то не е заплата, ве!? Ти кое не разбра... Да не ти говоря, че начина, по който ти подхвана темата беше поредната ти жалка манипулация... Една от многото ти. Както за насилствената мобилизация. Както за яйцата, дето нямало по 90 рубли и т.н. Ти си манипулатор на най-примитивно ниво. Поне да беше голям манипулатор, щях да ти стисна ръката.

преди 1 минута, communismatic написа:

Ама то не е заплата, ве!? Ти кое не разбра... Да не ти говоря, че начина, по който ти подхвана темата беше поредната ти жалка манипулация... Една от многото ти. Както за насилствената мобилизация. Както за яйцата, дето нямало по 90 рубли и т.н. Ти си манипулатор на най-примитивно ниво. Поне да беше голям манипулатор, щях да ти стисна ръката.

Кое не е заплата, Бе? Питай баща си!

току-що, parmobil написа:

Кое не е заплата, Бе? Питай баща си!

Обясних вече. Ако не можеш, да схванеш... твой проблем. Няма такава заплата, дето да е 2% от минималната. Това са като джобни пари, нещо с което един войник да си купи сапун примерно. Това не е заплата, пак да повторя.

току-що, communismatic написа:

Обясних вече. Ако не можеш, да схванеш... твой проблем. Няма такава заплата, дето да е 2% от минималната. Това са като джобни пари, нещо с което един войник да си купи сапун примерно. Това не е заплата, пак да повторя.

Нямам какво повече да кажа. Пусни тема, питай AI и се наслаждавай на инатенето си. Неостър си в незнанието си.

Естествено, че нямаш. Поредната тема, в която напускаш позорно...

Кво стана с язовирите, между другото? Със зобенето при Иван Абаджиев? С насилствената мобилизация в Русия? С яйцата за 90 рубли, дето ги нямало? 

преди 10 часа, parmobil написа:

Къде пък съм писал за стандарт?

Мдааа типично заяждане. Кой говори за стандарт в маслената дискусия? Прочете ли изобщо всички мнения? Как стигна до извода, че като пиша за "нагоре се твърдеше за стандарт" и става дума за теб?

преди 9 часа, communismatic написа:

Да повторя, ако трябва пак? 

Трябва няколко пъти по две да е.

преди 7 часа, parmobil написа:

фонд за национално благосъстояние, който се срина в пъти

Поредната лъжа... Какъв е размерът му в началото на 2022г.  и какъв е сега?

преди 8 часа, communismatic написа:

Като не е заплата как се казва на това възнаграждение?

преди 12 часа, maxthon написа:

Кой казва, че винаги ги имало? Няколко пъти вече пиша, че ги има отскоро. Не знаех, че има значение кой е производителят им?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Едно бъди с малко объркани понятия за времепространството.

Другари, дошла в водата, може да си теглите един душ , каза гинеколожката

GyvIU8-WUAABQKt?format=jpg&name=900x900

Но има една подробност

Само да ви кажа че вече първите войни за вода вече започнаха. За сега между съседите , но никога няма да познаете в коя пустиня се случва това. Искате ли жокер? Ще ми пълни той резервоари за горните етажи :). Гинеколожкатане препоръчала къпане веднъж в седмицата, ей!

преди 11 часа, BANKATA написа:

Като не е заплата как се казва на това възнаграждение?

Казва се НЕзаплата...

преди 1 час, communismatic написа:

Казва се НЕзаплата...

Ще попиташ ли най-после колко е била заплатата на срочнослужещ или още ще разтягаш лакърдии?

А за язовирите не съм задавал никакви въпроси!? Защо ме вкарваш там?

преди 4 минути, parmobil написа:

Ще попиташ ли най-после колко е била заплатата на срочнослужещ или още ще разтягаш лакърдии?

То не е заплата, пак да повторя. Няма как заплатата да е 2% от минималната. Да потретя, ако трябва... И цялата псевдодискусия по тая тема тръгна от елементарната ти провокация, че един вид войниците едно време блъскали за два лева на месец. Нещо което е гнусна манипулация. Това са пари, които се дават за елементарни нужди. Тия хора не са умрели от глад, те отбиват военна служба и вършат полезно дело за обществото.

преди 4 минути, parmobil написа:

А за язовирите не съм задавал никакви въпроси!?

Да, аз ти зададох. Що демократите не могат, да поддържат построеното от соца? Поне това да направят. Виждаме, че чеп за зеле не става от тях, крадат като изоглавени (примерно твоят идол Иван Костов), поне да поддържат построеното от онзи строй.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.