Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 14 часа, maxthon написа:

Мдааа типично заяждане. Кой говори за стандарт в маслената дискусия? Прочете ли изобщо всички мнения? Как стигна до извода, че като пиша за "нагоре се твърдеше за стандарт" и става дума за теб?

Трябва няколко пъти по две да е.

Поредната лъжа... Какъв е размерът му в началото на 2022г.  и какъв е сега?

Ми, провери де! И аз съм писал.

И пак ти казвам, че стандарт ти ми го приши.

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 4 минути, communismatic написа:

Тия хора не са умрели от глад,

Само тези с дебели връзки и пари, като мене. Да не съм бил гладен, имах си всичко

преди 5 минути, communismatic написа:

Що демократите не могат, да поддържат построеното от соца?

Щото е строено по съвеЦки модел и не става за нищо

преди 5 минути, communismatic написа:

То не е заплата, пак да повторя. Няма как заплатата да е 2% от минималната. Да потретя, ако трябва... И цялата псевдодискусия по тая тема тръгна от елементарната ти провокация, че един вид войниците едно време блъскали за два лева на месец. Нещо което е гнусна манипулация. Това са пари, които се дават за елементарни нужди. Тия хора не са умрели от глад, те отбиват военна служба и вършат полезно дело за обществото.

Да, аз ти зададох. Що демократите не могат, да поддържат построеното от соца? Поне това да направят. Виждаме, че чеп за зеле не става от тях, крадат като изоглавени (примерно твоят идол Иван Костов), поне да поддържат построеното от онзи строй.

Такааа, бааавно ти пишаааа, защотоооо не зацееееепваш.

Заплатата на срочнослужещ беше 1.50 лв.

Питай всеки служил преди 1990 г.! 

И в другата тема ти отговориха, но питай и тук, пожалуйста!

преди 2 минути, parmobil написа:

Такааа, бааавно ти пишаааа, защотоооо не зацееееепваш.

Не, бе. Аз зацепвам, ама ти за пореден път не отговаряш на неудобни въпроси. Бахти недостойният тип... Отговаря само на въпроси, на които му отърва. Другите просто си ги подминава като малка гара... 😆

преди 1 минута, communismatic написа:

Не, бе. Аз зацепвам, ама ти за пореден път не отговаряш на неудобни въпроси. Бахти недостойният тип... Отговаря само на въпроси, на които му отърва. Другите просто си ги подминава като малка гара... 😆

Набеди ме за манипулатор, че съм измислил колко е била заплатата (1.50 лв) на български войник по времето на Добри Джуров.

Аз натвърдявам, че си много неосведомен за човек, който рови в библиотеки, а се оказваш инатливо детенце. 

току-що, parmobil написа:

Набеди ме за манипулатор, че съм измислил колко е била заплатата (1.50 лв) на български войник по времето на Добри Джуров.

Именно, да. Манипулация е изказването "блъскаха за 1,50 дневно", щото по това изказване излиза, че са умирали от глад, а те просто са отбивали военна служба, вършейки общественополезно дело. Ако трябва да ти го повторя пак. Ти си манипулатор на адски примитивно равнище, може да манипулираш единствено някое тригодишно дете с тия твои възможности. Заплата 1,50 лева няма в ония години, това са пари за елементарни нужди. В смисъл... продължавай, да си развиваш малоумните тези, единственото което ми причиняваш е смях и съжаление.

преди 2 минути, parmobil написа:

Аз натвърдявам, че си много неосведомен за човек, който рови в библиотеки, а се оказваш инатливо детенце. 

Супер. Смяташ ли да ми отговориш НЯКОГА на въпросите, които съм ти задал? Или като най-недостойният тип в цялата история на човечеството ще отговаряш само на тия, дето може да си въртиш мантрите до втръсване. И ти като Иван. Той като теб задава по 200 пъти един и същ малоумен въпрос само и само да е в играта.

Кво стана, между другото с далаверите на гуруто ти Иван Костов? Що даде рафинерията на руснаците?

преди 34 минути, communismatic написа:

То не е заплата, пак да повторя. Няма как заплатата да е 2% от минималната. Да потретя, ако трябва... И цялата псевдодискусия по тая тема тръгна от елементарната ти провокация, че един вид войниците едно време блъскали за два лева на месец. Нещо което е гнусна манипулация. Това са пари, които се дават за елементарни нужди. Тия хора не са умрели от глад, те отбиват военна служба и вършат полезно дело за обществото.

Да, аз ти зададох. Що демократите не могат, да поддържат построеното от соца? Поне това да направят. Виждаме, че чеп за зеле не става от тях, крадат като изоглавени (примерно твоят идол Иван Костов), поне да поддържат построеното от онзи строй.

И да попетиш си е ЗАПЛАТА.

преди 4 минути, BANKATA написа:

И да попетиш си е ЗАПЛАТА.

Т.е. държавата е плащала заплата на тия, дето са били в казармата? И колко е ЗАПЛАТАТА през 1990-та, примерно?

преди 3 минути, communismatic написа:

Т.е. държавата е плащала заплата на тия, дето са били в казармата? И колко е ЗАПЛАТАТА през 1990-та, примерно?

Нали са ти написали.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Нали са ти написали.

Е, кажи, де. Теб питам... Примерно, 5 лева? Т.е. за какво виете на умряло тогава? 😆

преди 41 минути, parmobil написа:

И пак ти казвам, че стандарт ти ми го приши.

Кога съм ти пришивал нещо? Като отговарям на теб, че назад в темата се пише за стандарт, ти как разбра, че говоря за теб? Не си само ти пишещ тук, че да става дума за теб. 

преди 41 минути, parmobil написа:

Ми, провери де!

Фонда ли да проверим с каква стойност има активи? 

Към 01.01.2022г. е 13 565,35 млрд. рубли или 182,59 млрд. долара,

Към 01.02.2022г. е 13 610,27 млрд. рубли или 174,9 млрд. долара,

Сега по последно изнесени данни е с размер 13 080,455 млрд. долара или 159,84 млрд. долара.

Как го каза сега "в пъти"?

Е, кажи, де. Теб питам... Примерно, 5 лева? Т.е. за какво виете на умряло тогава? 😆

Не знам и не ме интересува, понеже не това бешв дискусията дали са получавали X или Y пари, а дали въпросните са ЗАПЛАТА.

И сега като пак се нас*а тръгна в друга посока.

Смешко!

Напротив, точно това беше дискусията и parmobil-a тръгна именно от там. Ти за пореден път не си разбрал, какво точно се коментира. Ама както обикновено, това не е новина.

преди 6 минути, communismatic написа:

Напротив, точно това беше дискусията и parmobil-a тръгна именно от там. Ти за пореден път не си разбрал, какво точно се коментира. Ама както обикновено, това не е новина.

Ти твърдиш че 1,5 лв не са заплата.

току-що, BANKATA написа:

Ти твърдиш че 1,5 лв не са заплата.

Иване, влез в час тая година... Ако е възможно, разбира се...

преди 3 минути, communismatic написа:

Иване, влез в час тая година... Ако е възможно, разбира се...

Хайде осведоми ме какви заплати са взимали редниците през соца по години.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Хайде осведоми ме какви заплати са взимали редниците през соца по години.

Тъй. Виждам, че за пореден път коментираш неща, от които грам нямаш никакво понятие. Дискусията тръгна от евтината манипулация на parmobil-a, че едва ли не войниците са блъскали за 1,50 месечно. Т.е. направо са умирали от глад, горкичките. Точно заради това задавам и контравъпроса... "Какви заплати са взимали през 1990-та, примерно?" Отговора, ако е 2 лева, тогава, кво ми виете на умряло? И така и не разбрах, каква е тая заплата, която е едва 2% от минималната в ония години. Отговор така и не съм получил, няма и да получа, защото това не е заплата, а пари дадени за най-елементарни нужди.

И следващият път, като тръгнеш, да се джафкаш... поне разбери, за какво точно се спори. Щото в повечето случаи си като предрусал с гъби.

Тъй. Виждам, че за пореден път коментираш неща, от които грам нямаш никакво понятие. Дискусията тръгна от евтината манипулация на parmobil-a, че едва ли не войниците са блъскали за 1,50 месечно. Т.е. направо са умирали от глад, горкичките. Точно заради това задавам и контравъпроса... "Какви заплати са взимали през 1990-та, примерно?" Отговора, ако е 2 лева, тогава, кво ми виете на умряло? И така и не разбрах, каква е тая заплата, която е едва 2% от минималната в ония години. Отговор така и не съм получил, няма и да получа, защото това не е заплата, а пари дадени за най-елементарни нужди.

И следващият път, като тръгнеш, да се джафкаш... поне разбери, за какво точно се спори. Щото в повечето случаи си като предрусал с гъби.

Като си нямаш грам идея как тогава parmobil си измисля?

Той не си измисля, пак не си разбрал. Просто пробутва поредната си евтина манипулация. Това е все едно, Реал Мадрид да изпратят Килиан Мбапе в Левски под наем и да му плащат заплатата, а медиите да тръбят, че оня умирал от глад тук, понеже по договор не взимал в Левски и стотинка. Долу-горе същата работа.

току-що, communismatic написа:

Той не си измисля, пак не си разбрал. Просто пробутва поредната си евтина манипулация. Това е все едно, Реал Мадрид да изпратят Килиан Мбапе в Левски и да му плащат заплатата, а медиите да тръбят, че оня умирал от глад тук, понеже по договор не взимал в Левски и стотинка. Долу-горе същата работа.

Не знам за Мбапе, ама ти твърдиш че месечното възнаграждение което получават редниците не е заплата.

Оправили са "Нахимов" най-накрая.

https://www.kommersant.ru/doc/7974272

Построен 1983, от 1998 е на ремонт- само 26 години все пак. Той повече време е прекарал в ремонт от колкото на вода, но за сметка на това НАТО е направил поръчка за памперси :)

И сега важните неща! Ако нямате вода -тоеа е ultimate решението !

Лъжи за наивници!!!

kpsss.png

И все още продължава да има. Тук е пълно с путинофили, русофили и соцносталгици.

Цитат

Впервые массовое производство туалетной бумаги в СССР было налажено в 1969 году на Сясьском целлюлозно-бумажном комбинате в Ленинградской области. До этого момента туалетная бумага ввозилась из-за границы, в основном для нужд партийной элиты.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.